رد کردن لینک ها

اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

اگر شما نیز به دنبال اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری هستید و میخواهید در آینده نزدیک مهاجرت خود را به این کشور شکل دهید به شما توصیه می کنیم که با ما تا آخر این مقاله همراه باشید. کشور اتریش با داشتن بهترین و ارزنده ترین فرصت های زندگی خود توانسته نظر و توجه بسیاری از افراد را به سوی خود جلب کرده باشد. امروزه شاهد مهاجرت های بسیار فراوانی به کشور اتریش هستیم که هر یک از این مهاجرت ها با اهداف بسیار متفاوتی شکل می گیرد.

از جمله مهم ترین راه ها و روش های مهاجرت و اخذ اقامت کشور اتریش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. اخذ اقامت اتریش از طریق تحصیل
  2. اخذ اقامت اتریش از طریق کار
  3. اخذ اقامت اتریش از طریق تولد
  4. اخذ اقامت اتریش از طریق پناهندگی

افراد با توجه به شرایط خود یکی از راه های اخذ اقامت این کشور را انتخاب کرده و اقدام به مهاجرت می کنند. کشور اتریش با داشتن سطح زندگی بسیار بالا و اقتصاد پویای خود بهترین بستر را برای پیشرفت شخصی افراد ایجاد می کند و همین امر نیز سبب شده است سالانه هزاران درخواست مهاجرت به کشور اتریش ایجاد شود. امروزه کشور ایران نیز یکی از کشورهایی می باشد که جوانان آن به دنبال اخذ اقامت در کشور اتریش هستند و شما می توانید با مشاهده صف های طولانی در جلوی کنسولگری این کشور، به واقعیت این موضوع پی ببرید. در ادامه مقاله سعی بر آن داریم تا در مورد یکی از راه های اخذ اقامت در اتریش توضیحات بیشتری را به شما عزیزان علاقه مند ارائه دهیم.

اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری همان طور که اشاره شد یکی از راه های منتخبی برای مهاجرت به کشور اتریش می باشد. بسیاری از سرمایه گذاران برای کسب سود و درآمد بیشتر به دنبال سرمایه گذاری در صنعت و کشوری هستند که از ثبات اقتصادی بالایی برخوردار باشد تا بتوانند به راحتی طبق برنامه های بلند مدت خود به کسب درآمد بپردازند.

شما می توانید برای سرمایه گذاری در این کشور با مجرب ترین و با تجربه ترین همکاران ما در سازمان مهاجرت آوات مشورت های لازم را انجام داده و صحیح ترین و بهترین تصمیم را بگیرید. بی شک افراد سودجویی بسیار زیادی وجود دارد که به دنبال کسب منافع بیشتری هستند و به همین دلیل با دادن وعده های دروغین قصد دارند تا سو استفاده های مالی از شما داشته باشند به همین دلیل در تمام مراحل مهاجرت خود، سعی کنید از راه های قانونی اقدام کنید.

از نکات قوت کشور اتریش برای انتخاب جهت سرمایه گذاری می توان به آن اشاره کرد که اتریش در قلب اروپا واقع شده است و شما می توانید با مهاجرت به این کشور از کشورهای همسایه نیز دیدن کرده و فرصت های عقد قرارداد با سرمایه گذاران این کشورها نیز داشته باشید.

مدارک و شرایط لازم برای اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

برای مهاجرت به کشور اتریش از طریق سرمایه گذاری بایستی یک سری مدارک و شرایط را از قبل تهیه و آماده کنید که از جمله مدارک و شرایط لازم برای اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • گواهی مبنی بر داشتن سرمایه کافی که طبق قوانین کشور اتریش می باشد.
  • گواهی مبنی بر نداشتن هیچ گونه سوء پیشینه و سوء سابقه
  • مدارک شناسایی و اصل پاسپورت
  • مدارک تحصیلی و رزومه کاری
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی با حداقل ترین نمره قبولی
  • اخذ ویزای سرمایه گذاری کشور اتریش
  • پر کردن فرم درخواست مهاجرت به این کشور
  • ارائه مدرکی مبنی بر نداشتن هیچ گونه بیماری
  • داشتن بیمه پزشکی

شما می توانید با مهیا کردن مدارک فوق اقدام به اخذ اقامت اتریش داشته باشید. برای اینکه بتوانید در بهترین زمان ممکن به کشور مهاجرت کنید بایستی از چند ماه قبل اقدام به تکمیل مدارک مذکور داشته باشید. ارائه گردش حساب بانکی نیز از مهم ترین مدارک لازم برای مهاجرت به این کشور بوده است. برای اینکه بتوانید از دقیق ترین مدارک لازم برای اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری آگاهی داشته باشید می توانید با همکاران ما در تماس باشید چرا که همکاران موسسه آوات سعی بر آن دارند تا با مطالعه قوانین و مقررات مهاجرین کشور اتریش بهترین و به روزترین اطلاعات را در اختیار متقاضیان بگذارند.

مزایای اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کشور اتریش و به دست آوردن اقامت این کشور از هر طریقی فرصتی بسیار استثنایی می باشد که برای هر فردی ممکن است پیش بیاید. حال آنکه این مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در اتریش باشد که در این صورت نه تنها می توانید یک زندگی بسیار بی نظیری را داشته باشید، بلکه به ثروت و سرمایه شما نیز اضافه خواهد شد. از مزایای اخذ اقامت اتریش می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  •  به دست آوردن اقامت و تابعیت دائم این کشور
  • فرصت آشنا شدن با بزرگترین و موفق ترین سرمایه گذاران کشور اتریش
  • امکان سفر به کشورهای حوزه ی شینگن
  • فرصت بازدید از جاذبه های گردشگری این کشور
  • زندگی در کشوری که از بالاترین امنیت اجتماعی و اقتصادی
  • بهره مند شدن از پیشرفته ترین زیر ساخت های این کشور
  • پرداخت نکردن هیچ گونه مالیات اضافه بر درامد
  • پایین بودن نرخ های مالیاتی

هم چنین شما می توانید با مهاجرت به این کشور از خانواده خود نیز دعوت کنید تا برای ادامه زندگی به اتریش سفر کرده و اقامت دائم آنان را نیز درخواست کرده و به دست بیاورید. فرزندان شما می توانند در بهترین کالج ها و دانشگاه های این کشور به ادامه تحصیل بپردازند و از تمام امکانات ارائه شده بهره مند گردند. مهم ترین نکته ای که بایستی آن را همیشه به خاطر داشته باشید این است که به فرهنگ مردم اتریش احترام بگذارید تا بتوانید زندگی صلح آمیزی را در این کشور داشته باشید.

منبع: سفارت اتریش

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره