Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

رد کردن لینک ها

تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی

تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی

در این مطلب به دنبال آن هستیم تا شرایط لازم برای تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی داخل را برای تحصیل در کالج ها و دانشگاه های کشور اتریش بررسی نماییم. اتریش از جمله کشورهایی می باشد که یکی از شروط پذیرش دانشجوی ایرانی در دانشگاه ها و کالج های خود را قبولی دانشجو در کنکور سراسری، و دانشجو بودن متقاضی در دوره های روزانه و یا شبانه دانشگاه های ایران قرار داده است
اتریش یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد که در مرکز این قاره واقع شده است. این کشور دارای آب و هوای مدیترانه ای می باشد و رشته کوه های آلپ، بخش های وسیعی از آن را پوشانده است.

کشور اتریش از جمله کشورهای ایده آل برای زندگی، کار و تحصیل می باشد؛ که سالانه هزاران مهاجر را به سمت خود جذب می نماید. متقاضیان مهاجرت به اتریش، به هر دلیلی که اقدام به مهاجرت می کنند، باید از شرایط، قوانین، نوع آب و هوا، نوع گویش و فرهنگ ساکنین این کشور، اطلاعاتی داشته باشند؛ تا با آگاهی کامل بتوانند محل اقامت خود را بشناسند و ارتباط مناسبی برقرار کنند.

در این میان یکی از مهم ترین و رایج ترین روش ها برای کسب اقامت در کشور اتریش، روش ادامه تحصیل در این کشور می باشد؛ که توجه بسیاری از دانشجویان را در مقاطع و رشته های گوناگون، از اقصی نقاط جهان، به ویژه کشور های جهان سوم، به خود جلب کرده است؛ تحصیل رایگان در بهترین کالج های اتریش، بدون نیاز به مدرک زبان، و ارائه مدرک معتبر و بین المللی که مورد پذیرش سایر دانشگاه های کشورهای دیگر نیز می باشد؛ از مهم ترین مواردی هستند که سبب استقبال دانشجویان برای تحصیل در این کشور اروپایی شده است. در این کشور امکان ادامه تحصیل با مدرک دانشگاه های غیر انتفاعی، با داشتن شرایط و قوانینی امکان پذیر می باشد؛ که در ادامه به آنها پرداخته می شود.

پیشنهاد مطالعه »
هزینه های زندگی در استرالیا

از مهم ترین این موضوعات می توان به موارد زیر اشاره نمود.

 قوانین و مقررات تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی.
 شرایط تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی.
 مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی.

* قوانین و مقررات تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی

در قوانین و مقررات مربوط به تحصیل در اتریش، با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی، می توان به مهم ترین مواردی اشاره نمود که امکان تحصیلی استاندارد و رایگان را برای دانشجویان و متقاضیان خود فراهم می سازد؛ لذا توجه به آنها می تواند در این امر بسیار کمک کننده و راهنمایی جامع باشد.
– ارائه مدرک زبان آلمانی سطح B2.
– ادامه تحصیل در مقطع لیسانس با ارائه مدرک قبولی در دانشگاه های سراسری کشور مبدأ.
– ادامه تحصیل در مقطع ارشد بدون مدرک زبان امکان پذیر می باشد.
– اجازه کار حین تحصیل برای مقطع کارشناسی 10 ساعت در هفته می باشد.
– اجازه کار حین تحصیل برای مقطع کارشناسی ارشد 20 ساعت در هفته می باشد.
– اجازه کار حین تحصیل برای مقطع دکتری 30 ساعت در هفته می باشد.
– دانشجویان با مدرک دانشگاه آزاد اجازه تحصیل رایگان در اتریش را ندارند.

– ادامه تحصیل رایگان برای دانشجویان با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی در اتریش امکان پذیر خواهد بود.

* شرایط تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی

شرایط تحصیل با توجه به مقطع تحصیلی می تواند متفاوت باشد؛ با این وجود گرفتن ویزای تحصیلی و اقامت در کشور اتریش، که جزو کشورهای کم جمعیت می باشد، بسیار ارزانتر، سریع تر و مناسب تر از سایر کشورهای اروپایی می باشد.

پیشنهاد مطالعه »
مزایای تحصیل در فرانسه

– شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی

متقاضیان باید گواهی اشتغال به تحصیل و قبولی در کنکور یا مدرک دانشگاه غیر انتفاعی خود را ارائه نمایند؛ تا بتوانند در مقطع کارشناسی در رشته های دلخواه پذیرش شده و اجازه ادامه تحصیل داشته باشند.
نکته: در رشته های هنری و برخی رشته های مرتبط با آن، نیاز به قبولی در آزمون های ورودی وجود دارد.

– شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

در مقطع کارشناسی ارشد، امکان ادامه تحصیل با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی وجود دارد؛ و میزان هزینه آن، 720 الی 750 یورو در هر ترم می باشد؛ و دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی، یک سال برای یافتن کار در کشور اتریش وقت خواهند داشت؛ تا براحتی ویزای تحصیلی خود را تبدیل به ویزای کار نمایند؛ و اقامتی دائم را کسب کنند.

– شرایط تحصیل در مقطع دکتری

در کشور اتریش شرایط خاصی برای دانشجویان و متقاضیان دارای مدرک دانشگاه های غیر انتفاعی برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری، در نظر گرفته شده است؛ و براساس برنامه هایی دقیق و از قبل پیش بینی شده، امکان گذران راحت دوره دکتری برای این دانشجویان و متقاضیان وجود دارد.
تحصیل در این مقطع، به دو شیوه، تحصیل با بورسیه و تحصیل بدون بورسیه انجام می گیرد. در شرایط غیر بورسیه، متقاضیان باید خود هزینه های تحصیل را تقبل نمایند؛ و این در حالی است که دانشجویان دکترا، دارای حقوق2 هزار دلار در هر ماه می باشند.

در شرایط بورسیه، متقاضیان می توانند تحصیلی کاملاً رایگان را با داشتن شرایط زیر داشته باشند:
– دارا بودن مدرک زبان با نمره قبولی بالا.
– ارائه مدارک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد اخذ شده از دانشگاه های سراسری و معتبر.
– داشتن انواع مقالات ملی و بین المللی، تألیفات، تحقیقات علمی، پژوهش ها و غیره.
– ارائه مدارک و گواهی هایی که برای متقاضیان امتیاز محسوب گردد و شانس بورسیه وی را افزایش دهد.
– جلب توجه و نظر اساتید مشاور یا اساتید راهنما.
* مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در اتریش با مدرک دانشگاه غیر انتفاعی
– تهیه و ارائه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات آنها.
– تهیه و ارائه مدارک کارشناسی همراه با ریز نمرات آنها.
– ارائه گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار و حرفه.
– ارائه مدرک پایان خدمت برای آقایان.
– تهیه و ارائه مدارک شناسایی و کارت ملی متقاضی تحصیل در اتریش.
– داشتن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار.
– ترجمه تمامی مدارک به زبان آلمانی یا انگلیسی.
– ارائه تأییدیه سفارت و پست نمودن مدارک مذکور.

پیشنهاد مطالعه »
انواع شرایط بورسیه تحصیلی روسیه در سال 2019

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 18 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

منبع: سفارت اتریش

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره