Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان

قصد سفر به کشور آلمان را داری؟ می خواهید ویزای توریستی آلمان خود را دریافت نمایید؟ در این مقاله سعی بر آن داریم تا شما را در این زمینه راهنمایی نمایید لطفا با ما همراه باشید.کشور آلمان یکی از بهترین و معروف ترین کشورهای قاره اروپا می باشد این کشور در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی از فرصت های تحصیل و زندگی بسیار مناسبی برخوردار می باشد از این رو هر ساله شاهد مهاجرت به آلمان به صورت گسترده ا ی می باشیم.‌ شهر زیبا و دیدنی برلین پایتخت کشور آلمان بوده و یکی از بی نظیرترین پایتخت های اروپایی به شمار می آید.‌

این کشور در جنگ اول و دوم مورد حملات قرار گرفت و هنوز آثار تاریخی بر جای مانده از این حملات در این کشور قابل مشاهده می باشد مسافران و گردشگران بسیاری سالانه برای بازدید از این آثار باستانی و طبیعی روانه کشور آلمان می شود. زبان رسمی این کشور آلمانی بوده و واحد پول آلمان یورو می باشد. این کشور به دلیل داشتن برترین جاذبه های تاریخی و گردشگری یکی از بهترین مقاصد توریستی در قاره اروپا به شمار می آید. شما نیز می توانید با در اولویت قرار دادن کشور آلمان فرصت مشاهده جاذبه های خیره کننده این کشور را داشته باشید و سفری ناب و فراموش نشدنی را تجربه کنید.

ویزای توریستی آلمان

مسافران و گردشگران برای سفر و بازدید از مناطق دیدنی کشور آلمان بایست ویزای توریستی آلمان را دریافت کنند برای این منظور می توانید با مراجعه به آژانس مهاجرتی آوات با مشاورین مربوطه ما در این زمینه مشاوره ای داشته باشید و راه های درست و قانونی اخذ ویزای توریستی آلمان را جویا شوید و از این طریق می توانید در کمترین زمان ممکن و به راحتی ویزای مربوطه خود را دریافت و اخذ نمایید. توجه داشته باشید که ویزای توریستی آلمان از جمله پرتقاضاترین ویزاهای این کشور بوده از این رو بایست مدت ها قبل از شروع سفرتان اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهید تا در زمان مناسب ویزای خود را دریافت و به سفرتان بپردازید. آژانس مهاجرتی آوات شما دوستان را در زمینه راه های درست اقدام تقاضای اخذ ویزا، بهترین زمان درخواست اخذ ویزای، مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت خانه و از اطلاعاتی در این زمینه آگاه خواهند کرد و شما می توانید با طیف گسترده ای از اطلاعات به درستی در این راه گام بردارید و زودتر به نتیجه مثبت برسید.

پیشنهاد مطالعه »
ویزای کار آلمان

اخذ ویزای توریستی آلمان

همان طور که اشاره شد یکی از پرطرفدارترین ویزاهای کشور آلمان، ویزای توریستی میباشد که مورد توجه بسیاری از افراد واقع شده است. جهت اخذ ویزای توریستی آلمان بسیار محتاطانه عمل کنید و گول هیچ یک از سازمان هایی که وعده اخذ ویزای توریستی آلمان را به شما می دهند را نخورید چرا که برهی از این سازمان ها تنها با هدف کسب سود و گول زدن افراد فعالیت می کنند. از این جهت پیشنهاد می کنیم تنها از راه قانونی آن اقدام نمایید و با مراجعه به وب سایت رسمی سفارت خانه آلمان درخواست و تقاضای خود را ثبت کنید

توجه داشته باشید که در ثبت تقاضای خود بایست هزینه ویزای توریستی آلمان را در همان حین نیز پرداخت نمایید تا ثبت نام شما تکمیل و به درخواست شما رسیدگی شود. در صورت پرداخت نکردن هزینه درخواست شما ثبت نخواهد شد. هم چنین از دیگر نکاتی که در زمینه اخذ ویزای توریستی می توان گفت این است که هزینه مربوطه جهت رسیدگی به تقاضای شما اخذ می شود و حتی در صورت رد شدن تقاضای تان این هزینه قابل برگشت نخواهد بود. شما می توانید اطلاعاتی در زمینه هزینه ویزای توریستی آلمان را با مراجعه به آژانس مهاجرتی آوات به دست آورید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی آلمان

اگر قصد اخذ ویزای توریستی آلمان را دارید باید یک سری مدارک و اسناد را از قبل تهیه و آماده کنید. از جمله این مدارک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– گواهی مبنی بر نداشتن هیچ گونه سوء پیشینه و سوء سابقه
– گواهی مبنی بر نداشتن هیچ گونه بیماری
– دریافت بیمه پزشکی
– ارائه اصل و کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه
– دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید
– رسید فیش پرداختی جهت درخواست ویزای توریستی آلمان
– ارائه پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار زمانی
– ارائه روادید های 5 سال اخیر
– گرفتن وقت سفارت کشور آلمان
– کپی رزرو بلیط هواپیما
– مدرک مبنی بر رزرو هتل در کشور آلمان

پیشنهاد مطالعه »
مزایا و معایب تحصیل در کشور آلمان

شما می توانید با مهیا کردن مدارک خود در کم ترین زمان ممکن اقدام به دریافت ویزای توریستی داشته باشید. البته بایستی سعی کنید که هنگام ارائه مدارک به کنسولگری کشور آلمان هیچ گونه نقص و کاستی در مدارک نداشته باشید چرا که در این صورت در صدور ویزای توریستی این کشور تاخیر خواهد افتاد و شما نمی توانید در زمان مناسبی به سفرتان بپردازید. به همین دلیل توصیه می شود در بهترین زمان ممکن و چند ماه قبل از سفرتان اقدام به دریافت ویزای توریستی آلمان داشته باشید و بهترین زمان دریفت ویزا را میتوانید از همکاران ما جویا باشید.

گرفتن وقت سفارت برای دریافت ویزای توریستی

یکی از مهم ترین و حساس ترین مراحل دریافت و صدور ویزای توریستی، گرفتن وقت سفارت کشور آلمان می باشد. برای گرفتن وقت سفارت این کشور می توانید با مراجعه حضوری به سفارت خانه این کشور می توانید وقت مناسب را برای انجام مصاحبه دریافت کنید. سعی بر آن داشته باشید که در زمان مصاحبه با لباس رسمی در کنسولگری حضور داشته باشید و به تمام سوال های مامور مصاحبه کننده پاسخ های صریح و روشنی را ارائه دهید. هم چنین می توانید هنگام مراجعه به این سازمان مدارک خود را تحویل مسئول مربوطه داده و منتظر بررسی های لازم از طریق کنسولگری آلمان باشید.

توجه داشته باشید که مدت اعتبار زمانی ویزای توریستی بسیار کم و محدود می باشد به همین دلیل به تاریخ و اعتبار ان توجه کنید تا قبل از به پایان رسیدن وقت آن کشور آلمان را ترک نمایید چرا که در غیر این صورت با مشکلات ناگواری مواجه خواهید شد.

پیشنهاد مطالعه »
اقامت آلمان از طریق ازدواج

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 18 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

منبع: سفارت آلمان

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ