رد کردن لینک ها

ویزای سوئد یکی دیگر از ویزایهایی است که طرفداران زیادی دارد در ادامه توضیحات کاملی درباره انواع ویزای سوئد و شرایط اخذ آنها برای شما عزیزان بیان خواهیم کرد.

انواع مهاجرت به سوئد

 

اطلاعاتی درباره سوئد

 

کشوری در شمال اروپا همسایه و هم مرز (زمینی) کشورهای اسکاندیناوی (فنلاند.دانمارک.سوئد.نروز).

با جمعیتی در حدود ۱۰ میلیون  نفر و دین مردمانی که پیرو دین مسیحیت هستند.

با زبان رسمی سوئد و واحد پول کرون.

می توان به جرات گفت که سوئد جزء ۴ کشور وسیع و بزرگ اروپاست.

نزدیک به ۱۱٪ مناطق سوئد را رودخانه و دریاچه های این کشور تسکیل داده اند.

دریاچه ای به نتام ونرون به طول ۵۶۵۲ کیلومتر مبربغ در کشور سوئد است ماظر زیبایی را در کنار خود به وجود آورده است.

این دریاپه بزرگترین دریاچه اتحادیه اروپا است.

جنگل های زیبا مرتفع و پوشیده از چمنزارهای سبز بیشتر از ۵۰٪ از اقلیم مساحتی کشور سوئد را پوشانده اند.

همانطور که گفتیم سوئد هم مرز (زمینی) با کشور های اسکاندیناوی است با کمی دقت متوجه همسایگی سوئد با کشورهای آلمان لهستان روسیه لیتوانی و استونی از طریق دریا نیز می شویم.

مساحت کلی کشور سوئد ۴۵۰.۳۰۰ کیلومتر مربع است که ۳۴ برابر بزرگتر از استان تهران پایتخت کشور ایران است ولی با این مساحت جمعیت کمی نسبت به تهران  را در خود جای داده است.

 

سیستم حمل و نقل و ارتباطات بسیار پیشرفته ای در کشور سوئد با نظارت و زیرساخت های متعددی در حال فعالیت بهینه است.

 

آب و هوای کشور سوئد مناسب و خوب است که این موضوع بخاطر موقعیت خوب جغرافیایی این کشور است.

جریان گرم اقیانوسی باعث این معتدل شدن هوا شده است.

راه های مهاجرت به سوئد:

 

سوئد نیز همانند تمامی کشورهای دنیا شهرهای مهمی دارد که هر کدام جاذبه ها و زبایی های خاص خود را دارد.

شهر استکهلم یکی از زیباترین شهرهای دنیا و پایتخت کشور سوئد نام گذاری شده است.

شهر تارخیی و قدیمی با فرهنگی غنی و خوب در میان مردم بومی و مردمان دنیا.

گوتنبرگ

شهری بندری که آرامش خاصی را برای مردمانش رغم زده است.

شهری با موزه های تاریخی و فرهنگی متفاوت در کنار زیبایی های طبیعی.

مالمو

یکی از شهرهای تجاری جهان

اوپسالا

شهری برای تفریحات آرامش بخش در شب های کشور سوئد.

سیگتونا

قدیمی ترین شهر کشور سوئد که مجاورت سواحل دریاچه زیبای ملارین را از آن خود کرده است.

برای خروچ از کشور مبدا و مهاجرت به کشوری دیگر همیشه راه هایی وجود داشته تا متقاضیان بتوانند با تجزیه و تحصلیل بر روی آنها باعث انتخاب مناسبی برای خود شده تا به راحتی سفر کرده و اقامت کشور مقصد را از آن خود کنند.

 

در این مطالبی که در اختیار شما قرار داده می شود سعی بر آن داریم که تمامی راه های مهاجرت به سوئداز طرق مختلف را نوشته و شما را برای مهاجرتی آسوده به کشور سوئد اطلاع سازیم.

 

تیم پرقدرت آیتی و نویسندگان خبره موسسه مهاجرتی آوات روزانه تحقیقات جامع و کافی را در مورد تمامی کشورهای جهان صورت می دهند تا مطالبی پرمفهوم و کاربردی را به شما عزیزان انتقال داده و شما را از اطلاعات بروز جهانی آگاه سازند.

 

از این رو با تماس به دفتر مرکزی و اصلی موسسه مهاجرتی آوات می توانید با خبره ترین و زبده ترین مشاورین ما در امور بین الملل تماس حاصل فرمائید و از وضعیت مهاجرتی قانونی و اصولی به کشورهای مختلف آگاه شده و بهترین انتخاب را برای روشن کردن مسیر زندگی خود و خانواده محترمتان انجام دهید.

 

اصلی ترین مبحثی که می خواهیم به آن بپردازیم راه های مهاجرت به سوئد از طرق مختلف است که می توانید آنها را در مطلب ذیل مطالعه فرمائید.

 

 

راه های مهاجرت به سوئد از طریق چند روش امکان پذیر است.

یکی از گزینه های که راه های مهاجرت به سوئد را برای شما آسان می کند مهاجرت تحصیلی به این کشور است.

کیفیت دانشگاهی و تحصیلی در کشور سوئد بسیار متعادل و خوب است.

 

برترین و پیشرفته ترین متد آموزشی در کشور سوئد برای ارئه رشته های فراوان دانشگاهیی وجود دارد.

زبان های سوئدی و انگلیسی در این کشور دروس را ارائه می دهند که دانشجویان می توانند مانور زیادی برروی این دو زبان داشته باشند.

دانشجو با تصحیل در کشور سوئد اجازه گرفتن ویزای همراه را هم دارد.

 

همراهان شامل همسر و فرزندان می شوند که آنها اجازه  گرفتن افامت ادامه تحصیل و امکان پیدا کردن کار را نیز دارند.

دانشجو حق کار دانشجویی را در کنار تحصیل دارد که این زمان ۲۰ ساعت در هفته است.

 

پس از فارغ التحصیلی/ دانشجو می تواند ویزای خود را از مبحث تحصیل به کاری تبدیل کرده و با کار بعد از ۳ سال اقامت خود را به دائم تبدیل کند.

مهاجرت از طریق ثبت شرکت

 

یکی دیگر از راه های مهاجرت به سوئد ثبت کردن شرکتی در این کشور است.

متقاضی باید اطلاعات شخصی و تکمیل شده ای که در باب راه اندازی شرکت منظوره است به سفارت کشور سوئد ارائه کنند و یک حساب بانکی معتبر ارائه دهند دال بر اینکه ثابت کنند پشتوانه مالی خوبی دارند.

راه های مهاجرت به سوئد:

از دیگر راه های مهاجرت به سوئد

مهاجرت از طریق ازدواج

از طریق ساخت ساز و خرید املاک

سرمایه گذاری در شرکتی که توانایی انجام کار ندارد که کلا می توان شرکت را خرید

 

در گزینه ای دیگر که مسیری دیگر برای  راه های مهاجرت به سوئد را به ما نشان می دهد از طریق کار است.

مهاجرت به سوئد کاری متقاضیان بسیار زیادی دارد.

 

یکی از روش هایی که فرد می خواهد ویزای کاری سوئد را دریافت کند باید یک کارفرما در کشور سوئد پیدا کرده بعد از به توافق رسیدن دعوت نامه ای از وی دریافت کند و دست به اقدامت لازم برای اخذ کامل ویزای کاری سوئد شود.

 

افرادی که به طور مداوم در کشور سوئد به مدت ۳ سال کار کنند دولت اقامت دائم این کشور را به آنها می دهد.

مهاجرت تحصیلی به سوئد

 

سوئد کشور عضو اتحادیه اروپا می باشد که دانشجویانی که علاقمند به تحصیل در خارج می باشند در صدد اخذ ویزای تحصیلی سوئد هستند تا بتوانند از طریق اخذ ویزای تحصیلی سوئد به اهداف خود برسند و اقامت سوئد را اخذ نمایند و آینده روشنی را برای خود بسازند. سوئد کشوری است که از نظر اقتصادی در دنیا حرفی برای گفتن دارد و از نظر آموزشی سطح بالایی در جهان را به خود اختصاص داده است. این موضوع باعث شده است که افراد زیادی درصدد اخذ ویزای تحصیلی سوئد بربیایند تا از طریق ویزای تحصیلی به این کشور راه یافته و بعد از اتمام تحصیلشان در کشور سوئد به کار مشغول شوند. البته باید این موضوع را بدانید که ویزای تحصیلی سوئد به افرادی تعلق میگیرد که شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئد را داشته باشند و این شرایط بستگی به تکمیل بودن مدارک دارد که بسیار حائز اهمیت میباشد .

مراحل اخذ ویرای تحصیلی سوئد

فرد متقاضی ویزای تحصیل سوئد باید در ابتدای امر از دانشگاهی که در سوئد مد نظر دارند پذیرش را دریافت کرده باشند و دانشگاه نامه کتبی جهت اعلام پذیرش برای دانشجوی متقاضی ویزای تحصی سوئد فرستاده باشد تا فرد متقاضی با آن نامه بتواند برای اخذ ویزای تحصیل سوئد اقدام کند .

زمانی که سفارت سوئد مدارک فرد متقاضی را بررسی نمود و تایید کرد در آن زمان اجازه صدور ویزای تحصیلی سوئد برای فرد صادر میشود و فرد زمانی که ویزای خود را دریافت کرد میتواند به سوئد برود و در بدو ورد بایستی محل اقامت خود را مشخص کند که میخواهد در هتل اقامت داشته باشد یا در خوابگاه و یا خانه ای را اجاره خواهد کرد و بعد از آن باید برای ثبت نام در دانشکاه اقدام کند .

فرد متقاضی ویزای تحصیلی سوئد می تواند به محض ورود به سوئد فردی را به عنوان راهنما استخدام کند تا او را در سوئد تنها نگذارد که این موضوع شامل هزینه برای فرد متقاضی ویزای تحصیلی سوئد میباشد .

شایان ذکر میباشد زمانی که پذیرش دانشگاه را دریافت می کنید باید قسط اول شهریه دانشگاه را پرداخت کنید .

کار دانشجویی در سوئد

بعد از اینکه از طریق ویزای تحصیلی سوئد وارد این کشور شدید و شروع به تحصیل نمودید با اجازه ای که از سمت اداره کار دولت سوئد برای دانشجویان خارجی داده شده است فرد خارجی این اجازه را دارد که در حین تحصیل به کار پاره وقت بپردازد تا کمی از هزینه های تحصیل در سوئد را جبران کند .

میزان مدت زمان های مشخص شده برای کار پاره وقت برای دانشجویان هر مقطع متغیرمیباشد , اصولا برای مقاطع کارشناسی ده ساعت در هفته میباشد و برای مقاطع کارشناسی ارشد بیست ساعت در هفته , و برای مقاطع دکتری به مدت سی ساعت در هفته میباشد .

یک نکته ای که برای اعضای خانواده افرادی که از طریق ویزای تحصیلی سوئد وارد این کشور شده اند این می باشد که هر یک از اعضای خانواده درجه یک افراد دانشجو می توانند به همان مدت زمانی که فرد متقاضی ویزای تحصیلی سوئد در این کشور مشغول به تحصیل می باشد آنها هم در سوئد اقامت کنند . و اگر این مدت به شش ماه نیز برسد میتوانند درخواست کار در سوئد را بدهند .

تبدیل ویزای تحصیلی به اقامت دائم سوئد

زمانی که متقاضی ویزای تحصیلی سوئد تحصیل در هر دوره ای که می باشد را به اتمام برساند می تواند به کار تمام وقت در این کشور بپردازد و طبق آن بعد از پنج سال اقامت دائم سوئد را دریافت نماید. زمانی که شما اقامت سوئد که یک کشور اروپایی است را داشته باشید می توانید بدون ویزا به دیگر کشور های اروپایی سفر و رفت و آمد کنید . حتی می توانید برای تحصیل بدون گرفتن ویزا به دیگر کشورهای اروپایی سفر کنید .

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی سوئد

  • فیش واریز شهریه اول
  • شش قطعه عکس رنگی که حداکثربرای شش ماه قبل باشد
  • مدارک تحصیلی مورد نیاز و ترجمه از آن ها
  • گذرنامه و ترجمه و کپی از آن
  • عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد
  • گواهی سلامت پزشکی
  • و هر گونه مدارک اضافی که سفارت سوئد از شما درخواست کنند را باید به این دولت تحویل دهید .

 

افرادی که علاقمند به تحصیل در سوئد می باشند می توانند در این زمینه با مشاورین مجرب ما در ارتباط باشند و تمامی سوالات خود را در زمینه شرایط تحصیل در کشور سوئد و همچنین ویزای تحصیلی و ویزای کاری سایر کشورها را با ما در میان بگذارند.

مهاجرت کاری به سوئد

مهاجرت کاری و اقامت کاری سوئد

اگر با دعوتنامه یک کارفرمای سوئدی و یا یک ویزای غیر اقامتی و یا هر عنوان دیگری به سوئد بروید می توانید اجازه اقامت کاری سوئد را مادامی که در خاک سوئد هستید درخواست نمایید.

 

شرایط اقامت کاری سوئد

البته شرایط باید بدین گونه باشد که در رشته کاری که شما را در سوئد می خواهند ، به نحوی کمبود نیروی کار وجود داشته باشد. یعنی این که نام تخصص و یا حرفه شما در لیست مشاغل مورد نیاز در سوئد وجود داشته باشد. این بررسی و ارتباط با کارفرما و یافتن موقعیت های شغلی پایه و حتی تخصصی جزئی از خدمات سازمان مهاجرتی آوات می باشد.

اساس آن چه که ما به عنوان وکیل حقوقی شما به آن اعتقاد داریم ، بررسی و تحلیل دقیق بازار کار و گذاشتن دست شما در درست کارفرمای مناسب و دارای مجوز از وزارت کار و اشتغال در سوئد می باشد.

ما میتوانیم پرونده شما را به نحوی به دولت سوئد ارائه دهیم که با موفقیت بتوانید مشغول به کار در این کشور شوید و اقامت قانونی برای شما و خانواده تان را به راحتی اخذ نمایید.

همانند آن چه به عنوان خدمات کاریابی در آلمان برای موکلین محترم خود انجام می دهیم در سوئد نیز برای اقامت کاری سوئد اقدام و عمل می کنیم.

 

اقدام برای اقامت کاری سوئد  پس از ارتباط با یک کارفرما

برای گرفتن اجازه کار باید:

۱٫پاسپورت معتبر داشته باشید

۲٫کاری به شما پیشنهاد شده باشد که ازنظرشرایط کاری و یا آنچه که درآن شغل یا آن رشته معمول است درسطح قراردادهای صنفی دولت سوئد باشد.

۳٫آن میزان حقوقی به شما داده شود که مبلغ آن درسطح قراردادهای صنفی دولت سوئد بوده ویا آن مبلغی که دراین رشته کاری رایج می باشد.

۴٫دارای یک پیشنهاد کاری از کارفرمای سوئدی باشید که از طریق آن بتوانید خرج زندگی خود را تامین کنید. برای اینکه مشمول شرایط تامین زندگی بشوید می بایست در حدی کار کنید که حقوق شما قبل از محاسبه مبلغ مالیات به حداقل ۱۳۰۰۰ کرون در هر ماه برسد.

۵٫کارفرمای شما نیت و قصدش این باشد که هنگام شروع کار شما را عضو بیمه ایمنی ، بیمه درمانی، بیمه حقوق بازنشستگی و بیمه عمر کند.

 

اما پروسه ای که قدم به قدم آن را در کنار شما خواهیم بود به چه نحو پیش می رود و آنچه ما انجام می دهیم چیست :

۱٫پیشنهاد استخدامی

برای دریافت اقامت کاری سوئد بایستی یک پیشنهاد کاری در سوئد داشته باشید که اصلی ترین قسمت اخذ ویزای کار سوئد بوده و از طریق وکلای موسسه حقوقی آوات مشاوره های لازم انجام خواهد شد . کارفرمای شما می‌بایست که حداقل ده روز قبل از آنکه این پیشنهاد استخدامی ارائه شود، فرصت شغلی پیشنهادی را در سوئد، اتحادیه اروپا /محدوده اقتصادی اروپا  و کشور سویس، آگهی کرده باشد.

۲٫بررسی درخواست نامه صادره ازکارفرما آغازمی شود

با صدور دعوتنامه کاری از سمت کارفرمای شما درسوئد ، بررسی تقاضای اجازه اقامت کاری آغازمی گردد. اگرخانواده تان به همراهتان می آیند، بایستی برای آنان هم همزمان درخواست اجازه اقامت میکنیم.

۳٫مدارک را به همراه آن آماده می کنیم

این مدارک را می بایست اسکن و به همراه تقاضای خود ارسال کنیم

کپی از صفحات گذرنامه شامل مشخصات فردی، شماره گذرنامه، کشور محل صدور ، عکس، امضاء و بار کد

وکالتنامه از شما به عنوان نماینده قانونی و حقوقی شما.

اگر اعتبار گذرنامه شما در حال تمام شدن است بهتر است آن را تمدید کنید چون صدور اجازه برای مدتی طولانی تر از اعتبار گذرنامه تان ممکن نیست.

اگر تقاضای تمدید اجازه کار دارید در این صورت نیاز به ضمیمه نمودن مدارک بیشتری به همراه تقاضایتان دارید.

۴٫وکالتنامه برای داشتن نماینده قانونی از جانب شما

یک وکالت نامه می تواند یک نامه امضاء شده توسط فردی باشد که تقاضای اجازه می کند و به وکیل قانونی خود اختیار می دهد که از جانب او نماینده باشد. وکالت نامه میبایست از سوی فردی که وکالت دهنده نوشته شده باشد و در صورت نیاز و درخواست اداره مهاجرت سوئد اصل آن قابل ارائه باشد.

 

اگر خانواده تان شما را همراهی می کنند همزمان برای آنها تقاضا تسلیم می کنید

کپی از صفحات گذرنامه شامل مشخصات فردی، شماره گذرنامه، کشور محل صدور ، عکس، امضاء و بار کد

کپی عقدنامه، مدرک زناشویی یا مشابه آن

مدرک تولد فرزندان

موافقتامه از فردی که حضانت کودک را عهده دار است، چنان چه همراه شما به سوئد نمی آید، که در آن درج شده باشد کودک شما مجاز به نقل مکان به سوئد است.

مدارکی که اثبات می کنند فرزندان بالای ۲۱ سال جهت تامین زندگی خود به پدر و مادرشان وابسته هستند.

مدارک سرپرستی فرزند در صورتی که کودک به فرزندی پذیرفته شده باشد.

وکالتنامه جدا از سوی همه اعضای بالای ۱۸ سال خانواده چنان چه به نمایندگی از آنها عمل می کنیم.

مدارک می بایست توسط مترجم رسمی به سوئدی یا انگلیسی ترجمه شده باشد.

موافقت نامه

موافقت نامه یک نامه امضاء شده از سوی سرپرست کودک است که دارای حضانت می باشد اما وی به سوئد نمی آید، که در آن موافقت خود را اعلام می دارد که برای فرزند شما اقامت جهت زندگی در سوئد صادر شود. موافقتامه می بایست دربردارنده اطلاعات زیر باشد

 

نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد و آدرس محل زندگی سرپرستی که موافقت خود را اعلام می کند

نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد کودکی که موافقت نامه برایش نوشته می شود

اینکه سرپرست موافقت می کند اجازه اقامت دائم برای کودک جهت زندگی در سوئد صادر شود

امضای سرپرستی که با بردن کودک موافقت می کند و درج نام وی بصورت واضح و خوانا

۵٫اداره امور مهاجرت بررسی میکند

اداره مهاجرت در وهله اول به درخواستی رسیدگی میکند که به کلیه سئوالات پاسخ داده شده وتمامی مدارک بطورکامل ضمیمه شده باشند. عزیزان دیده شده که باز هم به دلیل نا آگاهی و عدم اشراف به قوانین بین المللی از سوی اشخاص غیر حقوقی و نا آشنا ، این پروسه از سمت اداره مهاجرت سوئد باطل اعلام می گردد و پرونده شما رد می شود. وکلای زبده موسسه حقوقی آوات  با داشتن تجربه کافی و پرونده های موفق در این زمینه در کنار شما خواهند بود. توجه داشته باشید که دربرخی موارد اداره مهاجرت نیاز به بررسی بیشتری درمورد تقاضا دارد حتی اگرچه تمامی گفته ها ومدارک فرستاده شده کامل باشند.

۶٫مبنا واساس کارت اجازه اقامت

اگر اجازه اقامتتان بیش ازسه ماه باشد کارت اجازه اقامت دریافت میکنید. این کارت مدرکی دال براجازه اقامت شما در کشور سوئد بوده که از جمله شامل اثرانگشت و عکس شما می باشد.

 

شما که برای سفر به سوئد نیازبه ویزا دارید بایستی به سفارت یا کنسولگری سوئد جهت دادن اثرانگشت وگرفتن عکس هرچه سریعترمراجعه کنید. حتی اگرچنان چه از قبل دارای کارت اجازه اقامت بوده اید چراکه این اطلاعات ذخیره نمی شوند. اگر خانواده شما هم درخواست مجوزمیکنند آنها هم بایستی اثرانگشت وعکس خود را به سفارت یا کنسولگری سوئد تحویل دهند. تاکید می کنیم همیشه قبل از مراجعه با سفارت یا کنسولگری با وکیل خود در ارتباط باشید.

 

حال نگاهی بیندازیم به آخرین و جدیدترین لیست مشاغل مورد نیاز کشور سوئد در سال 2019

مشاغل متعدد و متنوعی در لیست سال 2019 به چشم می خورند که جزو مشاغل مورد نیاز کشور سوئد می باشند:

  • کارگر ساختمانی
  • متصدی امور مربوط به گیاهان
  • داروساز
  • مهندس معمار
  • خباز / شیرینی پز با داشتن مدرک بین المللی پخت یا شیرینی پزی
  • پرستار
  • دستیار مشاور کودکان
  • دستیار ماما
  • متخصص مامایی
  • کارگر بتن
  • مکانیک
  • دانشمندان پزشکی
  • ارزیاب کمک
  • رانندگان اتوبوس
  • مهندسین ساخت و ساز و تکنیک های ساختمان
  • پلاتر عمومی مهندسین عمران،
  • ساختمان و ساخت و ساز، مهندسان
  • الکترونیک و مهندسین مخابرات
  • مهندسین برق
  • مهندسی معدن
  • مهندسان متالورژی
  • مهندس شیمی
  • مهندسین و اپراتور ماشین آلات CNC
  • مهندسین برق گرمایش و فواره
  • تکنسین تکنیک های هواپیما و خدمات Podiatrists
  • پرستاران سالمندان
  • مهندسان GIS
  • شیشه بر
در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
بازگشت به بالای صفحه
قصد مهاجرت دارید؟ راحتترین کشور برای مهاجرت مطابق نیاز شما کدام است؟
10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان