Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

مدارک لازم برای ویزای کار اتریش

مدارک لازم برای ویزای کار اتریش

مدارک لازم برای ویزای کار اتریش

آیا به دنبال اخذ ویزای کاری برای مهاجرت به کشور اتریش هستید؟ آیا آگاهی کافی در مورد مدارک لازم برای ویزای کار اتریش ندارید؟ با ما همراه باشید تا در این زمینه اطلاعات گسترده ای را به دست آورید.

اتریش یکی از کشورهای اروپایی بوده و در غرب قاره اروپا قرار گرفته است. این کشور سرشار از مناظر طبیعی و چشم اندازهای خیره کننده بسیاری می باشد و به دلیل دارا بودن به هنر، موسیقی و بناهای تاریخی با معماری های شگفت انگیز لقب مهد تمدن را به خود اختصاص داده است. کشور اتریش با کشورهایی از جمله ایتالیا، اسلوونی، سوئیس، اسلواکی، مجارستان، لیختن اشتاین، جمهوری چک و آلمان هم مرز و همسایه می باشد.

از جمله شهرهای مهم و بزرگ اتریش نیز می توان شهر وین، گراتس، سالزبورگ، لینتس و اینسبروک را معرفی نمود. شهر وین پایتخت این کشور بوده و از جمله زیباترین شهرهای اروپایی به شمار می آید که در دل خود زیبایی های بی نظیر و جذابی را محفوظ کرده است.

کشور اتریش ار درآمد اقتصادی بسیار مناسبی برخوردار بوده و با توجه به این امر که سطح زندگی در این شهر بسیار مناسب می باشد سالانه افراد بسیاری خواهان سفر و مهاجرت به این کشور می باشند که این مهاجرت ها از طریق مختلفی صورت می پذیرند برخی از افراد با قصد ادامه تحصیل و برخی از افراد با قصد اشتغال و یا سرمایه گذاری در این کشور مهاجرت می کنند.

پیشنهاد مطالعه »
شرایط دریافت ویزای کاری اسلواکی در سال 2019

شما نیز می توانید با توجه به شرایط خود روش مناسب را برای مهاجرت انتخاب نمایید که در این مقاله سعی بر آن داریم شما را با مهاجرت کاری به اتریش و مدارک لازم برای ویزای کار اتریش آشنا سازیم.

 

اخذ ویزای کار اتریش

با توجه به این موضوع که کشور اتریش در زمینه بازار کار و شرایط کاری بسیار پیشرفته می باشد و با توجه به نرخ بیکاری پایین در این کشور روز به روز متقاضیان بسیاری اقدام به اخذ ویزای کار اتریش می نمایند. افرادی که به دنبال یافتن کار مناسبی در کشور اتریش می باشند با داشتن تحصیلات عالی، سوابق کاری مناسب، سن معقول و تسلط بر زبان انگلیسی و اتریشی می توانند شغل بسیار مناسب و مدنظر خود را در این کشور داشته باشند و با پرداخت مالیات می توانند درخواست اخذ کارت قرمز سفید قرمز داده و پس از پشت سر گذشتن 3 سال کار مکرر در کشور اتریش می توانند اقامت دائم اتریش را به دست آورند.

آژانس مهاجرت اوات با در اختیار گذاشتن کارشناسان حرفه ای و ماهر در این زمینه به افرادی که خواهان کسب ویزای کار اتریش را دارند اطلاعات مفیدی را به شما ارائه می دهند. شما می توانید با مراجعه به آژانس مهاجرتی آوات مراجعه نمود و طیف گسترده ای از اطلاعات در این زمینه را به دست آورید.

 

مدارک لازم برا اخذ ویزای کار اتریش

برای اخذ ویزای کار اتریش بایست مدارک لازم و مربوطه را مهیا و به سفارت خانه اتریش واقع در شهر تهران تحویل نمایید. از مدارک لازم برای ویزای کار اتریش می توان به موارد زیر اشاره نمود:

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در اتریش با مدرک دانشگاه غیرانتفاعی

–         فرم درخواست ویزای کار به دقت و صحیح پر شود

–         دو قطعه عکس 3 در 4 رنگی با پس زمینه سفید و بدون روتوش که حداقل در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد

–         پکی و کپی برابر اصل شناسنامه و ترجمه تمامی صفحات آن

–         بیمه نامه 6 ماهه

–         گواهی بر تاییدیه عدم سوء پیشینه و سوء سابقه

–         رزومه معتبر سوابق کاری و تحصیلی

–         اجاره نامه 6 ماهه

–         اصل مدرک تحصیلی و ریز نمرات 3 سال دبیرستان، اصل مدارک و ریز نمرات دیپلم، اصل مدرک و ریز نمرات پیش دانشگاهی به همراه

–         پرینت تمکن مالی حساب بانکی

–         مدرک زبان آلمانی و یا مدرک زبان ایلتس

–         گذرنامه با حداقل 6  ماه اعتبار زمانی و حداقل 2 صفحه خالی

–         ارائه ویزاهای 5 سال اخیر

–         ترجمه تمامی مدارک مذکور به زبان آلمانی و مورد تایید بودن دادگستری و وزارت امور خارجه

توصیه می شود دوستان و عزیزانی که می خواهید از مدارک لازم برای ویزا کار اتریش اطلاعات دقیق و درستی به دست آورند به آژانس مهاجرتی آوات مراجعه و در این خصوص و شرایط تهیه مدارک لازم برای ویزای کار اتریش آگاهی های خود را افزایش دهند. شما می توانید به صورت حضوری و یا برقراری تماس با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نکات بسیار مهم در مورد مدارک مورد نیاز برای ویزای کار اتریش

از نکات بسیار مهم و ضروری در تهیه مدارک لازم برای ویزای کار اتریش به موارد زیر توجه داشته باشید:

–         سفارت خانه اتریش روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در حال خدمت رسانی بوده و بایست قبل از مراجعه به سفارتخانه وقت قبلی گرفته باشید.

پیشنهاد مطالعه »
موسسات معتبر کاریابی در ترکیه

–         حداقل دو هفته از زمان سفرتان به کشور اتریش اقدام به اخذ ویزای کار اتریش نمایید

–         به هیچ وجه اقدام به ارائه مدارک جعل به سفارت خانه ننمایید. چرا که سفارت خانه اتریش به آخرین تجهیزات برای یافتن مدرک جعلی در میان مدارک ارائه شده دارا هستند.

–         در صورت نیاز به فتوکپی مدارک سایز استاندارد بر روی کاغذ آ چهار و به طور خوانا باشد.

–         در صورت همراه داشتن فرد متقاضی بایست فرم جداگانه ای برای وی پر شود.

–         در زمان مراجعه به سفارت خانه اتریش حتما همراه خود یو رو داشته باشید.

جمع بندی کلی درباره مدارک لازم برای ویزای کار اتریش

توجه داشته باشید که ویزا به عنوان مجوزی برای سفر و ورود به این کشور نبوده و در صورت عدم پذیرش افراد امکان باطل و رد شدن ویزایی شما و در نتیجه عدم اجازه ورود به کشور اتریش در نظر گرفته می شود. ویزای کاری اتریش از جمله مهمترین و پرتقاضاترین ویزاهای این کشور می باشد که برای اخذ ان بایست از راه های قانونی اقدام نموده و مدارک لازم برای ویزای کار اتریش را بدون کم و کاستی تهیه و به سفارت خانه اتریش تحویل نمایید در نظر داشته باشید مدارک ناقص سبب رد شدن درخواست متقاضی و در نتیجه عدم صدور ویزای کار برای فرد خواهد شد که در این صورت متقاضی بایست دوباره درخواست اخذ ویزای کار اتریش نماید.

 

منبع: سفارت اتریش

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ