شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

اخذ پذیرش در سوئیس + مدارک و شرایط لازم

اخذ پذیرش در سوئیس + مدارک و شرایط لازم

اخذ پذیرش در سوئیس

برای اخذ پذیرش در سوئیس بعد از گذشت 10 سال (یا کمتر) زندگی در سوئیس افراد می­توانند اقامت دائم و شهروندی سوئیس را بگیرند. یکی از راه های رایج مهاجرت به کشورهای مقصد این است که افراد متقاضی برای سال های طولانی در آن کشور اقامت کنند. این زمان معمولا بین 5 تا 12 سال متفاوت است. البته برخی کشورها شرایط متفاوتی دارند و می­توان بعد از گذران این مدت برای اخذ اقامت حتی تابعیت بگیرند.

– داشتن پاسپورت سوئیس یکمزیت بسیار بزرگ محسوب می­شود. چرا که ارزش پاسپورت سوئیسی در بین کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار می­گیرد و بسیار کاربردی می­باشد.

– به طور قطع پذیرش افراد متقاضی از اتحادیه ­ی اروپا برای اقامت دائم در سوئیس بسیار بالاتر از افراد متقاضی خارج از اتحادیه خواهد بود. همچنین مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در سوئیس با دیگر کشورها کمی متفاوت ­تر می­باشد. اما در مواردی نیز مشترک­ اند:

صدور مجوز اقامت دائم در سوئیس:

اخذ اقامت کشور سوئیس فقط به منظور اجازه ­ی سکونت در این کشور خواهد بود و مزایای زیادی نخواهد داشت اما افرادی با تابعیت سوئیسی از مزایای زیادی بهره­مند میشوند:

– وضعیت آزاد شغلی:

افرادی که اقامت دائم یا تابعیت سوئیس را دارند می­توانند به راحتی نسبت به تخصص یا هنر و تحصیل خود صاحب یک شغل مناسب شوند و محدودیتی از بابت انتخاب شغل نداشته باشند.

– حق ایجاد شغل و کارآفرینی بدون محدودیت:

یکی از مزایای داشتن اقامت دائم یا تابعیت سوئیس اجازه کارآفرینی درسوئیس می­باشد. حال ممکن است  این اقامت دائم از طریق ازدواج بدست بیاید یا از طریق پناهندگی به مدت 10 یا 12 سال اما به هرحال یکی از مزایای اقامت دائم در سوئیس حق خود اشتغالی می­باشد.

پیشنهاد مطالعه »
اقامت دائم در  کانادا

-حق تحصیل:

رسمیت مدارک تحصیلی، دریافت کمک­ های مالی از مؤسسات و دولت سوئیس

– توانایی خرید ملک بدون محدودیت کاری

– توانایی زندگی در تمامی نقاط سوئیس

– دسترسی به خدمات رفاهی و اجتماعی و مالی شهروندان

– حق رأی و اشتغال در مراکز دولتی: مردان سوئیسی با داشتن تابعیت بین سن 18 تا 34 بایستی به خدمت سربازی بروند.

– طبق قوانین سوئیس افراد که تابعیت سوئیسی دارند حتی بعد از ترک سوئیس می­توانند تابعیت خود را حفظ کنند و تابعیت‌ آنها باطل نمی­شود.

درخواست سکونت دائم یا اقامت دائم

یکی از موارد لازم برای اخذ اقامت در این کشور تکمیل مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در سوئیس میباشد که بسته به نوع درخواست اقامت شخص از کشور سوئیس می­باشد.

اگر 10 سال در کشور سوئیس زندگی کرده باشید می­توانید پس از آن درخواست برای اخذ مجوز اقامت دائم و یا سکونت نوع c داشته باشید. البته این شرایط برای افراد خارج از اتحادیه اروپا می­باشد و افراد متقاضی از آمریکا و کانادا در مدت 5 سال میتوانند درخواست اقامت دائم داشته باشند.

البته باید به این مزیت هم توجه داشت که در این 10 یا 12 سال که فرد پناهنده کشور سوئیس می­شود. می­تواند برای مدت کوتاهی این کشور را ترک کند اما باید در این مدت با اداره مهاجرت در ارتباط باشد و از جزئیات خاص این دوره آگاه شود. در این مدت می­تواند مهارت­ های زبانی خود را تقویت کنید.

شرایط اخذ در سوئیس

1- پذیرش در سوئیس از طریق ازدواج:

هر فردی که با یک تبعه سوئیس ازدواج کند و 5 سال در این کشور مانده باشد و حداقل 3 سال از ازدواج آنها سپری شده باشد، می­تواند اقامت سوئیس را بگیرد. پذیرش از طریق ازدواج نیازی به امتحان زبان ندارد ولی باید شرایط زیر را رعایت کند:

پیشنهاد مطالعه »
شرایط پذیرفته شدن در آزمون پزشکی در سوئیس

– فرد متقاضی اقامت باید با شرایط زندگی در سوئیس عادت کرده باشد.

– مطیع قانون سوئیس باشد.

– جرم و جنایتی نداشته باشد و امنیت داخلی و خارجی سوئیس را به خطر نیندازد.

2- پذیرش از طریق تحصیلی:

یکی از نکات درباره­ ی پذیرش در این کشور آگاهی از مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در سوئیس می­باشد. سوئیس یک کشور سخت مهاجر پذیر است و می­تواند سهمیه­ ی محدودی برای پذیرش دانشجویان خارجی داشته باشد. اما دانشجویان می­توانند با داشتن یک شغل مناسب حین تحصیل در سوئیس یا بعد از پایان تحصیلات اقدام به اخذ پذیرش در سوئیس را کنند و شرط لازم برای اخذ اقامت دائم افراد دانشجو در سوئیس داشتن یک شغل مناسب با درآمد کافی و تسلط به یکی از زبان­ های رسمی سوئیس تأثیرگذار میباشد.

3- پذیرش در سوئیس از طریق پناهندگی:

در صورت آگاهی از مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در سوئیس ، می­توان با اطلاعات بیشتری نسبت به تکمیل فرآیند پذیرش در سوئیس اقدام کرد. اگر فرد متقاضی پذیرش در سوئیس به مدت 10 تا 12 سال در کشوری اقامت کند می­تواند اقامت دائم یا تابعیت آن کشور را بگیرد.

4- اقامت کاری:

افرادی که برای انجام شغلی یا کارآفرینی یا خوداشتغالی و تجارت درخواست پذیرش به آن کشور را داده ­اند یکی از مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در سوئیس داشتن تأیید حساب بانکی به انداز­ی 50 میلیون تومان در حساب شخص می­باشد.

مدارک لازم جهت اخذ اقامت سوئیس:

به طور کلی مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در سوئیس با دیگر کشورها مشترک است و فقط شرایطی خاص آن را استثنا می­کند:

پیشنهاد مطالعه »
کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان

1- کپی پاسپورت

2- متقاضیان پذیرش در دانشگاه ­های سوئیس باید گواهی فارغ التحصیلی و یا گواهی معادل آن با تأییدیه دانشگاه را ارائه دهند.

3- اگر درخواست پذیرش از طریق دانشجویی باشد باید سال آخر دیپلم خود را به اتمام رسانده باشد.

4- تأییدیه­ ی مالی فرد متقاضی اقامت در سوئیس:

حساب بانکی و مالی فرد متقاضی باید از طریق سفارت سوئیس در ایران تأیید بشود و آنها اقدام به استعلام حساب بانکی شخص متقاضی می­کنند و در این امر بسیار سختگیر عمل می­کنند و هرگونه تقلب باعث ریجکتی فرد متقاضی می­شود و امکان حل این مشکل بسییار نامعلوم می­باشد.

5- تسلط به زبان­های پیش نیاز در سطح b2/b1

6- بیمه نامه فرد متقاضی.

7- در صورت اخذ اقامت کاری باید کارفرما نامه­ ی درخواست کاری را که از کانتون اجازه آن را گرفته برای فرد متقاضی ارسال کند.

آگاهی از مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در سوئیس یکی دیگر از راه های دستیابی به اقامت کشور سوئیس می­باشد به طوری که اگر اقدام به اخذ پذیرش در سوئیس شود و مدارک دریافتی ناقص باشند یا از درخواست اقامت از طریق نادرستی انجام شده باشد، درخواست فرد متقاضی عقب افتاده و مدت زمان طولانی برای تأیید صرف خواهد شد.

منبع: سفارت سوئیس

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ