رد کردن لینک ها

مهاجرت به کبک

مهاجرت به کبک

در این مقاله مهاجرت به کبک را بررسی می کنیم.استان کبک یکی از پرطرفدار ترین استان های کانادا برای مهاجرت و اقامت کانادا است. است که از مهم ترین دلایل آن آب و هوای معتدل این استان نسبت به سایر مناطق کشور کانادا است. به طور کلی این استان بزرگترین استان شرقی کانادا محسوب می شود و جمعیتی بالغ بر هفت میلیون و ششصد هزار نفر در آن زندگی می کنند. زبان رسمی و اداری استان کبک فرانسوی است اما اغلب مردم به زبان انگلیسی نیز مسلط هستند و البته تمایل بسیار بیشتری به مکالمه به فرانسوی دارند.

بنابراین معمولا پیشنهاد می شود افرادی که قصد مهاجرت به این استان را دارند لااقل دانش مبتدی در این زبان داشته باشند. مونترال دومین شهر بزرگ کانادا و همین طور دومین شهر بزرگ فرانسوی زبان دنیا نیز در این استان قرار دارد. حدود 80 درصد مردم کبک مسیحی و اغلب کاتولیک می باشند و همچنین بیش از سه درصد آن ها مسلمان اند.

چه کسانی و با چه شرایطی می توانند به استان کبک مهاجرت کنند؟

  • افرادی که قصد دارند در یکی از شهرهای استان کبک اقامت داشته باشند و اقامت کاری کانادا را بدست آورند.
  • افرادی که مدرک تحصیلی آن ها مورد تایید استان کبک بوده و با نیاز های این استان هم خوانی داشته باشد. در صورتیکه فرد امتیازات کافی را کسب کرده باشد و فقط رشته ی تحصیلی او جز رشته های مورد نیاز استان کبک نباشد باز هم پرونده ی او قابل ارزیابی است و تنها در اولویت قرار نمی گیرد.
  • افرادی که حداقل به مدت شش ماه سابقه ی انجام کاری را دارند که به واسطه ی تخصص در آن می توانند در یک حرفه در استان کبک مشغول به کار شوند.
  • افرادی که از آخرین مدرک تحصیلی شان بیشتر از پنج سال گذشته است، می بایست حداقل یک سال از پنج سال اخیر را در همان زمینه سابقه کار داشته باشند.
  • برای کسب امتیاز از بخش زبان لازم است متقاضی تا سطح B2 دانش زبان فرانسوی داشته باشد.
  • فرد بتواند ثابت کند که به لحاظ مالی و همین طور اجتماعی می تواند جایگاه مناسب خود را در استان کبک پیدا کرده و در آن به کار و فعالیت بپردازد.

امتیاز بندی در رشته های مورد نیاز بازار کار استان کبک :

گروه A رشته هایی که دارای 12 امتیاز برای فرد متقاضی و 4 امتیاز برای همسر او هستند.

گروه  B رشته هایی که دارای 9 امتیاز برای فرد متقاضی و 3 امتیاز برای همسر او هستند.

گروه C رشته هایی که دارای 6 امتیاز برای فرد متقاضی و 2 امتیاز برای همسر او هستند.

گروه D رشته هایی که دارای 2 امتیاز برای فرد متقاضی و 1 امتیاز برای همسر او هستند.

گروهE F G رشته هایی که برای فرد متقاضی و همسر او هیچ امتیازی ندارند.

موارد مهم در امتیاز دهی برای مهاجرت به کبک:

  1. تحصیلات و گواهی های آکادمیک: حداکثر 12 امتیاز
  2. سابقه کار مرتبط: حداکثر 8 امتیاز
  3. سن فرد متقاضی: حداکثر 16 امتیاز
  4. توانایی در زبان انگلیسی و یا فرانسوی: حداکثر 22 امتیاز
  5. داشتن پیشینه اقامت در استان کبک و یا داشتن خویشاوند در این استان: حداکثر 8 امتیاز
  6. امتیازاتی که فرد از جانب همسرش از آن ها برخوردار می شود: حداکثر 17 امتیاز
  7. داشتن توانایی مالی لازم: حداکثر 1 امتیاز
  8. پیشنهاد کاری که از سوی یک کارفرما در کبک باشد و مورد تایید اداره مهاجرت قرار گرفته باشد: حداکثر 10 امتیاز
  9. متقاضی فرزندان وابسته داشته باشد: حداکثر 8 امتیاز

 مدارک مورد نیاز برای برای مهاجرت به کبک

  1. مدارک مشترک برای شخص متقاضی، همسر و فرزندان او
  • کپی از صفحه اول گذرنامه
  • شناسنامه
  • گواهی ازدواج یا طلاق
  • عکس پرسنلی که در پشت آن تاریخ گرفتن عکس نوشته شده باشد و از شش ماه نگذشته باشد.
  • آدرس، کدپستی و شماره تلفن منزل یا منزل هایی که فرد در ده سال گذشته در آن ها سکونت داشته است.
  • اگر فرد خویشاوند نزدیکی دارد که در استان کبک مقیم است باید کپی پشت و رو از شناسنامه، کارت پی آر و مدیکال کارت این فرد را نیز تحویل دهد.
  • ممکن است مدارکی مبنی بر اثبات داشتن پیشنهادی شغلی از سوی کارفرمایی در کبک درخواست شود.

مدارک تحصیلی مشترک بین فرد متقاضی، همسر و فرزندان بالای 18 سال او

  • گواهی های دانشگاه(ها) شامل ریزنمرات اخذ شده
  • مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمرات اخذ شده
  • مدرک دیپلم
  • گواهی های مرتبط با دانش و توانایی های زبانی فرد در زبان های انگلیسی یا فرانسوی

مدارک کاری مشترک بین فرد متقاضی، همسر و فرزندان او (در صورتی که شاغل باشند.)

  • گواهی(هایی) مبنی بر داشتن سابقه ی کار
  • سابقه بیمه
  • نامه ای که شرح وظایف فرد را در حرفه یا حرفه های قبلی او توضیح می دهد و همچنین ممکن است حاوی اطلاعاتی مانند مکان کار، نوع و نام کارفرما، ساعت کاری و درامد ماهیانه باشد.

هزینه هایی که فرد باید برای پیشروی بررسی پرونده ی خود به اداره مهاجرت بپردازد

779 دلار برای فرد متقاضی

167 دلار برای همسر فرد متقاضی

167 دلار برای هر یک از فرزندان شخص متقاضی

نکته قابل توجه 1: معمولا پرونده ی افرادی که رشته ی تحصیلی و کاری آن ها جز رشته های مورد نیاز استان کبک باشد، سریع تر بررسی می شوند.

نکته قابل توجه 2: داشتن دانش زبان فرانسوی در مصاحبه ای که برای سنجش اهداف، وضعیت روانشناسی و صحت مدارک فرد متقاضی صورت می گیرد می تواند بسیار تاثیر مثبتی داشته و در تصمیم گیری فرد مصاحبه کننده نقش بسیار پررنگی داشته باشد.

در واقع زبان فرانسوی بخش جدا نشدنی از فرهنگ و هویت مردم کبک محسوب می شود و در نتیجه داشتن توانایی مناسب در این زبان به فرد مسئول این اطمینان را می دهد که متقاضی می تواند خود را با سرعت خوبی در محیط زندگی و کاری کبک تطبیق دهد.

از سوی دیگر احتمال پرسیدن سوالات پیچیده در مورد متقاضیان مسلط به زبان فرانسوی کمتر است. چرا که به صورت پیش فرض تصور می شود این افراد آگاهی های لازم در خصوص فرهنگ کبک را همراه با یادگیری زبان آموخته اند.

هزینه هایی که فرد پس از قبولی در مصاحبه می پردازد

هزینه ی قانونی فدرال که شامل 750 دلار برای متقاضی و 150 دلار برای هر یک از همراهان او است.

هزینه ی لندینگ که 490 دلار برای فرد متقاضی و همسر وی به صورت جداگانه باید پرداخته شود.

 

منابع :

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
قصد مهاجرت دارید؟ راحتترین کشور برای مهاجرت مطابق نیاز شما کدام است؟
10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان