Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

شرایط مهاجرت به انگلستان

شرایط مهاجرت به انگلستان

شرایط مهاجرت به انگلستان

در چند دهه اخیر کشور انگلستان مقصد بسیاری از مردم از سراسر دنیا می باشد و باعث شده است که افراد در پی شرایط مهاجرت به انگلستان باشند و البته این شرایط هر سال در حال تغییر است و دولت انگلستان به صورت سخت گیرانه با این مسئله برخورد می کند.
از طرفی همه ی این افراد متقاضی نیاز به راهنمایی در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشور انگلستان و یا اخذ ویزای کاری کشور انگلستان دارند .
چگونه می توان به راحتی ویزای TIRE4 و یا همان ویزای کاری کشور انگلستان را گرفت؟

آیا امکان مهاجرت با اخذ ویزای تحصیلی وجود دارد ؟

ما در این مقاله سعی داشته ایم که شرایط مهاجرت به انگلستان را مورد بررسی قرار داده و امیدواریم که بتوانیم با جمع آوری این مطالب در قالب یک مقاله کمک شایانی در جواب دهی به سوالات تان داشتهباشیم.شرایط مهاجرت به انگلستان در یکی از چندین روش مهاجرت به وسیله ویزای کاری ، ویزای تحصیلی ، ازدواج ، تولد و یا سرمایه گذاری در کشور انگلستان مورد بررسی قرار می گیرد.

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری در این کشور

قانون سرمایه گذاری در کشور انگلستان قبل از سال 2014 بدین شکل بود که اشخاصی که تقاضای ویزای سرمایه گذاری در این کشور را داشتند مقدار پول آنها برای سرمایه گذاری در این کشور مورد بررسی قرار می گرفت و می بایست نقدینگی افراد مبلغی حدود 1.000.000 پوند باشید تا در هر زمینه ای که مد نظر دارد بتواند سرمایه گذاری کند. از شرایط لازم برای این نوع ویزا داشتن مبلغ مورد نظر بیشتر مورد توجه بود و نیازی نبود که فرد دارای تحصیلات و یا مدرک زبان باشد ، اما شرایط بدین شکل نماند و از سال 2014 به بعد قوانین جدیدی برای شرایط مهاجرت به انگلستان تصویب شد که در قانون جدید مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری در کشور انگلستان به صورت دو برابر افزایش یافت یعنی حداقل نقدینگی از یک میلیون پوند به دو میلیون پوند تغییر یافت و فرد متقاضی ویزای سرمایه گذاری باید حداقل مبلغ دو میلیون پوند برای سرمایه گذاری در این کشور داشته باشد و همچنین باید دانش و توانایی صحبت به زبان انگلیسی خوبی داشته باشد تا بتواند ویزای سرمایه گذاری در کشور انگلستان را اخذ کرده و حتی خانواده خود را نیز به همراه داشته باشد و بعد از مدت چند سالی که اجازه زندگی در انگلستان را دارد باید ویزای خود را تمدید کند تا بتواند به ادامه زندگی در این کشور بپردازد.

پیشنهاد مطالعه »
دوره های زبان در انگلستان

ویزای سرمایه گذاری به چند دسته تقسیم می شود که در ادامه به بررسی انواع ویزای سرمایه گذاری می پردازیم.

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای تاسیس شرکت

یکی از مطرح ترین و کاربردی ترین ویزا ها برای مهاجرت به کشور انگلستان تاسیس شرکت از طریق ویزای سرمایه گذاری می باشد و طبق اطلاعات به دست آمده داشتن حداقل مبلغ 200.000 پوند در یکی از بانک های کشور انگلستان به مدت چند ماهه و یا چند ساله که از سوی کشور انگلستان تعیین می شود الزامی است و از شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای سرمایه گذاری تاسیس شرکت می باشد.
در کنار مقدار مبلغ مورد نیاز شخص سرمایه گذار باید طرح و ایده اقتصادی مناسبی داشته باشد تا بتواند کسب و کار خوبی را راه اندازی کند.

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای POST-STUDY WORK

همانند ویزای قبلی که شرایط آن مورد بررسی قرار گرفت این نوع ویزا نیز از زیر شاخه های ویزای سرمایه گذاری می باشد که اصول و شرایط آن از ویزای تاسیس شرکت مجزا می باشد. این نوع ویزا برای دانشجویانی مناسب است که در دانشگاه های کشور انگلستان تحصیل کرده اند و یا در حال حاضر دانشجوی کشور انگلستان هستند.

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای کار

برای اخذ ویزای کاری باید شما بتوانید صلاحیت گرفتن این نوع ویزا را داشته باشید در ابتدا بدین ترتیب می باشد که می بایست از یک شرکت معتبر در انگلستان شما دعوت نامه کاری دریافت کنید در ادامه بعد از دریافت دعوت نامه از کارفرما ی شرکت باید مدارک لازم برای کار در انگلستان از جمله : پر کردن فرم درخواست ویزای کار ، داشتن پاسپورت یا همان گذرنامه معتبر ، یک قطعه عکس در ابعاد درخواست شده ، پرینت بانکی موجودی حساب فرد متقاضی ، مدارک زبان انگلیسی معتبر ، کسب حداقل 70 امتیاز از طریق ویزای کاری مناسب برای یافتن شغل خوب .

پیشنهاد مطالعه »
اقامت کره جنوبی

در این نوع ویزا علاوه بر خود شخص همسر و فرزندان او نیز می توانند همراه شخص در انگلستان به مدت زمان 5 سال زندگی کنند و بعد از تمام شدن مدت زمان ذکر شده باید این ویزا تمدید شود، توجه داشته باشید که فقط فرزندان زیر 18 سال اجازه همراهی پدر با ویزای کاری پدر را در کشور انگلستان دارند.

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای تحصیلی

از شرایط دیگر مهاجرت به انگلستان تحصیل در این کشور با اخذ ویزای تحصیلی انگلستان می باشد که به دلیل دارا بودن امکانات تحصیلی فوق العاده دانشگاه های این کشور افراد تمایل زیادی برای ادامه تحصیل در این کشور داشته و از طرفی با توجه به حمایت کشور انگلستان از دانشجویان در حین تحصیل ، افراد می توانند با یافتن کار در انگلستان و مشغول به کار شدن به راحتی اقامت دائم این کشور را بگیرند و از آن پس شهروند کشور انگلستان محسوب شوند.

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج و تولد

اخذ ویزا از طریق تولد به این صورت می باشد که شخصی که می خواهد فرزندش تابعیت کشور انگلیس را داشته باشد باید فرزندان آنها در کشور انگلستان به دنیا بیاید ، اما به همین سادگی نیست که هر کسی بتواند فرزند خود را در این کشور به دنیا آورده و برای او تابعیت انگلیس را بگیرد ، کشور انگلستان طی قوانینی فقط به نوزادانی که مادر یا پدرشان شهروند کشور انگلیس باشند تابعیت انگلیس را می دهد.
آیا می تواند با ازدواج شهروند کشور انگلیس شد ؟
بعد از همه این راه ها یک راه دیگر برای مهاجرت به انگلستان وجود دارد که شما در صورت ازدواج با یک شهروند انگلیسی می توانید به راحتی تابعیت آن کشور را بگیرید و مقیم کشور انگلستان شوید که این مورد نیز شرایط خاصی دارد که باید صلاحیت این ازدواج را داشته باشید.

پیشنهاد مطالعه »
گرفتن اقامت انگلستان

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 18 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

منبع: سفارت انگلستان

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ