رد کردن لینک ها

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا | دریافت اقامت اسپانیا

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا از راه های مختلفی همچون کار و ازدواج صورت خواهد گرفت. در این نوشتار سعی شده است راه های اقامت پس از تحصیل در اسپانیا مورد بررسی قرار بگیرد و شرایط هر یک به صورت اختصار بیان شود.

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا از طریق کار

برخی از دانشجویان خارجی محصل در کشور اسپانیا تمایل دارند اجازه اقامت پس از تحصیل در اسپانیا را از طریق کار اخذ نمایند. در واقع مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل یکی از راه های موجود برای ورود به این کشور است. راهی که سالانه توسط افرادی زیادی برای مهاجرت به این کشور انتخاب می­شود.

مزایای تحصیل در اسپانیا

کشور اسپانیا به علت برخورداری از سیستم آموزشی مناسب، دانشگاه های ممتاز و برتر، استفاده از تجهیزات و امکانات آموزشی در دانشگاه ها، امکان ادامه تحصیل در رشته ها و گرایش های مختلف و متنوع، استفاده از دو زبان انگلیسی و اسپانیایی در سیستم آموزشی و همچنین معتبر بودن مدارک اخذ شده در دانشگاه های آن در سراسر دنیا، سالانه مقصد خیل عظیمی از دانشجویانی است که خواهان ادامه تحصیل در این کشور هستند.

دانشجویانی که علاوه بر تحصیل در این کشور اجازه همزمان کار و تحصیل را در این کشور دارا هستند و می­توانند با پیدا کردن کاری مناسب و پاره وقت در عین حال که تحصیل می­کنند به کار نیز مشغول شوند و برای خود درآمدی کسب نمایند. اجازه کار بین 10 تا 20 ساعت در هفته و تأمین هزینه های زندگی و تحصیل از طریق آن.

ویزای تحصیلی اسپانیا

افرادی که علاقمند به ادامه تحصیل در کشور اسپانیا هستند برای ورود به این کشور باید ویزای تحصیلی این کشور را اخذ نمایند. برای اخذ این ویزا ارائه مدارک زیر ضروری است:

  • ارائه گواهی که نشان دهنده دریافت پذیرش از دانشگاه های کشور اسپانیا می­باشد.
  • ترجمه مدارک تحصیلی همراه با ریزنمرات به زبان اسپانیایی
  • ارائه اصل شناسنامه و پاسپورت به همراه کپی این مدارک
  • ارائه گواهی که نشان دهنده سلامتی فرد است.
  • ارائه گواهی که نشان از عدم سوء سابقه فرد دارد.
  • ارائه یک کپی از قرارداد اجاره خانه در کشور اسپانیا
  • ارائه گواهی که نشان دهنده تمکن مالی فرد است.

ارائه فیش حقوقی حامی مالی فرد متقاضی در کشور اسپانیا

حال در میان افرادی که در کشور اسپانیا تحصیل می­کنند و از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور شده اند هستند کسانی که پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه های اسپانیا تمایل دارند در این کشور مشغول به کار شوند و اقامت این کشور را اخذ نمایند. برای این کار لازم است این افراد علاوه بر تبدیل ویزای تحصیلی خود به ویزای کاری شرایط زیر را نیز دارا باشند:

  • تسلط به زبان اسپانیایی
  • با موفقیت گذراندن دوره های تحصیلی
  • یافتن کار مناسب و داشتن یک کارفرما برای ارائه درخواست اقامت پس از تحصیل در اسپانیا
  • عدم دریافت کمک های مالی از موسسات خصوصی و دولتی
  • نداشتن سابقه کیفری در کشور اسپانیا و یا در کشور مبدا خود

ارائه قرارداد کار که توسط متقاضی و کارفرما امضا شده است و حاکی از فعالیت مستمر متقاضی در طول مدت اعتبار ویزای کاری خود در کشور اسپانیا است. لازم به ذکر است تنظیم قرارداد کار باید مطابق با قوانین و مقررات کاری کشور اسپانیا باشد. برای کار نیمه وقت حقوقی که منظور می­گردد باید برابر یا بیشتر از حداقل دستمزدی باشد که برای کار تمام وقت تعیین شده است.

درخواستی که توسط کارفرما برای اقامت در اسپانیا برای متقاضی ارائه می­شود علاوه بر آن که باید با قانون مالیات کشور اسپانیا مطابقت داشته باشد باید در سیستم اداره تأمین اجتماعی این کشور نیز ثبت شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار اسپانیا

اخذ ویزای کار برای اقامت پس از تحصیل در اسپانیا نیازمند ارائه مدارک زیر است:

  1. ارائه دو نسخه فرم درخواست تکمیل شده که توسط شرکت استخدام کننده امضا شده است.
  2. ارائه کپی از سند سفر و یا ارائه کپی گذرنامه و در صورت امکان ارائه گواهی که نشان دهنده ثبت نام متقاضی در نیروی کار خارجی است.

افرادی که ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری اسپانیا تبدیل می­نمایند اجازه اقامت  در اسپانیا را کسب می­کنند. اقامتی موقت که به فرد اجازه می­دهد در طول مدت اعتبار ویزای کاری خود در کشور اسپانیا مشغول به کار شود و زندگی نماید. با اخذ این نوع ویزا همسر و فرزندان متقاضی نیز می­توانند همراه وی در این کشور زندگی، کار و یا تحصیل نمایند. البته روش دیگری به جزء روش فوق برای اقامت پس از تحصیل در اسپانیا وجود دارد و آن اقامت پس از تحصیل در اسپانیا از طریق ازدواج می­باشد که در زیر به توضیح مختصری از آن پرداخته می­شود.

 

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا از طریق ازدواج

در این روش ممکن است فرد پس از فارغ التحصیلی خواهان ازدواج با یک تبعه اسپانیایی باشد. در این صورت با ثبت مدنی ازدواج خود در اسپانیا و ارائه مدارک آن که نشان دهنده ازدواج قانونی و رسمی زوج و زوجه با یکدیگر است می­تواند درخواست اقامت در اسپانیا را ارائه دهد. البته این ازدواج باید به صورت واقعی انجام گرفته باشد نه صرفاً برای اخذ اقامت. واقعی بودن این رابطه توسط مسئولان رسیدگی مورد بررسی دقیق قرار خواهد گرفت. پس از تایید واقعی بودن این رابطه فرد اجازه اقامت موقت در این کشور را کسب خواهد.

لازم به ذکر است بعد از اتمام مهلت اقامت موقت چه از طریق اخذ ویزای کار و چه از طریق اخذ ویزای ازدواج چنانچه فرد تمایل داشته باشد می­تواند برای اخذ تابعیت کشور اسپانیا اقدام نماید. البته اخذ تابعیت کشور اسپانیا نیز دارای شرایطی خاص است که از جمله آنها می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اقامت در اسپانیا به مدت 10 سال
  • برخورداری از تمکن مالی
  • عدم سوء پیشینه و سابقه کیفری
  • تسلط به زبان اسپانیایی
  • فعالیت در گروه های اجتماعی موجود در کشور اسپانیا
  • مفید بودن برای کشور اسپانیا

 

مزایای اخذ تابعیت کشور اسپانیا

کسانی که موفق به اخذ تابعیت کشور اسپانیا می­شوند می­توانند از مزایای زیر بهره مند گردند:

  • اجازه کار و زندگی در اسپانیا به صورت نامحدود
  • حق شرکت در انتخابات و رای گیری ها
  • برخورداری از حقوق برابر با شهروندان اسپانیایی

منبع: سفارت اسپانیا

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا | دریافت اقامت اسپانیا
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره