Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

رد کردن لینک ها

اخذ ویزای کاری آلمان

اخذ ویزای کاری آلمان

با توجه به استقبال روز افزون برای مهاجرت کاری به آلمان و اهمیت دانستن شرایط اخذ ویزای کاری آلمان در مقاله زیر شرحی بر چگونگی اخذ ویزای کار آلمان برای شما ارائه می کنیم .  آلمان کشوری با چهارمین اقتصاد برتر دنیا و محلی برای تجمیع شرکت های شناخته شده و همچنین بزرگ دنیا می باشد به همین دلیل فرصتی را برای غیر آلمانی ها فراهم میکند تا شغل متناسب با  دانش و توانایی خود پیدا کرده و در این کشور مستقر شوند در متن زیر قوانین اخذ ویزای کاری آلمان بر اساس مقررات اداره مهاجرت و پناهندگی فدرال آلمان را برای شما بیشتر شرح می دهیم.

انواع روش اخذ ویزای کاری آلمان  با اقامت طولانی مدت

اخذ ویزای آلمان با اشتغال – شما هم اکنون پیشنهاد کار از آلمان دارید

اخذ ویزای آلمان با خود اشتغالی – شما هم اکنون مایل به ایجاد کسب و کار در آلمان هستید

اخذ ویزای آلمان با اشتغال به عنوان مترجم آزاد

اخذ ویزای آلمان زمانی که در آلمان اقامت دارید و بدنبال کار هستید

اخذ ویزای آلمان با کار کردن در آلمان بعنوان یک زن و شوهر

اخذ ویزای آلمان بشرط ویزای کار تعطیلات- برای جوانان کشورهای که در ایام تعطیلات جویایی کار در آلمان هستند

ساکنین چه کشورهای نیاز به اخذ ویزای کاری آلمان  دارند

ساکنین کشورهای سوم (خارج از اتحادیه اروپا ) برای درخواست کار در آلمان نیاز به اخذ ویزای کار دارند در ادامه این مقاله ما مراحل مورد نیاز و همچنین مدارک برای دستیابی به اخذ ویزای کار آلمان را شرح می دهیم.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل رایگان در آلمان

دسته بندی افراد واجد شرایط اخذ ویزای کاری آلمان

طبق قانون اداره مهاجرت آلمان برای شهروندان خارجی که دارای شرایط زیر باشند می توانند درخواست اخذ ویزای کار در آلمان داشته باشند :

محققان با دانش فنی ویژه

پرسنل آموزش دیده در موقعیت های برجسته یا کارکنان علمی در موقعیت های برجسته

مدیران

متخصصان

علاوه بر موارد فوق برای کشورهای ثروتمند دنیا که دارای نیروهای با تحصیلات آکادمیک و غیر آکادمیک هستند که نیازمند کسب مهارت و تجربه می باشند .

نحوه درخواست اخذ ویزای کار آلمان

فرآیند درخواست گام به گام برای اخذ ویزای کار آلمان به شرح زیر است:

دریافت پیشنهاد کار در آلمان

مدت زمان که برای اقامت کاری نیاز دارد

تهیه مدارک و مستندات مورد نیاز برای ویزای کار در آلمان

قرار ملاقات برای مصاحبه ویزای کار در آلمان

ارسال مدارک ویزای کار آلمان

شرکت در مصاحبه

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری آلمان

برای تأیید به سفارتخانه / کنسولگری آلمان در کشور محل اقامت خود که شرایط ویزای کار را به اطلاع شما می رساند مراجعه می کنید . سپس اسناد مورد نیاز را ارائه می دهید . این اسناد همراه با مصاحبه ویزا بخش مهمی از درخواست شما برای اخذ ویزای کارآلمان است.

اطمینان حاصل کنید که همه این اسناد را طبق دستورالعمل های داده شده جمع آوری کرده اید.

دو فرم برای درخواست که در سایت موجود است را کاملا تکمیل کرده و چاپ و امضا کنید

دو قطعه عکس

گذرنامه معتبر که دارای موارد خاصی می باشد . توصیه می کنیم سایر موارد جزئی در این مورد را از سایت WWW.GERMANY-VISA.ORG مطالعه کنید .

پیشنهاد مطالعه »
 اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی

اثبات اقامت یا هر مدرک دیگری که نشان دهد شما به آلمان ورود کرده اید و مورد تایید سفارت باشد .

بیمه درمانی : گواهی بیمه کار اجباری از کارفرمای آلمانی که دارای اعتبار باشد .همچنین برای مدت زمان اقامت در آلمان تا شروع به کار باید یک بیمه جداگانه داشته باشید .

قرارداد کاری یا پیشنهاد کاری که به شما ارائه شده همراه با ضمائم دستمزد غیر خالص سالانه و توضیح کاملی از جوانب کاری و چگونگی بکارگیری شما که در آن باید ذکر شده باشد .

مدرک تایید شده آژانس استخدامی فدرال آلمان ( در صورت نیاز) .

رشته تحصیل ، که نشان دهنده تخصص تحصیلی و تجربه کاری به روز شده شماست .

مدارک تحصیلی ، دیپلم ها ، گواهینامه ها و سایر مدارکی که مهارت های شما را ثابت کند .

نامه شرح وضعیت شخصی ، که در واقع شرح دهنده ، هدف دقیق کاری و مدت اقامت شما در آلمان می باشد .

برگه عدم سو پیشینه ،که نشان دهنده کلیه سوابق کیفری شما در کشورتان می باشد .

گواهی هزینه پرداخت اخذ ویزا ، هزینه اخذ ویزای طولانی مدت آلمان 75 یورو می باشد.

بیانیه دقیق بودن کلیه اطلاعات داده شده در موارد فوق ، که در واقع با تایید این بند در خواست کننده اخذ ویزای کار آلمان به نوعی تایید می کند کلیه مدارک دارای صحت اطلاعاتی هستند و همچنین در صورت اثبات خلاف آن ،اختیار رد کردن درخواست را به اداره مهاجرت فدرال آلمان می دهد .

برای درخواست اخذ ویزای کار آلمان باید به کجا مراجعه کرد ؟

شما برای درخواست اخذ ویزای کار در آلمان باید به سفارت آلمان در کشور خود که مسئول پذیرش ویزا هستند، مراجعه کنید . این می تواند یکی از موارد زیر باشد :

پیشنهاد مطالعه »
آخرین تغییرات قوانین ویزای کاری روسیه در سال 2019

سفارت آلمان

کنسولگری آلمان

مرکز درخواست ویزا

سفارتخانه / کنسولگری آلمان در یک کشور همسایه در غیاب نهاد نمایندگی آلمان در کشور محل اقامت شما

سفارتخانه / کنسولگری کشور دیگری که در کشور محل اقامت شما قرار دارد، که آلمان مجوز پذیرش ویزا را برای آنها صادر کرده است

 

زمان کاری برای اخذ ویزای کاری آلمان

مدت زمان بررسی برای ویزای کار طولانی مدت آلمان می تواند از یک تا سه ماه از روز درخواست شما باشد .زمان بررسی همچنین بستگی به تعداد برنامه هایی که سفارت در آن زمان دریافت می کند، و نیز وضعیت درخواست شما دارد .

پذیرش برای اخذ ویزای کار در آلمان

پس از دریافت ویزای کار آلمان، می توانید آزادانه به آلمان سفر کنید. با این وجود، هنوز روشهایی وجود دارد که باید پس از ورود به آلمان به منظور کسب اجازه اقامت آلمان، تکمیل کنید.

شما باید به نزدیکترین دفتر خارجی در آلمان نسبت به محل اقامت خود بروید . بعضی از دفاتر از شما خواهند خواست که قبل از مصاحبه وقت خود را تعیین کنید .

در مصاحبه ای با شما ، اسناد مورد نیاز برای اخذ ویزای کار در آلمان مورد بررسی قرار می گیرد.

مدت زمان اقامت شما با ویزای کار در آلمان با  توجه به قرارداد کاریتان تعیین می شود.  اگر قرارداد شما به مدت 2 سال باشد ، مجوز شما نیز برای 2 سال معتبر خواهد بود . اما جدا از این شما می توانید این مدت را به دفعات بیشتر برای نیاز کاری خود تمدید کنید .

منبع: WWW.GERMANY-VISA.ORG

www.bamf.de

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره