رد کردن لینک ها

شرایط اخذ ویزای کار آلمان

شرایط اخذ ویزای کار آلمان

شرایط اخذ ویزای کار آلمان با توجه به توانایی و سوابق کاری فرد می‌تواند فرصت مناسبی برای افراد متخصص باشد. چراکه برای دولت آلمان تخصص و فن ازجمله مواردی است که بسیار حائز اهمیت است. دراین خصوص به برخی از شغل‌هایی که دولت آلمان نیاز به نیروی انسانی عمده‌ای دارد، اشاره خواهیم کرد. آلمان ازجمله کشورهایی است که نرخ بیکاری پایینی دارد و مهاجرت از طریق اخذ ویزای کار می‌تواند برای کسانی که درصدد جویای شغل مفید همراه با درامد کافی در آلمان هستند، بسیار گزینه مناسبی باشد

موارد قابل توجه در اخذ ویزای کار آلمان

مورد اول) ازآنجایی که دولت آلمان در برخی از مشاغل نیازمند نیروی انسانی توانمند است، به راحتی آماده صدور ویزای کار در لیست مشاغل مورد نیازی که در دسترس دارد، می‌باشد اما یکی‌از شرط‌های اصلی دریافت ویزای کار، تسلط بر یکی‌از زبان‌های آلمانی و یا انگلیسی است اما ارائه مدرک در این رابطه اختیاری بوده و تنها کافی است که شما توانایی درک مطالب و صحبت به آن زبان را داشته باشید

مورد دوم) ازجمله سهمیه‌هایی که دولت آلمان برای افراد مشتاق به کار قائل شده، سهمیه‌ای خاص برای مهندسین است. همانطور که از پیش به آن اشاره شد، تخصص و فن عواملی است که برای دولت آلمان بسیار حائز اهمیت است. بدین‌جهت افرادی که در شاخه‌های مهندسی دارای تخصص هستند، از امتیاز و شانس بیشتری برخوردار هستند

مورد سوم) پس از کشورهای قدرتمندی مانند آمریکا و چین، آلمان دارنده بزرگترین اقتصاد صنعت جهان است و ازسوی دیگر به دلیل رشد کم جمعیت، کمبود نیروی انسانی و کهولت سنی شهروندان آلمانی، نیازمند نیروی انسانی جوان بوده و اغلب نیروی انسانی جوان خود را با به کار گماشتن مهاجران آسیایی جبران نموده است

پیشنهاد مطالعه »
اخذ ویزای کاری آلمان

مورد چهارم) رشته های مهندسی مانند الکترونیک، مکانیک، برق، نرم افزار، کامپیوتر گرایش‌هایی هستند که بسیار مورد توجه دولت آلمان است. اگرچنانچه دارای مهارت در یکی‌از این فنون هستید به راحتی می توانید پروسه اخذ ویزای کار آلمان را با موفقیت طی کنید

مورد پنجم) همانطور که بدان اشاره شد، مدرک زبان جهت اخذ ویزای کار آلمان، مهم نبوده و تنها کافی است که شما قدرت تکلم و درک مفاهیم را داشته باشید اما اگر چنانچه مدارکی مانند آیلتس و یا تافل را دارید می توانید آنها را نیز ارائه دهید

مورد ششم) اخیرا دولت آلمان مشاغل تازه‌ای را در زیر شاخه مهندسی عنوان کرده که نیاز فوری به نیروی انسانی در این زمینه‌ها را دارد. در سراسر اروپا، مهندسین بی شماری هستند که درصدد برعهده داشتن شغلی مناسب در آلمان هستند. ازسوی دیگر اگر چنانچه فردی دارای تخصص در گرایش‌های مهندسی را داشته باشد در کوتاهترین مدت می‌توان کافرما و شغلی متناسب با حیطه تحصیلی همراه با درامد بسیار خوب برای فرد در آلمان حاصل کرد و فرایند کاری آن به سرعت در مدت زمان ۳ الی ۴ ماه قابل انجام است

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار آلمان

  1. تکمیل فرم درخواست
  2. مدارک شناسایی اعم از پاسپورت، دو قطعه عکس ۴\۶
  3. ترجمه مدارکی مانند رزومه کاری، سوابق کاری، سوابق تحصیلی به زبان انگلیسی و یا آلمانی
  4. گردش حساب بانکی
  5. بیمه نامه

چگونگی درخواست کارت آبی و شرایط اخذ ویزای کار آلمان

پس از دریافت ویزای کاری کشور آلمان، فرد می‌تواند به مدت سه الی ۶ ماه در آلمان اقامت داشته باشد و کاری مناسب پیدا کند. پس از درخواست کاری، می‌تواند به کشور خود بازگردد و در صورت پیدا کردن شغل، ویزای سه ماهه کاری دریافت کند که درواقع با اخذ ویزای کار آلمان، حکمی جهت ورود به آلمان و زندگی در این کشور را خواهید داشت.

کارت آبی و یا بلوکارت را بایستی بعد از ورود به آلمان دریافت کرد و صدور آن یک ماه به طول می‌انجامد. در کشور آلمان فردی که شاغل است بایستی مالیات آن را نیز بپردازد که درواقع بخشی از درآمد فرد به مالیات اختصاص می‌یابد.

پیشنهاد مطالعه »
کاریابی در آلمان

بدین ترتیب فرد می‌تواند برای دریافت اقامت دائم خود نیز اقدام نماید. جهت اطلاع از پیشنهادات و آگهی‌های مرتبط کاری در آلمان، بایستی به مدت سه ماه کار مورد نظر در کشور آلمان و در سایت کاریابی اطلاع رسانی شود. به‌طبع افراد زیادی اعلام آمادگی به کار کرده و با توجه به درخواست تکمیلی کاریابی آنان بررسی شده به سفارت و سپس به اداره امور مهاجرت آلمان جهت بررسی‌های لازم واگذار می‌شود.

درخصوص بلوکارت یا کارت آبی نیز درواقع یک نوع مجوز کاری مورد تصدیق و تائید در تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا ازجمله آلمان برای اشخاص است. دارندگان کارت آبی می‌توانند زیرنظر اتحادیه زندگی مفرح و مناسبی را داشته باشند.

البته کشورهایی مانند انگلیس، ایرلند و دانمارک شامل اخذ بلوکارت نمی‌شوند. بلوکارت تنها به جذب نیروی انسانی و مهارت در کاریابی خلاصه می‌شود و فرق آن با گرین کارت آمریکا آن است که گرین کارت به نوعی مجوز اقامت دائم آمریکا بوده و تضمین اقامت همیشگی برای دارندگان آن است

شرایط دریافت کارت آبی

ازجمله شرایط اخذ دریافت بلو کارت به قرار زیر است؛

  • مدرک دانشگاهی که دارای اعتبار ازسوی سازمان ارزشگذاری دولت آلمان است
  • داشتن قرارداد کاری با حداقل درآمد سالیانه در حدود ۴۹،۶۰۰ یورو
  • حداکثر مدت اقامت کار بر اساس اخذ بلوکارت ۳۳ ماه است
  • پس از مدت مذکور درصورت داشتن شغلی دائم، شخص می‌تواند اقامت دائمی پی.آر خود را بدست آورد
  • داشتن پیشنهاد کاری ازجمله مهمترین شرایطی است که شخص بایستی آن را جهت دریافت بلوکارت فراهم کند

رشته‌هایی که بلوکارت به آن اختصاص می‌یابد عبارتنداز؛

مشاغل ویژه‌ای مانند پزشکی، مهندسی، علوم طبیعی، ریاضی، کامپیوتر و انفورماتیک

مدت اعتبار کارت آبی

دارنده کارت آبی با توجه به قرارداد شغلی بالغ بر چهار سال می‌تواند از بلوکارت با اعتبار چهار ساله بهره‌مند شود. درغیر اینصورت بایستی به میزان مدت زمان کاری بلوکارت خود را برای هر سه ماه تمدید نماید

پیشنهاد مطالعه »
شرایط اقامت آلمان

اگرچنانچه شغل خود را تغییر داده و یا به هر علتی کارفرمایتان تغییر کرد بایستی برای دریافت بلوکارت جدید اقدام نمایید

مشاغل مورد نیاز کشور آلمان در سال 2019

دراین قسمت به برخی از مشاغلی که دولت آلمان نیازمند نیروی انسانی کارامد است و شرایط اخذ ویزای کار آلمان را برای مهاجرین ساده می‌کند، اشاره می‌نماییم؛

  • الکتریک
  • الکترونیک با تمام زیر شاخه های مرتبط به آن
  • مهندسی برق
  • حرفه لوله کشی
  • حرفه جوش با تسلط بر تکنولوژی
  • مهندس کامپیوتر
  • توان بخشی و ارتوپدی
  • پیمانکاری
  • مهندسی تکنولوژی ساختمان
  • تخصص در برق صنعتی
  • تخصص در عملیات راه آهن
  • پرستار، مراقبت های ویژه، روانپزشک، توان بخش
  • راننده جهت حمل و نقل قطار
  • فناوری و نرم افزار
  • تخصص در سیستم های رباتیک
  • فلزکار
  • جوشکار
  • عایق کار
  • ردیاب
  • تخصص در تکنولوژی ماشی های الکتریکی

بسیاری از مشاغلی که دولت آلمان در نظر دارد، ازجمله مشاغل عملیاتی و مهندسی است که درواقع دانش و فناوری‌های مورد نیاز خود را با صدور ویزای کار به اشخاصی که دارای فنون و مهارت‌های ویژه‌ای هستند، اختصاص می دهد. باتوجه به آگاهی‌های لازم در رابطه با لیست مشاغل مورد نیاز آلمان و بررسی سوابق و رزومه کاری خود می‌توانید در جهت اخذ ویزا فرایند قانونی آن را همراه با کادر مجرب سازمان مهاجرتی آوات طی کرده و با توجه به اطلاعات لازم و اساسی گام‌های سودمند و کاربردی را جهت دریافت بلو کارت، ویزای کار، پیشنهاد کاری، اقامت دائم و یا موقت بردارید

اگرچنانچه درصدد کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط اخذ ویزای کار آلمان و موضوعات پیرامون آن هستید، می‌توانید با وکلا، مشاوران و کارشناسان مجرب سازمان مهاجرتی آوات با سابقه‌ای طولانی در حیطه مسائل حقوقی، داخلی و بین‌المللی تماس حاصل فرمایید

منبع:سفارت آلمان

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره