Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

رد کردن لینک ها

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

آیا به دنبال تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش هستید؟ آیا از شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش اطلاع دارید؟ آیا از مزایای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش اطلاعاتی را در اختیار دارید؟ برای پاسخ به اینگونه سوالات از شما دوستان همیشگی ما دعوت می کنیم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید. کشور اتریش دارای برترین و مدرن ترین دانشگاه های جهان می باشد که شما می توانید در هر رشته ای که دوست داشته باشید در یکی از دانشگاه های این کشور مشغول به کار شوید.

امروزه افراد بسیار زیادی به دنبال مهاجرت به کشور اتریش هستند که بتوانند از این طرق اقامت کشور اتریش را به دست بیاورند. یکی از راه های قانونی و راحت برای مهاجرت به کشور اتریش، تحصیل در این کشور می باشد که شما نیز می توانید با توجه به شرایط و علاقه خود این راه را برای ادامه تحصیل در برترین دانشگاه های اتریش برگزینید. هیچ گونه محدودیت سنی برای تحصیل افراد در کشور اتریش وجود ندارد و افراد متقاضی با فراهم کردن شرایط مورد نظر می توانند درخواست تحصیل در این کشور را داشته باشند.

دانشجویان در طیف گسترده ای از رشته ها می توانند به تحصیل در اتریش بپردازند که از جمله ی این رشته ها می توان به روانشناسی، حقوق، مدیریت، پزشکی و دندانپزشکی اشاره کرد. همچنین دانشگاه های کشور اتریش نیز با ارائه بهترین و با کیفیت ترین امکانات سعی بر آن دارند تا رضایت کامل دانشجویان غیر بومی خود را به دست بیاورند. امروزه دانشجویان کشور ما نیز به دنبال ادامه تحصیل در یکی از بهترین دانشگاه های اتریش هستند و شما می توانید با مشاهده صف های طولانی در جلوی کنسولگری کشور اتریش به اهمیت این موضوع پی ببرید. در ادامه راجع به یکی از پرطرفدارترین رشته هایی که مورد توجه دانشجویان واقع شده است توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

افرادی که به دنبال تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش هستند بایستی در کنکور سراسری که هر ساله برگزار می شود قبولی مورد نظر را به دست بیاورند و سپس بتوانند پذیرش یکی از دانشگاه های پزشکی اتریش را اخذ نمایند. تحصیل در اتریش در حدود سال طول می کشد و متقاضیانی که به دنبال تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش هستند بایستی زبان آلمانی یا انگلیسی را به شکل حرفه ای بلد باشند. البته دانشجویان توجه داشته باشند که برخی از دروس به دو زبان تدریس می شوند که در این صورت نیز بایستی هر دو زبان خود را تقویت کنند.

هزینه های تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش با توجه به نوع دانشگاهی که در آن پذیرش می شوند نیز متغیر خواهد بود به طوری که هزینه ها از 300 تا 800 دلار تغییر می یابد. دانشجویان می دانند برای کسب اطلاعات دقیق تر و به روز تر در مورد هزینه تحصیل در اتریش با همکاران ما در سازمان مهاجرتی آوات در تماس باشند و با مراجعه حضوری به این موسسه می توانند زیر هزینه های تحصیل در اتریش را به دست بیاورند.

هم چنین دانشجویان می توانند با جویا شدن کار دانشجویی به راحتی از عهده هزینه های تحصیل بر بیاند و در بسیاری از مواقع نیز پس اندازهای قابل توجهی را داشته باشند. دانشگاه ها نیز امکاناتی از قبیل خوابگاه و غذای دانشجویی را در اختیار دانشجویان خود قرار می دهد تا هزینه های تحصیل و زندگی دانشجویان به مقدار قابل توجهی کاهش یابد.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در مقطع فوق لیسانس در اتریش

شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

از مدارک و شرایط تحصیل در اتریش می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
– ترجمه آخرین مدرک تحصیلی که ترجمه های لازم در مراحل پذیرش بایستی به زبان آلمانی باشد.
– در صورت متاهل بودن باید سند رسمی ازدواج تان را ارائه دهید.
– 2 قطعه عکس رنگی با شرایط و ضوابط خاص
– مدرک زبان آلمانی b2
– اصل مدارک شناسایی و پاسپورت
– ارائه ترجمه ریز نمرات
– گواهی عدم داشتن هرگونه بیماری
– دریافت بیمه پزشکی
– اخذ و دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش

از معروف ترین دانشگاه هایی که دانشجویان می توانند برای تحصیل در اتریش انتخاب کنند می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
دانشگاه گراتس
– دانشگاه علوم پزشکی وین
– دانشگاه اینسبروک
– دانشگاه وین
تمام دانشگاه های مذکور مورد تایید وزارت علوم کشورمان می باشد و شما می توانید با در دست داشتن مدرک معتبری از دانشگاه های کشور اتریش فرصت های شغلی خوبی را به دست بیاورید. برای اعزام و مهاجرت به اتریش جهت تحصیل در اتریش می توانید به ما اعتماد داشته باشید و تمام کارهای مربوط به مهاجرت خود را به دست همکاران خبره و با تجربه ما بسپارید. هم چنین در نظر داشته باشید که اخذ ویزای تحصیل کشور اتریش از مهم ترین مدارک لازم برای تحصیل در این کشور می باشد و بدون اخذ آن نمی توانید وارد خاک کشور اتریش باشید. برای اخذ ویزای مربوطه می توانید به سفارت خانه کشور اتریش مراجعه کرده و با درخواست و گرفتن وقت سفارت بتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کنید.

پیشنهاد مطالعه »
مزیت های تحصیل در اتریش در مقطع دکتری [2019]

مزایای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

از مزایای تحصیل  در اتریش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– فرصت به دست آوردن زندگی در یکی از بهترین کشورهای جهان
– فرصت آشنا شدن با فرهنگ و آداب و رسوم مردم اتریش
– فرصت سفر به کشورهایی که در حوزه ی شینگن قرار گرفته اند
– یادگیری کامل زبان آلمانی و انگلیسی
– به دست آوردن فرصت های شغلی بسیار مناسب

شما می توانید برای تحصیلات تکمیلی و فوق نیز یکی از پذیرش های دانشگاه های علوم پزشکی اتریش را به دست بیاورید. دانشجویان می توانند در این کشور به کار دانشجویی نیز بپردازند و از این طریق بتوانند از مخارج تحصیلی و زندگی خود بر بیایند. شما می توانید با استخدام شدن در این کشور اقامت دائم کشور اتریش را به دست بیاورید و به عنوان یکی از شهروندان اتریشی از حق و حقوق مساوی با اتریشی ها برخوردار باشید.

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 18 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید  و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

منبع: سفارت اتریش

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره