رد کردن لینک ها

مهاجرت کاری به نووا اسکوشیا

مهاجرت کاری به نووا اسکوشیا

آسان ترین راه برای مهاجرت کاری به نووا اسکوشیا از طریق برنامه اکسپرس اینتری یا(NSNP (Nova Scotia Nominee Program) می باشد. این برنامه مهاجرتی جهت افزایش و تسهیل مهاجرت متقاضیان اقامت در این استان طراحی شده است. در سالیان اخیر فرآیند مهاجرت به نووا اسکوشیا از طریق اکسپرس اینتری (Express Entry) سرعت زیادی به خود گرفته است.

در واقع تمام پروسه مهاجرت از درخواست گرفته تا گرفتن ویزا برای اکثر متقاضیان کمتر از 6 به طول می انجامد. این برنامه ی مهاجرتی افراد مختلف با توانایی های متفاوتی را در بر می گیرد.

به دو طریق می توان به نووا اسکوشیا مهاجرت نمود:

1.دریافت پیشنهاد شغلی(Job Offer) از کارفرما در نووا اسکوشیا (مثلا در شهر هالیفکس).

2.تخصص داشتن در یک سری مشاغلی که در آنجا با کمبود نیروی کار مواجه هستند. (این برنامه در حال حاضر بسته است).

 

نووا اسکوشیا

نووا اسکوشیا (Nova Scotia) یکی از بکرترین استان های کشور کانادا است که واقع در شرق کانادا بوده و تقریبا دورتا دور آن را آب فرا گرفته است. جمعیت آن حدود 1 میلیون نفر است. مرکز نووا اسکوشیا شهر هالیفکس (Halifax)، بزرگترین شهر و مرکز سیاسی این استان با جمعیت 000,400 نفر است. این استان یکی از چهار استان آتلانتیک کانادا می باشد.

زبان اکثر مردم انگلیسی و درصد اندکی نیز به فرانسوی تکلم می کنند. که این موضوع نیز به پیشینه ی اشغال و سکونت فرانسویان و پس از آن انگلیسی ها در این منطقه باز می گردد.

نووا اسکوشیا یکی از بنادر اصلی کانادا بوده و به عنوان یک راه دسترسی به اقیانوس اطلس شناخته می شود.

نام نووا اسکوشیا از زبان یونانی فراگرفته شده و به معنای”اسکاتلند جدید” می باشد. نکته ی جالب توجه در مورد این استان به نقش مردمش در دو واقعه ی تاریخی مهم باز می گردد. اولین آن حادثه ی غرق شدن کشتی تایتانیک در اقیانوس اطلس در سال 1912 است که در آن زمان چندین قایق از بندرگاه هالیفکس برای یاری مسافران به آن جا شتافتند.

در حادثه ی 11 سپتامبر نیز بسیاری از هواپیماهایی که نتوانسته بودند در ایالت متحده فرود بیایند در فرودگاه نووا اسکوشیا به زمین نشستند و ساکنین این شهر مسافران را در خانه های خود جای داده و از آنان پذیرایی کردند.

 

راه های دیگر برای مهاجرت به کانادا:

  1. مهاجرت به کانادا
  2. شرایط مهاجرت به کانادا
  3. مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپ
  4. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
  5. مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس اینتری
  6. مهاجرت به کانادا از طریق نیروی با تجربه کانادایی
  7. مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج
  8.  ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا
  9. مهاجرت خوداشتغالی کانادا
  10. سرمایه گذاری در کانادا
  11. مهاجرت تحصیلی به کانادا / شرایط دریافت ویزای تحصیلی

 

 

مراحل درخواست اکسپرس اینتری به نووا اسکوشیا

اولین مرحله، ایجاد پروفایل در وب سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا به صورت آنلاین و رایگان است که به آن Expression of Interest یا ابراز علاقه می گویند.

رزومه‌های متقاضیان مهاجرت به نووا اسکوشیا که با روش express entry درخواست (application) خود را ارائه می‌کنند ، در یک بانک اطلاعات ذخیره می‌شود. پس از این مرحله، از بین افراد واجد شرایط از طرف کارفرمایان، دولت فدرال و بخش های دولتی در استان ها برای افرادی دعوت نامه ارسال می شود.

پس از دریافت دعوتنامه متقاضیان سه ماه فرصت دارند تا درخواست خود را در سامانه به صورت آنلاین ثبت کنند. در غیر این صورت درخواست وی لغو شده و مجدداً باید منتظر دعوت نامه دیگری باشد.

برنامه اکسپرس اینتری بر مبنای سیستم انتخابی اکسپرس اینتری دولت فدرال کانادا استوار است. برای واجد شرایط شدن، باید از میان معیار های تحصیلات (25 نمره)، تجربه ی کاری(15 نمره)، تسلط زبان انگلیسی یا فرانسوی(28 نمره)، وفق پذیری (10نمره) و سن(12 نمره)، نمره ی 67 به بالا کسب گردد. هم اکنون 29 شغل قابل انتخاب برای متقاضیان مهاجرت کاری به نووا اسکوشیا وجود دارد. متقاضیان باید سابقه ی حداقل یک سال کار تمام وقت در پنج سال اخیر در یکی از این مشاغل را داشته باشند.

 

فرصت های شغلی نووا اسکوشیا

تاکنون مشاغل زیر به عنوان مشاغل قابل انتخاب برگزیده شده اند.

  • حسابرس و حسابدار مالی
  • تحلیلگر اقتصادی و سرمایه گذاری
  • متخصص منابع انسانی
  • نمایندگی و مأمور خرید
  • دانشمندان علوم زمین و اقیانوس شناسی
  • مهندس مکانیک
  • مهندس عمران
  • مهندس الکترونیک و برق
  • مهندس صنایع و تولید
  • مهندس کامپیوتر
  • تحلیلگر و مشاور سیستم های اطلاعات
  • تحلیلگر پایگاه داده و مدیر داده
  • مهندس نرم افزار
  • برنامه نویسان کامپیوتر و توسعه دهندگان رسانه های تعاملی
  • طراح وب
  • تکنسین مهندسی مکانیک
  • تکنسین مهندسی عمران
  • تکنسین مهندسی الکترونیک و برق
  • تکنسین نقشه کشی
  • بازرس مهندسی و مأمور نظارت
  • تکنسین پشتیبانی کاربر
  • پرستار دارای پروانه رسمی
  • فیزیوتراپیست
  • درمانگر شغلی
  • متخص آزمایشگاه پزشکی و دستیار آسیب شناسی
  • بهیار دارای پروانه
  • روانشناس
  • مشاور خانواده، ازدواج و سایر موارد مربوطه
  • نمایندگی فروش مالی

به خاطر داشته باشید که طبق اعلام دولت فدرال کانادا این لیست ممکن است تغییر کند.

تحصیل در کانادا

مهارت های زبانی

 حداقل میزان تسلط بر یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی، باید در سطح Intermediate یا سطحی معادل آن باشد. متقاضیان باید یک آزمون استاندارد مورد پذیرش دولت کانادا را بگذرانند. همچنین آن ها باید حداقل امتیاز قبولی زبان کانادایی 7 را در هر یک از بخش های مکالمه، نوشتن، خواندن و گوش دادن کسب کنند.

طبق برنامه ی جذب مهاجر نووا اسکوشیا، متقاضیان در موارد زیر نباید اقدام به درخواست در سامانه اکسپرس اینتری نمایند:

  • افرادی که شهروند کشور محل اقامت خود نبوده ویا گذرنامه یا سایر مدارک و مجوز هایی که اجازه زندگی در کشور مقیم خود را می دهد را ندارند.
  • متقاضیان مشغاغلی که طبق طبقه بندی ملی شغل، دارای سطح C یا D هستند.
  • افرادی که مقیم کانادا بوده و یا ممنوع الورود به کانادا هستند.
  • دانشجویان بین المللی که در دانشگاه یا دانشکده ای داخل کانادا ثبت نام کرده اند.
  • فارغ التحصیلان بین المللی که در کانادا تحصیل کرده اند و طبق قرار داد باید به کشور خود بازگردند.

 

مراحل Express Entry کانادا به طور مختصر

  • مرحله یک. در امتحان آیلتس شرکت کنید و نمره ی قبولی کسب کنید(نمره 9 CLB).  هزینه: 200 دلار کانادا به ازای هر آزمون.
  • مرحله دو.  ارزیابی مدارک تحصیلی (ECA) را تکمیل کنید. این کار از طریق چندین موسسه انجام می شود.(مثل WES) هزینه: 285 دلار کانادا
  • مرحله سه. با داشتن نمره آیلتس و اتمام مدارک تحصیلی پروفایل اکسپرس اینتری خود را در وب سایت CC ایجاد کنید. هزینه: صفر
  • مرحله چهار. منتظر نتایج باشید و پس از ان ITAخود را دریافت کنید. هزینه: صفر
  • مرحله پنج. ITA خود را پست کنید. دو ماه طول می کشد که مدارک را ارسال کنید. هزینه: 350-300 دلار کانادا
  • مرحله شش. مدرک خود را ارسال کرده و هزینه مهاجرت را پرداخت کنید و منتظر PPR (درخواست برای گذرنامه) باشید.
  • مرحله هفت. پس از دریافت، PPR را ارسال کنید و منتظر تأییدیه دولت کانادا باشید. هزینه:حدود 30 دلار کانادا به ازای هر درخواست
  • مرحله هشت. در کانادا پس از تأییدیه ی پاسپورت، درخواست کارت PR خود را بدهید.
  • مرحله نه. پس از دریافت کارت PR از حضور در کانادا لذت ببرید.
مهاجرت کاری به نووا اسکوشیا
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره