Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

راه های مهاجرت به کانادا 2019

راه های مهاجرت به کانادا 2019

راه های مهاجرت به کانادا

راه های مهاجرت به کانادا و همچنین شرایط مهاجرتی به این کشور مناسب می باشد به همین دلیل افرادی با فرهنگ های مختلف در آن اقامت دارند ، شرایط اقتصادی مدرن کانادا رتبه‌ی 11 را در جهان به خود اختصاص داده است .

کشور کانادا منطقه ای منحصربه فرد برای ادامه تحصیل و زندگی می باشد چرا که از محیطی زیبا و امکانات رفاهی ویژه برخوردار است و با سطح درآمد خوب و مخارج مناسب برای زندگی و همچنین خدمات بهداشتی و درمانی با هزینه های کم ، گزینه ای عالی برای مهاجرت می باشد .

مهاجرت به کشور کانادا و اخذ اقامت آن از راه سرمایه گذاری

یکی از راه های مهاجرت به کانادا انجام سرمایه گذاری در این کشور می باشد ، سرمایه گذاری در این کشور در استان کبک انجام می شود که حداقل مبلغ لازم برای آن 800 هزار دلار می باشد و اگر فردی بخواهد از همان ابتدا اقامت دائم دریافت نماید باید به دولت این کشور ثابت کند که از لحاظ مالی می تواند 6/1 میلیون دلار را تهیه نماید که بعد از آن پاسپورت کشور کانادا را دریافت خواهد کرد .

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری که یکی از راه های مهاجرت به کانادا می باشد به این ترتیب است که فرد متقاضی مبلغ مورد نظر یعنی 6/1 میلیون دلار را به مدت زمان 5 سال در اختیار دولت این کشور قرار می دهد و پس از گذشت 5 سال این دولت مبلغ مربوطه را بدون سود به فرد متقاضی بر می گرداند .

پیشنهاد مطالعه »
مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت دائم کشور کانادا از راه Express Entry – Skill Worker

یکی از مناسب ترین راه های مهاجرت به کانادا برای افرادی که تخصص در حرفه ای دارند این روش می باشد که از همان ابتدا به این افراد اقامت دائم اختصاص می یابد .

سیستم مورد نظر برای این راه بر حسب point base system می باشد که هر یک از خصوصیات عنوان شده برای فرد متقاضی از امتیاز خاصی برخوردار می باشد .

برای اخذ اقامت دائم در کشور کانادا فرد متقاضی باید دو مرحله را طی نماید :

– مرحله‌ی اول که ( pool ) نامیده می شود ، فرد متقاضی در این مرحله باید از 100 امتیاز موجود حداقل 67 امتیاز آن را اخذ نماید که امتیازهای دریافتی در این مرحله به بعضی از خصوصیات فرد متقاضی مربوط می شود که عبارتند از : سن ، مدرک تحصیلی ، سابقه‌ی کاری ، مدرک زبان انگلیسی ، مدرک زبان دوم ، داشتن اقوام درجه‌ی یک در کانادا و … ، فردی که در این مرحله حداقل امتیاز یعنی 67 را دریافت نماید به pool وارد خواهد شد .

– در مرحله‌ی دوم مجددا خصوصیات و شرایط فرد متقاضی بررسی می گردد ، در این مرحله اگر فرد متقاضی بتواند امتیاز مورد نیاز را دریافت نماید و از نظر دولت کانادا انتخاب شود واجد شرایط برای اخذ اقامت دائم کانادا می گردد ، برای انجام این مرحله حداقل مدت زمان 6 تا 18 ماه می باشد .

 

شرایط دریافت ویزای کاری کانادا برای ایرانیان در سال 2019

مهاجرت به کشور کانادا از راه دریافت ویزای تحصیلی

یکی از راه های مهاجرت به کانادا از طریق اخذ ویزای تحصیلی مربوط به این کشور می باشد با توجه به اینکه کشور کانادا یکی از مهم ترین و مدرن ترین مراکز آموزشی در جهان به محسوب می شود و سالانه متقاضیان متعددی در حدود 130000 تا 150000 نفر به منظور ادامه تحصیل این کشور را برای مهاجرت برمی گزینند .

پیشنهاد مطالعه »
روش های مهاجرت به کانادا

دانشگاه های کانادا از سطح علمی بالایی برخوردار می باشند و مخارج تحصیلی در آنها مناسب می باشد و اینکه از این طریق می توان اقامت دائم کانادا را اخذ نمود ، دریافت ویزای تحصیلی این کشور را به یکی از پر طرفدارترین راه های مهاجرت به کانادا تبدیل نموده است .

برای مهاجرت به کانادا از راه اخذ ویزای تحصیلی فرد متقاضی در ابتدا باید رشته‌ی مورد علاقه‌ی خود را جهت ادامه تحصیل در این کشور انتخاب نماید و بعد از آن شهر محل سکونت و دانشگاه را انتخاب کند .

فرد متقاضی که برای پذیرش در دانشگاه های کشور کانادا اقدام می کند لازم است متناسب با مقطعی که قصد ادامه تحصیل در آن را دارد مدرک مربوط به زبان انگلیسی IELTS و یا TOEFL را به دانشگاه مورد نظر در کانادا ارائه نماید اگر دانشگاه فرد متقاضی را پس از بررسی شرایطش بپذیرد اقدام به صدور نامه‌ی پذیرش تحصیلی برای او می کند و در آن نامه مخارج مربوط به تحصیل را نیز ذکر می کند .

میزان مخارج تحصیلی در کشور کانادا بستگی به مقطع تحصیلی و نوع دانشگاه و رشته تحصیلی دارد که حداقل آن سالیانه حدودا 12 تا 13 دلار می باشد .

تحصیل در کانادا

 

مهاجرت تحصیلی به کشور کانادا

 

 

مهاجرت به کشور کانادا از راه ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به کانادا ازدواج با فردی می باشد که تبعه‌ی کانادا می باشد که این موضوع پیچیده می باشد و بهتر است با مشاوره با وکیلی مجرب انجام شود .

برای انجام مراحل مربوط به این کار حداقل 6 ماه زمان لازم است ، فردی که در این کار حامی فرد متقاضی خواهد بود و می خواهد با وی ازدواج نماید باید قادر باشد کمترین شرایط لازم برای زندگی را مهیا نموده و از عهده‌ی تامین مخارج زندگی فرد متقاضی در کشور کانادا برآید .

پیشنهاد مطالعه »
مهاجرت به استان  پرنس ادوارد

مهاجرت به کشور کانادا از راه خود اشتغالی

یکی از راه های مهاجرت به کانادا ایجاد خود اشتغالی در کانادا می باشد ، فرد متقاضی که این راه را برای مهاجرت به کانادا انتخاب می کند باید با استفاده از تجاربش ، شغلی مناسب و مورد پذیرش از نظر دولت این کشور را بعد از ورود ایجاد نماید و از طریق درآمد آن قادر باشد مخارج زندگی خود و اعضای خانواده اش در کانادا تامین نماید .

افرادی که در زمینه های ورزشی و فرهنگی و هنری و کشاورزی تجربه کاری دارند واجد شرایط برای این روش مهاجرتی می باشند .

دارایی فرد متقاضی برای خوداشتغالی در کانادا باید حداقل 100 هزار دلار باشد و سابقه‌ی کاری به مدت 2 سال نیز یکی از شرایط این روش می باشد ، توجه به این نکته لازم است که این روش یکی از راه های مهاجرت به کانادا می باشد که موفقیت در آن بسیار کم است چرا که از سرتاسر نقاط جهان برای این کار متقاضی وجود دارد و ظرفیت پذیرش ( سالانه 500 نفر ) نیز محدود می باشد  .

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ