رد کردن لینک ها

مهاجرت به کشور استرالیا

مهاجرت به کشور استرالیا

مهاجرت به کشور استرالیا از راه های گوناگونی امکان پذیر خواهد بود که هر یک شرایط به خصوصی خواهد داشت همچنین ساب کلاس های مختلفی جهت مهاجرت به کشور استرالیا در نظر گرفته شده اند که به واسطه این ساب کلاس ها امکان مهاجرت به کشور استرالیا را خواهید داشت. داشتن تمامی شرایط درخواستی ضروری خواهد بود. مهم ترین و مورد توجه ترین مورد ویزا ویزای کاری استرالیامی باشد که مهمترین شرط آن داشتن تخصص و مهارت کاری می باشد همچنین ویزا های تحصیلی، تولد؛ خانوادگی و… نیز وجود دارند که می توان پس از اخذ آنها به استرالیا مهاجرت نمود. در این مقاله سعی کرده ایم تمامی شرایط لازم جهت مهاجرت به کشور استرالیا را ذکر نماییم.

شرایط مهاجرت به کشور استرالیا از طریق تخصص کاری

ویزا های تخصص کاری به ساب کلاس های مختلفی تقسیم می شوند که از جمله آنها می توان به ساب کلاس های 189، 190، 489، 400،407 و… اشاره کرد که شرایط اخذ آن ها در حالت کلی با یکدیگر یکسان خواهد بود و از جمله مهم ترین شرایط آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • متقاضی باید حداکثر 45 سال در موقع ارسال مدارک داشته باشد البته در برخی ویزا ها این سن به50 سال نیز می رسد.
  • داشتن مدرک تحصیل زبان مهمترین معیار پذیرش خواهد بود و یکی از مدارک زیر جهت کسب ویزای 190 استرالیانیاز خواهد بود:

 

.در هر چهار مهارت آیلتس حداقل نمره 6 گرفته باشید

.در تافل حداقل 12 امتیاز گوش کردن، 13 امتیاز خواندن، 21 امتیاز نوشتن و18 امتیاز صحبت کردن را گرفته باشد.

.فرد متقاضی حداکثر 3 سال قبل از درخواست درCEA شرکت کرده باشد و امتیاز 169 را به خود اختصاص دهد.

  • جهت اخذ ویزای 190 استرالیاداشتن یک اسپانسر ضروری خواهد بود در همین راستا باید اسپانسری منحصر به شغل خود بیابید که این امر با درخواست شما امکان پذیر خواهد بود و تاثیر بسزایی در تسریع اعمال خواهد داشت.
  • در صورت وجود حرفه شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیاپذیرش زود تر امکان پذیر خواهد بود.

انواع ویزای استرالیا

شروط مهاجرت به کشور استرالیا از طریق تحصیل

شروط بسیاری جهت ویزای تحصیلی استرالیادخیل خواهند بود که در ادامه به برخی از این شروط اشاره کرده ایم:

 

  • دانشجو بایستی پس از دریافت ویزای تحصیلی استرالیانسبت به تکمیل عملیات ثبت نام به محض دریافت ویزا اقدام نماید البته می تواند این کار را در بازه زمانی دو ماهه نیز انجام دهد. دانشجو باید غیبت کمی در دوره داشته باشد و حضور کمتر از 80 درصد وی در دانشگاه مشکل ساز خواهد بود همچنین باید در طی دوره نمرات قبولی را اخذ نماید
  • دانشجو در طول دوران تحصیل باید بیمه بوده و تا پایان تحصیل از سازمان بیمه سلامت پشتیبانی شود.
  • دانشجو باید بضاعت مالی خود را جهت اقامت استرالیانشان دهد و به تعهد ارائه شده عمل کند.
  • در هنگام درخواست مهاجرت دانشجویی باید در خارج از استرالیابوده باشید اما برای برخی افراد این شرط صادق نخواهد بود.
  • دانشجو باید هرگونه اطلاعات شخصی را به دانشگاه ارائه نماید از اطلاعاتی که باید دانشگاه از آن مطلع شود می توان به مطلع کردن دانشگاه از محل سکونت دانشجو اشاره کرد.

مهاجرت به کشور استرالیا از طریق ویزای ساب کلاس187

مهاجرت به کشور استرالیا از طریق ویزای دائمی 187 نیز شرایطی را خواهد داشت که در ادامه به برخی از شرایط آن اشاره کرده ایم:

  • در صورتی که فرد متقاضی از ساکنین استرالیاباشد باید با توجه به محدودیت های ویزای اقامت فعلی اقدام نماید و در صورتی که او را منع کرده باشد امکان اخذ ویزای ساب کلاس 187 وجود نخواهد داشت.
  • فرد متقاضی این ویزا باید کمتر از 50 سال سن داشته باشد.
  • باید تمامی مدارک لازم جهت اثبات مهارت کاری خود از قبیل فیش حقوقی را ارائه نمائید که نباید مدرک زبان نیز فراموش شود و نمره قبولی حداقل آیلتس 6 خواهد بود.

 

این ویزا را می توان در سه حالت دریافت نمود که در ادامه به آن اشاره شده است:

. ورود مستقیم: در این روش افرادی که تجربه کار در استرالیارا ندارند و یا به صورت موقت در استرالیاساکن هستند امکان حمایت شدن توسط کارفرما را خواهند داشت.

. تبدیل اقامت موقت: این ویزا برای افرادی در نظر گرفته شده است که ساب ویزای 457 را دارند و همان اسپانسر خود که به مدت 2 سال برای او کار کرده است دوباره اسپانسر وی شود.

. توافق کاری مخصوص کار فرمایان خاص: این ویزا مختص افرادی است که کار فرمایان آنان قرار داد های خاصی با دولت دارند.

مهاجرت به کشور استرالیا از طریق ویزای ازدواج

مهاجرت به کشور استرالیا از طریق ویزای ازدواج از دیگر روش های مهاجرت به این کشور می باشد که فرد متقاضی باید شرایطی داشته باشد گه در ادامه به آن اشاره کرده ایم:

  • ویزای ازدواج به افرادی تعلق می گیرد که ازدواج ثبتی و محضری داشته اندو فرد متقاضی باید اثبات نماید که حداقل یک سال با همسرش زندگی کرده است همچنین در صورت وجود همسرش در استرالیااین شرایط سخت تر نیز خواهد شد.
  • فرد متقاضی باید تمامی مدارک مورد نیاز را جهت مهاجرت به کشور استرالیا فراهم نموده و به سفارت استرالیاارائه نماید.
  • فرد متقاضی می تواند در زمان درخواست در خارج و یا داخل کشور استرالیابوده باشد.
  • باید همسر وی در استرالیاسکونت داشته باشد و اقامت دائم داشته و یا از امتیاز شهروندی استرالیابرخوردار باشد.

مهاجرت به کشور استرالیا از طریق ویزای خانوادگی

مهاجرت خانوادگی به استرالیااز دیگر روش های مهاجرت می باشد که به سهولت امکان پذیر خواهد بود.

– فرزند فرد متقاضی باید بیش از 2 سال در استرالیااقامت داشته باشد و به عنوان شهروند مقیم شناخته گردد تا بتواند طی یک دعوت نامه مراحل اولیه مهاجرت والدین خود به این کشور را انجام دهد.

– فرد متقاضی باید از تراز خانواده اطلاع داشته و آن را رعایت نماید. تراز خانواده به این منظور خواهد بود که باید فرزندان شخص متقاضی در استرالیابیشتر از دیگر کشور ها بوده باشد و در صورت داشتن تنها یک فرزند بررسی این امر لازم نخواهد بود.

-فرد متقاضی باید یک ضمانت برای خود داشته باشد که می تواند در قالب یک سند یا فیش حقوقی بوده باشد.

 

مقالات مرتبط با تحصیل در استرالیا:

 

 

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

منبع:سفارت استرالیا

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره