رد کردن لینک ها

مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ

مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ

مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ یکی از راه های اقامت در این کشور می­باشد. در این مقاله سعی شده است به بررسی موضوع مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ پرداخته شود.کشور نروژ از شمال شرق با روسیه و فنلاند و از جنوب با تنگه اسکارژاک هم مرز بوده و از شرق یک نوار طولانی مرزی با کشور سوئد دارد. پایتخت این کشور، شهر اسلو می­باشد.

کشور نروژ دارای جمعیتی بیش از 5 میلیون نفر و مساحتی به وسعت 385203 کیلومتر مربع می­باشد. این کشور از نظر رفاه، آسایش و امنیت در سطح بالایی قرار دارد که همین امر موجب شده است کیفیت زندگی در این کشور بالا باشد و همواره افرادی را به سوی خود جذب نماید.مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ یکی از راه هایی است که افراد برای اقامت در این کشور انتخاب می­کنند که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

مطالعه بیشتر » همه چیز در مورد نروژ

مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ

مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ به علت این­که این کشور در راستای حمایت از اتباع خود قرار گرفته و سعی در جلوگیری از ازدواج­های صوری دارد کمی دشوار شده و قوانین محکمی در این راستا وضع شده است. بنابراین تنها افرادی می­توانند اقدام به مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ نمایند که دارای شرایطی باشند. در ادامه به بررسی این شرایط خواهیم پرداخت تا از این طریق توانسته باشیم باب آشنایی را به روی کسانی که خواهان مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ هستند باز کرده باشیم.

شرایط اخذ ویزای ازدواج کشور نروژ

  • افرادی که خواهان مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ هستند برای اخذ ویزای ازدواج باید دارای شرایط ابتدائی باشند. از جمله شرایطی که برای اخذ این نوع ویزا لازم است عبارتند از:
  • هریک از طرفین باید حداقل 18 سال سن داشته باشند. هریک از طرفین که قصد ازدواج با یکدیگر را دارند باید در کشور نروژ و در کنار همدیگر زندگی کنند.
  • ازدواج باید با رضایت قلبی هریک از طرفین باشد به عبارتی ازدواج آن­ها نباید به صورت تحمیلی و اجباری باشد.
  • هیچ یک از طرفین در زمان ازدواج نباید متأهل باشند.
  • باید شش ماه از آشنایی طرفین با یکدیگر گذشته باشد و بعد از آن اقدام به اخذ ویزا نمایند.
  • ازدواج طرفین باید واقعی بوده و طرفین موظفند که ثابت کنند که این ازدواج به دلیل تعامل نیست.
  • هم­چنین مدارکی از جمله تأییدیه ازدواج و توصیه نامه حامی باید پیوست شود.
  • لازم به ذکر است چنانچه فرد مقیم کشور نروژ نباشد باید مدارکی از جمله مدارک ذکر شده در زیر را نیز ارائه نماید.
  • مستنداتی که اثبات کند فرد به صورت قانونی وارد کشور نروژ شده و اجازه ماندن در این کشور را دارد.
  • مستنداتی که فرد از کشور خویش دریافت کرده و در آن تأیید شده است که هیچ گونه مانعی برای ازدواج ندارد.

ویزای نامزدی

ویزای نامزدی مختص افرادی است که تصمیم به الحاق به همسر و یا خانواده هایشان در کشور نروژ دارند. فرد متقاضی برای اخذ این نوع ویزا باید درخواست خود را به سفارت کشور نروژ ارائه دهد و در مدت زمانی که درخواست وی در حال بررسی می­باشد فرد اجازه ورود به این کشور را نخواهد داشت اما بعد از این­که فرد ویزا دریافت کرد به راحتی می­تواند وارد این کشور شده و به کار و زندگی بپردازد.

شرایط لازم جهت اخذ ویزای نامزدی کشور نروژ

   شرایط لازم برای اخذ ویزای نامزدی کشور نروژ عبارتند از:

  • هر دو طرفین که قصد ازدواج دارند باید هدفشان تشکیل زندگی مشترک بوده و نباید از قبل برنامه­ریزی کرده باشند.
  • هیچ یک از طرفین نباید برای ازدواج از نظر قانونی مشکل داشته باشند.
  • باید طرفین ظرف مدت 90 روز با هم ازدواج کنند، در غیر این صورت ویزای نامزدی آن­ها ابطال خواهد شد.
  • شخص متقاضی ازدواج نباید ممنوعیت ورود به این کشور را داشته باشد.
  • فردی که ملیت نروژی ندارد باید به قصد ازدواج وارد کشور نروژ شده باشد و نامزدش از شهروندان نروژ باشد.
  • اگر شخص متقاضی ازدواج، نروژی نباشد و یا اقامت دائم این کشور را نداشته باشد در صورتی که اعضای خانواده اش دارای تابعیت کشور نروژ باشند و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشند می­توانند از طریق ازدواج اقامت این کشور را اخذ نمایند.
  • هریک از طرفین خواهان ازدواج باید در طی دو سال گذشته همدیگر را به صورت حضوری ملاقات کرده باشند مگر این­که وجود برخی از آداب و رسوم ازدواج مانع از امر شود که در این صورت دیگر نیازی نیست که فرد این شرط را ثابت نماید.
  • فرد متقاضی باید بتواند الزامات زندگی مانند مسکن را فراهم کند.

محاسبه دوره ازدواج برای اخذ شهروندی کشور نروژ

محاسبه دوره ازدواج از زمانی آغاز می­شود که فرد همسر ثبت شده دارد و یا سندی بر پایه ازدواج با فردی که دارای شرایط لازم برای ازدواج است داشته باشد. نحوه بررسی و محاسبه این دوره از زمان ثبت ازدواج شروع می­شود و از زمانی­که طرفین رسماً زندگی مشترک خود را آغاز کرده باشند مورد استماع قرار می­گیرد.

لازم به ذکر است که محل ازدواج هیچ گونه تأثیری در این خصوص نخواهد داشت بدین صورت که طرفین

می­توانند در خارج از این کشور با هم ازدواج کنند. نکته حائز اهمیت این است که در صورتی­ که همسر فرد متقاضی از شهروندان نروژی نباشد در صورتی می­تواند درخواست خود را به ثبت برساند که همسرش به عنوان یکی از شهروندان نروژی شناخته شود.

افرادی که قبل از ازدواج با یکدیگر در کشور نروژ بوده اند می­توانند مدت زمان حضور خود را با دوره بعد از ازدواجشان ترکیب نموده و شهروندی این کشور را اخذ نمایند. شایان ذکر است که این موضوع در زمانی­که فرد در یکی از کشورهای حوزه شنگن اقامت داشته باشد و بعد از ازدواج در کشور نروژ اقامت گزیند نیز صادق است و می­تواند این مدت زمان­ها را ترکیب کرده و درخواست خود را ارائه نماید.

در پایان در خصوص مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ می­توان گفت با این­که وجود قوانینی در خصوص ازدواج در کشور نروژ، مهاجرت به این کشور را از طریق ازدواج با دشواری­هایی همراه کرده است ولی با رعایت شرایطی که در بالا بیان شد افراد متقاضی به راحتی می­توانند به این کشور مهاجرت نموده و اقامت داشته باشند.

دیگر راه های اقامت نروژ:

تحصیل در نروژ

نروژی شدن با تولد

کار در نروژ

بورسیه تحصیلی نروژ

سرمایه گذاری در نروژ

منبع: سفارت نروژ 

مهاجرت از طریق ازدواج در نروژ
2 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره