شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

شرایط پذیرش رشته حقوق در فرانسه چگونه است؟

شرایط پذیرش رشته حقوق در فرانسه چگونه است؟

رشته حقوق در فرانسه

تحصیل رشته حقوق در فرانسه می تواند یکی از محتمل ترین راه های دسترسی دانشجویان برای  مهاجرت تحصیلی به فرانسه باشد. بدین روی موسسۀ حقوقی مهاجرتی آوات علاوه بر مشاوره درباب شرایط اخذ اقامت در فرانسه از راه های متفاوت همچون پناهندگی ، ویزای توریستی و کار درفرانسه، همواره سعی بر ارائه اطلاعات کافی و متناسب درخواست کنندگان برای تحصیل حقوق در فرانسه بوده است.

درابتدا بهتر است با موقعیت جغرافیایی و فرهنگی فرانسه اشنا شوید تا ذهنیت بهتری نسبت به تحصیل در این کشور  پیدا کنید. فرانسه کشوری درهمسایگی سواحل مدیترانه و اقیانوس اطلس می باشد .

به همین روی اب و هوای معتدل و مرطوبی دارد و همانطور که متوجه شدید آب وهوای متفاوتی با ایران خواهد داشت. با توجه به تاریخچه این کشور و شرایط اب و هوای خاص ، فرهنگ متفاوت با ایران به ارمغان اورده است که البته بعد از مدت کوتاهی با ان وفق داده خواهید شد. درکل آب و هوای اروپایی فرانسه می تواند مورد علاقه بسیاری از افراد باشد.

دانشگاه ها ی فرانسه

درزمینه تحصیلی، همانطور که می دانید برای  تحصیل حقوق در فرانسه ، دو دانشگاه به صورت تخصصی و رایگان در این زمینه فعالیت می کنند . دانشگاه سوربن و دانشگاه استراسبورگ دانشگاه های مورد نظر می باشند که دراینجا به توضیح درباب داشنگاه سوربن می پردازیم.

سوربن ،دانشگاه پانتیون سوربن پاریس ، در شهر پاریس فرانسه واقع شده است . این مجموعه یک از قدیم ترین دانشگاه های این کشور است وبزای تحصیلی حقوق در فرانسه و رشته های مربوط مانند اقتصاد و علوم سیاسی پا به عرصه نهاده است.

پیشنهاد مطالعه »
شرایط تحصیل در فرانسه برای مهاجران چگونه است؟

البته قابل ذکر است بسیاری از دانشگاه‌های پاریس در حال حاضر «سوربن» نامیده می‌شوند و خود را شعبه‌ای از سوربن می‌نامند.

ایرانیان سرشناسی نیز در این دانشگاه تحصیل کرده اند و پذیرای دانشجویان دیگری برای تحصیل در فرانسه می باشد .

تحصیل حقوق در فرانسه میتواند در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس و دکترا باشد که در ادامه آنها مدارک خاصی جمله مدرک LL.M و مدرک LL.B دریافت خواهد شد.

مدرک LL.M  بعد از یکسال به دانشجویان بین المللی اعطا میشود و معادل مدرک کارشناسی ارشد حقوق خواهد بود. بعد از یک سال تحصیل در این رشته  دانشجویان متقاضی تحصیل حقوق در فرانسه می توانند وارد بازار کار شوند.

مدرک LL.B  بعد از 3 سال تحصیل در زمیه حقوق  دریافت خواهد شد . این مدرک برای دانشجویانی مناسب است که در رشته ای به جز حقوق کارشناسی تحصیل کرده اند و قصد اشنایی با اطلاعات کلی  برای تحصیل رشته حقوق در فرانسه دارند.

هزینه تحصیل حقوق در فرانسه

یکی از مهم ترین مقوله هایی که متقاضیان موسسه های مهاجرتی همچون موسسه حقوقی مهاجرتی آوات هواره پاسخگو آن بوده اند در زمینه هزینه و پروسه های مالی تحصیل رشته حقوق در فرانسه است.

نکته ای حائز اهمیت این است که هزینه تحصیل درفرانسه برای کل دانشجویان تابعیت اتحادیه اروپا در این کشور رایگان است و دانشجویان مهاجر و بین المللی فقط با با پرداخت هزینه ای حدود 190 یورو برای تحصیل رشته حقوق در فرانسه که البته این مقدار برای دوره های ارشد و رشته های  مختلف متفاوت است و بیشتر از کارشناسی می باشد، در کنار دانشجویان متولد خود فرانسه تحصیل می کنند. میانگین شهریه ها برای مقطع فوق لیسانس به حدود 260 یورو می رسد و البته همان  طور که گفته شد در برخی رشته ها مانند مهندسی  بیشتر خواهد بودکه باب صحبت این مقاله نیست.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در کشور فرانسه

بهتر است برای آشنایی با قیمت های دقیق  برای تحصیل رشته حقوق از یک وکیل و مشاور مهاجرتی کمک بگیرد.دراین مسیر موسسه حقوقی مهاجرتی آوات برای  کمک رسانی به همه عزیزان نامطلع از شرایط مهاجرت به کشور های اروپایی و متقاضی تحصیل رشته حقوق در فرانسه اماده به خدمت می باشد.

نکته قابل اهمیت در مورد تحصیل در فرانسه و رشته حقوق احتمال تعلق گرفتن کار به دانشجویان محصل و غیر بومی در کشور است که این اجازه توسط دانشگاه به دانشجویان داده می شود و میتوانند قسمتی از هزینه خود را تامین کنند.

شرایط اخذ پذیرش رشته حقوق از دانشگاههای فرانسه

مدارک مورد نیاز برلی اخذ پذیرش و تحصیل رشته حقوق  :

  1. تکمیل فرم های دانشگاه مقصد
  2. انگیزش نامه قابل ارائه به دانشگاه و سفارت
  3. ارائه 2 توصیه نامه از اساتید دانشگاه
  4. امضای مدرک قبولی تز توسط رئیس دانشگاه و ۲ تن از اساتید و استاد راهنما
  5. ترجمه تمام مدارک تحصیلی قبلی از دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات به زبان فرانسوی
  6. ارائه مدارک مورد نظر و ترجمه آن و دو قطعه عکس پاسپورتی
  7. رزومه مرتبط با رشته حقوق ( انواع فعالیت هلی تئوری و نظری درطول تحصیل و بعد ازآن )
  8. داشتن مدرک زبان مورد نیاز دانشگاه

 

همانطور که درموارد ذکر شد تمام مدارک برای تحصیل در فرانسه باید به فرانسه ترجمه شوند و به تایید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه برسند و در مرحله اخر تایید سفارت فرانسه کشور مبدا و پس از تطبیق ترجمه مدارک با ترجمه فرانسه آن میتوان به دانشگاه مقصد ارسال کرد.

درزمینه تایید اساتید توسط مسئولین دانشگاه باید گفت علاوه بر استاد راهنمای مربوط به تز ، دو تن از اساتید دانشگاه و رییس دانشکده نیز باید درخواست مورد نظر را تایید بنمایند.

  • از آنجایی که مصاحبه تحصیل رشته حقوق  به زبان فرانسه است و شما ملزم به اشنایی کافی با این زبان هستید و همچنین با توجه به اینکه پذیرش های دانشگاه های معتبر فرانسه بسیار کم توسط زبان انگلیسی صورت می پذیرد ، جایز است که با شرکت در ازمون دلف و کسب مدرک معتبر بالاتر از سطح B1 و  B2 مدارک خود را کامل کنید.
پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در مدارس شبانه روزی سوئیس

به صورت کلی برای تمامی مراحل بالا، نیاز به یک راهنما و مشاور در انجام درست و کامل آن ها خواهید داشت.

موسسه حقوقی مهاجرتی آوات همواره سعی بر یاری رسانی به تمامی متقاضیان با شرایط متفاوت بوده است و به خوبی میتواند عزیزان متقاضی تحصیل رشته حقوق در فرانسه را دراین مسیر همراهی کند. و درتمامی مراحل کاری امید به موفقیت روزافزون همه دانشجویان کوشا در راه تحصیل و پیشرفت درایران داشته است.

منبع: سفارت فرانسه

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ