رد کردن لینک ها

5 گام مهم برای دریافت ویزای کار در کشور آلمان

ویزای کاری آلمان

ویزای کار کشور آلمان زمانی برای شما صادر می شود که به طور قانونی ، قصد خارج شدن از کشور را با هدف اشتغال در آنجا اعلام کرده و مدارک مورد نیاز ارائه شده باشد. ویزا در اصل یک مجوز رسمی برای وارد شدن ، اقامت داشتن و ترک کردن یک کشور است . نکاتی که در آن مهم تلقی می شوند ، مدت زمانی است که مسافر قصد اقامت دارد ، تاریخ ورود او و قلمروی تعیین شده ایشان برای یک کشور خاص . علاوه بر آنها باید مشخص شود که نوع ویزای صادر شده به چه نحوی است .آیا برای تحصیل کردن بوده یا جهت اشتغال در کشور مقصد ؟

نحوه ارائه برچسب ویزا

ویزا را در قالب برچسبی که به آن لیبل هم گفته می شود ، روی پاسپورت درج می کنند  . علاوه بر پاسپورت در سند های چاپی هم از ویزا ها ، با عنوان ویزای الکترونیکی استفاده می شود .

انواع ویزا

ویزا ها را در گروه های مشخصی تقسیم بندی کرده اند ، تا نوع آنها کاملا معرف هدف شخص برای مسافرت باشد . این نکته در مراکز بازرسی که اقدام به چک کردن آنها می کنند یک مزیت دو طرفه است ، چرا که اطلاعات مفید مندرج در آنها همان چیزی است که باید ارائه شود و دیگر نیازی بر اتلاف وقت بیشتر برای هر دو طرف نیست .

ویزا های پرکاربرد

ویزای توریستی

ویزای تحصیلی

ویزای کاری

ویزای شنگن

ویزای کاری آلمان

ویزای کار کشور آلمان با توجه به توضیحات بالا ، جزو ویزای کاری محسوب شده و تنها به افرادی متخصص در زمینه ای خاص تعلق می گیرد که برای دریافت شغلی مرتبط با همان تخصص در کشور آلمان اقدام کرده اند .

نکته

ویزای جستجوی کار آلمان برای کسانی است که شش ماهی را برای یافتن شغلی در آن کشور فرصت دارند ، تا در این بازه زمانی ، شغل مربوطه را پیدا کرده و بتوانند با کارفرمای جدیدشان قراردادی رسمی تنظیم کنند . اگر این اتفاق بیفتد مجاز می شوند که ویزای کاری را دریافت کنند .

فرآیند ویزای کار آلمان

دریافت ویزای کار کشور آلمان قبل از همه چیز نیاز به قراردادی کاری با یک شرکت آلمانی دارد تا بتوان در سفارت وقت گرفته و مدارک مورد نیاز را از آنجا دریافت کرد . بعد مصاحبه کاری اتفاق می افتد و یک تا چند ماه بعد ، تماسی از جانب سفارت با شخص گرفته خواهد شد که موافقت با درخواست او را اعلام کنند . در زمان مقرر ، شخص با مراجعه نمودن به سفارت ، پاسپورت خود را تحویل داده و طی دو الی چند هفته بعد ویزای صادر شده به دستش خواهد رسید .

ویژگی های شغل پیشنهادی

کاریابی در آلمان تنها با در نظر گرفتن دو مورد ممکن خواهد بود . اولا که درآمد ناخالص بر اساس قرارداد ذکر شده باید حداقل معینی را داشته باشد ، دوما شغلی که در قرارداد عنوان شده است باید با شغل های معرفی شده در لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ، مطابقت کند .

دعوتنامه کاری آلمان

جستجوی کار در آلمان را می توان از چند روش مختلف بررسی ، بهترین گزینه را انتخاب و اقدام نمود .

راه های پیشنهادی :

دوستانی در کشور آلمان دست و پا کرده و راهنمایی های مورد نیاز از آنها درخواست شود .

رزومه ای متناسب با استانداردهای رزومه نویسی در کشور آلمان تهیه شود .

نکته

تسلط به زبان آن کشور را برای خودتان یک مشکل تلقی نکنید ، چون با سپردن این کار به اشخاص متبحر در این زمینه ، تنها کافیست که سوابق تحصیلی ، فهرست مهارت ها و سوابق شغلی را به آنها ارائه کرده و با این کار هم رزومه ای استاندارد خواهید داشت و هم جایگاهی بالاتر برای شانس انتخاب شدن .

اگر زبان انگلیسی شما قابل قبول باشد ، جستجوی مشاغلی که تسلط به زبان در آنها مهم تر اعلام شده است ، انتخاب مناسب تری می شود .

سوالات مربوط به علاقه اشتغال در آلمان را حتما با شور و شوق زیاد جواب بدهید که کارفرما از ماندگاری دائمی شما در کسب و کارش مطمئن باشد .

هر فرصت شغلی را مقبول در نظر بگیرید ، چون در حین اشتغال در آلمان ، می شود به دنبال شغل دیگری نیز بود .

اعتبار ویزای کاری آلمان

ویزای کار کشور آلمان را معمولا چهار ساله در نظر می گیرند و اگر زمان منعقد شده در قرارداد کاری کمتر از این مدت باشد ، همان را منظور می کنند .

اقامت با ویزای کاری

زندگی در آلمان به مدت 33 ماه اشتغال در آنجا می تواند در نهایت به شرایط مجاز اخذ شدن اقامت ختم بشود . تنها در شرایطی که مدرک B1 زبان را داشته باشید ، این مدت کمتر شده و به 21 ماه تغییر خواهد کرد .

مدارک ویزای کاری آلمان

رزومه ای کامل

فرم درخواست بی ایراد

دو عدد عکس 4*3

مدارک مربوط به قرارداد کاری

مدرک تحصیلی مورد تایید

تاییدیه مدرک ZAB

انگیزه نامه

دارا بودن حداقل مدرک زبان آلمانی  ( B1 )

بیمه درمانی با نود روز اعتبار

مزایای ویزای کاری آلمان

کوتاهی زمان انجام شدن پروسه

اشتغال در یک کشور درجه یک

هزینه مقبول

امکان تبدیل شدن این ویزا به اقامت اروپا

امکان بردن خانواده به آن کشور

امکان اشتغال برای افراد خانواده

مشاغل مد نظر آلمان

پرستاری

مهندس تجهیزات پزشکی

ردیابی خودرو

سنگ تراشی

فرآیند مدیریت برق

مهندسی برق

برق صنعتی ( مهندسی صنایع )

الکترونیک ( مهندس صنعتی )

الکترونیک ( ماشین آلات )

الکترونیک ( تکنولوژی درایو )

الکترونیک ( سیستم های ساخت و ساز )

الکترونیک ( انرژی و ساختمان )

رباتیک

مهندسی اتوماسیون صنایع

مدرس اتوماسیون صنایع

تکنولوژیست صنعت

مهندسی الکترونیک

شنوایی شناسی

توانبخشی

ارتوپدی

لوکوموتیو رانی

برنامه نویسی

توسعه نرم افزاری

کوره و سیستم گرمایش هوا

لوله کشی ، تهویه مطبوع و گرمایش

ساخت و ساز ساختمانی

متخصص فن آوری فلزی

متخصص فن آوری ساخت

مهندسی برق

مهندسی ساختمان

تکنولوژی ماشین آلات الکترونیکی

سازه های الکتریکی

مهندسی جوش

بهداشت ، مراقبت و درمان

مهندسی فن آوری اطلاعات

مهندسی تجهیزات و ابزار

تحقیقات فنی و توسعه علم

مهندسی مکاترونیک

مهندسی مکانیک

مهندسی خودرو و فلزات

تمدید ویزای کار کشور آلمان

تمدید ویزای کاری بستگی به دارا بودن تمامی مدرک ها و شرایطی دارد که در شروع پروسه الزامی اعلام شده بودند .

کاریابی در آلمان

کاریابی در آلمان زمانی اتفاق خواهد افتاد که شرایط زیر مهیا باشند :

داشتن مدرک زبان آلمانی ، مدرک زبان انگلیسی و یا هر دو

ارائه دادن سابقه ای مستند از کار ، به صورت ترجمه

ارائه رزومه ای درخور ، تخصصی و متناسب با مشاغل اعلام شده

موفقیت در مصاحبه

منبع:سفارت آلمان

5 گام مهم برای دریافت ویزای کار در کشور آلمان
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره