رد کردن لینک ها

کار در رشته فیزیوتراپی در آلمان

رشته فیزیوتراپی در آلمان

رشته فیزیوتراپی در آلمان از آن دسته رشته هایی است که متقاضیان زیادی دارد. داشتن اطلاعات در خصوص کار در آلمان مخصوصا رشته های پزشکی که متقاضیان زیادی را به همراه دارد از مهم ترین مسائل برای متقاشیان جویای کار در آلمان و اروپا میباشد.  افرادی که در رشته پزشکی در دانشگاه های اروپای تحصیل نموده باشند و مدرک تحصیلی از دانشگاه های معتبر اروپایی داشته باشند شانس بیشتری برای ویزای کار آلمان خواهند داشت.

 

معادل سازی مدارک

معادل سازی و به رسمیت شناختن یک فیزیوتراپ خارجی در آلمان امکان پذیر است اما شرایطی را داراست که در این گفتار شما عزیزان را به صورت کلی با آن آشنا می سازیم.

اگر یک فارغ التحصیل رشته فیزیوتراپی از یکی از کشورهای اتحادیه اروپا باشید بر اساس بخشنامه ۲۰۰۵/۳۶/EC پارلمان اروپا و شورای اتحادیه اروپا ، مدرک فیزیوتراپی شما معادل مدرک فیزیوتراپی صادره از آلمان می باشد و نیازی به معادل سازی ندارد. تنها می توان به تست تعیین سطح زبان آلمانی اشاره نمود که محتمل از شخص متقاضی کار در آلمان به عمل می آید. برای فیزیوتراپی که خارج از اتحادیه اروپا مدرک خود را دریافت نموده است نیز امکان معادل سازی مدرک و کار در آلمان مهیا است. قانونی با عنوان :

Gesetz zur Verbesserung der Feststellung und Anerkennung im Ausland erworbener Berufsqualifikationen

در تاربخ ۱/۴/۲۰۱۲ به اجرا در آمد که بر اساس آن شما به عنوان یک فیزیوتراپ خارج از اتحادیه اروپا نیز با اولویت بالا پس از بررسی مدرک می توانید تقاضای معادل سازی مدرک و تقاضای اقامت کاری در آلمان نماید.

موسسه حقوقی آوات با داشتن تجربه کافی در این زمینه ،پس از بررسی و ارائه پرونده تکمیل شده حقوقی مهاجرتی شما به ارگان های ذیربط در آلمان ، می تواند در مدت ۹۰ روز کاری پروسه شما را از ابتدا به نتیجه برساند. عزیزان این یک بحث پیچیده و کاملاً تخصصی و حقوقی است. جدای از مراحل به رسمیت شناخته شدن شما ، کاریابی و اقدام برای اخذ کار در مناطق مورد تایید دولت آلمان و اقامت کاری در آلمان می بایست که انجام پذیرد که مطمئناً نیاز به تجربه وکلای ذیصلاح اهمیت خود را در این پرونده نشان می دهد.

ما در تمامی این مراحل به لطف همکاری با متخصصان امر در زمینه پزشکی و پیراپزشکی در آلمان و داشتن کادر حقوقی برتر در ایران، در کنار شما خواهیم بود.

 

تشکیل پرونده

دو حالت برای پرونده شما متصور است. یا دولت آلمان پس از بررسی شما را به صورت مستقیم به عنوان یک فیزیوتراپ در آلمان نیز به رسمیت می شناسد و یا اینکه پس از بررسی پرونده ، تمامی نمرات و سوابق شما را تایید نمی کند و شما ملزم به معادل سازی در کشور آلمان می شوید که بسته به نظر دولت آلمان ، به شما یا اجازه دادن آزمون دانش فیزیوتراپی ، کورس کوتاه مدت و یا دوره معادل سازی ( برای هر شخص زمان متفاوتی در نظر گرفته می شود ) پیشنهاد داده می شود.

همانطور که پیشتر در این مقاله نیز اشاره شد ، سطح زبان آلمانی شما مورد سنجش قرار می گیرد که این تعیین سطح هم به صورت کتبی و هم به صورت شفاهی خواهد بود.

معادل سازی مدرک فیزیوتراپی اصولاً بر اساس چند معیار سنجیده می شود. نحوه ورود به دانشگاهی که مدرک از آن اخذ شده است ، مدت تحصیل در رشته فیزیوتراپی ، عناوین درسی ، تعداد ساعات گذرانده شده در واحد های عملی و مواردی از این قبیل .

 

مقالات مرتبط با تحصیل در آلمان:

  1. مهاجران ایرانی چگونه در آلمان تحصیل کنند؟
  2. تحصیل رشته پزشکی در آلمان
  3. دوره فاند تحصیلی در آلمان
  4. مزایا و معایب تحصیل در کشور آلمان
  5. برای تحصیل اتریش بهتر است یا آلمان؟
  6. کار دانشجویی در آلمان (2019) – چطور حین تحصیل در آلمان کار کنیم؟
  7. هر آنچه که باید درباره تحصیل در آلمان بدانید
  8. قوانین تحصیل دکتری در آلمان برای مهاجران در سال 2019 تغییر کرد
  9. تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان
  10. 3 نکته طلایی برای تحصیل دکترا در آلمان
  11. شرایط تحصیل آلمان در سال

 

اما آیا تمامی متقاضیان می توانند مجوز کار به عنوان فیزیوتراپ دریافت نمایند ؟

بله . این مطلب پس از معادل سازی مدرک شما در آلمان امکان پذیر است. البته با توجه به شهر و یا منطقه ای که می خواهید در آن جا فعالیت کاری داشته باشید. هموطنان عزیز از ما در مورد مدارک مورد نیاز برای اقدام سوالاتی می پرسند که به صورت اجمالی پاسخ آن را در زیر می توانید مشاهده فرمایید

  • مدرک دانشگاهی شما به صورت ترجمه رسمی و تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری
  • ترجمه رسمی ریز نمرات دوره دانشگاهی گذرانده شده با تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری
  • دوره کارآموزی به همراه تعداد ساعات و شرح وظایف
  • رزومه کاری و شرح حال کامل
  • شناسنامه و عقدنامه در صورت نیاز
  • مدرک زبان آلمانی مقتضی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت و بهداشت

در صورت درخواست سفارت آلمان ، مدارک بیشتری مورد نیاز پرونده خواهد بود که بر حسب آن پیگیری ها و اطلاع رسانی های لازم توسط وکیل حقوقی شما می بایست که انجام شود.

نکات مهم

نکته بسیار مهم در این پروسه این است که در هنگام اقدام شما باید در یک تعهد نامه ، تایید نمایید که این اولین و تنها درخواستی می باشد که تاکنون  برای معادل سازی رشته فیزیوتراپی به آلمان داده اید. صراحتاً عرض می کنم مراقب باشید که اقدامات خود را توسط چه افرادی می خواهید به انجام برسانید. آیا این اشخاص حقوقی هستند و اگر هستند آیا از رشته شما اطلاعات درستی در آلمان دارند ، آیا با جزییات آشنا هستند . بدانید این مسیر زندگی شماست و تمامی مراحل باید درست انجام شود .

آلمان در حال حاضر با توجه به نیاز روز افزون به عزیزان متخصص در زمینه های پزشکی ، پیراپزشکی و توان بخشی ، تمام سعی خود را دارد با دادن تسهیلات اقامتی اقدام به جذب افراد ذیصلاح بنماید. شاید بتوان گفت در میان کشور های اتحادیه اروپا و با توجه به میزان سطح درآمد بالای رشته های نظیر فیزیوتراپی، آلمان ایده آل ترین گزینه برای رشته فیزیوتراپی می باشد.

همچنین شما میتوانید سوالات خود را در باب کار در رشته فیزیوتراپی در آلماندر پایان همین مقاله برای ما ارسال نمایید و منتظر پاسخ کارشناسان ما در اسرع وقت باشید.

 

مهاجرت به  آلمان:

  1. شرایط دریافت اقامت آلمان
  2.  شرایط اخذ ویزای کار آلمان
  3.  مهاجرت به آلمان
  4. مهاجرت به آلمان از طریق ویزای ازدواج
  5. ویزای جستجوی کار آلمان
  6. اخذ تابعیت آلمان از طریق تولد

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای مهاجرت به کانادا را به شما عزیزان بیان می کنند.

کار در رشته فیزیوتراپی در آلمان
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره