Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

رد کردن لینک ها

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای موقت

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای موقت

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای موقت در مدل های مختلفی وجود خواهد داشت و به دسته های گوناگونی تقسیم می شود. برخی از افراد برای کار در استرالیا برخی برای تحصیل و برخی جهت گردشگری اقدام به مهاجرت به استرالیا  می نمایند و به صورت موقت در این کشور ساکن می شوند. هزینه ویزا های موقت با یکدیگر متفاوت خواهد بود و زمان اقامت در استرالیا نیز به نوع ویزا بستگی خواهد داشت.

برخی ویزا های موقت به وسیله اسپانسر شیپ صادر می شوند و برخی جهت تحصیل و گردشگری و یا دیگر امور صادر خواهد شد. در ادامه به بررسی انواع ویزا های اقامت موقت در استرالیا پرداخته ایم:

ویزای 190 استرالیا به صورت اقامت موقت

ویزای 190 استرالیا اقامت در استرالیا بوده و شخص دریافت کننده این ویزا می تواند به مدت 5 سال در استرالیا زندگی نماید البته لازم به ذکر می باشد که شخص دارنده این ویزا می تواند اقدام به دریافت شهروندی و یا دریافت ویزای اقامت دائم در استرالیا نماید.

ویزای 190 استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که به واسطه شغل و حرفه خود می خواهند وارد کشور استرالیا شوند. شخص دارنده این ویزا امکان مهاجرت به همراه خانواده واجد شرایط خود را خواهد داشت و می تواند از مزایای مدیکر استرالیا نیز بهرمند شود.

این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که توسط یک اسپانسر حمایت شوند و 60 امتیاز از آزمون دریافت نمایند که 5 امتیاز آن در دست اسپانسر وی خواهد بود و در صورت کسب 55 امتیاز شرایط دریافت این ویزا را خواهید داشت.

انواع ویزای استرالیا

پیشنهاد مطالعه »
محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت به کانادا

شرایط لازم جهت اخذ ویزای 190 اقامت موقت استرالیا

متقاضی دریافت ویزای 190 استرالیا باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • متقاضی باید حداکثر 45 سال در موقع ارسال مدارک داشته باشد.
  • مدرک زبان از جمله مهمترین مواردی است که حتما باید به آن توجه گردد به گونه ای که فرد متقاضی دریافت این ویزا باید مدارک یکی از موارد زیر را داشته باشد:

.در هر چهار مهارت آیلتس حداقل نمره 6 گرفته باشد

.در تافل حداقل 12 امتیاز گوش کردن، 13 امتیاز خواندن، 21 امتیاز نوشتن و18 امتیاز صحبت کردن را گرفته باشد.

.حداکثر تا سه سال قبل از تاریخ مهاجرت در امتحان CEA شرکت کرده و حداقل امتیاز 169 را کسب کرده باشد.

  • داشتن اسپانسر قوی کمک بسزایی در تسریع اعمال پذیرش خواهد کرد.
  • چنانچه مهارت شما در بین شغل های مورد نیاز استرالیا باشد قطعا مراحل پذیرش را زودتر طی خواهید نمود.

ویزای 489 استرالیا به صورت موقت

ویزای 489 استرالیا انتخاب خوبی برای کسانی است که نتوانسته اند ویزای ساب کلاس های 189 و 190 را دریافت نمایند. این ویزا اقامت موقت برای متقاضی خواهد بود متقاضی از طریق اسپانسر خانوادگی می تواند این ویزا را دریافت نماید و اخذ آن به مراتب راحت تر از دیگر ویزا ها خواهد بود چرا که از طریق اسپانسر 10 امتیاز به متقاضی ارائه می شود و در صورت کسب 50 امتیاز اخذ این ویزا امکان پذیر خواهد بود. این ویزا موقتی بوده و شخص می تواند 4 سال در یکی از ایالت های ذکر شده به کار کردن بپردازد و حتما باید 2 سال از 4 سال را در خدمت اسپانسر خود قرار گرفته باشد.

شرایط لازم جهت اخذ ویزای 489 استرالیا

  • سن فرد متقاضی بایستی کمتر از 45 سال باشد.
  • مدرک زبان انگلیسی از ضروریات دریافت ویزای 489 می باشد که باید شرایط ذکر شده برای ویزای190 استرالیا درباره مدرک زبان را داشته باشید.
  • اسپانسر این نوع ویزا فامیلی خواهد بود و راحت تر از دیگر ویزا ها امکان اخذ آن وجود خواهد داشت.
  • جهت بررسی شغل خود باید به یکی از مراکز ارزیابی شغلی مراجعه نمائید و عوامل را به سازمان مهاجرت تحویل دهید.
پیشنهاد مطالعه »
مهاجرت به چین

ویزای476 به صورت ویزای موقت

ویزای 476 استرالیا از دیگر ویزا های موقتی است که افرادی که از دانشگاه های فنی و مهندسی استرالیا فارق التحصیل شده اند امکان استفاده از این ویزا را خواهند داشت و به وسیله این ویزا می توانند به همراه همسر خود نیز به مدت 18 ماه به استرالیا مهاجرت کرده و در هر نقطه ای از این کشور ساکن شوند. از مزایای این ویزا می توان به امکان تبدیل آن به ویزای دائم اشاره کرد که باید مراحل خاص خود را طی نمائید.

شرایط لازم جهت اخذ ویزای 476 استرالیا

  • کسانی که قصد اقدام به دریافت این ویزا می کنند باید در نظر داشته باشند که حداکثر2 سال از زمان تحصیل در استرالیا گذشته باشد.
  • افراد بالای 31 سال امکان اخذ این ویزا را نخواهند داشت.
  • در یکی از دانشگاه های استرالیا حداقل مدرک لیسانس گرفته باشند.
  • مورد معاینات پزشکی قرار گرفته و تست های لازم صورت گیرد تا سلامت شخص تایید گردد.
  • همچنین باید مدرک زبان خود که حداقل نمره 6 آیلتس و یا هم تراز این نمره در دیگر مدرک های زبان را داشته باشند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای 476 استرالیا

ارائه مدرک اصل و ثبت شده از اهمیت بالایی برخوردار می باشد که شخص متقاضی باید تمامی مدارک را بدون کسری به سازمان مهاجرت استرالیا تحویل دهد. از جمله مدارک لازم اخذ ویزا 476 استرالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.
  • ارائه کپی برابر اصل تمامی مدارک از جمله پاسپورت و شناسنامه نیاز خواهد بود.
  • دو قطعه عکس جدید از فرد متقاضی و در صورت وجود همسر از هر دو
  • داشتن حقوق و درآمد و اثبات آن نیاز خواهد بود.
  • در صورت متاهل بودن ارئه تمامی مدارک از قبیل سند ازدواج و ترجمه آن نیاز می باشد.
  • نداشتن سو پیشینه که مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
  • مدرک زبان انگلیسی از مهمترین موارد خواهد بود که حتما باید نمره قبولی در آن را داشته باشید.
پیشنهاد مطالعه »
نکاتی که باید در مورد فنلاند بدانید

موارد قابل توجه در ویزای 476

جهت دریافت این ویزا می توانید به صورت اینترنتی اقدام نمائید اما نباید داخل کشور استرالیا بوده باشید حداقل 3 و حداکثر 6 ماه پس از درخواست ویزا را تحویل خواهید گرفت و تنها یک بار امکان دریافت این ویزا وجود خواهد داشت و در صورت اقدام دوباره مورد قبول نخواهد بود همچنین داشتن امتیاز در این ویزا ملاک نبوده و در صورتی که ویزای 485 استرالیا را از قبل داشته اید به دریافت این ویزا اقدام ننمایید.پ

 

مقالات مرتبط با تحصیل در استرالیا:

 

 

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

منبع:سفارت استرالیا

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره