Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

آیا به دنبال اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش هستید؟ آیا اطلاعاتی در زمینه اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش ندارید؟ تنها کافی است با تماس با آژانس مهاجرتی آوات به روز ترین اطلاعات را در خصوص اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش به دست آورید.اتریش سرزمینی که غرب قاره اروپا می باشد که از موقعیت جغرافیایی بسیار ویژه ای برخوردار می باشد. زبان رسمی کشور اتریش آلمانی و واحد پول رایج در این کشور یورو است. شهر وین زیباترین و معروف ترین شهرهای قاره اروپا و پایتخت کشور اتریش می باشد که زیبایی های بی نظیری را در دل خود جای داده است. کشور اتریش مقصد بسیاری از توریست ها و گردشگران واقع می باشد و دلیل این امر وجود جاذبه های تاریخی و تفریحی جذاب و وصف نشدنی در این کشور است.

همچنین با توجه به اقتصاد قوی و قدرتمند کشور اتریش و سطح آموزشی مناسب افراد بسیاری خواهان سفر و مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری، تحصیل و غیره می باشند. دین اصلی کشور اتریش مسیحیت کاتولیک می باش اما با توجه به مهاجرت های انبوه به این کشور ادیان مختلفی را نیز می توان در آن مشاهده نمود. از کشورهای همسایه اتریش می توان به مجارستان، سوئیس، آلمان، ایتالیا، اسلوونی و جمهوری چک اشاره نمود. همچنین از زیباترین و معروف ترین شهرهای کشور اتریش می توان وین، گراتس، لیتنس و آیزن اشتات را معرفی کرد. شما با در اولویت قرار دادن کشور اتریش در سفرهای خود می توانید از نزدیک شاهد جاذبه های تاریخی بسیاری باشید.

پیشنهاد مطالعه »
اتریش

اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

همانطور که در بخش قبلی نیز اشاره نمودیم مهاجرت به کشور اتریش بسیار افزایش یافته است و مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری در این کشور از جمله مواردی می باشد که مورد توجه بسیاری از عموم قرار گرفته است. برای ثبت شرکت در کشور اتریش و اخذ اقامت از این طریق بایستی به تمامی شرایط و قوانین لازم و مربوطه در این زمینه آگاهی داشته باشید که برای این کار می توانید با مراجعه و یا برقراری تماس با کارشناسان آژانس مهاجرتی آوات اطلاعات دقیق و مفیدی را در زمینه اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش کسب نمایید. کارشناسان با با مسلط و حاکم بودن بر شرایط لازم برای اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش می توانند شما دوستان را به خوبی راهنمایی کنند.

اولین گام نیز در زمینه اخذ اقامت اتریش مشاوره با افراد متخصص و یک وکیل دادگستری می باشد که ما بهترین گزینه در این خصوص برای شما خواهیم بود در مرحله دوم بایست بستن قرارداد رسمی می باشد و وکیل ساکن در کشور مربوطه شما را از تمامی جریان کار و قوانین مربوطه آگاه خواهد ساخت و در آخر نیز می توان به تهیه مدارک و اسناد ضروری و پست به دست وکیل تان می توان اشاره نمود؛ و در صورت موفق آمیز بودن مرحله اخذ تاییدیه طرح توجیهی با پرداخت هزینه های تعیین شده می توانید اقدام به ثبت شرکت در این کشور نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در اتریش و اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

از مدارک مورد نیاز برای اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش می توان به موارد زیر اشاره نمود:
– ارائه گذرنامه متقاضی و همراهان خود
– کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه همه اعضای خانواده و متقاضی
– ارائه سند عقدنامه مبنی بر این که نشان دهنده ازدواج شما باشد
– تحویل دادن مستنداتی در زمینه عملکرد شرکت ثبت شده در ایران که بایست این مدارک عملکرد 2 سال اخیر شما را نشان دهد
– ارائه گواهی ثبت برند و یا اختراع که در این خصوص بایست گواهی شغلی را نیز به سفارت خانه تحویل دهید.
– ارائه مدارک تحصیلی لیسانس، فوق لیسانس و مدارک در مقاطع بالا همراه ریز نمرات
– ارائه اسنادی مبنی بر ارائه و پرداخت مالیات در زمان مناسب هم چنین بایست مدرکی در خصوص پرداخت هزینه های بیمه نیز در پرونده مدارک تان قرار دهید.
– ارائه تمکن مالی و گردش حساب 6 ماهه اخیر فرد
– ارائه بیزینس پلان، طرح توجیه اقتصادی و تمامی هزینه های پرداخت شده

پیشنهاد مطالعه »
مراحل ثبت شرکت در هندوستان + شرایط

مزیت های ثبت شرکت در اتریش

اقامت اتریش مزیت های بسیار زیادی را به دنبال دارد که در این بخش به صورت مختصر به برخی از این مزیت ها خواهیم پرداخت:
– متقاضی می تواند مالک 100 درصد از شرکت باشد
– پس از گذشت 3 سال فرد می تواند جهت اقامت دائم خود در کشور اتریش تقاضا بدهد
– متقاضی امکان بهره مندی از برند تجاری را نیز دارا می باشد
– برای سفر به کشورهای اروپایی عضو اتحادیه اروپا نیاز به اخذ ویزا نخواهید داشت و همچنین در اخذ ویزای سایر کشورها با سختی مواجه نخواهید بود
– فرد می تواند حساب شخصی و شرکتی در بانک های معتبر اتریش باز کند و هیچ مشکلی در این خصوص وجود نخواهد داشت.

ویزای تمکن مالی و ثبت شرکت در اتریش

برای حضور در کشور اتریش و بررسی تمامی مراحل ثبت شرکت در اتریش می توانید اقدام به اخذ ویزای تمکن مالی نمایید که مسلما افراد و سرمایه گذاران می توانند با اثبات تمکن مالی خود این نوع ویزای کشور اتریش را اخذ و دریافت نمایند. با توجه به این امر که سرمایه گذاران در خارج از کشور با یک فعالیت ریسک پذیری رودرو می باشند از این رو حضور خود در کشور مربوطه می تواند تا حدودی از استرس سرمایه گذاران بکاهد. برای اخذ ویزای تمکن مالی و مدارک مربوطه برای ارائه به سفارت خانه اتریش می توانید با کارشناسان ما در این خصوص صحبت هایی داشته و با اطلاعات دقیق و مسلط بر طیف گسترده ای از نکات در این زمینه اقدام به درخواست ویزای تمکن مالی اتریش نمایید. می توان گفت هیچ مانعی برای سرمایه گذارانی که قصد اقامت اتریش دارند برای اخذ این نوع ویزا وجود نخواهد داشت.

پیشنهاد مطالعه »
ثبت شرکت در سنگاپور

مالیات شرکت ها در اتریش

افراد و متقاضیانی که می خواهند اقامت اتریش را اخذ کنند بایستی به مالیات شرکت ها در این کشور نیز توجه داشته باشد که از جمله مهم ترین نکات در این خصوص می باشد. می توان گفت در سال های اخیر نرخ پرداخت مالیات در اتریش افت و کاهش داشته و این امر از جمله مزیت هایی می باشد که سرمایه گذاران می توانند از آن بهره مند شوند.

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 18 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

منبع: سفارت اتریش

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ