رد کردن لینک ها

ویزای بیزینس استرالیا

ویزای بیزینس استرالیا

ویزای بیزینس استرالیا برای افرادی در نظر گرفته شده که قصد مهاجرت به استرالیا به منظور سرمایه گذاری دارند. این ویزا انواع مختلفی دارد که هر یک از نظر میزان سرمایه گذاری از یکدیگر تفکیک می شوند. همچنین جهت دریافت ویزای بیزینس استرالیا باید مراحلی را طی نمایید چرا که هر یک از ویزا های بیزینس استرالیا شرایط ویژه ای خواهد داشت.

در ادامه توضیحات کامل تری برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا و ویزای بیزینس استرالیا ارائه کرده ایم:

انواع ویزای بیزینس  استرالیا

ویزای های بیزینس استرالیا در انواع مختلف در نظر گرفته شده اند که هر سرمایه گذاری متناسب با شرایط ویزایی که دارد اقدام به اخذ آن نماید. از جمله ویزای های بیزینس استرالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

-ویزای بیزینس ساب کلاس 188 که اقامت موقت 4 ساله بوده و امکان تبدیل آن وجود خواهد داشت.

-ویزای اقامت دائم استرالیا ساب کلاس 132

-ویزای اقامت دائم استرالیا کلاس 888 که در صورت درخواست اقامت دائم که پس از درخواست اقامت دائم پس از ویزای 188 به روی کار خواهد آمد. که از طریق ویزای اقامت دائم کلاس 89 و اقامت دائم اسپانسری ایالتی کلاس 892 ارائه می شود.

 

اقامت 4 ساله موقت بیزینس ساب کلاس 188

امکان اخذ ویزا 188 به 3 طریق ویزای کارآفرینی، ویزای سرمایه گذاری معمولی و ویزای سرمایه گذاری ویژه امکان پذیر می باشد که در ادامه توضیح کامل تری ارائه شده است:

-ویزای کارآفرینی بیزینس

کارآفرینی رایج ترین ویزای بیزینس استرالیا می باشد که شرایط سختی برای پذیرش نیز نخواهد داشت. از جمله شرایط لازم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

–        افراد زیر 55 سال امکان اخذ این ویزا را خواهند داشت اما باید در نظر داشت که در برخی ایالت ها شرایط سنی ملاک نخواهد بود.

–       داشتن اسپانسرشیپ یکی از ایالت های استرالیا.

–        کسب امتیاز 65 که داشتن مدرک زبان کمک بسزایی جهت بالا بردن امتیاز خواهد کرد اما شرط پذیرش نمی باشد.

–        داشتن گردش مالی بیش از 500 هزار دلار در طی 2 سال از 4 سال گذشته.

–        شخص باید دارایی بیش از 800 هزار دلار داشته باشد البته این دارایی ها می تواند از دارایی های متقاضی و همسرش محاسبه شود.

 

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

-ویزای بیزینس در استرالیا به صورت معمولی

اخذ ویزای بیزینس به صورت معمولی نیز داشتن شرایطی را می طلبد که در ادامه به آن اشاره شده است:

–        داشتن گردش مالی از شرایط ارائه ویزای بیزینس معمولی محسوب نمی شود اما باید فرد سرمایه گذار و همسرش در طی 2 سال از 4 سال گذشته بیش از 2 میلیون دلار سرمایه داشته باشند.

–        فرد متقاضی باید مورد تایید ایالت استرالیایی قرار گرفته و سابقه بیزینس داشته باشد.

–        فرد سرمایه گذار باید تعهد نماید که حداقل 5/1 میلیون دلار در یکی از ایالت های استرالیا سرمایه گذاری نماید.

 

انواع ویزای استرالیا

-ویزای بیزینس استرالیا به صورت ویژه

جهت اخذ این ویزا نیز داشتن گردش مالی مطرح نمی باشد اما میزان مبلغ سرمایه در این ویزا بیش از 5 میلیون دلار خواهد بود.

–        نوع سرمایه گذاری فرد متقاضی باید مورد تایید قرار گیرد.

–        فرد سرمایه گذار باید تعهد نماید که بیش از 5 میلیون دلار به مدت 4 سال در یکی از ایالت های استرالیا سرمایه گذاری خواهد نمود.

–        جهت کسب امتیاز قبولی داشتن مدرک زبان کمک به ویژه ای خواهد کرد البته با اینکه داشتن مدرک زبان ملاک پذیرش نخواهد بود اما ارائه مدرک بالای آیلتس 5 امتیاز در بر خواهد داشت.

 

ویزای اقامت دائم در استرالیا ساب کلاس 132

این ویزا میزان هزینه بیشتری نیاز خواهد داشت و معمولا به صاحبان شرکت های تجاری تعلق می گیرد. اخذ ویزای 132 بیزینس استرالیا مزایای بسیاری دارد که از جمله مزایای آن می توان به امکان ورود خانواده و داشتن اقامت دائم آنها اشاره کرد همچنین اعضای خانواده می توانند از تمامی امکانات رفاهی در استرالیا نیز بهره مند شوند. داشتن شرایط زیر جهت اخذ این ویزا ضروری خواهد بود:

–        فرد متقاضی باید کمتر از 55 سال سن داشته باشد.

–        دارایی فرد متقاضی به همراه همسر از باید طی 2 سال از 4 سال اخیر بیش از 400 هزار دلار بوده باشد.

–        دارایی های فرد متقاضی به همراه همسر وی باید امکان انتقال به استرالیا را داشته و بیش از 1/5 میلیون دلار باشد.

–        کسب و کار فرد متقاضی باید طی 2 سال از 4 سال گذشته مبلغی بیش از 3 میلیون دلار کسب کرده باشد.

–        فرد متقاضی باید 51 درصد از مالکیت بیزینسی را دارا باشد که هر ساله کمتر از 400 هزار دلار درآمد دارد. یا در بیزینس مشارکت 30 درصدی داشته باشد که هر ساله بیش از 400 هزار دلار درآمد دارد و یا 10 درصد از شرکت سهام عام را داشته باشد.

–        داشتن سابقه سرمایه گذاری در کشور های خارجی کمک شایانی به سرعت بخشیدن به اعمال خواهد کرد که در هنگام درخواست تمامی اطلاعات از شما خواسته خواهد شد.

 

ویزای اقامت دائم استرالیا ساب کلاس 888

پس از اینکه فرد متقاضی ویزای 188 را کسب نموده و به کار مشغول شود با داشتن شرایطی می تواند اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 888 را کسب نماید. البته داشتن شرایط زیر در اقامت 4 ساله وی الزامی خواهد بود:

–        در طی دو سال گذشته باشد بیش از 1 سال اقامت دائم در استرالیا داشته باشد.

–        باید بیش از 2 سال در مشاغل بیزینسی فعالیت نماید.

–        51 درصد سهام شرکتی که کمتر از 400 هزار دلار در سال درآمد دارد و یا داشتن 30 درصد سهام شرکتی که بیش از 400 هزار دلار در سال درآمد داشته است.

–        فرد متقاضی باید حداقل 300 هزار دلار گردش مالی در حساب خود را داشته باشد.

 

ویزای 890 و ویزای 892 استرالیا

هر دو این ویزا ها به منظور اقامت دائم استرالیا می باشند و دارندگان ویزا های 160،161 و…165  امکان اخذ این ویزا ها و تبدیل اقامت موقت خود به دائمی را خواهند داشت. داشتن شرایط زیر جهت اخذ این ویزا نیاز خواهد بود:

–        متقاضی باید بیش از 1 سال در استرالیا اقامت داشته باشد.

–        داشتن سابقه 2 ساله بیزینس و بیش از آن با ارائه مدرک نیاز خواهد بود.

–        سابقه مدیریتی خود را مطابق با اعمال ذکر شده نشان دهد.

–        بیش از 75 هزار دلار به بیزینس اختصاص دهد.

–        به صورت تمام وقت باید یک نفر را در استخدام خود داشته باشد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

منبع:سفارت استرالیا

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره