شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

خرید خانه در کشور ترکیه و گرفتن اقامت

خرید خانه در کشور ترکیه و گرفتن اقامت
طبق قانون جدیدی که در سال 2019 تصویب شده یک تبعه ی خارجی میتواند با خرید خانه در کشور ترکیه به ارزش ۲۵۰ هزار دلار حق شهروندی از کشور ترکیه دریافت کند.. خرید خانه در کشور ترکیه یک سرمایه گذاری امن و مطمئن میباشد. باید به این نکته توجه کنید که با توجه به رشد و توسعه ی اقتصادی ترکیه خرید ملک در ترکیه علاوه بر اخذ شهروندی ، باعث میشود سرمایه ی شما در مدت زمان کمی ، افزایش چشم گیری داشته باشد.
ترکیه یک کشور پرجمعیت و جوان میباشد ، از طرف دیگر سالیانه بیش از ۴۰ میلیون گردشگرد از سراسر جهان از این کشور بازدید میکنند ، پس ترکیه پتانسیل بالایی برای سرمایه گذاری دارد کشور ایران بدلیل تحریمهای مختلف در زمینه ی تجارت بین المللی همیشه دچار محدودیت هایی بوده که شما با اخذ شهروندی در ترکیه براحتی میتوانید این موانع و محدودیت ها را پشت سر گذاشته و تجارت و کسب و کار خود را نیز گسترش دهید.

خرید خانه در ترکیه و گرفتن اقامت

 قوانین خرید خانه در کشور ترکیه

طبق قانون شماره ۳۵ املاک و اراضی ترکیه که در سال ۲۰۱۲ تصویب شده یک تبعه ی خارجی میتواند ملک و اراضی در ترکیه خریداری نماید به شرطی که مساحت کل این املاک و اراضی از ۳۰ هکتار فراتر نرود و همجنین در محدوده ی منطقه ی نظامی قرار نگرفته باشد.
بر اساس این قانون اتباع خارجی میتوانند با استعلام از مراجع مربوطه هر نوع ملکی از قبیل مسکونی ، تجاری ، اراضی و… را خریداری نمایند. شما میتوانید با مراجعه به سازمان ثبت و نقشه برداری اراضی در ترکیه ، در مورد ملک یا اراضی که قصد خرید دارید استعلام کنید. اتباع خارجی در صورتیکه اراضی خریداری کنند باید طی دو سال اقدام به شروع ساخت کنند و طی این دو سال پروژه را به وزارت مربوطه معرفی نمایند. همچنین پروژه های تجاری بایستی مراحل اداری خود را طی کرده و اقدامات لازم را قبل از شروع پروژه انجام دهند.

 اقامت با خرید خانه در کشور ترکیه

اتباع ایرانی بدون ویزا به مدت ۹۰ روز میتوانند در ترکیه اقامت کنند. اما خرید خانه در ترکیه یکی از روشهای مطمئن برای گرفتن اقامت و شهروندی در ترکیه است. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که شما با خرید خانه ترکیه  با ارزش کمتر از ۲۵۰ هزار دلار نیز میتوانید اقامت ترکیه را دریافت کنید ولی حق شهروندی به شما اعطاء نخواهد شد. حق شهروندی فقط به آندسته از اتباع خارجی داده میشود که ارزش ملکی که در ترکیه میخرند بالای ۲۵۰ هزار دلار باشد.

شرایط دیگر برای گرفتن اقامت

کسانیکه اقدام به خرید خانه ترکیه با ارزش کمتر از ۲۵۰ هزار دلار کرده اند ، ابتدا برای دو سال و سپس برای سه سال اقامتشان تمدید میگردد. و بعد از اتمام ۵ سال از زمان خرید خانه ترکبه شخص میتواند با مراجعه به اداره ی مهاجرت اقامت دائم خود را دریافت دارد.
برای کسانیکه که بعد از خرید خانه اقامت دو ساله و سپس اقامت سه ساله دریافت میکنند ، احتمال رد درخواست اقامت دائم وجود ندارد. این اشخاص بعد از ۵ سال پاسپورت ترکیه را دریافت خواهند کرد و از مزایای شهروندی ترکیه برخوردار خواهند شد.
بر اساس قوانین جدیدی که در سال ۲۰۱۸ تصویب شده کسانیکه اقدام به خرید ملک در ترکیه به ارزش بالای ۲۵۰ هزار دلار مینمایند در طول سه ماه پاسپورت و اقامت دائم خود را دریافت خواهند کرد..
خرید ملک در ترکیه در کدام شهر مناسب است؟

بالاى شهر یا پایین شهر استانبول کجاست؟

استانبول با توجه به وسعتى که دارد تقریبا ٢برابر تهران! به جز چند منطقه اعیان نشین که خانه هاى آن منطقه هم اکثرا قدمت تاریخى دارند. شما در آن مناطق هم میبینید که قشر ضعیف در حال زندگى هستندو هم غنی  تقریبا همه قشر هاى جامعه در همه جاى شهر زندگى میکنند. و استانبول از لحاظ شهرسازى جورى است که همه مایحتاج روزانه زندگى تان را در محله خود مى توانید پیدا کنید. و تقریبا در همه محلات مراکز خرید لوکس هم وجود دارد.
اگر قصد خرید خانه در استانبول را دارید و نمى خواهید در اطراف خانه شما بافت بومى نشین باشد بهترین انتخاب محلات غرب استانبول خواهد بود محلاتى مثل بیلیک دوزو ،باهچه شهیر و اسنیورت است.

مزایای خرید خانه در استانبول

یکى دیگر از مزایاى خرید خانه در استانبول این است که هر وقت شما تصمیم به فروش آن بگیرید به مراتب بسیار راحت مى توانید آن را به نقدینگى تبدیل کنید. و مثل شهر هاى دیگر ترکیه مشترى اول و آخر آن نباشید.
از محاسن دیگر خرید خانه در استانبول وجود مگا پروژه هایى است که در حال ساخت هستند. که دولت ترکیه سرمایه گذارى ویژه اى در این زمینه انجام داده و همه این پروژه ها باید تا سال ٢٠٢٣که جشن ١٠٠سالگى جمهورى ترکیه است باید به اتمام برسند.

 در صورت عدم رعایت موارد زیر قرارداد خرید شما باطل خواهد شد

۱-در صورتیکه ملک خریداری شده موجب نقض قوانین جمهوری ترکیه شود
۲- در صورتیکه ملک مورد معامله از طرف وزارت مربوطه و یا سازمانهای امنیتی تائید نگردد.
۳- اتمام مهلت قانونی برای شروع پروژه
۴- نداشتن پایان کار طبق پلنی که به وزارت مربوطه ارائه شده است
همچنین اتباع خارجی که قصد خرید خانه در ترکیه را دارند بایستی دارای تابعیت یکی از کشورهای مجاز به خرید ملک در ترکیه باشند. اتباع کشور ایران مجاز به خرید میباشند.
خریدار و یا وکیل قانونی شما باید فرم درخواست  را برای انجام مراحل قانونی نقل و انتقال سند و امور اداری قبل از معامله و عقد قرارداد را به وزارت مربوطه ارجاع دهد.
تاخیر در ارائه ی این فرم بالطبع موجب تاخیر انتقال سند خواهد شد.

 مدارک مورد نیاز برای خرید خانه در کشور ترکیه

۱-سند ملک و کلیه ی اطلاعات شامل محل دقیق قرار گیری ملک ، آدرس، مختصات زمین و همچنین تائیدیه ی سازمان ثبت اسناد در مورد هویت مالکیت ملک در ترکیه
۲- مدارک خریدار از جمله پاسپورت و کارت شناسایی که به ترکی ترجمه ی رسمی شده و توسط نوتر تائید گشته
۳- پرداخت عوارض شهرداری
۴- دو قطعه عکس شش در چهار از خریدار و فروشنده
۵- دو نفر شاهد
۶- حضور وکیل با ارائه ی اصل و کپی وکالتنامه با ترجمه ی رسمی مورد تائید وزارت خارجه و دادگستری
۷- حضور مترجم رسمی
پیشنهاد مطالعه »
هزینه ی تحصیل و زندگی در ترکیه

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ