رد کردن لینک ها

13 کاری که قبل از اخذ ویزای کار روسیه باید انجام داد

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه

در این مقاله بر آن شدیم که اطلاعات مفید و کاملی را در باب مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه ارائه دهیم تا در اختیار افرادی که متقاضی اخذ مهاجرت کاری به این کشور می­باشند قرار گیرد.

معرفی کشور روسیه

روسیه کشوری است که در شمال اوراسیا واقع گردیده و یکی از پهناورترین کشورهای جهان محسوب می­شود.

این کشور دارای وسعتی به اندازه ۱۷٬۰۷۵٬۴۰۰ کیلومترمربع و جمعیتی بیش از 144 میلیون نفر است.

پایتخت این کشور شهر مسکو بوده و بزرگترین شهر این کشور می­باشد.

مسکو یکی از مراکز تجاری پیشرو در جهان است که همین مسئله موجب شده است که کشور روسیه مقصدی محبوب برای افراد متقاضی مهاجرت با هدف کسب و کار باشد.

مزیت کار در روسیه

از مزیت­ های کار در روسیه می­توان به مواردی همچون موارد زیر اشاره نمود:

در آمد اولیه در این کشور از 9 میلیون تومان در ماه شروع می­شود و بعد از گذشت مدت زمانی این میزان افزایش می­یابد.

افرادی که با هدف کار به این کشور مهاجرت می­کنند از اقامت یک ساله آن برخوردار می­شوند.

و …

بازار کار در روسیه

همان طور که قبلاً نیز اشاره شد شهر مسکو یکی از مراکز تجاری پیشرو در جهان است که همین مسئله موجب محبوبیت این کشور برای مهاجران شده است.

رقابتی که بین متخصصان خارجی و فارغ التحصیلان داخلی این کشور وجود دارد موجب شده است که بازار کار در این کشور تا حدودی رقابتی باشد.

بسیاری از فارغ التحصیلان این کشور چند زبانه و دارای تحصیلات عالی هستند که همین امر موجب شده است که از جانب شرکت­ها برای کار پذیرفته شوند.

کار کردن افراد خارجی در این کشور و انجام کاری که یک شهروند روسیه ای می­تواند انجام دهد غیر قانونی است.

بنابراین افرادی که قصد مهاجرت برای کار در این کشور را دارند باید بسیار متخصص بوده و در سطح مدیر ارشد و مسلط به زبان روسی باشند.

گاز، چوب، نفت و فلزات بالاخص فولاد از صنایع عمده کشور روسیهمحسوب می­شوند.

الکترونیک، فناوری تلفن همراه، بخش خدمات و … سایر صنایع بزرگ در این کشور می­باشند.

در کشور روسیه کمبودهای شغلی در زمینه­ های حمل و نقل، مهندسی، فناوری اطلاعات، ساخت و ساز و آموزش وجود دارد و کارشناسان می­توانند در دفاتر شرکت­های بین المللی مشغول به کار شوند و این­ها نکته هایی هستند که افراد متقاضی مهاجرت با هدف کار در این کشور باید مد نظر قرار دهند.

آموزش زبان انگلیسی و کار کردن به عنوان پرستار بچه فرصت­های شغلی دیگر برای مهاجران در این کشور می­باشد که با فراهم آوردن مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه می­توانند به این کشور مهاجرت نموده و در یکی از مشاغل نام برده مشغول به کار گردند.

قانون کار در کشور روسیه

بسته به این­که فرد در چه زمینه ای تجربه دارد می­تواند به راحتی در این کشور مشغول کار شود.

برای کارشناسان خارجی در شهر مسکو تقاضای زیادی برای کار وجود دارد ولی به بخش­های خاصی محدود است که توسعه کسب و کار، منابع انسانی و فناوری اطلاعات بیشترین اهمیت را دارند.

ویزای کاری روسیه

بهترین روش مهاجرت به این کشور اخذ ویزای کاری می­باشد که فرد متقاضی باید مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه را به سفارت این کشور تحویل دهد.

ویزای کاری این کشور به افرادی که شرایط لازم برای اخذ این ویزا را دارند صادر می­شود که با استفاده از آن می­توانند ابتدا در این کشور اقامت داشته باشند و سپس تابعیت بگیرند.

انواع ویزای کاری روسیه

ویزای کاری این کشور سه نوع می­باشد که در ادامه به شرح مختصری از هر یک می­پردازیم:

ویزای تک ورودی که مدت اعتبار این ویزا 90 روز می­باشد. این نوع ویزا از جانب سفارت روسیه بر اساس دعوت نامه برای فرد صادر می­گردد که بر اساس آن فرد مجوز کار در این کشور را خواهد داشت.

نوع دیگری از ویزای کاری در این کشور برای متخصصین با حقوق بیش از دو میلیون روبل است که از مزایای آن اعتبار سه ساله می­باشد.

ویزای ورود مجدد که بر اساس ویزای تک ورودی از جانب دفتر پلیس مهاجرت صادر می­شود و به مدت بیش از یک سال دارای اعتبار است.

شایان ذکر است، افرادی که مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیهرا تهیه نمایند می­توانند هرکدام از انواع ویزاهای نام برده شده را دریافت کنند.

شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه

همان طور که قبلاً نیز اشاره شد افرادی که با هدف کار به این کشور مهاجرت می­کنند باید مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه را فراهم نموده و بعد از اخذ ویزای کاری وارد خاک این کشور شوند.

 مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه عبارتند از:

دعوت نامه ای که از طرف یک شرکت در روسیه برای فرد متقاضی صادر شده است.

بیمه نامه

دو نسخه از فرم درخواست ویزای کار روسیه

ارائه گواهی که نشان می­دهد فرد مبتلا به ویروس HIV نیست.

یک قطعه عکس پاسپورتی 4*3 و دارای زمینه سفید رنگ

ارائه دادن پرینت بانکی به گونه ای که مدت زمان اقامت شخص در این کشور را پوشش دهد.

گذرنامه ای که حداقل 6 ماه بعد از خروج فرد از این کشور دارای اعتبار باشد و لااقل دارای دو صفحه خالی باشد.

ارائه سند گواهی پزشکی که سلامتی فرد از نظر اعتیاد با آن تأیید می­شود.

دعوت برای اخذ ویزا که از جانب اداره پلیس مهاجرت ملی و یا از جانب سفارت داده می­شود.

ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

ارائه قرارداد که نشان دهنده اجاره مکانی برای اقامت فرد است.

ارائه دادن مدارکی که نشان دهنده سابقه کاری فرد است.

ارائه دادن مدارک تحصیلی فرد که به زبان روسی ترجمه شده است.

هزینه ویزای کاری

هزینه ویزای کاری به کشوری که در آن درخواست می­شود بستگی داشته و مدت زمان صدور آن متفاوت است و معمولاً بیش از 20 روز کاری طول نخواهد کشید.

ارائه بلیط رفت و برگشت، ارائه فرم پر شده ای که مربوط به اطلاعات شخصی فرد است و پر کردن فرمی که در آن فرد متعهد بازگشت به کشور خویش است

از دیگر مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیهمی­باشد.

شایان ذکر است که افرادی که اقدام به اخذ ویزای کاری می­نمایند تحت هیچ شرایطی نباید از شرکت­های مشکوک و عوامل غیر دولتی مجوز بگیرند

چرا که اگر ویزای کاری خود را از مراکزی به غیر از سرویس مهاجرت فدرال دریافت کنند ممکن است که پول خود را از دست دهند و حتی امکان اخراج این افراد از کشور روسیه وجود خواهد داشت

بنابراین امن­ترین راه برای متقاضیان این است که از طریق اداره مهاجرت فدرال و ارائه مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه اقدام نمایند.

علاوه بر موارد ذکر شده کارفرمایان برای استخدام نیروی کار خارجی نیاز دارند که مجوز کاری داشته باشند و همچنین شرکت­شان در وزارت اداره مهاجرت فدرال به ثبت رسیده باشد در غیر این صورت ممکن است به پرداخت جریمه ­های سنگین محکوم شوند.

کارفرمایان موظفند که اسناد کارمندان خارجی را ظرف مدت 90 روز به اداره مهاجرت ارائه دهند همچنین شرکتی که اقدام به استخدام فرد خارجی می­کند باید ظرف مدت 10 روز به اداره مالیات و اداره کاریابی اطلاع دهد.

منبع:سفارت روسیه

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره