رد کردن لینک ها

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی با تجربه کانادایی

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی با تجربه کانادایی

روش مهاجرت به کانادا از طریق نیروی با تجربه کانادایی روشی برای کسب اقامت دائم برای خود و خانواده توسط کسانی است که تجربه ی کار در کانادا را دارند و یا اینکه در کانادا تحصیل کرده اند و هم اکنون در محدوده ی زمانی پس از فارغ التحصیلی که برای پیدا کردن کار به آن ها داده شده است قرار دارند. پس از سال 2015 شیوه ی اقدام برای این نوع از اقامت، با ساخت پروفایل در سیستم ورود سریع یا اکسپرس اینتری شروع می شود.

نکته ی مهم در این مورد این است که اگر فردی خودش و همسرش هر دو واجد شرایط هستند، باید تصمیم بگیرد که کدام یک از آن دو برای این نوع اقامت اقدام خواهند کرد. که معمولا با ارزیابی معیارهایی که امتیاز لازم را برای پذیرش این درخواست خواهد داشت، بهتر است یکی از این دو نفر که احتمالا امتیاز بیشتری کسب می کند اقدام نماید. از مزایای این روش این است که مدرک تحصیلی بخصوصی لازم ندارد و همچنین سطح درامد یا اثبات داشتن حداقل خاصی از درامد در آن مهم نیست.

علاوه بر آن زمانیکه متقاضی برای این روش اقدام می کند، می تواند خارج از کانادا باشد.

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق نیروی تجربه کانادایی

در ابتدا لازم است سه گروه کاری کانادایی اصلی معرفی شوند.

  1. گروه کارهای مدیریتی: 0

شامل مدیران رستوران ها، مدیران معادن، مدیران سواحل ماهیگیری

  1. گروه کارهای حرفه ای:A

شامل مشاغلی که معمولا به مدرک دانشگاهی احتیاج دارند. مانند پزشکان، دندان پزشکان و معماران.

  1. گروه کارهای تدریس و حرفه ای:B

شامل مشاغلی که معمولا به مدرک دیپلم و یا کارورزی نیاز دارند. مانند سرآشپزها، لوله کش ها و برق کش ها.

شرایط:

  • متقاضی در سه سال اخیر دارای حداقل یک سال سابقه کار در حرفه ای در خاک کانادا بوده باشد که در یکی از سه گروه کاری که در بالا ذکر شد قرار گرفته و برایش درامدزا بوده باشد.
  • سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی شخص باید برای شغل های گروه B حداقل برابر با CLB5 و برای شغل های گروه های 0 و A حداقل برابر با CLB7 باشد.
  • فرد متقاضی نباید قصد زندگی در شهر کبک را داشته باشد.

همچنین در این میان باید توجه کرد که یکسری سوابق کاری برای این نوع اقامت مورد قبول نیستند.

سوابق کاری غیرقابل قبول در مهاجرت به کانادا

  • سوابق در کارهای غیرمجاز
  • سوابق کاری که فرد در طی مدت اعلام نتیجه پناهندگی در کانادا به آن مشغول بوده است.
  • سوابق کاری که فرد در هنگام کار، دانشجو بوده است.(حتی اگر این کار را در تعطیلات تابستانی انجام داده باشد.)
  • کاری که به عنوان کارورزی شخص بوده باشد.
  • کارهای خوداشتغالی
  • کارهایی که در گروه C و D قرار دارند که معمولا مشاغلی هستند که به تحصیلات دبیرستان و یا دوره های آموزشی احتیاج دارند. مانند قصابان صنعتی، راننده ی اتومبیل های سنگین و پیک های غذا و نوشیدنی. و همینطور مشاغلی که نیاز به تخصص خاصی ندارند یا آموزش اندکی احتیاج دارند. مانند میوه چین ها، پرسنل خدمات نظافتی، کارگران فیلدهای نفتی.

 

نیروی با تجربه کانادایی

راه های دیگر برای مهاجرت به کانادا:

 

  1. مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی [2019]
  2. مهاجرت کاری به کانادا
  3. مهاجرت تحصیلی به کانادا / شرایط دریافت ویزای تحصیلی
  4.  ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا
  5. مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپ
  6. مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس اینتری
  7. شرایط مهاجرت به کانادا

 

نکات مورد توجه برای اقدام به مهاجرت به کانادا از طریق نیروی با تجربه کانادایی

  1. از آن جایی که مدارک زبانی مورد نیاز برای گروه های مختلف شغلی همانطور که قبلا اشاره شد با همدیگر متفاوت است، چنانچه فردی کارهای مختلفی را در کانادا انجام داده باشد و این کارها در گروه های مختلف کاری قرار گرفته باشند، آن حرفه ای که فرد مدت زمان بیشتری به آن مشغول بوده است معیار قرار خواهد گرفت و حداقل نمره ی زبان مورد نیاز هم بر اساس همان گروه تشخیص داده می شود.
  2. کاری که بتواند به عنوان سابقه کاری برای شخص متقاضی لحاظ شود نباید الزاما تمام وقت باشد و کارهای پاره وقت هم به شرطی که ساعات کاری به 1560 ساعت برسد، کافی است.
  3. با وجود این که در این برنامه داشتن مدرک تحصیلی لازم نیست اما برای گرفتن امتیاز بالاتر در بخش تحصیلات، هرچه تحصیلات فرد بیشتر باشد بهتر است و تحصیلات زیر دیپلم از این بخش امتیازی دریافت نمی کنند.
  4. هنگامی که فرد وظایفی را که در حرفه خود در کانادا داشته است شرح می دهد، باید دقت کند که این وظایف در یکی از سه گروه گفته شده گنجانده شود. در غیر این صورت پرونده ی او به نظر اداره مهاجرت به کانادا مردود اعلام خواهد شد.
  5. داشتن حداقل نمره ی لازم برای قبولی در آزمون یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی لازم است.
  6. اگر ویزای کاری شخص متقاضی در شرف منقضی شدن است برای او امکان متصل کردن ویزای کاری به درخواست اقامت دائمش وجود دارد. در این حالت فرد در عین اینکه به کار خود در کانادا ادامه می دهد، منتظر جواب درخواستش برای اقامت دائم می ماند. متقاضی باید اولا دارای ویزای کار مورد تایید باشد و ثانیا با درخواست اقامت دائمش موافقت اولیه صورت گرفته باشد.

نکات مورد توجه در خصوص فارغ التحصیلان از دانشگاه ها و یا مراکز آموزشی کانادایی

  1. فارغ التحصیلی باید از یک دوره ی تحصیلی تمام وقت که حداقل دو سال هم بوده باشد صورت گرفته شده باشد.
  2. فرد فارغ التحصیل باید در 24 ماه قبل از درخواستش حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت و یا پاره وقت معادل را داشته باشد.
  3. فرد باید توانایی زبانی در سطح شغلی که به واسطه آن می خواهد درخواست اقامت دائم بدهد را داشته باشد.

نکات مورد توجه کسانی که در کانادا مشغول به کار بوده اند و می خواهند برای اقامت کانادا اقدام کنند

  1. فرد متقاضی می بایست در طول زمان 36 ماه قبل از درخواستش حداقل یک سال سابقه کار داشته باشد که به صورت تمام وقت معادل با هفته ای 5/37 ساعت است و به صورت پاره وقت معادل سازی می شود.
  2. فرد باید با توجه به شغلی که به واسطه آن می خواهد درخواست اقامت بدهد، سطح مناسبی از زبان انگلیسی یا فرانسوی را داشته باشد.
  3. در این حالت متقاضی می تواند به هنگام درخواست در کانادا حضور داشته و یا نداشته باشد اما از زمانی که این کشور را ترک کرده نباید بیشتر از یک سال بگذرد.
  4. در این سیستم فرد یا قبول می شود و یا مردود اعلام می شود و رقابتی در کار نیست به این معنی که کسی که حداقل امتیازهای لازم را کسب کند واجد شرایط اخذ اقامت خواهد بود.

 

منبع: سایت کانادا

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره