شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان

هنگامی که شما برای اخذ ویزای آلمان درخواست می کنید ،قبل از قرار ملاقات در سفارت یا کنسولگری شما باید اسناد خاصی را که در پایین ذکر خواهیم کرد تکمیل کرده و به همراه خود اماده داشته باشید .اگر در روزهای بین کشورهای عضو شینگن تفاوت زیادی وجود نداشته باشد ،و کشور آلمان اولین مبدا شما در منطقه شینگن باشد . می توانید برای اخذ ویزای آلمان در سفارت آلمان و یا  کنسولگری آلمان درخواست کنید .راه های مهاجرت به آلمان عبارتند از:تحصیل در آلمان و کار در آلمان و سرمایه گذاری  در آلمان و … 

فهرست اسناد مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان در یک سفارت یا کنسولگری آلمان بستگی به نوع ویزای درخواستی شما دارد .

  • فرم درخواست اخذ ویزای آلمان

در حالت کلی شما می توانید برای پر کردن فرم درخواست به وب سایت WWW.GERMANY-VISA.ORG  بروید . اطلاعات دقیق را در مورد خود و هدف از سفر به آلمان را در فرم درخواست وارد کنید . با توجه به تاکید بر این نکته که کلیه مدارک صادقانه تکمیل شده باشد ، شما حتما اطلاعات را برا اساس واقعیت موجود وارد کنید زیرا در صورت بررسی و بروز مشکل در اطلاعات و مدارک شما درخواست اخذ ویزای آلمان برای شما به احتمال زیاد رد خواهد شد .

اگر شما قبلا ویزای شینگن نداشته اید، پس از هماهنگی یک قرار ملاقات در سفارت ، باید فرم درخواست و سایر مدارک لازم را به صورت شخصی تقدیم کنید .در موارد دیگر ، متقاضی می تواند مستندات لازم برای اخذ ویزا را اسکن کرده و از طریق پست تحویل دهد .

  • گذرنامه برای درخواست ویزای آلمان

گذرنامه شما باید حداقل 6 ماه قبل از تاریخ رسمی برای واجد شرایط شدن اخذ ویزای آلمان معتبر باشد .

پیشنهاد مطالعه »
اقامت انگلستان از طریق کار 2019

الزامات خاص گذرنامه برای اخذ ویزای آلمان

در زمانی که آلمان را ترک می کنید باید سه ماه یا بیشتر از تاریخ اعتبار گذرنامه شما باقی مانده باشد .این یک قانون کلی برای کل منطقه شینگن می باشد که متقاضیان ویزا باید به مدت سه ماه اعتبار بیشتری نسبت به سفر برنامه ریزی شده خود برای گرفتن ویزا به هر یک از کشورهای عضو شینگن داشته باشند .

 

گذرنامه شما ممکن است دارای اعتبار بیش از 10 سال باشد که این برای دولت آلمان غیر قابل پذیرش میباشد و در صورت اعتبار گذرنامه شما یک روز بیش از 10 سال شود حتی در صورت داشتن اعتبار باز دولت آلمان شما را اخراج خواهد کرد . البته با توجه به اعتبار بازه زمانی کمتر گذرنامه ،در کشور ما با مشکلی مواجه نخواهید شد .

باید حداقل دو صفحه خالی در گذرنامه خود داشته باشید ،در صورتی که گذرنامه شما دارای اعتبار باشد اما هیچ صفحه خالی نداشته باشد و یا از گذرنامه با صفحات اضافه شده اقدام کرده اید باید بدانید که سفارت این کشور درخواست اخذ ویزای آلمان را حتما رد خواهد کرد.

گذرنامه های که اطلاعات آنها مخدوش بوده و به هر شکلی به آن آسیب وارد شده باشد اعم از پاره یا سوزانده شدن یا ریختن مایعات از جمله نوشابه یا هر نوشیدنی دیگری باید بدانید حتما درخواست اخذ ویزای آلمان شما را رد خواهند کرد .

تحصیل در آلمان

 

مهاجرت به آلمان

 

 

  • عکس مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان

دو عکس در هر فرم درخواست لازم است . عکس ها باید دارای الزامات خاصی باشد که به اختصار توضیح می دهیم .

هنگام گرفتن عکس برای ویزا اطمینان حاصل کنید که چهره شما 70 تا 80 درصد کل عکس را پوشش می دهد . این مربوط به عکس هایی با ارتفاع 32 تا 36 میلیمتر می باشد . اگر چهره شما در عکس کمتر از 27 میلیمتر و یا بیشتر از 40 میلیمتر باشد عکس شما رد خواهد شد .

پیشنهاد مطالعه »
سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در آلمان

در هنگام عکس خیلی دور یا نزدیک نباشید سعی کنید در نقطه مرکزی عکس باشید .و همچنین پس زمینه عکس شما باید خاکستری روشن باشد .اگر موهای شما رنگی باشد باید پس زمینه عکس شما خاکستری متوسط یعنی نه خیلی تیره نه خیلی روشن باشد .

عکس باید بر روی کاغذ با کیفیت بالا چاپ شود و همچنین وضوح چاپ باید 600DPI باشد.

  • محل اقامت در آلمان

مدارک مورد نیاز برای اقامت رزرو شده و پرداخت شده در آلمان باید همراه سایر اسناد به سفارت ارائه شود . همچنین در صورتی که به محل اقامت دوستان یا بستگان خود میروید باید نسخه ای از شناسه و گذرنامه آنها و همچنین مدارک لازم برای اثبات اینکه می توانید در محل زندگی آنها اقامت داشته باشید ارائه کنید .داشتن این مدارک اجباری است .

 

  • چگونگی مسافرت به آلمان

بلیط سفر خریداری شده در طول مدت برنامه ریزی سفر شما مورد نیاز است ،حال بلیط هواپیما یا سایر وسایل حمل و نقل باید ارائه کرده و همراه داشته باشید.

  • بیمه مسافرت برای اخذ ویزای آلمان

بیمه درمانی معتبر که تعداد روزهای اقامت شما در آلمان را پوشش می دهد اجباری می باشد .

تعدادی از الزامات کلی بیمه معتبر را برای شما شرح خواهیم داد .

در کشور آلمان سیستم مراقب بهداشتی وجود دارد که مشخص می کند که هر فردی در آلمان مستلزم داشتن بیمه درمانی است .حتی کسانی که در مدت کوتاهی در آلمان خواهند ماند باید بیمه بهداشتی شوند .در غیر اینصورت اخذ ویزای آلمان آنها رد خواهد شد .انواع مختلفی از بیمه درمانی وجود دارد که قبل از مسافرت به آلمان باید تعیین کنید.از جمله :

  • بیمه مسافرتی برای گردشگران
  • بیمه نامه ویزای شنگن
  • بیمه درمانی برای دانشجویان بین المللی
  • بیمه درمانی برای دانشجویان دوره زبان
  • بیمه درمانی برای مترجمان آزاد،کارکنان و مهاجران
پیشنهاد مطالعه »
اقامت سنگاپور

بسته به نوع درخواست ویزا خود یکی از موارد فوق را باید بهمراه مدارک خود ارائه کنید .می توانید موارد کامل تر را از سایت WWW.GERMANY-VISA.ORG  مطالعه کنید .

 

  • برنامه سفر برای اخذ ویزای آلمان

اگر هدف از سفر گردشگری یا اوقات فراغت باشد باید یک کپی از برنامه سفر دقیق خود را نیز به همراه مدارک ارسال کنید .

  • برگه وضعیت حساب بانک

استعلام رسمی وضعیت مالی شما از بانک برای 3 ماه گذشته اجباری است .

 

  • وضعیت شما در زمان اخذ ویزای آلمان

اگر شما یک دانشجو هستید  ،باید مدرک تحصیلی در یک موسسه تحصیلی عالی و همچنین نامه ای رسمی از مقامات مربوطه ارائه کنید که به شما اجازه سفر در حین تحصیل را می دهند .

اگر شما شاغل باشید ،یک کپی از قرارداد شما اجباری است و همچنین نامه ای که در آن کارفرمای شما مجوز استفاده از مرخصی را به شما داده باشد .

  • جوانان اقدام کننده برای اخذ ویزای آلمان

جوانان باید گواهی تولد خود را با سایر مدارک نیز ارائه کنند .اگر آنها به تنهایی سفر می کنند رضایت هر دو والدین با امضا در فرم درخواست و یک نامه رسمی از آنها درخواست می شود .اگر آنها با یکی از والدین مسافرت می کنند،باز رضایت هر دو والدین حتما لازم می باشد .

 

منبع: WWW.GERMANY-VISA.ORG 

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ