رد کردن لینک ها

ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا

ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا

ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا یکی از ویزاهایی است که به افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را به منظور سرمایه گزاری در این کشور دارند تعبیه شده است که انواع مختلفی داشته و بستگی به میزان سرمایه گذاری متفاوت خواهد بود همچنین جهت دریافت ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا مراحل بسیاری را باید طی کنید اما به دلیل خوب بودن بازار کسب و کار در استرالیا ارزش خواهد داشت. در ادامه به توضیحاتی درباره ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا ارائه کرده ایم:

انواع ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا

اخذ ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا از راه های متفاوتی امکان پذیر خواهد بود که هرکدام نیاز به طی کردن مراحل مختص خود را خواهد داشت. از جمله ویزای های تجاری و سرمایه گذاری استرالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

-ویزای سرمایه گذاری 4 ساله استرالیا ساب کلاس 188 که امکان تبدیل به اقامت دائم را نیز خواهد داشت

-ویزای اقامت دائم استرالیا ساب کلاس 132

-ویزای اقامت دائم استرالیا کلاس 888 که در صورت درخواست اقامت دائم و داشتن شرایط آن پس از اخذ ویزای 188 به متقاضی داده خواهد شد

-ویزای اقامت دائم مستقل کلاس 890 و ویزای اقامت دائم اسپانسری ایالتی کلاس 892 نیز از این قبیل ویزا ها هستند.

انواع ویزای استرالیا

اقامت 4 ساله موقت ساب کلاس 188

امکان اخذ این ویزا نیز به 3 طریق ویزای کارآفرینی، ویزای سرمایه گذاری به صورت معمولی و ویزای سرمایه گذاری به صورت ویژه که در ادامه توضیحات بیشتری از این قبیل ارائه شده است:

 

-ویزای کار آفرینی

ویزای کارآفرینی مورد توجه بسیاری از ایرانیان قرار گرفته و افراد زیادی اقدام به دریافت آن می نمایند از جمله شرایط این ویزا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

. به دلیل نیاز کشور استرالیا به سرمایه گذاران افراد زیر 55 سال امکان سرمایه گذاری در استرالیا را خواهند داشت.

. داشتن اسپانسر شیپ از ضروریاتی است که حتما باید به آن توجه شود.

. گرفتن امتیاز کافی نیز حائز اهمیت خواهد بود که فرد متقاضی بایستی حداقل امتیاز 65 را کسب نماید البته به سرمایه شخص، سن، میزان گردش حساب ها، مدرک تحصیلی، داشتن مهارت و… امتیاز داده می شود.

. داشتن گردش مالی 2 ساله در طی 4 سال اخیر به میزان 500 هزار دلار از شرایط اخذ ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا می باشد.

. میزان سرمایه فرد متقاضی از قبیل زمین، دارائیها، ملک، پول نقد،ماشین و… باید بیش از 800 هزار دلار باشد.

-ویزای تجاری و سرمایه گذاری در استرالیا به صورت معمولی

اخذ ویزای سرمایه گذاری به صورت معمولی نیز داشتن شرایطی را می طلبد که در ادامه به آن اشاره شده است:

. گردش مالی از شروط اخذ ویزای سرمایه گذاری به صورت معمولی نیست اما باید فرد سرمایه گذار و همسرش در 2 سال از 5 سال گذشته بیش از 2 میلیون دلار سرمایه داشته باشند.

. فرد متقاضی باید سابقه سرمایه گذاری داشته باشد و مورد تایید سازمان سرمایه گذاری در ایالت گردد.

. تعهدی برای سرمایه گذاری حداقل 5/1 میلیون دلار در یکی از ایالت های استرالیا بدهد.

-ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا به صورت ویژه

. جهت اخذ این ویزا نیز داشتن گردش مالی مطرح نمی باشد اما باید فرد سرمایه گذار همراه همسرش بیش از 5 میلیون دلار سرمایه داشته باشند.

. مورد تایید نوع سرمایه گذاری در ایالت مورد نظر قرار گیرند.

. فرد سرمایه گذار باید تعهد نماید که بیش از 5 میلیون دلار به مدت 4 سال در یکی از ایالت های استرالیا سرمایه گذاری نماید.

. داشتن مدرک زبان ملاک نمی باشد اما امتیاز محسوب خواهد شد که در همین منظور فرد متقاضی می تواند قبل از مهاجرت

ویزای اقامت دائم در استرالیا ساب کلاس 132

این گونه ویزا به صاحبان شرکت های بزرگ و تاجرانی قرار می گیرد که می توانند بیش از یک و نیم میلیون دلار استرالیا در این کشور سرمایه گذاری نمایند. از جمله مزایای ویزای ساب کلاس 132 امکان ورود خانواده فرد متقاضی به این کشور و دریافت اقامت دائم در این کشور خواهد بود که می توانند از تمامی امکانات رفاهی این کشور نیز بهره ببرند. از جمله شرایط اخذ ویزای ساب کلاس 132 می توان به موارد زیر اشاره کرد:

. فرد متقاضی باید کمتر از 55 سال سن داشته باشد.

. دارائی فرد متقاضی به همراه همسرش از 400 هزار دلار بیشتر در 2 سال از4 سال اخیر باشد.

. تمامی دارائی های فرد متقاضی از یک ونیم میلیون دلار بیشتر بوده و امکان انتقال آن به استرالیا وجود داشته باشد.

. فرد متقاضی در کسب و کار خود باید بیش از 3 میلیون دلار در 2 سال از 4 سال اخیر گردش مالی داشته باشد.

. داشتن بیش از 50 درصد مالکیت بیزینسی که هر ساله کمتر از 400 هزار دلار درآمد دارد ویا داشتن 30 درصد از بیزینسی که هر ساله بیش از 400 هزار دلار درآمد دارد و یا 10 درصد از شرکت سهام عام را داشته باشد.

.همچنین ارائه سوابق کاری در این زمینه بسیار حائز اهمیت خواهد بود و داشتن سابقه سرمایه گذاری در کشور های خارجی کمک بسزایی به شما خواهد نمود.

ویزای اقامت دائم استرالیا ساب کلاس 888

چنانچه فرد متقاضی بتواند از طریق ساب کلاس 188 مهاجرت نموده و مورد تایید قرار گیرد می تواند با داشتن شرایط زیر اقدام به دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا ساب کلاس 888 نماید:

. داشتن یک سال اقامت در کشور استرالیا در طی دو سال گذشته

.حداقل 2 سال در مشاغل بیزینسی سابقه داشته باشد و تمامی مدارک و شواهد را ارائه دهد.

.داشتن بیش از 50 درصد سهام در شرکتی که سالانه کمتر از 400 هزار دلار درآمد دارد ویا داشتن 30 درصد سهام در شرکتی که بیش از 400 هزار دلار در سال درآمد دارد.

. حداقل 300 هزار دلار گردش مالی فرد متقاضی در یک ساله اخیر

ویزای 890 و ویزای 892 استرالیا

این ویزا ها ویزای اقامت دائم در استرالیا می باشد که دارندگان ویزا های 160،161و…165  می توانند از طریق اخذ این ویزا ها اقامت دائمی خود در استرالیا را تثبیت نمایند. جهت اخذ این ویزا ها داشتن شرایط زیر الزامی است:

. متقاضی باید بیش از یک سال اقامت در استرالیا را داشته باشد

. فرد متقاضی باید بیش از 2 سال سابقه بیزینسی داشته و تمامی شواهد را ارائه نماید.

. اثبات سابقه مدیریتی که باید بیش از 50 درصد سهم از شرکتی که کمتر از400 هزار دلار سالانه درآمد دارد و یا 30 درصد سهم از شرکتی که سالانه بیش از 400 هزار دلار درآمد دارد.

. اختصاص دادن بیش از 75 هزار دلار مخصوص به بیزینس

. استخدام نمودن حداقل یک نفر به صورت کار تمام وقت

مقالات مرتبط با تحصیل در استرالیا:

 

 

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سایت استرالیا

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره