رد کردن لینک ها

 ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا

ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا

در این مقاله می پردازیم به بررسی ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا. اولین مسئله ی قابل اشاره در خصوص ویزای طولانی مدت دیدار خانواده این است که این ویزا با ویزای توریستی کاملا متفاوت است و مزایایی نسبت به آن دارد. در واقع در این نوع از ویزا امکان رفت و آمد به مدت ده سال برای پدر و مادر و همین طور پدربزرگ و مادربزرگ فرد مهاجر داده می شود.

اولین بازدید ازکانادا توسط والدین شخص مهاجر می تواند به مدت دو سال و بدون خروج از این کشور باشد اما دیدارهای بعدی هرکدام حداکثر می تواند به مدت شش ماه باشد. این در حالی است که ویزای توریستی یا مولتی حداکثر فقط تا پنج سال معتبر است و فرد دارنده ی این نوع از ویزا در هر بار فقط می تواند شش ماه در کانادا بماند. نام دیگر ویزای طولانی مدت دیدار خانواده، سوپر ویزا است.

شرایط ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا

  • فردی که درخواست ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا.را برای والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ خود دارد باید دارای اقامت موقت یا دائم درکانادا باشد.
  • در مصاحبه ای که صورت می گیرد فرد متقاضی ویزا باید بتواند اثبات کند که فقط قصد دیدار از فرزند یا نوه ی خود را دارد و پس از پایان مهلت ویزا حتما به کشور خودش برخواهد گشت.

نکته: این ویزا شامل حال فرزندان شخص متقاضی ویزا نمی شود بلکه فقط مختص او و همسرش است.

فرد یا افرادی که متقاضی می خواهد با آن ها دیدار کند، باید دارای حداقل درامد سالیانه به شرح زیر باشند. اهمیت این مسئله در این است که از توانایی او برای میزبانی از میهمانانش در طول مدت اقامت آن ها اطمینان حاصل شود.

پیشنهاد مطالعه »
مهاجرت تحصیلی به کانادا

 

تعداد افرادی که میزبانی را برعهده می گیرند.حداقل درامد سالیانه
یک نفر23298 دلار
دو نفر29004 دلار
سه نفر35657 دلار
چهار نفر43292 دلار
پنج نفر49102 دلار
شش نفر55378 دلار
هفت نفر61656 دلار
بیشتر از هفت نفر62268دلار

 

  • فرد متقاضی باید گواهی مبنی بر خرید بیمه درمانیکانادا به مدت حداقل یک سال را ارائه دهد.
  • اگر شخص، متقاضی ویزای طولانی مدت تر از 6 ماه است باید مدارکی دال بر انجام آزمایشات پزشکی ارائه دهد.

 

ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا

تحصیل در کانادا

چگونه شخص متقاضی  ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا می تواند ثابت کند که پس از اتمام دوره ی ویزا باز خواهد گشت؟

برای متقاضیان  ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا مهم ترین عامل پذیرفته نشدن عدم قانع شدن مسئول یا شخص مصاحبه کننده در خصوص اطمینان از بازگشت آن ها به کشورشان است. به خصوص این مشکل در مورد کشورهایی که وضعیت سیاسی یا اقتصادی متزلزلی دارند بیشتر صدق می کند. با این حال همه ساله با درخواست عده ی زیادی برای اخذ این نوع ویزا موافقت می شود و بنابراین با رعایت چند نکته مشکل خاصی وجود نخواهد داشت.

اولین نکته که می تواند ثابت کند فرد متقاضی قصد بازگشت به کشورش را دارد، دلبستگی های او به کشورش است. به عنوان مثال فرد می تواند در مصاحبه اعلام کند که بعضی از اعضای خانواده و اقوامش در کشور خودش زندگی می کنند و او قطعا باید به کشورش بازگردد و در کنار آن ها باشد.

دومین مورد هدفی است که فرد از مسافرت بهکانادا و دیدار فرزند یا نوه ش دارد. در این حالت عامل دلتنگی کافی می باشد اما به عنوان مثال اگر فرزند فرد متقاضی اخیرا نوزادی را به دنیا آورده است و متقاضی اعلام کند که می خواهد هم نوه ش را ببیند و هم به فرزندش در نگه داری از او کمک کند، این می تواند دلیل محکمی برای لزوم دیدار او با فرزندش باشد.

پیشنهاد مطالعه »
شرایط دریافت ویزای کاری کانادا برای ایرانیان در سال 2019

نکته ی بعدی شرایط خانوادگی و مالی فرد تقاضا دهنده است. اگر فرد بتواند ثابت کند که مشکل خانوادگی جدی ندارد و زندگی خانوادگی خود در کشورش را دوست دارد و همچنین به لحاظ مالی در مضیقه نیست می تواند به مصاحبه کننده این اطمینان را بدهد که با ماندگار شدن درکانادا پس از اتمام ویزایش سربار دولت این کشور نخواهد شد.

 

راه های دیگر برای مهاجرت به کانادا:

 

  1. مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی [2019]
  2. مهاجرت کاری به کانادا
  3. مهاجرت تحصیلی به کانادا / شرایط دریافت ویزای تحصیلی
  4.  ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا
  5. مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپ
  6. مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس اینتری
  7. شرایط مهاجرت به کانادا

 

مدت زمان و هزینه ی صدور ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا

مدت زمانی که طول می کشد تا ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا رای متقاضی صادر شود 133 روز بوده و هزینه ی آن 75 دلارکانادا است. در ضمن این ویزا قابل تمدید است و برای هربار تمدید هم مجددا همین مبلغ دریافت می شود. چه در صورت موافقت شدن و چه در صورت رد شدن صلاحیت برای صدور ویزا، این مبلغ بازگردانده نمی شود.

چه مدارکی برای درخواست صدور  ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا لازم است؟

  • پاسپورت دارای اعتبار
  • پرینت حساب در شش ماه اخیر
  • کپی بلیط برگشت
  • گواهی مبنی بر اینکه مبلغ 75 دلار برای صدور ویزا پرداخت شده است.
  • دعوتنامه از سوی فرزند یا نوه ی مقیمکانادا.
  • گواهی که نشان دهد فرد متقاضی با فرد مقیم درکانادا رابطه ی والد-فرزند و یا پدربزرگ/مادربزرگ-نوه دارد.
  • کپی از بیمه درمانی که برای مدت حداقل یک سال خریداری شده است.
  • فرم هایی که مسئولان سفارت برای اخذ ویزا به فرد متقاضی می دهند باید تکمیل شده و تحویل داده شود.
پیشنهاد مطالعه »
اخذ اقامت کشور کانادا از طریق ازدواج

مدارکی که نشان دهد میزبان حداقل درامد مورد نظر برای دعوت بستگانش را دارد:

  • آخرین کپی از T4 و یا T1. این مدارک مربوط به درامد و مالیات فرد مقیم درکانادا می باشد.
  • پرینت از آخرین فیش حقوقی که از آژانس درامد کشورکانادا اخذ می شود.
  • اصل گواهی کار که در آن درامد فرد، وظایف شغلی او، ساعت کاری، محل کار و نام و نوع کارفرمای او مشخص است.
  • مدرکی دال بر پرداخت بیمه شغلی.
  • اگر فرد متقاضی خودش دارای یک کسب و کار است و کارفرما محسوب می شود، می بایست نامه ای شامل میزان درامد یا حقوق سالانه اش را از یک حسابدار دریافت کرده و تحویل دهد.
  • مدارک لازم که منبع درامد، حقوق بازنشستگی، سرمایه و دارایی های فرد متقاضی را مشخص می کند.

به طور کلی ویزای طولانی مدت دیدار خانواده درکانادا معمولا اگر با مشکلاتی برای توجیه مصاحبه کننده های سفارت در خصوص بازگشت به کشور از سوی فرد متقاضی مواجه نشود و همچنین نقصی در مدارک فرد یا افراد مقیم درکانادا و فرد یا افراد دعوت شونده وجود نداشته باشد، کار دشواری نیست و حتی با احتمال بیشتری نسبت به اخذ ویزای توریستی صورت می گیرد.

 

منابع :https://www.canada.ca/en.html

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

نظرات

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره