Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان

دریافت ویزای کار آلمان ازجمله اهداف اصلی مهندسین فنی، تاسیسات، برق، کامپیوتر و دیگر زمینه‌ها جهت مهاجرت به‌ آلمان شمار می‌آید. دولت فدرال آلمان در رتبه‌بندی از لحاظ مهاجرت کاری رتبه پنجمین کشور جهان را در سال ۲۰۱۴ به خود اختصاص داده است. کشور آلمان ازجمله کشورهای عضو اتحادیه اروپایی است که با کمبود نیروی انسانی و رشد منفی جمعیت روبرو است. به همین جهت دریافت ویزای کار آلمان بخصوص برای مهندسین بسیار گزینه‌ی مناسب برای مهاجرت و اشتغال در خارج از کشور است.

مردمان آلمان اغلب دارای کهولت سنی بوده و با رشد جمعیت منفی مواجه هستند. درنتیجه استفاده از نیروی انسانی افراد مهاجر ازطریق صدور ویزای کار آلمان و یا صدور اقامت ازطریق پناهندگی ازجمله امتیازاتی است که شامل حال متقاضیانی که درصدد ورود به خاک آلمان هستند، می‌شود. بدین‌جهت دولت فدرال آلمان آماده همکاری با دیگر متخصصین خارجی و نیروی انسانی در زمینه‌های گوناگون رشته‌های فنی و مهندسی است. ازسوی دیگر کشور آلمان، ازنظر رفاه اجتماعی، رشد اقتصادی، کاریابی، اشتغال‌زایی، سیاست مردم محور و مسائلی از این نظر بهترین مقصد برای مهاجرین محسوب می‌شود. بنابراین ویزای کار آلمان برای متخصصینی که درصدد فعالیت‌های شغلی متناسب با مدارک و رزومه کاری و تحصیلی‌شان در کشور آلمان هستند، صادر می‌شود

شرایط دریافت ویزای کار آلمان

در رابطه با چگونگی دریافت ویزای کار آلمان، ذکر این نکته الزامی است که به‌مراتب آلمان در شاخه‌هایی که نیازمند نیروی انسانی باشد، بدون هیچگونه معطلی ویزای کاری را صدور می‌نماید. طبیعتا رشته‌های تئوری و مدیریتی آنچنان به کار کشور آلمان نمی‌آید و چه‌بسا اگر شما در رشته‌های مدیریتی و یا تئوری بهترین مدارک تحصیلی و کاری را نیز ارائه دهید، اگر چنانچه به زبان آلمانی مسلط نباشید شانس چندانی نخواهید داشت.

پیشنهاد مطالعه »
مدارک لازم برای ویزای کار اتریش

اما اگر بر رشته‌های فنی و مهندسی مسلط باشید در ابتدا نیاز به تسلط بر زبان آلمانی نبوده و می‌توانید در حین کار در کلاس‌های زبان آلمانی نیز ثبت‌نام کنید. رشته‌های فنی و مهندسی اغلب رشته‌های یدی که با نیروی انسانی ارتباط مستقیم دارد، می‌باشد و به همین دلیل تسلط بر زبان آلمانی در ابتدای امر لازم نیست. همچنین امتیازی که کشور آلمان به نسبت دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا دارد، آن است که بازار کار خود را محدود و انحصاری نکرده است و در اینباره از نیروی انسانی خارجی و غیر اروپایی به‌مراتب استقبال می‌کند

شرایطی که جهت اخذ ویزای کار آلمان در نظر گرفته می شود، عبارتنداز؛

مورد اول) باتوجه به لیست مشاغل مورد نیاز کشور آلمان، تحصیلات فرد بایستی با شغل مورد نظر او، به درستی تطبیق داده شود
مورد دوم) متقاضی بایستی در رابطه با شغل مورد نظر و همچنین مرتبط با رشته تحصیلی خود، سوابق سه الی پنج ساله داشته باشد
مورد سوم) متقاضی متناسب با حیطه کاری خود، بایستی آشنایی کمی با زبان آلمانی و یا انگلیسی داشته باشد. البته ترجیحا زبان آلمانی دارای اولویت و کارایی بیشتری نسبت به زبان انگلیسی در کشور آلمان است. البته جهت دریافت ویزای کار آلمان، ارائه مدارک زبان نیازی نیست و در حد آشنایی کفایت می‌کند. سوابق کاری، مدارک تحصیلی مرتبط با شغل درخواستی، آشنایی با زبان تمام آن چیزی است که سفارت می‌تواند پرونده شما را به راحتی مورد بررسی قرار دهد و شرایط ورود شما را ازطریق اخذ ویزای کار آلمان فراهم نماید

ویژگی های ویزای کار آلمان

دارنده ویزای کار آلمان، می‌تواند به برآورده شدن رفاه مالی و امنیت شغلی‌اش در کشور صنعتی مانند آلمان، اطمینان حاصل کند. شرکت‌های متعددی بصورت شرکت‌ها و بیزینس‌های خانوادگی در آلمان فعالیت دارند که نیازمند نیروی انسانی جوان و فعال هستند. علاوه بر آن حدود ۵۳ شرکت آلمانی در میان پانصد شرکت برتر جهانی می‌درخشند. شرکت‌های معروف و معتبری چون زیمنس، بی‌ام‌و، فولکس واگن و نظایر اینها که نیازمند متخصصین حرفه‌ای در زمینه فنی، مهندسی، الکترونیک، ماشین‌الات، برق، فناوری بوده و عمده اهداف آنها جذب نیروهای خارجی از طریق اشتغال‌زایی برای مهاجرین با صدور ویزای کار آلمان برای آنان است.

پیشنهاد مطالعه »
 اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی

کشور آلمان ازجمله قدرتمندترین کشور عضو اتحادیه اروپا از نظر اقتصاد و صنعت، شناخته شده است و می‌توان در طی سال شاهد برترین نمایشگاه‌های بین المللی در زمینه‌های صنعت و تکنولوژی در شهرهای بزرگ آلمان بود. ازجمله ویژگی‌ها و مزیت‌های دریافت ویزای کار آلمان آن است که متقاضی می‌تواند طی یک بازده زمانی به دریافت اقامت دائم نیز نائل شود. همچنین با داشتن سابقه‌ای معتبر و کسب درآمد مکفی سالیانه، متقاضی می‌تواند برای دریافت بلوکارت نیز اقدام فرماید. مادامی که فرد بتواند شغل مناسب، درآمد کافی و بلوکارت را به همراه داشته باشد، متقاضی و فرزندانش می‌توانند از تحصیل رایگان در دانشگاه‌های آلمان، بهره‌مند شوند.

علاوه بر آن ازطریق دریافت ویزای کار می‌تواند برای تمامی خانواده، همسر و فرزندان ویزا جهت ورود به خاک آلمان را فراهم نماید. همچنین سفر به دیگر کشورهای عضو اتحادیه نیز امکانپذیر و قابل دسترس است. سازمان مهاجرتی آوات، با توجه به داشتن کادری مجرب و پیشرو، ازطریق مشاوره‌ی صدور انواع ویزاهای آلمان، ازقبیل ویزای کار آلمان می‌تواند فرصت‌های مطلوبی را برای مهاجرت متخصصین با قرارداد کار تضمینی، آینده شغلی و زندگی اجتماعی خود و خانواده‌تان را برآورده سازد

نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای کار آلمان

نکته اول) اگر چنانچه به زبان انگلیسی و یا آلمانی مسلط نیستید، دریافت ویزای کار امکانپذیر خواهد بود

نکته دوم) شانس بهتری خواهید داشت اگر بتوانید اطلاعاتی مفید در رابطه با چگونگی کار در شرکت‌ها و کمپانی‌های مرتبط با شاخه کاری‌تان داشته باشید

نکته سوم) جهت صدور ویزای کار آلمان، بایستی قراردادی تضمین شده با یک شرکت آلمانی و پیشنهاد شغلی مناسب ازسوی یک کارفرمای معتبر داشته باشید. درواقع پس از دریافت پیشنهاد کاری که ازسوی سازمان مهاجرتی آوات برای شما صورت می‌پذیرد، وارد مرحله وقت و زمان مصاحبه در سفارت می‌شوید

پیشنهاد مطالعه »
شرایط اخذ ویزای کاری چین در سال جدید [2019]

نکته چهارم) مصاحبه‌ای که در سفارت با شما به عمل می‌آید بدین ترتیب است که یک سری پرسش‌ها پیرامون اهداف و سوابق کاری‌تان شده و مدارک مرتبط را از شما دریافت می‌کنند. ظرف دو الی سه ماه پرونده تان مورد بررسی قرار گرفته و پاسخ نهایی به شما اعلام خواهد شد

نکته پنجم) اگر چنانچه ویزای کار شما مورد پذیرش واقع شد در روز مقرر مجدد بایستی با توجه به وقتی که از قبل رزرو کردید، به سفارت رفته پاسپورت خود را تحویل دهید تا در مدت یک الی دو هفته ویزای کار شما آماده شده و به شما ارائه گردد

نکته ششم) شغل مورد نظر جهت اخذ ویزای کار بایستی دارای ویژگی‌هایی باشد از جمله آنکه میزان درآمد آن بایستی حداقل حدود ۵۱،۰۰۰ یورو بوده باشد که بصورت ماهانه ۴،۲۵۰ یورو برآورد می‌شود. علاوه بر آن شغل انتخابی بایستی جزء مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۱۹ باشد

نکته هفتم) توجه داشته باشید شما جهت دریافت پیشنهاد شغلی ازسوی یک شرکت آلمانی، بایستی خود را مشتاق به کار در حوزه مورد نظرتان نشان دهید. اگر چنانچه کارفرمایان به شما به دانش و قدرت کاری‌تان اطمینان کنند به‌صورت نیروی کار دائم بر شما سرمایه‌گذاری می‌شود

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 18 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

منبع: سفارت آلمان

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ