Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا گزینه ای مناسب و رویای بسیاری از دانشجویان مقطع دکتری می­باشد بنابراین در این مقاله بر آن شدیم باب آشنایی را به روی کسانی که خواهان تحصیل در اسپانیا هستند باز کنیم. کشور اسپانیا در جنوب غربی اروپا و در شبه جزیره ایبری واقع شده است. مساحت این کشور 505990 کیلومتر مربع بوده و دارای جمعیتی بیش از 46 میلیون نفر می­باشد.

رشته­ های تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا

دانشجویان در این کشور می­توانند در تمامی رشته ­ها و در همه مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به تحصیل شوند. از رشته­ های پرطرفدار در این کشور می­توان به رشته­ هایی همچون مهندسی، علوم طبیعی، حقوق، علوم اجتماعی، زبان اسپانیایی و علوم کامپیوتر اشاره کرد.

مزایای تحصیل دکتری در اسپانیا

از مزایای تحصیل در اسپانیا می­توان به مواردی همچون موارد زیر اشاره نمود:

مزیت اصلی تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا این است که احتمال این­که کارفرمایی از دانشجویان فارغ التحصیل دعوت به همکاری نماید خیلی زیاد بوده و شخصی که به مدت 4 و یا 5 سال در این کشور کار کند در صورت پرداخت مالیات می­تواند اقامت دائم این کشور را اخذ نماید.

هزینه کم زندگی و تحصیل

بسیاری از دانشگاه‌های موجود در کشور اسپانیا در لیست دانشگاه‌های مورد تائید وزارت علوم ایران می باشد.لازم به ذکر است که هزینه تحصیل برای دانشجویان اتحادیه اروپا و غیر اتحادیه اروپا در این کشور یکسان می­باشد.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در مجارستان در مقطع کارشناسی ارشد

شرایط تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکتری در این کشور به مدت 5 سال به طول می­ انجامد که 2 سال اول برای گذراندن واحدهای تخصصی و 3 سال بعدی برای انجام پایان­ نامه و دفاع می­باشد.

تدریس در دانشگاه ­های اسپانیا به زبان اسپانیایی صورت می­گیرد بنابراین دانشجویانی که تصمیم به تحصیل در این کشور را دارند در صورت تسلط نداشتن به زبان اسپانیایی می­توانند قبل از شروع مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دوره های آموزشی موجود در این کشور شرکت کنند. برای آموزش زبان اسپانیایی موسساتی در کشور اسپانیا در نظر گرفته شده است که شامل دوره های غیر وابسته یک ماهه تا دوره های آکادمیک کامل می­باشد.

همان طور که قبلاً نیز اشاره شد تحصیل در این کشور به زبان اسپانیایی می­باشد اما در حال حاضر تعداد زیادی از برنامه های تحصیل در مقطع دکتری در این کشور به زبان انگلیسی می­باشد بنابراین افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکتری در این کشور را دارند باید به یکی از زبان­ های اسپانیایی و یا انگلیسی تسلط داشته باشند. ثبت ­نام جهت تحصیل در مقطع دکتری در این کشور از ماه سپتامبر تا مه می­باشد ولی ممکن است که برخی از دانشگاه ­ها ثبت­ نام را در اواخر ماه اکتبر آغاز نمایند.

اجازه کار در حین تحصیل دکتری در اسپانیا

دانشجویان مقطع دکتری اجازه دارند که به مدت 20 الی 30 ساعت در هفته کار کنند.

بورسیه تحصیلی دکتری در اسپانیا

بورسیه ­های تحصیلی در این کشور با هدف کمک به حمایت و تشویق مدرسان بین المللی اسپانیا در اختیار افراد قرار می­گیرد. وزارت امور خارجه و امور همکاری این کشور بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری و طیف گسترده ای از کمک ­های MAEC-AECID را در اختیار دانشجویان خارجی قرار می­دهد. دانشجویان آمریکای لاتین از طریق برنامه آموزشی گرانت بنیاد کارولینای شمالی واجد شرایط جهت دریافت کمک­ های مالی به منظور تحصیل و اخذ بورسیه تحصیلی این کشور می­باشند.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل رایگان داروسازی در آلمان

پذیرش تحصیلی اسپانیا

دانشجویانی که خواهان پذیرش تحصیل در مقطع دکتری در کشور اسپانیا می­باشند باید یک مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه دهند. دانشجویان بدون داشتن این مدارک رسمی، در صورتی شانس پذیرفته شدن دارند که بتوانند ثابت کنند که دارای معیارهای دیگری معادل با ارزشی به اندازه حداقل 300 اعتبار ECTS هستند. ممکن است که مدارک تحصیلی به جز EHEA به تأییدیه رسمی نیاز داشته باشند. افرادی که متقاضی تحصیل دکتری در کشور اسپانیا هستند باید اسناد هویت، نسخه ­های تأیید شده مدارک و توضیحات دوره های تحصیلی را که انجام داده اند ارسال کنند.

هزینه تحصیل در دانشگاه ­های اسپانیا

تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا تقریباً رایگان می­باشد. تحصیل در دانشگاه ­های دولتی اسپانیا در مقطع دکتری هیچ هزینه ای نداشته و دانشجویان فقط مبلغ کمی را جهت کارهای خدماتی و جانبی که دانشگاه­ ها ارائه می­نمایند پرداخت می­کنند.

ویزا برای تحصیل در اسپانیا

شرایط پذیرش ویزا برای تحصیلات دکتری در این کشور به ملیت بستگی دارد به گونه ای که شرایط برای دانشجویان کشورهای اتحادیه اروپا و غیر اتحادیه اروپا کمی متفاوت می­باشد. دانشجویان عضو اتحادیه اروپا برای ورود به کشور اسپانیا نیازی به ویزای رسمی ندارند و تمامی دانشجویان بین المللی دیگر که بیش از 90 روز در این کشور اقامت دارند باید درخواست ویزای دانشجویی طولانی مدت بدهند. دانشجویان ایرانی برای اخذ ویزا باید درخواست خود را به سفارت و یا کنسولگری ارائه دهند. لازم به ذکر است که دانشجویان برای اخذ ویزای دانشجویی کشور اسپانیا و تحصیل در مقطع دکتری موظف خواهند بود که مدارک تحصیلی، گواهی پزشکی، گواهی پرداخت ثبت­نام برای دوره های تحصیلی و مدارک تحصیلی ثبت شده از کشور اقامت خود را به مدت 5 سال گذشته ارائه نمایند.

پیشنهاد مطالعه »
مدارک برای ویزای دانشجویی اسپانیا

شایان ذکر است که نوع ویزایی که فرد دارد تعیین کننده وضعیت حق کار در حین تحصیل در مقطع دکتری می­باشد.

بیمه سلامت در تحصیل دکتری در اسپانیا

دانشجویان بین المللی که زیر 28 سال سن دارند واجد شرایط جهت اخذ بیمه بهداشتی که مخصوص دانشجویان است، می­باشند و دانشجویانی که سنشان بالای 28 سال است می­توانند از سیستم بهداشت ملی استفاده نمایند.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دکتری در اسپانیا

مدارکی که برای پذیرش در مقطع دکتری در کشور اسپانیا لازم است عبارتند از:

رزومه تحصیلی

ترجمه رسمی تمامی مدارک تحصیلی که شامل ریز نمرات و دانش­نامه می­باشد.

ترجمه شناسنامه

ارائه پروپوزال

تصویر اسکن شده از صفحه اول پاسپورت

توصیه نامه

انگیزه نامه شخصی SOP

ارائه مدارک نام برده شده برای ثبت­ نام در مقطع دکتری لازم است و سابقه کاری، مقالات و کنفرانس­ های بین المللی و مدرک زبان انگلیسی مدارکی هستند که در صورت وجود متقاضیان می­توانند آن­ها را ارائه نمایند.

منبع: سفارت اسپانیا

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ