رد کردن لینک ها

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش یک ایده منطقی و یک دلیل خوب برای مهاجرت به اتریش است که به دنبال خود می‌تواند شانس اشتغال و متعاقباً اقامت دائم در اتریش را نیز برایتان به همراه داشته باشد. اگر هم قصدتان صرفاً تحصیلی بوده و تصمیم و برنامه‌ای برای اشتغال یا ماندن در اتریش ندارید، اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش باز هم گزینه‌ای از هر جهت مطلوب برای شماست. اقامت و زندگی در کشور اتریش را می‌توان یک مزیت تلقی کرد. زیرا اتریش یک کشور امن، تاریخی و زیبا بوده که از حیث اقتصادی در زمره برترین کشورهای جهان قرار می‌گیرد.

با این حال ما قصد داریم که در مطلب حاضر، اتریش را صرفاً از جنبه‌ی تحصیلی مورد بررسی قرار داده و به مباحث مربوط به اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش بپردازیم.

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش چه مزایایی دارد؟

دانشگاه‌های اتریش یک مقصد معتبر برای مسیر تحصیلی شما هستند. از میان 400 دانشگاه برتر دنیا 5 تای آن‌ها در اتریش واقع هستند و سایر مراکز دانشگاهی این کشور نیز دارای رتبه و جایگاه جهانی معتبر می‌باشند.

اتریش یکی از کشورهایی است که فلسفه‌ی پژوهش و روحیه‌ی علم جویی در آن قدمتی به بلندای تاریخ دارد و خاستگاه اندیشمندان علوم انسانی و اساطیر بزرگ عرصه هنر مثل زیگموند فروید و موتزارت است و به مهد موسیقی و هنر جهان شهرت دارد.

ارزان بودن تحصیل در دانشگاه‌های اتریش یا همان مقرون‌به‌صرفگی یکی دیگر از وجوه تمایز درس خواندن در این کشور است. هزینه تحصیل در اتریش برای دانشجویانی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به خاک این کشور وارد می‌شوند، بسیار اندک است و سایر دانشجویان نیز می‌توانند با پرداخت هزینه‌ای معقول و شاید حتی بتوان گفت ناچیز، در دانشگاه‌های این کشور درس بخوانند.

پیشنهاد مطالعه »
اخذ ویزای کار اتریش

از آنجا که دانشجویان خارجی زیادی با زبان، نژاد و ملیت متفاوت از سراسر کشورهای دنیا در دانشگاه‌های اتریش مشغول به تحصیل هستند، فضای این دانشگاه‌ها نوعی جَوِ فرهنگی مختلط و بین‌المللی دارد که این امر، کار را برای انطباق هر چه سریع‌تر شما با محیط جدیدی که در آن قصد تحصیل دارید، آسان می‌کند.

اخذ پذیرش اتریش و فارغ‌التحصیل شدن از آن‌ها یکی از امتیازات و نقاط قوت شما در مقایسه با رقبایتان برای یافتن شغل در این کشور باشد و حتماً می‌دانید که اشتغال در اتریش نیز می‌تواند به‌مثابه مُهر قطعیت بر مجوز اقامت دائمتان در این کشور باشد.

حالا با این توضیحات احتمالاً شما هم قانع شده‌اید که چرا اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش برای هر مقطع تحصیلی می‌تواند یک هدف ارزشمند باشد! این‌طور نیست؟!

ویزای دانشجویی اتریش

برای پذیرش تحصیلی در اتریش باید ویزای دانشجویی بگیرید. بنابراین اگر در پذیرش تحصیلی در اتریش مصمم هستید، بهتر است وقت را هدر ندهید و در زودترین زمان ممکن نسبت به رزرو وقت ملاقات جهت مصاحبه در سفارت اتریش اقدام کنید. توجه کنید که این یک فرایند زمان‌بر است و ممکن است لازم باشد تا چند ماه و حتی بیش از یک سال برای رسیدن روز مصاحبه انتظار بکشید. پس بهتر است لحظه‌ها را نیز مغتنم بشمارید!

در روز مصاحبه باید با اعتمادبه‌نفس و از همه مهم‌تر با صداقت ظاهر شوید و مدارک لازم جهت ارائه به سفارت اتریش را به همراه داشته باشید.

ممکن است احساس کنید که لحظات اندکی کُند و تا حدی فرسایشی سپری می‌شوند و شاید هم نگران رنگ رخساره‌ای باشید که از حال متلاطم و مضطرب درونتان خبر می‌دهد. اما مطمئن باشید که از عهده‌اش برمی‌آیید. لحظات پُرتنش روز مصاحبه، بعدها به بخش جذابی از خاطراتتان تبدیل خواهند شد.

پیشنهاد مطالعه »
بهترین روش اقامت اتریش

مجدداً تأکید می‌کنیم که صداقت را سرلوحه‌ی کارتان قرار داده و تا می‌توانید، متقاعدکننده ظاهر شوید. پس از آن در صورت عدم وجود نقص و کاستی در مدارکتان، ویزای دانشجویی اتریش را اخذ نموده و آماده یک ماجراجویی هیجان‌انگیز خواهید بود. حالا دیگر تا اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش راه زیادی باقی نمانده!

مدارک لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش

برای پذیرش تحصیلی در اتریش باید مجموعه کاملی از مدارک لازم را آماده کرده و آن‌ها را به انگلیسی یا آلمانی ترجمه نمایید و در اختیار دانشگاه مدنظرتان قرار دهید. البته با توجه به غالب بودن زبان آلمانی و اساساً به این دلیل که اتریش، یک کشور آلمانی‌زبان است، پیشنهاد می‌شود که حتی‌الامکان ترجمه مدارک به زبان آلمانی انجام پذیرد.

برگه‌ی تقاضای پذیرش از دانشگاه مورد نظر، مدارک شناسایی، عکس (معمولاً دو قطعه)، پاسپورت معتبر، گواهی دیپلم، آخرین مدرک تحصیلی و ریزنمرات، گواهی عدم سوء پیشینه، مقالات و دستاوردهای علمی (در صورت وجود) و … از مهم‌ترین مدارکی هستند که باید به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید، ارائه دهید. لازم به ذکر است که این مدارک صرفاً مشروط به داشتن مُهرِ مخصوص سفارت اتریش و وزارت‌های امور خارجه و دادگستری این کشور اعتبار خواهند داشت.

اعتبار مدارک دانشگاه‌های ایرانی در اتریش

متأسفانه در این ارتباط حامل اخبار چندان خوشی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد نیستیم. زیرا بنا به تصویب یک قانون جدید از سال 2018 مدارک صادرشده از سوی این نهاد علمی در ایران موردقبول بیشتر دانشگاه‌های اتریش قرار نمی‌گیرد.

اما دانش‌آموختگان سایر نهادها می‌توانند برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش و ادامه تحصیل در این کشور با توجه به ضوابط تعیین‌شده اقدام نمایند.

پیشنهاد مطالعه »
ویزای ویزیت انگلستان

وضعیت زبان برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش

یکی دیگر از مزیت‌های اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش این است که عامل زبان نمی‌تواند به‌عنوان یک مانع بزرگ بر سر راهتان قرار بگیرد. داشتن مدرک زبان برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش الزامی نیست.

هرچند که یادگیری آن پس از پذیرش و برای تحصیل در اتریش، یک الزام حیاتی خواهد بود. شما می‌توانید پس از اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش و ورود به این کشور با شرکت در دوره‌ها و کلاس‌های زبان در هر یک از زبان‌های آلمانی یا انگلیسی به سطح موردنظرتان برسید.

ضمناً در اتریش هم می‌توانید به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی درس بخوانید که البته این امر به رشته و دانشگاه مدنظرتان نیز بستگی دارد. با این وجود اگر مایلید که تجربه‌تان از زندگی و تحصیل در اتریش از هر نظر عالی باشد، پیشنهاد می‌کنیم که پایه‌تان را در هر دو زبان انگلیسی و آلمانی تا جایی که می‌توانید قوی‌تر کنید.

منبع: سفارت اتریش

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره