رد کردن لینک ها

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری آلمان زمانی برای شما صادر می شود که به طور قانونی ، قصد خارج شدن از کشور را با هدف اشتغال در آنجا اعلام کرده و مدارک مورد نیاز ارائه شده باشد .ویزا در اصل یک مجوز رسمی برای وارد شدن ، اقامت داشتن و ترک کردن یک کشور است . نکاتی که در آن مهم تلقی می شوند ، مدت زمانی است که مسافر قصد اقامت دارد ، تاریخ ورود او و قلمروی تعیین شده ایشان برای یک کشور خاص . علاوه بر آنها باید مشخص شود که نوع ویزای صادر شده به چه نحوی است . آیا برای تحصیل کردن بوده یا جهت اشتغال در کشور مقصد ؟

نحوه ارائه برچسب ویزا

ویزا را در قالب برچسبی که به آن لیبل هم گفته می شود ، روی پاسپورت درج می کنند  . علاوه بر پاسپورت در سند های چاپی هم از ویزا ها ، با عنوان ویزای الکترونیکی استفاده می شود .

انواع ویزا

ویزا ها را در گروه های مشخصی تقسیم بندی کرده اند ، تا نوع آنها کاملا معرف هدف شخص برای مسافرت باشد . این نکته در مراکز بازرسی که اقدام به چک کردن آنها می کنند یک مزیت دو طرفه است ، چرا که اطلاعات مفید مندرج در آنها همان چیزی است که باید ارائه شود و دیگر نیازی بر اتلاف وقت بیشتر برای هر دو طرف نیست .

ویزا های پرکاربرد

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری آلمان با توجه به توضیحات بالا ، جزو ویزای کاری محسوب شده و تنها به افرادی متخصص در زمینه ای خاص تعلق می گیرد که برای دریافت شغلی مرتبط با همان تخصص در کشور آلمان اقدام کرده اند .

نکته

ویزای جستجوی کار آلمان برای کسانی است که شش ماهی را برای یافتن شغلی در آن کشور فرصت دارند ، تا در این بازه زمانی ، شغل مربوطه را پیدا کرده و بتوانند با کارفرمای جدیدشان قراردادی رسمی تنظیم کنند . اگر این اتفاق بیفتد مجاز می شوند که ویزای کاری را دریافت کنند .

فرآیند ویزای کار آلمان

دریافت ویزای کار آلمان قبل از همه چیز نیاز به قراردادی کاری با یک شرکت آلمانی دارد تا بتوان در سفارت وقت گرفته و مدارک مورد نیاز را از آنجا دریافت کرد . بعد مصاحبه کاری اتفاق می افتد و یک تا چند ماه بعد ، تماسی از جانب سفارت با شخص گرفته خواهد شد که موافقت با درخواست او را اعلام کنند . در زمان مقرر ، شخص با مراجعه نمودن به سفارت ، پاسپورت خود را تحویل داده و طی دو الی چند هفته بعد ویزای صادر شده به دستش خواهد رسید .

ویژگی های شغل پیشنهادی

کاریابی در آلمان تنها با در نظر گرفتن دو مورد ممکن خواهد بود . اولا که درآمد ناخالص بر اساس قرارداد ذکر شده باید حداقل معینی را داشته باشد ، دوما شغلی که در قرارداد عنوان شده است باید با شغل های معرفی شده در لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ، مطابقت کند .

دعوتنامه کاری آلمان

جستجوی کار در آلمان را می توان از چند روش مختلف بررسی ، بهترین گزینه را انتخاب و اقدام نمود .

راه های پیشنهادی :

  1. دوستانی در کشور آلمان دست و پا کرده و راهنمایی های مورد نیاز از آنها درخواست شود .
  2. رزومه ای متناسب با استانداردهای رزومه نویسی در کشور آلمان تهیه شود .

نکته

تسلط به زبان آن کشور را برای خودتان یک مشکل تلقی نکنید ، چون با سپردن این کار به اشخاص متبحر در این زمینه ، تنها کافیست که سوابق تحصیلی ، فهرست مهارت ها و سوابق شغلی را به آنها ارائه کرده و با این کار هم رزومه ای استاندارد خواهید داشت و هم جایگاهی بالاتر برای شانس انتخاب شدن .

اگر زبان انگلیسی شما قابل قبول باشد ، جستجوی مشاغلی که تسلط به زبان در آنها مهم تر اعلام شده است ، انتخاب مناسب تری می شود .سوالات مربوط به علاقه اشتغال در آلمان را حتما با شور و شوق زیاد جواب بدهید که کارفرما از ماندگاری دائمی شما در کسب و کارش مطمئن باشد .

 

اعتبار ویزای کاری آلمان

ویزای کاری آلمان را معمولا چهار ساله در نظر می گیرند و اگر زمان منعقد شده در قرارداد کاری کمتر از این مدت باشد ، همان را منظور می کنند .

اقامت با ویزای کاری

زندگی در آلمان به مدت 33 ماه اشتغال در آنجا می تواند در نهایت به شرایط مجاز اخذ شدن اقامت ختم بشود . تنها در شرایطی که مدرک B1 زبان را داشته باشید ، این مدت کمتر شده و به 21 ماه تغییر خواهد کرد .

مدارک ویزای کاری آلمان

  • رزومه ای کامل
  • فرم درخواست بی ایراد
  • دو عدد عکس 4*3
  • مدارک مربوط به قرارداد کاری
  • مدرک تحصیلی مورد تایید
  • تاییدیه مدرک ZAB
  • انگیزه نامه
  • دارا بودن حداقل مدرک زبان آلمانی  ( B1 )
  • بیمه درمانی با نود روز اعتبار

مزایای ویزای کاری آلمان

  • کوتاهی زمان انجام شدن پروسه
  • اشتغال در یک کشور درجه یک
  • هزینه مقبول
  • امکان تبدیل شدن این ویزا به اقامت اروپا
  • امکان بردن خانواده به آن کشور
  • امکان اشتغال برای افراد خانواده

مشاغل مد نظر آلمان

پرستاری

مهندس تجهیزات پزشکی

ردیابی خودرو

سنگ تراشی

فرآیند مدیریت برق

مهندسی برق

برق صنعتی ( مهندسی صنایع )

الکترونیک ( مهندس صنعتی )

الکترونیک ( ماشین آلات )

الکترونیک ( تکنولوژی درایو )

الکترونیک ( سیستم های ساخت و ساز )

الکترونیک ( انرژی و ساختمان )

رباتیک

مهندسی اتوماسیون صنایع

مدرس اتوماسیون صنایع

تکنولوژیست صنعت

مهندسی الکترونیک

شنوایی شناسی

توانبخشی

ارتوپدی

لوکوموتیو رانی

برنامه نویسی

توسعه نرم افزاری

کوره و سیستم گرمایش هوا

لوله کشی ، تهویه مطبوع و گرمایش

ساخت و ساز ساختمانی

متخصص فن آوری فلزی

متخصص فن آوری ساخت

مهندسی برق

مهندسی ساختمان

تکنولوژی ماشین آلات الکترونیکی

سازه های الکتریکی

مهندسی جوش

بهداشت ، مراقبت و درمان

مهندسی فن آوری اطلاعات

مهندسی تجهیزات و ابزار

تحقیقات فنی و توسعه علم

مهندسی مکاترونیک

مهندسی مکانیک

مهندسی خودرو و فلزات

تمدید ویزای کاری آلمان

تمدید ویزای کاری بستگی به دارا بودن تمامی مدرک ها و شرایطی دارد که در شروع پروسه الزامی اعلام شده بودند .

کاریابی در آلمان

کاریابی در آلمان زمانی اتفاق خواهد افتاد که شرایط زیر مهیا باشند :

داشتن مدرک زبان آلمانی ، مدرک زبان انگلیسی و یا هر دو

ارائه دادن سابقه ای مستند از کار ، به صورت ترجمه

ارائه رزومه ای درخور ، تخصصی و متناسب با مشاغل اعلام شده

موفقیت در مصاحبه

منبع: سفارت آلمان

ویزای کاری آلمان
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره