رد کردن لینک ها

ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان

ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان

ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان در بین سایر روشهای اقامت و تابعیت انگلستان, از اهمیت بالایی برخوردار است. از آنجا که دولت انگلستان برای توسعه و پیشرفت اقتصادی خود تلاش می کنند. همواره سعی دارند مسیر سرمایه گذاری به انگلستان و انتقال دانش و فناوری را در اولویت خواسته خود قرار دهند. بنابراین زمانی که متقاضیان, درخواست ویزای سرمایه گذاری دارند امکان جلب توجه و رضایت دولت انگلستان, را بیشتر از سایر روشهای اقامت به انگلستان دارند. لطفا با ما همراه باشید تا مطالب مهمی از انواع سرمایه گذاری در انگلستان و به طور ویژه سرمایه گذاری از طریق ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان را بررسی کنیم.

اقامت و تابعیت انگلستان:

به ندرت افرای یافت می شوند که بدون داشتن هدف اقدام به کاری کنند. بنابراین هدف از مهاجرت هر چه که باشد نیاز به دانستن روشهای مهاجرتی است:
· اقامت و تابعیت انگلستان از طریق تحصیل
· اقامت و تابعیت انگلستان از طریق ازدواج
· اقامت و تابعیت انگلستان از طریق تولد فرزند
· * اقامت و تابعیت انگلستان از طریق سرمایه گذاری
· اقامت و تابعیت انگلستان از طریق کار
· اقامت و تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی

اینکه کدام روش را انتخاب می کنید بستگی به شرایط شخصی, انگیزه و هدف از اقامت, تمکن مالی شما, و … دارد.
انواع ویزای انگلستان و هر آنچه لازم است بدانید:
از طریق سایت رسمی انگلستان می توانید جهت اخذ این ویزا اقدام کنید. برای تعیین وقت سفارت انگلیس, لازم است به دلایل زیر از قبل نوع ویزای خود را مشخص کرده باشید:

پیشنهاد مطالعه »
ویزای کاری آلمان (ویزای جستجوی کار)

معرفی انواع ویزای انگلیس:

· ویزای Tier 1 اقامت و تابعیت انگلستان از طریق: ***سرمایه گذاری, کارآفرینی, فارغ التحصیلان کارآفرین, نابغه و نخبه
· ویزای Tier 2اقامت و تابعیت انگلستان از طریق: کار عمومی, ویزای جابجایی کارمند, ویزای مبلغان مذهبی و دینی, و ورزشکاری
· ویزای Tier3اقامت و تابعیت انگلستان از طریق: موقت کاری برای افراد کم سن و سال و بدون تخصص
· ویزای Tier 4اقامت و تابعیت انگلستان از طریق : تحصیل دانشجویان 17 سال به بالا و تحصیل کودکان 4 تا 17 سال
· ویزای Tier 5 اقامت و تابعیت انگلستان از طریق : مربوط به متقاضیان کار موقت در انگلستان است.

ویزای دو میلیون پوندی انگلستان:

انگلستان 2 روش سرمایه گذاری را برای ورود و اقامت انگلستان معرفی کرده است.
1. سرمایه گذاری 50 هزار پوندی انگلستان(ویزای کارآفرینی انگلستان پس از تحصیل)
2. *سرمایه گذاری 2 میلیون پوندی انگلستان . سرمایه گذاری یک میلیون پوندی انگلستان

1. سرمایه گذاری 50 هزار پوندی انگلستان(ویزای کارآفرینی انگلستان پس از تحصیل)

اگر متقاضی فارغ التحصیل یکی از دانشگاه های معتبر انگلستان باشد و یا در حال حاضر در انگلستان مشغول به تحصیل باشد می تواند پس از تحصیل با ارائه ایده ای خلاقانه و اجرایی کردن ایده نظر مساعد دولت انگلستان را به دست آورد. و ویزای تحصیلی خود را به ویزای سرمایه گذاری 50 هزار پوندی تبدیل کند و با شرایطی موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان شود.

ویزای کارآفرینی انگلستان و هر آنچه لازم است:
· مبلغ 50 هزار پوند به عنوان سرمایه گذاری در کسب و کاری نوین
· مدرک تحصیلی که مرتبط با کسب و کار نوین فرد کارآفرین باشد.
· ارائه مدرک زبان انگلیسی با نمره حداقل 5 آیلتس
· دارا بودن حداقل 16 سال شرط سنی
· دارا بودن مدرک دانشگاهی کارشناسی کارشناسی ارشد دکتری
· متقاضی ویزای کارآفرینی نمی تواند به غیر از کسب و کار خود به کار دیگری مشغول شود
· اثبات تمکن مالی متقاضی
· گواهی عدم سوء پیشینه

پیشنهاد مطالعه »
کار ضمن تحصیل در استرالیا

2. * ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان (سرمایه گذاری 2 میلیون پوندی)

شخص متقاضی ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان, باید توانایی مالی انتقال این مبلغ را به انگلستان جهت سرمایه گذاری داشته باشد. ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان در دسته ویزای Tier 1 قرار دارد. متقاضیان ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان, که به عنوان متقاضیان صاحبان تجارت هم نام برده می شوند. نیازی به پیشنهاد شغلی و دعوتنامه کاری ندارند. در واقع هدف از طرح ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان جذب افراد متمول است.

ویزای ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان شرایط, مدارک و بیشتر بدانیم:
· پاسپورت معتبر با 6 ماه اعتبار و دارای حداقل دو صفحه خالی
· ارائه مدرکی دال بر وجود مبلغ سرمایه گذاری
· ارائه طرح تجاری و کارآفرینی
· حداقل 2 میلیون پوند سرمایه در خرید اوراق قرضه دولت انگلستان و یا خرید اوراق قرضه یک شرکت تجاری معتبر و ثبت شده در انگلستان
· مبلغ 2 میلیون پوند باید در دسترس و قابل انتقال به انگلستان باشد.
· متقاضی اجازه سرمایه گذاری در زمینه املاک و توسعه املاک را ندارد.
· کسب امتیاز 75 از سیستم امتیاز دهی
· سرمایه می تواند هم متعلق به متقاضی و یا متعلق به همسر وی باشد.
· متقاضی ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان باید خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس باشد.
· شرط سنی حداقل 18 سال رعایت شود.
· نیازی به ارائه مدرک زبان نیست.
· مدارک و شواهدی که نشان دهد متقاضی تمکن مالی مناسب برای هزینه های زندگی خود و همراهان دارد. همراه متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر 18 سال باشد
· افتتاح یک حساب بانکی در انگلیس
· بررسی عملکرد متقاضی در طول مدت سرمایه گذاری در انگلستان
· 6 ماه از سال باید در انگلستان حضور فیزیکی داشته باشید

پیشنهاد مطالعه »
 مهاجرت به  انگلستان از طریق پناهندگی

با دریافت ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان متقاضی می تواند برای مدت 3 سال و 4 ماه در انگلستان اقامت داشته باشد. و با شریطی( اگر سرمایه 2 میلیون پوند هنوز وجود داشته باشد) می تواند برای 2 سال دیگر ویزای خود را تمدید کند. و در نهایت بعد از گذشت 5 سال متقاضی به هدف خود که اقامت دائم است می رسد. این انتظار می تواند کمتر شود اگر:
اگر متقاضی مبلغ 5 میلیون پوند سرمایه گذاری کند بعد از گذشت 3 سال به اقامت دائم انگلستان دست می یابد.
اگر متقاضی مبلغ 10 میلیون پوند سرمایه گذاری کند بعد از گذشت 2 سال به اقامت دائم انگلستان دست می یابد.

با توجه به شرایط اقتصادی مناسب انگلستان و ثبات اقتصادی, متقاضیان ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان برای امنیت و بازگشت سود سرمایه خود, کشور انگلستان را هدف خواسته خود قرار می دهند.
1. یا تعریف فتن منابع جدید
2. ایجاد هرگونه تشکیلات جدید در صنعت[۳]

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 18 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

منبع: سفارت انگلستان

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره