Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

رد کردن لینک ها

ویزای ایتالیا یکی از ویزاهایی است که بین ایرانیان محبوبیت زیادی دارد در ادامه تمام مراحل ویزا و انواع ویزا را به طور تخصصی بیان کرده ایم با ما همراه باشید.

انواع مهاجرت به ایتالیا

کشور ایتالیا

در ابتدا یک نیم نگاه کوتاهی به کشور ایتالیا ، زبان و پول رایج کشور ایتالیا و … می اندازیم .

کشور ایتالیا واقع در جنوب قاره اروپا ، پایتخت کشور ایتالیا ، شهر رم و از بزرگترین و زیبا ترین و دیدنی ترین شهرهای کشور ایتالیا ست .

واحد پول کشور ایتالیا ، یورو و زبان رسمی کشور ایتالیا ،  ایتالیایی ، است.

کشور ایتالیا با آب و هوای چهار فصل خود ، سالانه گردشگران زیادی را به سمت خود سوق می دهد و درآمد زیادی از طریق گردشگران و توریست هایی که همه ساله وارد کشور ایتالیا می شوند به دست می آورد .

راه های مهاجرت به کشور ایتالیا از چند طریق امکان پذیر است که در ارتباط با هرکدام از این راه ها توضیحات کاملی در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد :

مهاجرت به کشور ایتالیا با اخذ ویزای ازدواج /

مهاجرت به کشور ایتالیا با اخذ ویزای کاری /

مهاجرت به کشور ایتالیا با اخذ ویزای تحصیلی /

مهاجرت به کشور ایتالیا با اخذ ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت

و مهاجرت به کشور ایتالیا از طریق پناهندگی

 

مهاجرت به کشور ایتالیا با اخذ ویزای ازدواج و اخذ تابعیت کشور ایتالیا :

در مهاجرت به کشور ایتالیا از طریق ازدواج ، در خواست اقامت در صورتی امکان پذیر است که فرد با یک شخص ایتالیایی وارد رابطه گردد و بعد از آشنایی طبق قوانین خصوصی کشور ایتالیا به ازدواج ختم گردد و در ادامه شخص می تواند در جهت اخذ اقامت و تابعیت کشور ایتالیا اقدام نماید .

مهاجرت به کشور ایتالیا با اخذ ویزای کاری و اخذ تابعیت کشور ایتالیا :

مهاجرت به کشور ایتالیا از طریق کار ، طبق قانون کار کشور ایتالیا انجام می گیرد و به این صورت است که شخص کارفرما در کشور ایتالیا به مدت سه ماه برای شغل مورد نظر درخواست کار می دهدو اگر شخصی مناسب شغل مورد نظر یافت نشد این آگهی استخدام را به صورت سراسری در بین کشور های عضو اتحادیه اروپا ارسال می نماید و مجددا در صورتی که شخص متناسب با شغل موردنظر یافت نشد ، شخص کارفرما می تواند یک درخواست رسمی و یا دعوت نامه برای شخص مورد نظر بفرستد اما در این میان طبق قانون کار کشور ایتالیا برای شخص کارفرما شرطی وجود دارد که از این قراراست : شخص کارفرما باید از نظر مالی فرد مهاجر و همراهانش را ساپورت نماید .

 

البته لازم به ذکر است که نبود ظرفیت کار و وضعیت نامساعد اقتصاد و کار در کشور ایتالیا منجر شده تا کارشناسان ما راه هایی همچون سرمایه گذاری در کشور ایتالیا و ثبت شرکت و یا ویزای تحصیل در کشور ایتالیا را به شما معرفی نمایند . البته سرمایه گذاری در کشور ایتالیا ، نیازمند داشتن سرمایه ای در سطح بالاست و خیلی به جهت سیاست بازی پیچیده و مبهمی که در کشور ایتالیا حاکم است ، پیشنهاد نمی شود .

 

مناسب ترین  راه برای اخذ اقامت دائم کشور ایتالیا و تابعیت کشور ایتالیا ، اخذ ویزای تحصیلی کشور ایتالیا وبعد از اتمام تحصیل در کشور ایتالیا ، تبدیل  ویزای تحصیلی کشور ایتالیا به ویزای کاری کشور ایتالیا می باشد

که این امر با مراجعه به اداره مهاجرت کشور ایتالیا برای شخص متقاضی و دریافت ویزای چهار ساله ، امکان پذیر است و بعد از ۴ سال کار در کشور ایتالیا و پرداخت مالیات و حق بیمه می توانید برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید .

مهاجرت به کشور ایتالیا با اخذ ویزای تحصیلی و اخذ تابعیت کشور ایتالیا :

مناسب ترین وکم هزینه ترین راه های مهاجرت به کشور ایتالیا و اخذ اقامت کشور ایتالیا ، از طریق تحصیل است .

لازم به ذکر است که دانشگاه های  کشور ایتالیا در تمامی مقاطع تحصیلی بالای دیپلم ، در اکثر رشته های تحصیلی  در دانشگاه ای برتر ، دانشجو می پذیرد و حداقل مدرک برای اخذ ویزای تحصیلی کشور ایتالیا ، مدرک دیپلم است .

همان طور که گفته شد ، عاقلانه ترین راه برای مهاجرت به کشور ایتالیا ، تحصیل است چون روند اخذ ویزای تحصیلی از تمامی ویزای های موجود برای مهاجرت به کشور ایتالیا با سرعت بیشتری انجام می شود حتی از ویزای کاری .

تدریس در دانشگاه های کشور ایتالیا ، به صورت زبان انگلیسی انجام می گیرد و به همین دلیل تحصیل در دانشگاه های کشور ایتالیا رایگان برگزار می شود و البته وجود بورسیه های تحصیلی متفاوت و کمک هزینه های زندگی ۵۰۰۰ یورویی در سال ، تقاضا برای تحصیل در کشور ایتالیا را برای دانشجویان ایرانی بالا برده است .

مهاجرت به کشور ایتالیا با اخذ ویزای سرمایه گذاری و اخذ تابعیت کشور ایتالیا :

یکی از راه های مهاجرت به کشور ایتالیا ، سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور ایتالیا می باشد .

البته لازم به ذکر است که سرمایه گذاری در کشور ایتالیا ، ریسک بالائی را می طلبد و پیشنهاد ما به شما این است که راه های امن و بی دردسر تری از ثبت شرکت در کشور ایتالیا را ، امتحان کنید و البته راه هایی که از نظر پروسه حقوقی تضمین شده باشند .

شما از طریق  ویزای تحصیلی و بعد از آن و اقدام برای ویزای کاری ، می توانید به مدت ۴ سال در کشور ایتالیا مشغول به کار شوید و به اقامت دائم کشور ایتالیا دسترسی پیدا خواهید کرد و در نهایت از این طریق می توانید در کشور ایتالیا سرمایه گذاری و پروسه حقوقی ثبت شرکت خود را به سرانجام برسانید .

مهاجرت به کشور ایتالیا از طریق پناهندگی :

مهاجرت از طریق پناهندگی در کشور ایتالیا و یا به طور کلی پناهنده شدن ، یکی از راه های غیر قانونی و پرخطر ترین و اشتباه ترین راه های مهاجرت است .

سالانه تعداد زیادی از مهاجرین ، درمسیر غیر قانونی مهاجرت به کشور مقصد یا می میرند و یا مورد تعرض قرار می گیرند .

راه های قانونی امن و بی خطرتری برای مهاجرت و اخذ اقامت ، وجود دارد که ما یک به یک در مورد هر کدام از آن ها اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دادیم که هر کدام از آن ها عاقلانه تر از راه غیر قانونی پناهندگی می باشد .

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

کسانی که قصد مهاجرت به کشور ایتالیا را دارند می‌توانند از طریق گرفتن ویزای تحصیلی اقدام کنند. یکی از راه‌های اخذ اقامت در این کشور مهاجرت تحصیلی است. مهاجرت به ایتالیا و دریافت ویزای تحصیلی به این کشور شرایط خاصی دارد. کشور ایتالیا گهوراه تمدن و هنر اروپا بوده و بسیاری از جوانان از تمامی نقاط دنیا آرزوی راه یافتن به دانشگاه‌های این کشور را دارند.

ویزای تحصیلی ایتالیا در مقطع لیسانس بوده است. کسانی که قصد مهاجرت به ایتالیا را دارند با گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های ایتالیا مسیر خود را هموار می‌کنند. از راه‌های اقامت دائم ایتالیا، تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور است.

هزینه‌های مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

هزینه دانشگاه‌ها در کشور ایتالیا سالانه در حدود ۱۲ یا ۱۳هزار یورو محاسبه شده است. هزینه زندگی در این کشورها در حدود هزار و صد یورو است. مهاجرت تحصیلی به ایتالیا مدارک مورد نیاز خود را لازم دارد.

این مدارک عبارت از ترجمه مدرک دیپلم و ریزنمرات هستند. ترجمه مدرک پیش‌دانشگاهی و ریزنمرات و دریافت مدرک زبان ایتالیایی از سفارت ایتالیا از دیگر هزینه‌های دریافتی این کشور هستند.

برای گرفتن مهاجرت تحصیلی در ایتالیا باید مدرک زبان ایتالیایی داشته باشید. برای صادر کردن ویزای دانشجویی در این کشور، دانشجو باید مدرک زبان ایتالیایی خود را ارائه دهد.

برای گرفتن ویزای تحصیلی در ایتالیا، متقاضی مورد نظر در کلاس زبان ایتالیایی سفارت شرکت کرده و با گرفتن نمره قبولی برای درخواست ویزا جهت مهاجرت تحصیلی به ایتالیا وارد عمل می‌شود. مدت کلاس‌های این دوره سه ترم بوده و در هر ترم آن یک کتاب ایتالیایی تدریس می‌شود. جهت صدور مجوز برای گرفتن ویزا باید در امتحانات پایانی ترم نمره قبولی را گرفته و برای صدور ویزا جهت مهاجرت تحصیلی اقدام کنند.

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا جهت مقاطع تحصیلات تکمیلی

اشخاص و متقاضیانی که قصد مهاجرت تحصیلی برای تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد در کشور ایتالیا را دارند بسته به نوع دانشگاه و رشته انتخابی خود متقاضیان مخصوص به خود را دارند.

اقدام به مهاجرت تحصیلی به ایتالیا در مقطع فوق لیسانس، هزینه‌های خاص خود را دارد و ممکن است در حدود ۱۴هزار یورو برای فرد متقاضی هزینه‌بر باشد.

برخی نیز برای مقطع دکتری خود، از طریق مهاجرت تحصیلی به ایتالیا اقدام می‌کنند. این افراد با داشتن مدرک تحصیلی خود برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های ایتالیا در مقطع دکتری اقدام به مهاجرت تحصیلی می‌کنند.

اگر دانشجو شرایط بورس تحصیلی را داشته باشد در پایان تحصیل می‌تواند درخواست اخذ اقامت کاری کرده و در نهایت به اقامت شخص منتهی شود. برای اقدام جهت مهاجرت تحصیلی در مقطع دکتری باید مدارک مورد نیاز شامل ترجمه مدارک شخصی و مدارک دانشگاهی مقاطع قبل و ریز نمرات آنها و همچنین رزومه آموزشی، مقاله و مدرک زبان را به این کشور ارائه داد.

مزایای مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا اولین بهره‌ای که برای متقاضیان دارد آشنایی با تاریخ و تمدن این کشور باسابقه و بهره‌مندی از قدمت تاریخی آنها است. در کنار مقبره‌های تاریخی تمدن این کشور، باید دانست که ایتالیا تاریخچه‌ای طولانی دارد و افراد شناخته شده بسیاری را در علم و هنر به دنیا عرضه داشته است.

یکی از مهم‌ترین مزایای مهاجرت تحصیلی به ایتالیا، بهره‌مندی از حضور در بهترین دانشگاه‌های این کشور است. این کشور در حدود ۲۶دانشگاه معتبر دارد که تمامی شاخصه‌های دانشگاه‌های جهانی را دارا هستند. از بین این دانشگاه‌ها، ۱۲تای آنها در رتبه ۵۰۰ دانشگاه‌های برتر جهان هستند.

مهم‌ترین این دانشگاه‌ها دانشگاه پلی‌تکنیک ایتالیا است که رتبه ۱۸۷ جهانی را داشته و در دوره‌های هنر و مهندسی، شهرت بسیاری دارد. این دانشگاه رتبه ۱۱جهانی را برای مطرح کردن گرایش‌های هنری و طراحی و رتبه ۲۴ را برای گرایش‌های مهندسی و فناوری کسب کرده است.

علاوه بر دانشگاه میلان، دانشگاه بولونیا نیز رتبه ۲۰۴ را در سطح جهان کسب کرده و بسیاری از محققان بر این ادعا هستند که این دانشگاه اولین دانشگاه تاسیس شده در سطح جهان است.

بهتر است بدانید تاریخ تاسیس این دانشگاه به طور کامل مشخص نبوده و در حال حاضر شهرت نام مستعار آن «فرایند بولونیا» است. نامیدن این عنوان به دلیل وجود فرایندهای پایان‌ناپذیر در این سیستم بوده که حالت رقابتی  را برای ان ایجاد کرده است. بعد از این دانشگاه‌ها، موسسات و دیگر دانشگاه‌های ایتالیا در رده‌های بعدی قرار می‌گیرند.

جهت مهاجرت تحصیلی به کشور ایتالیا در حدود ۹۰ دانشگاه وجود دارند که شرایط مورد نظر را داشته و بیشتر آنها دولتی بوده‌اند. علاوه بر این، مراکز تخصصی کارشناسی ارشد و دیگر آکادمی‌های این کشور بخشی از آموزش عالی در آن هستند.

شهرهای دانشجویی جهت مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا در شهرهای مختلف، شرایط متفاوتی دارد. برای مثال شهر رم ایتالیا یکی از شهرهایی است که شرایط خاص دارد. افرادی که به عنوان دانشجو به این کشور مهاجرت می‌کنند یک شهر جذاب را با جاذبه‌های طبیعی به یادماندنی کشف می‌کنند.

سینماها، آثار تاریخی مثل کلوسئوم و باشگاه‌های ورزش المپیک در این کشور برای مهاجران تحصیلی شهر رم بسیار جذاب و دیدنی خواهد بود. دانشگاه‌های شهر رم بسیار معتبر بوده و در سطح جهان سومین دانشگاه عالی رتبه کشور ایتالیا محسوب می‌شوند.

شهر میلان نیز یکی از شهرهای تاریخی با جاذبه‌های خاص است که به عنوان یکی از مراکز تجارت نیز شناخته شده و عنوان شهر مد و طراحی صنعتی نیز از آن خود کرده است. این شهر زیبا به عنوان یکی از مهم‌ترین و مطرح‌ترین شهرهای مقصد مهاجرت تحصیلی در ایتالیا محسوب شده و دانشگاه‌های آن از اهمیت بسیار زیادی برای متقاضیان مهاجرت، برخوردارند.

مهاجرت کاری به ایتالیا

ایتالیا

ایتالیا یکی از کشورهای توسعه یافته اروپاست که در جنوب این قاره جای گرفته است.

در واقع به مجموع شبه جزیره ایتالیا، جزیره سیسیل و جزیره ساردنی، کشور ایتالیا گفته میشود. نقشه کشور ایتالیا شبیه به یک چکمه دیده میشود اما جالب است که در دل این چکمه دو کشور مستقل از ایتالیا، یعنی واتیکان و سان مارینو، قرار دارند و جالبتر اینکه قسمتی از خود ایتالیا در دل سوئیس واقع است.

ایتالیا با بسیاری از کشورهای اروپایی هم پیمان است زیرا هم عضو اتحادیه اروپا و هم عضو معاهده شنگن هست.

بنابراین قوانین حاکم بر فضای کسب و کار ایتالیا، همان قوانین حاکم بر اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است.

پس اگر با نحوه اخذ ویزای کاری کشورهای عضو اتحادیه اروپا آشنا هستید؛ میتوان گفت که با نحوه دریافت ویزای کاری ایتالیا هم آشنا میباشید.

افرادی که خواهان اخذ ویزای کاری ایتالیا هستند؛ احتمالاً دوست دارند در مورد صنایع پررونق این کشور اطلاعاتی کسب کنند.

برای این دسته از عزیزان باید بگوییم که پتروشیمی، تولید مواد شیمیایی، کشتی سازی، وسایل نقلیه، هواپیماسازی، فلز کاری، ماشین آلات، نیروگاه های اتمی، نساجی، تولید پوشاک، تولید لوازم الکترونیکی و تولید ابزار نظامی، صنایع پررونق و بزرگ ایتالیا بشمار میروند.

در بخشهای کشاورزی و دامپروی نیز ایتالیایی ها بیشتر به کشت گندم، جو، ذرت، چغندر، سیب زمینی، سیب و انگور و پرورش ماهی، خوک و گاو می پردازند. بنابراین افرادی که در حوزه های مذکور تخصص دارند؛ میتوانند برای دریافت ویزای کاری ایتالیا روی تخصص خود حساب کنند.

علاوه بر اینها، صنعت توریسم نیز در ایتالیا جایگاه ویژه ای دارد زیرا ایتالیا یکی از باقدمت ترین کشورهای دنیاست که تمدن و تاریخی غنی دارد.

تاریخ و تمدنی که در موزه ها و آثار باستانی این کشور هویدا است و هرساله افراد زیادی را از سرتاسر دنیا به این کشور می کشاند.

پس اگر قصد مهاجرت به ایتالیا و اخذ ویزای کاری ایتالیا را دارید؛ میتوانید به فعالیت در بخش گردشگری نیز فکر کنید.

حالا که کمی در مورد موقعیت ایتالیا صحبت کردیم اجازه دهید به بحث اصلی مقاله یعنی نحوه اخذ ویزای کاری ایتالیا برگردیم.

در حقیقت ویزای کاری ایتالیا، راهی برای مهاجرت به این کشور و بالطبع دریافت اقامت دائم ایتالیا است.

همانطور که قبلاً هم گفتیم ایتالیا عضو اتحادیه اروپاست، بنابراین روند اخذ ویزای کاری ایتالیا شبیه به پروسه اخذ ویزای کاری سایر کشورهای اتحادیه اروپا است که در ادامه به توضیح آن میپردازیم.

نحوه اخذ ویزای کاری ایتالیا

ویزای کاری ایتالیا در سه نوع ویزای کاری با پیشنهاد کار یا همان job offer، ویزای کار تعطیلات و ویزای جست و جوی کار صادر میشود. اخذ هریک از انواع ویزای کاری ایتالیا، روال خاص خود را دارد

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره