رد کردن لینک ها

اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج

اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج

در این مقاله به بررسی اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج می پردازیم.انگلستان کشوری مدرن و پیشرفته است که در قاره‌ی اروپا قرار دارد ، افرادی که قصد زندگی و ادامه‌ی تحصیل و اشتغال در خارج از کشور را دارند اغلب انگلستان را برای این منظور انتخاب می کنند و می توان گفت این کشور از لحاظ اخذ تابعیت در درجه‌ی اول قرار دارد و این در حالی است که برای گرفتن تابعیت این کشور باید مراحل سخت و مشکلی را که بسیار وقت گیر است طی نمود .

یکی از راه های اخذ تابعیت انگلستان ازدواج کردن با فردی می باشد که اهل انگلیس است و این نکته قابل ذکر است که تابعیت این کشور صرفا بلافاصله بعد از امر ازدواج امکان پذیر نمی باشد و باید مدت زمانی سپری گردد .

* شرایط اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج :

– حداقل سن برای فردی که تقاضای تابعیت می کند 18 سال تمام می باشد .

– فرد متقاضی و شخص حامی باید همدیگر را ملاقات کرده باشند ، در مورد این موضوع ویزای ازدواج کفایت می کند و به سوابقی که حاکی از زندگی مشترک باشد نیازی نیست .

– شخص متقاضی تابعیت ، باید طی مدت زمان 6 ماه از تاریخی که به انگلستان وارد شده است ازدواج خود را با فرد حامی ثبت نماید .

– شخص متقاضی و فرد حامی باید قادر باشند بدون اینکه دولت انگلیس به آن ها کمک مالی بکند امور مالی خود را مدیریت نمایند و بی نیاز باشند .

– شخص حامی و فرد متقاضی ، باید مکانی را برای سکونت و تشکیل زندگی مشترک خود

تعیین نمایند و این مسئله ضروری است .

* مستندات اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج:

– نامه بانکی فرد حامی

– دعوت نامه فرد حامی

فرد حامی باید ثابت کند که مبلغ های زیر را در طی مدت زمان یک سال به دست آورده و درآمد مالیش کافی می باشد و همچنین این مبالغ را به مدت زمان 6 ماه در حساب بانکیش محفوظ داشته است .

برای نامزد به تنهایی : 18600 پوند

برای نامزد و یک فرزند : 22400 پوند

و در صورت داشتن فرزندان دیگر برای هر کدام : 2400 پوند

– موقعیت مهاجرتی فرد حامی

– پاسپورت جدید و قدیمی فرد متقاضی تابعیت

– مشخصات بیو متریک فرد متقاضی مانند اثر انگشت و …

– عکس رنگی 45 *35 به اندازه‌ی متناسب با پاسپورت

– هزینه‌ی مورد نیاز برای ویزا به مبلغ 1625 دلار

– مدرک زبان انگلیسی در سطح A1

اگر در تهیه‌ی مدارک مورد نیاز دچار خطا شوید و یا اطلاعات غلطی را ارائه نمایید احتمال دارد به مدت زمان 10 سال حق ورود به کشور انگلستان را نداشته باشید ، همان طور که مشاهده می

نمایید این موضوع از حساسیت فوق العاده ای برخوردار است بنابراین توصیه می گردد این مراحل را با کمک یک مشاور که در این امر مهارت دارد طی نمایید تا به مشکلی برخورد نکنید .

افراد متقاضی که ویزای نامزدی را می گیرند می توانند طی مدت زمان 6 ماه در کشور انگلستان سکونت داشته باشند و با فرد حامی خود ازدواج کنند و این در حالی است که حق اشتغال به کار در این کشور را ندارند .

* ویزای ازدواج و اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج

فرد متقاضی از تاریخی که به کشور انگلستان وارد می شود به مدت زمان 28 روز مهلت دارد که ازدواج خود را ثبت و قانونی نماید و بعد از ثبت ازدواج اجازه دارد که برای گرفتن ویزای ازدواج اقدام کند ، با در نظر گرفتن این نکته که چنانچه فرد متقاضی فرزندانی داشته باشد که سنشان زیر 18 سال باشد آن ها نیز همراه با خودش ویزا می گیرند .

مدت زمان اعتبار این ویزا پنج سال است که 60 ماه می باشد و اعتبار آن قابلیت تمدید به مدت زمان 33 ماه را نیز دارد ، قابل ذکر است که این مدت زمان حتما باید سپری گردد تا فرد متقاضی مجوز داشته باشد برای اخذ تابعیت و اقامت دائم در کشور انگلستان تقاضا بدهد .

* شرایط  اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج :

اگر فرد متقاضی با شخصی که اهل کشور انگلستان است ازدواج کرده باشد لازم است که شرایط زیر را دارا باشد :

– فرد متقاضی باید به مدت زمان 3 سال در کشور انگلستان حضور داشته باشد و اجازه‌ی اقامت دائم در این کشور را نیز داشته باشد .

– فرد متقاضی در طی مدت 3 سالی که در کشور انگلستان حضور دارد نمی تواند بیش از 270 روز از این کشور خارج شود .

– فرد متقاضی در طی مدت 12 ماه و یا یک سال تا روزی که در خواست می دهد نباید بیشتر از مدت زمان 90 روز از کشور انگلستان خارج شود .

– فرد متقاضی در طی مدت زمانی که در کشور انگلستان سکونت دارد باید شهروندی خوش نام باشد و هیچ گونه نشانه ای که حاکی از فعالیت غیر قانونی که منجر به دستگیری وی از طریق پلیس شده در سوابق وی وجود نداشته باشد .

– فرد متقاضی باید در امتحانی که به منظور زندگی در کشور انگلستان به عمل می آید نمره‌ی قبولی را کسب نموده و آن را با موفقیت به انجام برساند .

– لازم است که فرد متقاضی با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشد .

– داشتن قصد زندگی در کشور انگلستان نیز یکی دیگر از این شرایط برای فرد متقاضی می باشد .

اگر فرد متقاضی با شخصی که اهل کشور انگلستان است ازدواج نکرده باشد لازم است که شرایط زیر را دارا باشد :

– فرد متقاضی باید به مدت زمان 5 سال در کشور انگلستان حضور داشته باشد و اجازه‌ی اقامت دائم در این کشور را نیز داشته باشد .

– فرد متقاضی در طی مدت 5 سالی که در کشور انگلستان حضور دارد نمی تواند بیش از 450 روز از این کشور خارج شود .

– فرد متقاضی در طی مدت 12 ماه و یا یک سال تا روزی که در خواست می دهد نباید بیشتر از مدت زمان 90 روز از کشور انگلستان خارج شود .

– فرد متقاضی در طی مدت زمانی که در کشور انگلستان سکونت دارد باید شهروندی خوش نام باشد و هیچ گونه نشانه ای که حاکی از فعالیت غیر قانونی که منجر به دستگیری وی از طریق پلیس شده در سوابق وی وجود نداشته باشد .

– فرد متقاضی باید در امتحانی که به منظور زندگی در کشور انگلستان به عمل می آید نمره‌ی قبولی را کسب نموده و آن را با موفقیت به انجام برساند .

– لازم است که فرد متقاضی با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشد .

– داشتن قصد زندگی در کشور انگلستان نیز یکی دیگر از این شرایط برای فرد متقاضی می باشد .

 

این مقاله در مورد نحوه‌ی  اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج  می باشد و شامل اطلاعاتی در این زمینه است ، فردی که قصد دارد از طریق ازدواج تبعه‌ی کشور انگلستان شود با مطالعه‌ی این مطلب می تواند شرایط و مدارک لازم را اتخاذ نماید .

منبع:سفارت انگلستان

اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان