رد کردن لینک ها

مهاجرت به نوواسکوشیا

مهاجرت به نوواسکوشیا

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ی مهاجرت به نوواسکوشیا به سه روش اصلی صورت می گیرد. مهاجرت به نوواسکوشیا از طریق کار در این روش متقاضی باید اولا یک پیشنهاد کاری از سوی کارفرمایی ساکن نوااسکوشیا داشته باشد. این پیشنهاد کاری باید به گونه ای باشد که یک کارجوی کانادایی نتوانسته باشد این نیاز را براورده کند و در نتیجه کارفرما الزاما به نیروی کار خارجی احتیاج داشته باشد.

علاوه بر آن شرایط کار از جمله دستمزد آن باید با قوانین کار در نوااسکوشیا مطابقت داشته باشد. نکته ی مهم دیگر این است که این کار می بایست دائم و تمام وقت باشد. داشتن دانش زبان انگلیسی در این روش نیز حداقل در سطح مبتدی لازم می باشد.

مدرک مورد نیاز برای متقاضی این روش معادل با سیزده سال تحصیلی در استان نوااسکوشیا می باشد که با تحصیلات او در کشور قبلی مطابقت داده می شود.

در این روش فرد متقاضی بر اساس شش معیار، ارزیابی و نمره دهی می شود و در صورتیکه  67 امتیاز دریافت کند، می تواند ویزای دائم کانادارا دریافت کند. البته علاوه بر این امتیاز متقاضی می بایست ثابت کند که در ده سال گذشته حداقل یک سال در یکی از مشاغل مورد نیاز استان نوااسکوشیا مشغول به کار بوده است. فهرست این مشاغل در انتهای این مطلب آمده است.

نکاتی که قبل از مهاجرت به نوواسکوشیا باید بدانید

سالانه تعداد زیادی مهاجر که شمار آن ها بیش از 3 هزار نفر است وارد نوا اسکوشیا می شوند، و در آینده این رقم بیشتر خواهد شد زیرا در برنامه انتخابی استانی PNP شرکت دارد که به‌نوبه خود به روند جذب مهاجر سرعت بخشیده است.

  • اگر به فکر مهاجرت نوا اسکوشیا در کانادا هستید بهتر است از برنامه استانی (PNP) غافل نشوید
  • برای مهاجرت به استان نوااسکوشیا 5 راه برای شما وجود دارد که می‌توانید برحسب شرایط موجود از آن‌ها بهره‌مند شوید:
  • به کارفرمای ساکن استان نوااسکوشیا درخواست کاری را دهید که سایر شهروندان استان نوااسکوشیا قادر به انجام دادن آن نباشد
  • سعی کنید شغلی را انتخاب کنید که به‌صورت دائم باشد
  • مهارت زبان خارجه خود را تقویت کنید
  • به حداقل مدرک تحصیلی موردنیاز که معادل 13 سال تحصیل است را فراموش نکنید
  • برای مهاجرت نیازمند یک سال سابقه کاری در شغل‌های موردنیاز استان نوااسکوشیا هستید

 

مهاجرت به نوواسکوشیا

نگاهی کوتاه به نوواسکوشیا

نوااسکوشیا  از استان‌های کانادا  به شمار می‌رود در جنوب شرقی از این کشور واقع‌شده است. مرکز استان نوااسکوشیا شهر هلیفکس است که ازنظر اقتصادی بسیار حائز اهمیت است و بزرگ‌ترین شهر این استان محسوب می‌شود. نوااسکوشیا جزء اولین استان‌های محسوب می‌شود که به کنفدراسیون کانادا  ملحق شدند. این استان 1 میلیون نفر جمعیت دارد و در آن بیش از 3هزار جزیره وجود دارد شما می‌توانید از راه استان نوااسکوشیا به اقیانوس اطلس دسترسی پیدا کنید بهتر است بدانید که بیشتر ساکنینش سیاه‌پوست هستند.

نوااسکوشیا که به معنی اسکاتلند نو است قدمتی بیش از 10 هزار سال دارد اولین گروه از اروپائیان که پا به این استان نهادند Viking ها بودند نوا اسکوشیا پیش از آنکه کشور کانادا  به رسمیت شناخته شود مقصد مهاجران بی شماری از سراسر جهان بود. آنچه بسیار در خصوص تاریخ این کشور موردتوجه قرارگرفته است افسانه قابل‌توجه غرق شدن کشتی تایتانیک است.

استان نوااسکوشیا به اقیانوس اطلس (آتلانتیک) ارتباط دارد. بزرگترین شهر این استان هلیفکس است که به عنوان یکی از مراکز اقتصادی کانادادر زمینه های ماهیگیری، معدن و تولید انواع محصولات مطرح می باشد. این استان با جمعیت 930 هزار نفر، جز کم جمعیت ترین استان های کشور کانادامی باشد. اما با توجه به مساحت کوچکی که دارد دومین استان پرتراکم این کشور نیز محسوب می شود. انگلیسی گسترده ترین زبانی است که مردم این استان حرف می زنند و تعداد فرانسوی زبان ها در این استان اندک است.

 

چرا مهاجرت به نوواسکوشیا ؟

استان نوااسکوشیای کانادا یکی از استان هایی است که همواره مورد توجه از جانب افرادی که قصد مهاجرت به کشور کانادارا دارند، قرار گرفته است. شاهد این ادعا اسکان بیش از 5500 نفر در سال 2016 در این استان است که این تعداد در طی هفتاد سال گذشته بی سابقه بوده است.

همچنین یکی از اهداف این استان این است که تا سال 2024، 7000 مهاجر تازه وارد را نیز بپذیرد. همچنین گستردگی بیشتر زبان انگلیسی در بین ساکنین این استان نسبت به زبان فرانسوی، برقراری ارتباط را برای مهاجرین آسان تر کرده است.

تمامی این موارد در کنار بالا بودن سطح بهداشت و امکان استفاده از تمامی خدمات بهداشتی و درمانی ضروری از طریق بیمه و همینطور تحصیلات رایگان تا انتهای دوران دبیرستان از جمله مواردی است که می تواند زندگی آسوده و امنی را برای مهاجران به ارمغان آورد.

 

و اما امتیازدهی برای دریافت ویزا به روش کاری به شرح زیر است:

  • تحصیلات: حداکثر 25 امتیاز
  • سطح زبان انگلیسی و یا فرانسوی: حداکثر 28 امتیاز
  • سابقه کار: حداکثر 15 امتیاز
  • سن: حداکثر 12 امتیاز
  • داشتن پیشنهاد کار از استان نوااسکوشیا: حداکثر 10 امتیاز
  • قابلیت سازگاری: حداکثر 10 امتیاز

جمع این امتیازات 100 و حداقل امتیاز برای قبولی 67 می باشد.

نکته مورد توجه اول: شخص متقاضی می بایست در آزمون آیلتس حداقل نمره ی 6 در هر چهار مهارت شنیداری، گفتاری، نوشتاری و درک مطلب را داشته باشد.

نکته مورد توجه دوم: چناچه پیشنهاد کار برای فرد متقاضی به تایید وزارت کار کانادارسیده باشد، حتی اگر این پیشنهاد شغلی جز مشاغل مورد نیاز استان نوااسکوشیا نباشد نیز مورد قبول قرار می گیرد.

در ادامه به بررسی ریزنمرات هر یک از این موارد که مورد ارزیابی قرار می گیرند می پردازیم.

تحصیلات

دکترا: 25 امتیاز

کارشناسی ارشد: 23 امتیاز

داشتن دو مدرک دانشگاهی: 22 امتیاز

کارشناسی: 21 امتیاز

کاردانی: 19 امتیاز

دیپلم: 5 امتیاز

زیر دیپلم: فاقد شرایط لازم

 

راه های دیگر برای مهاجرت به کانادا:

 

  1. مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی [2019]
  2. مهاجرت کاری به کانادا
  3. مهاجرت تحصیلی به کانادا / شرایط دریافت ویزای تحصیلی
  4.  ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا
  5. مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپ
  6. مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس اینتری
  7. شرایط مهاجرت به کانادا

 

سابقه کار

کمتر از یک سال: فاقد شرایط لازم

یک سال: 9 امتیاز

دو تا سه سال: 11 امتیاز

چهار تا پنج امتیاز: 13 امتیاز

شش سال یا بیشتر: 15 امتیاز

سن

زیر هجده سال: فاقد شرایط لازم

هجده تا سی و پنج سال: 12 امتیاز

سی و شش سال: 11 امتیاز

سی و هفت سال: 10 امتیاز

سی و هشت سال: 9 امتیاز

سی و نه سال: 8 امتیاز

چهل سال: 7 امتیاز

چهل و یک سال: 6 امتیاز

چهل و دو سال: 5 امتیاز

چهل و سه سال: 4 امتیاز

چهل و چهار سال: 3 امتیاز

چهل و پنج سال: 2 امتیاز

چهل و شش سال: 1 امتیاز

چهل و هفت سال یا بیشتر: امتیازی ندارد.

انطباق پذیری

داشتن یک پیشنهاد کاری از یک کارفرما در استان نوااسکوشیا: 5 امتیاز

داشتن تحصیلات در دوره ی دبیرستان و یا دانشگاه حداقل به مدت دو سال در این استان: 5 امتیاز

داشتن تحصیلات در دوره ی دبیرستان و یا دانشگاه حداقل به مدت دو سال در این استان توسط همسر فرد متقاضی: 5 امتیاز

داشتن سابقه ی فعالیت در حداقل یک شغل تمام وقت در استان: 10 امتیاز

همسر فرد متقاضی حداقل یک سال در یک شغل تمام وقت در این استان فعالیت کرده باشد:5 امتیاز

شخص متقاضی بستگانی در استان داشته باشد: 5 امتیاز

نمره زبان انگلیسی یا فرانسوی 5 یا بالاتر باشد: 5 امتیاز

 

2. مهاجرت به نوواسکوشیا با روش کسب و کار خانوادگی :

در این روش می بایست پیشنهاد کار دائم از سوی یکی از اقوام شخص متقاضی که ساکن نوااسکوشیا است صورت بگیرد. همچنین متقاضی می بایست در مورد این کار تخصص لازم را داشته باشد.

 

3-مهاجرت به نوواسکوشیا با روش نیروی منطقه ای:

در این روش شخص می بایست دو سال از پنج سال اخیر را در یکی از مشاغل مورد نیاز استان نوااسکوشیا مشغول بوده باشد. فهرستی از این مشاغل در ادامه آورده شده است. همچنین سن فرد متقاضی می بایست بین 21 تا 55 سال باشد. این روش نیز مانند روش های دیگر نیاز به دانش زبان انگلیسی دارد که حداقل نمره ی در نظر گرفته شده برای آن آیلتس 5 است. همچنین دارا بودن تمکن مالی، طرح اقامتی و همینطور داشتن حداقل یک سال تحصیلات پس از پایان مقطع دبیرستان لازم می باشد.

 

لینک مفید: اداره مهاجرت به کانادا

 

فهرست مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به استان نوااسکوشیا

 

مهاجرت به استان نوااسکوشیا

 

  • حسابداران و حسابرسان مالی
  • تحلیلگران مالی و سرمایه گذاری
  • متخصصان منابع انسانی
  • کارشناسان خرید و بازرگانی
  • زمین شناسان و اقیانوس شناسان
  • مهندسان عمران
  • مهندسان مکانیک
  • مهندسان الکترونیک
  • مهندسان صنایع و تولید
  • مهندسان کامپیوتر – سخت افزار
  • تحلیلگران و مشاوران سیستم های اطلاعات
  • تحلیلگران و مدیران پایگاه داده ها (Database)
  • مهندسان نرم افزار
  • برنامه نویسان کامپیوتری و سازندگان رسانه های تعاملی
  • طراحان و برنامه نویسان وب
  • تکنسین عمران
  • تکنسین مکانیک
  • تکنسین برق و الکترونیک
  • تکنسین نقشه کشی
  • بازرسان پروژه های مهندسی
  • تکنسین پشتیبانی کامپیوتر
  • پرستاران
  • فیزیوتراپیست ها
  • تراپیستهای شغلی
  • تکنسین لابراتوار پزشکی
  • بهیاران
  • روان شناسان
  • مشاوران ازدواج و خانواده
  • کارشناسان فروش مالی

 

فرهنگ نوااسکوشیا

 استان نوا اسکوشیا از استان‌های مهمان‌نواز کانادا  است و این را به‌خوبی می‌توان از مهمان‌نوازی مردمان در افسانه مهیج تایتانیک به‌خوبی درک کرد. در استان نوااسکوشیا شهرهای مرزی وجود دارد که ساکنین آن بسیار هنرمند هستند و موسیقی Celtic مختص آن‌ها است.

 

اقتصاد 

اقتصاد در کانادا

رگه‌های اقتصادی در استان نوااسکوشیا بسیار متنوع است و تولید، ماهیگیری و صنایع معدنی از رونق بسیار خوبی برخوردار است. برداشت بی‌رویه از صنعت ماهیگیری موجب آسیب به این حوزه شده است و تا حدودی صید در جزایر این استان محدودشده است. هلیفکس مرکز شهر نوااسکوشیا قلب تپنده این استان محسوب می‌شود و از مشاغل متنوعی برخوردار است.

اگر در کشاورزی دارای تخصص باشید به‌خوبی می‌توانید در این استان مهاجرت را به‌خوبی دریافت کنید و به‌عنوان منبع درآمد از آن استفاده کنید. عمده تولیدات صنعتی این استان زغال‌سنگ است که برای مصارف مختلفی از آن استفاده می‌شود. استان نوااسکوشیا از سال 1991 که از سکوهای نفتی و گازی جزیره Sable بهره‌برداری کرده است از رشد درآمدی فزاینده‌ای برخوردار است. زیبایی‌های این استان به‌قدری زیاد است که سالانه بیش از یک‌میلیون نفر از این استان بازدید می‌کنند سطح خوب درآمد در این استان قدرت خرید خانواده‌ها را حفظ کرده است و هزینه‌ها را برای خانواده‌ها قابل پرداخت کرده است.

 

تحصیلات در کانادا

کلیه شهروندان کانادا  و افرادی که دارای اقامت دائم تا پیش از 20 سالگی هستند می‌توانند تا پایان مقطع دبیرستان از تحصیلات رایگان برخوردار شوند و نوااسکوشیا شرایط تحصیل از مهدکودک تا سال 12 را به زبان انگلیسی و فرانسوی فراهم می‌سازد. آنچه در این استان قابل‌توجه است سطح سواد معلمان است که از مدارک دانشگاهی دوره تربیت‌معلم برخوردار هستند.

در استان نوااسکوشیا سطح دانشگاه(11 دانشگاه)، کالج(13 کال جفتی) فنی و برنامه‌های کارورزی بسیار بالا است و شهریه آن‌ها از سطح بالاتری نسبت به کانادا  برخوردار است. تحصیلات عالی این استان ارائه‌کنندهٔ برنامه‌های کامل تحصیلی با ۱۱ دانشگاه و کالج و ۱۳ کالج فنی است.

 

بهداشت در نوا اسکوشیا

نکته قابل‌توجهی که در کانادا  وجود دارد این است که بر اساس قائن این کشور از سطح بهداشت رایگان برخوردار هستند.  به عبارتی کلیه هزینه‌های درمان در شهر کانادا  به‌صورت رایگان انجام می‌شود. البته خدمات غیرضروری مانند عمل زیبایی یا مراقبت‌های خاص از دندان تحت پوشش این خدمات نمی‌باشند.

 

1-3. روش بیزینس خانوادگی نوااسکوشیا

شرایط موردنیاز:

  • از اقوام خود که در نوااسکوشیا دارای بیزینس هستند درخواست کارنمایید
  • برای شغل موردنظر خود می‌بایست دارای سابقه کار باشید
  • شرط سنی و قدرت مکالمه زبان خارجه را در کنار تحصیلات فراموش نکنید

 

 روش نیروی منطقه‌ای نوااسکوشیا

شرایط موردنیاز:

  • می‌بایست در شغل موردتقاضا حداقل 2سال سابقه کار داشته باشید
  • شرط سنی موردنیاز حداقل21 و حداکثر 55 سال است
  • می‌بایست دارای مدرک زبان خارجه شما آیلتس با نمره 5 باشد
  • توان مالی شما باید در حد معقول باشد
  • برای مهاجرت باید طرح اقامتی ارائه نمایید
  • حداقل تحصیلات شما باید دیپلم باشد

توجه داشته باشید که در این روش صرفاً 150 پرونده موردبررسی قرار می‌گیرد

 

روش انجمن‌های شناخته‌شده 

برای این‌که بتوانید از این روش جهت اخذ مجوز مهاجرت خود از استان نوااسکوشیا موفق شوید باید متقاضی دارای شرایط زیر باشید:

سعی کنید با یک انجمن شناخته‌شده در نوااسکوشیا رابطه قوی برقرار کنید یا از یک سازمان مورد تائید استان شناسنامه دریافت نمایید

 

نکاتی که نباید فراموش کنید

برنامه نوااسکوشیا تحت اکسپرس انتری دو category دارد که:

A: در کت گوری اول شما باید Job offer داشته باشید

B: اگر فاقد Job Offer هستید باید دارای شرایط زیر باشید

  • حداقل امتیاز موردپذیرش در سیستم امتیازی استان از 67 از 100 را دارا باشید
  • ناک شما جزء ناک‌های معرفی‌شده استان باشد( از مشاوران موسسه مهاجرتی آوات کمک بگیرید)
  • باید حتماً داخل پول اکسپرس انتری باشید تا بتوانید برای این برنامه اقدام کنید.
  • سابمیت کردن برای مهاجرت به این استان رایگان است و متحمل هزینه نخواهید شد

 

 

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره