رد کردن لینک ها

ویزای تجاری استرالیا

ویزای تجاری استرالیا

ویزای تجاری استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که قصد تجارت و یا سرمایه گذاری در استرالیا را داشته باشند. مهاجرت به استرالیا از این طریق یکی از بهترین و پر مخاطب ترین روش هاست چرا که امر دخیل سرمایه فردی و داشتن شرایط لازم خواهد بود. استرالیا انواع ویزا های متفاوت جهت این امر در نظر گرفته که در ادامه توضیح مختصری درباره هر یک از ویزا ها ارائه کرده ایم:

انواع ویزای تجاری در استرالیا

کشور استرالیا برای سرمایه گذاران 3 ویزای متفاوت در نظر گرفته که هر یک شرایط خاص خود را خواهد داشت:

–         اقامت 4 ساله در استرالیا که امکان تبدیل به اقامت دائم نیز خواهد داشت ویزای ساب کلاس 188 استرالیا

–         گروه اقامت دائم سرمایه گذاری استرالیا از طریق ویزای 132 استرالیا

–         گروه اقامت دائم سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 888 که پس از درخواست اقامت دائم پس از ویزای 188 ارائه خواهد شد

انواع ویزای استرالیا

گروه اقامت موقت 4 ساله ساب کلاس 188

ویزای موقت ساب کلاس 188 استرالیا به خودی خود به 3 بخش جداگانه تقسیم می شوند:

–         ویزای کارآفرینی

–         ویزای سرمایه گذاری معمولی

–         ویزای سرمایه گذاری ویژه

در ادامه به بررسی تک به تک ویزا های ذکر شده پرداخته ایم:

ویزای کارآفرینی استرالیا

درخواست ویزای کارآفرینی استرالیا مستلزم داشتن شرایط زیر خواهد بود.

–         فرد متقاضی باید سنی کمتر از 55 داشته باشد اما این امر در تمامی ایالت ها صادق نخواهد بود و در برخی مواقع سنین بیشتر نیز شانس پذیرش خواهند داشت.

–         داشتن اسپانسرشیپ از ایالت استرالیا

–         داشتن امتیاز 65 که برای اخذ این ویزا ضروری خواهد بود

–       داشتن کسب و کار در کشور مبدا و اثبات آن از ملزومات می باشد.

–         فرد متقاضی باید حداقل 800 هزار دلار استرالیا در زمان ورود به استرالیا سرمایه داشته باشد و در طی 2 سال گذشته گردش حسابی بیش از 500 هزار دلار استرالیا داشته باشد.

–         یکی از ایالت های استرالیا باید کسب و کار فرد متقاضی را مورد پذیرش قرار دهند.

–         مهارت زبان شرط لازم نیست اما داشتن آیلتس 5 به بالا جهت کسب امتیاز می شود.

–         سرمایه گذار باید متعهد شود که در طی 2 سال از اقامت خود کسب و کار مورد نظر را راه اندازی خواهد کرد.

 

ویزای سرمایه گذاری معمولی استرالیا

گردش مالی برای اخذ این ویزا مطرح نخواهد بود اما فرد متقاضی به همراه همسر خود باید بیش از 2/25 هزار دلار استرالیا در طی 2 الی 5 سال اخیر سرمایه داشته باشند. سابقه مدیریتی خوبی در کارنامه خود داشته و آنرا اثبات نمایند. سپس باید مورد تایید یکی از ایالت های استرالیایی قرار گیرند. همچنین باید تعهد نماید که در یکی از ایالت های استرالیا بیش از یک و نیم میلیون دلار سرمایه گذاری خواهد کرد.

ویزای سرمایه گذاری ویژه استرالیا

این نوع ویزا تکمیل ویزای قبلی می باشد و مانند ویزای سرمایه گذاری معمولی گردش مالی در آن مطرح نخواهد بود اما فرد متقاضی باید جهت اخذ این ویزای تجاری استرالیا شرایط زیر را داشته باشد:

–         داشتن حداقل 5 میلیون دلار استرالیا سرمایه به همراه همسر متقاضی

–         یکی از ایالت های استرالیا باید نوع سرمایه گذاری شما را تایید نمایند.

–         فرد متقاضی باید تعهد نماید که بیش از 5 میلیون دلار در یکی از ایالت های استرالیا سرمایه گذاری خواهد کرد.

–         داشتن نمره زبان از شروط پذیرش این ویزا نخواهد بود اما کمک بسزایی در سرعت بخشیدن به انجام امور خواهد کرد و امتیاز به ویژه ای دارد.

گروه اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای تجاری 132

کسانی که توانایی سرمایه گذاری بیشتری داشته باشند امکان اخذ این ویزا را خواهند داشت و باید مدیر و یا صاحب یک شرکت صاحب نام در کشور مبدا بوده باشند. به طوری که متقاضی این ویزا باید متعهد شود که در هنگام ورود به خاک استرالیا مبلغی بیش از یک و نیم دلار استرالیا به این کشور آورده و در یکی از کارهای مربوط تجاری سرمایه گذاری نماید.

اخذ این ویزا مزایای بسیاری به همراه خواهد داشت و یکی از مهمترین مزایای آن داشتن اقامت دائم استرالیا می باشد که فرد متقاضی و خانواده وی از همان بدو ورود اجازه اقامت دائم استرالیا را خواهند داشت.

اخذ این ویزا مستلزم داشتن شرایط زیر می باشد:

–         سن فرد متقاضی همانند ویزای 188 باید کمتر از 55 سال باشد

–         دارایی های فرد متقاضی به همراه همسرش باید بیش از یک و نیم میلیون دلار استرالیا بوده و امکان انتقال به استرالیا وجود داشته باشد.

–         فرد متقاضی از طریق کسب و کار خود باید گردش حسابی بیش از 3 میلیون دلار در یک یا چند نوع بیزینس در طی 2 سال از طول 4 سال اخیر کسب کرده باشد.

–         فرد متقاضی باید 51 درصد مالکیت شرکتی را داشته باشد که کمتر از 400 هزار دلار در سال درآمد دارد و یا 30 درصد از کسب و کاری را شریک باشد که بیش از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد. و یا بیش از 10 درصد سهام شرکت سهامی عام را داشته باشد.

گروه اقامت دائم استرالیا ساب کلاس 888

این ویزا پس از درخواست اقامت دائم ویزای 188 استرالیا به فرد در صورت داشتن شرایط زیر تعلق خواهد گرفت.

برای گروه کارآفرینی باید شرایط زیر را داشته باشد:

–         فرد متقاضی پس از 2 سال اقامت خود در استرالیا امکان درخواست این ویزا را خواهد داشت چرا که در طی 24 ماه قبل از درخواست باید 1 سال اقامت دائم در استرالیا داشته باشد.

–         حداقل باید به طول 2 سال در یکی از ایالت های استرالیا فعالیت تجاری داشته باشد و مدرک مالیاتی خود را به صورت دقیق در طی 24 ماه گذشته ارائه دهد.

–         سابقه مدیریتی فرد نیز باید طبق موارد زیر مشخص شود:

. باید 51 درصد سهم از شرکتی که کمتر از 400 هزار دلار در سال درآمد دارد را داشته باشد.

. باید 30 درصد از شرکتی را سهام باشد که بیش از 400 هزار دلار در سال درآمد دارد.

. باید 300 هزار دلار در یک سال اخیر درخواست این ویزا گردش حساب داشته باشد.

برای گروه سرمایه گذاری معمولی نیز باید فرد حداقل 2 سال به وسیله این ویزا در استرالیا اقامت داشته و 4 سال از زمان سرمایه گذاری فرد گذشته باشد.

زیر گروه سرمایه گذاری ویژه نیز داشتن 4 سال اقامت پس از اخذ ویزا را می طلبد و همچنین فرد متقاضی باید حداقل 40 روز سال را در استرالیا بوده و خانواده وی نیز باید بیش از 180 روز در این کشور اقامت داشته باشند.

 

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

منبع:سفارت استرالیا

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره