Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

رد کردن لینک ها

اقامت خود حمایتی به اتریش

اقامت خود حمایتی به اتریش

اقامت خود حمایتی به اتریش بدان معناست که فرد بتواند از عهده هزینه‌های زندگی خود به راحتی برآید. درواقع اتریش به دلیل آنکه دومین کشور ثروتمند اتحادی اروپا به شمار می‌آید، مقصدی ارزشمند برای مهاجرانی که درصدد انجام فعالیت‌های اقتصادی، کسب و کار هستند، محسوب می‌شود.

مهاجرانی که فاقد شغل هستند و یا به هر دلیلی اجازه استخدامی در شرکت‌ها و کمپانی‌های اتریش را ندارند می‌توانند از طریق اخذ اقامت خود حمایتی به اتریش، اقامت طولانی مدتی در خاک این کشور داشته باشند. توجه داشته باشید که کسانی می‌توانند از طریق اقامت اتریش مقیم شوند که از نظر مالی مستقل باشند و توانایی پرداخت هزینه‌های زندگی خود و خانواده شان را داشته باشند. در این خصوص کارت اقامت خود حمایتی به اتریش برای شخص صادر می‌شود. برای دریافت کارت اقامت خود حمایتی، شخص بایستی دارای شرایط عمومی اخذ ویزا را داشته باشد.

شرایط اخذ کارت اقامت خود حمایتی به اتریش

همانطور که از پیش بدان اشاره شد، فرد بایستی دارای قدرت مالی و اقتصادی از نظر پرداخت هزینه‌های زندگی در کشور  اتریش را داشته باشد. ازجمله مدارکی که بایستی در این خصوص بایستی ارائه گردد آن است که درآمد ماهیانه فرد اعم از میزان حقوق بازنشستگی، میزان درآمدی که فرد در کشور مبداء از طریق کسب و کار دارد و حتی درآمد به دست آمده از دارایی‌های غیر منقول مانند اجاره ملک، سهام، پس‌انداز و هرگونه  دارایی‌های فرد به صورت دو برابر میزان تعیین شده در کشور  اتریش بایستی ارائه گردد. لازم به ذکر است که تعداد محدودی کارت اقامت خود حمایتی به  اتریش صادر می‌شود، بنابراین مهاجرت از این طریق بستگی بسیار زیادی به شرایط متقاضی دارد

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در اتریش به زبان انگلیسی

مزایای اخذ کارت اقامت خود حمایتی به اتریش

ازدیگر شرایط دریافت کارت اقامت خود حمایتی به  اتریش آن است که به هر یک از اعضای خانواده یک کارت تعلق می گیرد. همچنین با استفاده از این کارت، فرزندان می‌توانند بصورت رایگان حق ادامه تحصیل در دانشگاه‌های کشور  اتریش را داشته باشند.

علاوه بر آن خدمات درمانی رایگان، حق بیمه بهداشتی و مسائلی از این نظر نیز برای اشخاص دارنده کارت، لحاظ می‌شود. از دیگر امتیازات داشتن کارت اقامت اتریش آن است که، اشخاصی که دارنده کارت اقامت اتریش هستند و از طریق این نوع ویزا به خاک کشور  اتریش ورود پیدا می کنند، اجازه قانونی حق اقامت را خواهند داشت و حتی می‌توانند در کشور ملک خریداری کنند

مدارک لازم جهت اخذ کارت اقامت خود حمایتی به اتریش

تمکن مالی ؛ یا پشتوانه مالی که هریک از افراد خانواده بایستی مبلغی در حدود ۲۲ هزار یورو بعنوان حمایت اقتصادی در یکی‌از بانک‌های  اتریش بنام شخص افتتاح شود. قابل ذکر است که به هیچ عنوان نمی‌توان به اصل سپرده دسترسی داشت چراکه بعنوان تمکن و پشتوانه مالی شخص و تضمینی برای تثبیت اقامت او در خاک  اتریش به‌شمار می‌رود.

 

ارائه درامد ماهیانه؛ گردش حساب بانکی نیز ازجمله مدارک ضروری است که بایستی به سفارت تحویل دهید. مبلغ درآمد ماهیانه شما بایستی در حدود ۳ هزار یورو برای سرپرست خانواده باشد

 

رزومه تحصیلی؛ جهت دریافت این نوع اقامت، نیازی به رویت مدارک تحصیلی متقاضی نیست. اگر چنانچه متقاضی دارای تحصیلات تا مقطع دیپلم است بایستی مدرک زبان آلمانی  کسب نموده و ارائه دهد A2را در سطح

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

 

ناگفته نماند که جهت اخذ این نوع ویزا متقاضی بایستی در اوایل ژانویه به سفارت اتریش مراجعه کند. اقامت اتریش یکساله است و جهت تمدید آن در پایان سال، فرد بایستی کلیه مدارک مالی خود را مجدد ارائه نماید. تمدید کارت اقامت خود حمایتی بسیار ساده و در کوتاهترین زمان ممکن انجام می شود و برای یکسال آتی متقاضی تمدید خواهد شد.

پس از گذشت سه سال از اقامت متقاضی در کشور  اتریش، فرد می‌تواند کارت اقامت خود را به مدت سه ساله تمدید نماید و پس از گذشت پنج سال متمادی نیز می توان جهت اخذ اقامت دائم اقدام نمود. دریافت پاسپورت اتریشی نیز پس از گذشت پنج سال امکانپذیر است. اگرچنانچه سوالاتی پیرامون اخذ کارت اقامت خود حمایتی به  اتریش و مسائل مرتبط با آن و چگونگی اقدامات لازم جهت مهاجرت به اتریش در نظرتان است، می‌توانید با کادر مجرب سازمان مهاجرتی آوات و از دریافت مشاوره‌ی سودمند بهره‌مند شوید

فواید پاسپورت اتریشی

همانطور که بدان اشاره شد، فرد می‌تواند ازطریق کارت اقامت اتریش، پس از طی پنج سال اقامتش در کشور  اتریش اقدام به درخواست پاسپورت  اتریشی نماید. از جمله مزایا و فواید داشتن پاسپورت  اتریشی آن است که، متقاضی به عنوان یک شهروند اتریشی محسوب می‌شود و قادر خواهد بود در هر زمان در هر کجای اروپا زندگی و کار کند. پاسپورت  اتریش در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا بسیار ارزشمند بوده و امتیازات بی‌شماری را برای دارنده ی آن رقم می‌زند. علاوه بر آن فرد می‌تواند بدون درخواست ویزا به راحتی به آمریکا با همراه داشتن پاسپورت اتریشی سفر کند

پیشنهاد مطالعه »
اقامت اتریش از طریق خرید ملک

بطور کلی اخذ اقامت خود حمایتی به  اتریش، با توجه به سرمایه، دارایی و درآمدی که شخص در کشور مبداء دارا می‌باشد، بررسی و ارزیابی می‌شود. ارائه مدارک مستند در رابطه با سپرده بانکی، دارایی‌های منقول و غیر منقول همه نشانه تثبیت اوضاع اقتصادی شما در کشور مقصد است.

بطوریکه برای فراهم ساختن نیازهای زندگی خود به کمک‌های دولتی نیازی نداشته باشید. ازسوی دیگر دارنده کارت اقامت خود حمایتی می‌تواند از خدمات بهداشتی و پزشکی بصورت رایگان، حق تحصیل بصورت رایگان و اقامت قابل تمدید یکساله بهره‌مند شود. دریافت پاسپورت  اتریشی، اخذ اقامت دائم پس از طی پنج سال متمادی زندگی در خاک  اتریش و استفاده از تسهیلات مربوطه راهی است که می تواند آینده درخشانی را جهت زندگی کاری، تحصیلی و رفاه اجتماعی فرد در تمام نقاط اروپا پدید آورد. در خصوص اخذ اقامت خود حمایتی به  اتریش تنها مدرک مهم و ارجح داشتن سرمایه و پشتوانه اقتصادی است که مسیر ورود به خاک  اتریش را برای شخص و دیگر اعضای خانواده هموار می‌کند

اگرچنانچه درصدد کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اقامت خودحمایتی به  اتریش, مهاجرت به  اتریش از طریق ویزا کار، ویزای دانشجویی  اتریش،  ویزای تحصیلی  اتریش، چگونگی شرایط و موضوعات پیرامون آن هستید، می‌توانید با وکلا، مشاوران و کارشناسان مجرب سازمان مهاجرتی آوات با سابقه‌ای طولانی در حیطه مسائل حقوقی، داخلی و بین‌المللی تماس حاصل فرمایید.

منبع: سفارت اتریش

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره