Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

طرق مهاجرت به انگلستان

طرق مهاجرت به انگلستان

طرق مهاجرت به انگلستان

از دیر باز بسیاری از افراد به دنبال یافتن طرق مهاجرت به انگلستان هستند از آنجایی که کشور انگلستان یکی از مطرح ترین و پیشرفته ترین کشور ها از نظر اقتصادی و اجتماعی می باشد از قدیم بسیاری از مردم در تلاش برای مهاجرت به کشور انگلستان هستند و همین موضوع باعث شده است که در این مقاله به مبحث طرق مهاجرت به انگلستان بپردازیم.
کشور انگلستان با داشتن وسعت زیاد ، بزرگترین کشور بریتانیا محسوب می شود و همه ساله از سرتاسر دنیا افراد زیادی برای کار و تحصیلات به این کشور جذب می شوند.برای زندگی در کشور انگلستان انواع ویزای مختلف و همین طور انواع طرق مهاجرت به انگلستان وجود دارد که فرد متقاضی می تواند از یکی از راه هایی که شرایط آن را دارد اقدام کند.

آشنایی با انواع طرق مهاجرت به انگلستان

در این مقاله ما قصد داریم 4 طرق مهاجرت به انگلستان را به صورت قانونی با توضیح کامل هر کدام بیان کنیم.

1) ویزای تحصیلی انگلستان

2) ویزای کاری انگلستان

3) تولد در انگلستان

4)ازدواج در انگلستان

مهاجرت به کشور انگلستان از راه اخذ ویزای تحصیلی

در اینجا اولین طرق مهاجرت به انگلستان که مورد بررسی قرار می دهیم اقدام برای ادامه تحصیل در کشور انگلیس می باشد، در این روش از طریق ویزای TIRE4 که همان ویزای تحصیلی می باشد، استفاده می شود.
افرادی که در یک رشته دانشگاهی موفق به کسب نمره قبولی در یکی از دانشگاه های کشور انگلیس می شوند و همچنین اگر بتوانند تسلط خوبی به زبان انگلیسی داشته باشند و به راحتی به زبان انگلیسی صحبت کرده و بنویسند و همینطور افرادی که از بضاعت مالی خوبی برخوردار باشند و می توانند هزینه تحصیل و زندگی خود را تا مدت زمانی که در کشور انگلیس می گذرانند و زندگی می کنند ، پرداخت کنند ، می توانند به راحتی با این نوع ویزا یعنی ویزای TIRE4در خواست ادامه تحصیل در این کشور را داشته باشند.

پیشنهاد مطالعه »
بورسیه تحصیلی در انگلستان

هر کشوری بنا بر قوانین حاکم بر آن کشور تصمیم نهایی تایید و یا عدم تایید درخواست ویزای تحصیلی دانشجویان از کشور های دیگر را می دهند پس فراموش نکنید که تمامی مراحل درخواست را به صورت قانونی و طی مدت زمان تعیین شده از سوی این کشور انجام دهید و طبق تحقیقات صورت گرفته برای مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی بر اساس قوانین کشور انگلستان مدت زمان درخواست برای ویزای تحصیلی چند ماه قبل از شروع ترم تحصیلی رشته و مقطع مورد نظر می باشد که شما می بایست به صورت مکتوب اقدام کنید تا در صورت تایید شدن از ادامه تحصیل در کشور انگلستان در سال جاری عقب نمانید.

مهاجرت به انگلستان از راه اخذ ویزای کاری

روش دوم طرق مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای کاری یا ویزایTIRE1می باشد که می توان گفت بهترین و مناسب ترین راه مهاجرت به کشور انگلستان همین روش می باشد.
طی تغییراتی که در سال های اخیر در قوانین مهاجرتی کشور انگلستان صورت گرفته است اخذ ویزای کاری و مهاجرت به کشور انگلستان بسیار سخت تر شده است و اگر شما خواهان راه اندازی کسب و کار در انگلستان هستید و ایده های خوبی دارید ، می توانید با تکمیل مدارک و البته واجد شرایط بودن برای این نوع ویزا اقدام کنید البته بهتر است که برای تهیه رزومه کاری خود امتیاز قابل قبولی را کسب کنید.

در ویزای کاری نیز همانند ویزای تحصیلی که در بالا ذکر شد باید چند ماه قبل از سفر به کشور انگلستان برای اخذ این نوع ویزا اقدام کنید و پس از مدت زمانی که برای تاییدیه ویزای شما سپری می شود نتایج درخواست شما از سوی کشور انگلیس اعلام می شود.
در صورتیکه شما به مدت چند سال از طریق ویزای تحصیلی و یا کاری در انگلستان زندگی کرده اید و به دنبال طرق مهاجرت به انگلستان به طور دائم هستید، می توانید از با فرم پر کردن در اداره مهاجرت کشور انگلستان درخواست خود را اعلام کنید.

پیشنهاد مطالعه »
تولد در انگلستان

مهاجرت به انگلستان از راه متولد شدن در این کشور

سومین طرق مهاجرت به کشور انگلستان از راه تولد در این کشور می باشد .در چند دهه گذشته طرق مهاجرت به انگلستان به شیوه تولد در آن کشور بدین صورت بود که فرزندی که در کشور انگلستان به دنیا می آمد شهروند کشور انگلستان محسوب می شد و بطور دائم اقامت انگلستان را می گرفت و در سال های متمادی زوج های جوان برای اینکه بتوانند برای فرزندان خود از زمان بدو تولد تابعیت کشور انگلیس را بگیرند فرزند خود را در این کشور به دنیا می آوردند ، اما شرایط برای همیشه بدین شکل نماند و از سال1983 به بعد اگر نوزادی در انگلستان به دنیا می آمد دیگر مثل گذشته به او تابعیت انگلیس تعلق نمی گیرد و فقط در شرایطی فرزند متولد شده در انگلستان می تواند اقامت دائم کشور انگلیس را بگیرد که یکی از والدین او پدر یا مادر تابعیت انگلیسی داشته باشند.

مهاجرت به انگلستان از راه ازدواج با شهروند انگلیسی

یکی دیگر از طرق مهاجرت به انگلستان و اخذ اقامت دائم این کشور ازدواج با یک شهروند کشور انگلستان می باشد. در این روش نیز شرایطی وجود دارد که می بایست شما واجد شرایط باشید تا بتوانید از طریق ازدواج مقیم کشور انگلیس شوید. 3 مورد مهم از شرایط این روش : 1) برخوردار بودن از سلامتی جسمی و روحی 2)داشتن سن 18 سال به بالا 3) نداشتن هیچ گونه سوء پیشینه سیاسی و جرم

در کنار همه ی این شرایط که برای هر کدام از طرق مهاجرت به کشور انگلستان بیان شد همانطور که مستحضر هستید اقدام به مهاجرت از طریق هر روشی نیاز به پرداخت هزینه دارد اما فرد متقاضی که برای ویزای تحصیلی و یا کاری اقدام می کند باید مبلغی را که هر ساله مقدار آن توسط اداره مهاجرت کشور انگلستان مشخص می شود را پرداخت نماید.

پیشنهاد مطالعه »
ویزای توریستی انگلستان

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 18 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

منبع: سفارت انگلستان

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ