رد کردن لینک ها

کار درسوئیس

اشتراک گذاری

در این مقاله می پردازیم به شرایط اخذ اقامت کار درسوئیس در سال 2018-2019.به طور کلی در مقاله کار درسوئیس ، شرایط خاصی و جدیدی که در سال 2018-2019 که از جانب دولتسوئیس جهت اخذ ویزای کار درسوئیس اتخاذ شده است ، در این مقاله به ذکر آن پرداخته می شود .سازمان مهاجرتی آوات ، در این مقاله ، سعی بر این دارد تا اطلاعاتی را در خصوص شرایط کار درسوئیس و چگونگی کاریابی درسوئیس و چگونگی اخذ اقامت سوئیس را در اختیار متقاضیان عزیز مهاجرت به سوئیس قرار دهد . از این رو گروه مهاجرتی آوات امیدوار است که شما متقاضیان عزیز ما را در این مسیر همراهی بفرمایید .

پس با ما باشید …

به طور کلی در کشور های اروپایی و کشور های عضو شنگن ، کاریابی کار پیچیده ای نمی باشد مگر در شرایط خاصی که برای مهاجران به کشورهای اروپایی به وجود می آید .در کشور های اروپایی ، اخذ اقامت کار را می توان از طریق دریافت دعوت نامه کاری رسمی ، اتخاذ نمود که این نیز نوع شرایط اخذ ویزای کاری با انجام پروسه اداری خود میسر می شود .

اخذ اقامت کاری در کشور های اروپایی از طریق تحصیل نیز انجام می گیرد ، دانشجویان می توانند با  اخذ ویزای تحصیلی کشور های اروپایی و اخذ اقامت موقت و در نهایت موفق به کاریابی در کشور های اروپایی شوند .اما به طور کلی سازمان مهاجرتی آوات قصد دارد شما را با راه های کاریابی درسوئیس و اخذ اقامت کاری آشنا سازد .

 

اخذ اقامت کاری از طریق درخواست کاری

 

همان طور که در بالا به آن اشاره گردید ، یکی از راه های کاریابی درسوئیس و اخذ اقامت کاری ، ارسال دعوت نامه کاری از جانب کرفرمای موجود درسوئیس می باشد .اما کارفرما قبل از ارسال دعوت نامه کاری رسمی به فرد متقاضی بین المللی خارجی ، باید سعی در اخذ اجازه کار ، فرد خارجی درسوئیس باشد .به طور کلی کارفرمای موجود درسوئیس ، برای دست یابی به نیروی کار خارجی که متناسب با شغل مورد نظر وی می باشد ، باید پروسه ی شش ماهه ای را طی نماید .

در ابتدا کارفرما درسوئیس موظف می باشد که برای اخذ نیروی کار متناسب با شغل مورد نظر خود ، به مدت سه ماه در کشورسوئیس ، آگهی استخدام نشر دهد و در صورت نیافتن نیروی کار متناسب با شغل در نظر گرفته شده ، کارفرما موظف می باشد که این آگهی استخدام را مجددا به مدت سه ماه دیگر در دیگر کشورهای اروپایی برای یافتن نیروی کار مورد نظر نشر دهد و در صورت نیافتن نیروی کار متناسب با شغل مورد نظر ، کارفرما درسوئیس می تواند برای اخذ اجازه کار نیروی کار خارجی درسوئیس اقدام نماید و دعوت نامه کاری رسمی نیز برای متقاضی کار خارجی ارسال نماید ، در این هنگام می باشد که متقاضی کار می تواند با دریافت دعوت نامه کاری درسوئیس به همراه دیگر مدارکی که در ادامه مقاله به آن اشاره خواهد شد ، برای اخذ ویزای کاری اقدام نماید .

البته لازم به ذکر می باشد که کارفرما باید بتواند حقوق و دستمزدی را برای نیروی کار خارجی در نظر بگیرد که تا تمامی هزینه های زندگی درسوئیس را برای متقاضی کار و خانواده وی ، تامین نماید .

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری

 

  • تکمیل فرم درخواست اخذ ویزای کاری
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل پاسپورت
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل مدارک شناسایی
  • ارائه مدارک تحصیلی
  • ارائه رزومه کاری به همراه سوابق
  • ارائه CV به همراه انگیزه نامه
  • ارائه دعوت نامه کاری رسمی
  • ارائه عکس

 

متقاضیان عزیزی که در ارتباط با CV اطلاعاتی خاصی ندارند ، می توان گفت که CV به طور کلی بیانگر اطلاعات مربوط به سطح تحصیل ، تحقیق ، کار ، کسب جوایزی که مربوط به ثبت اختراعات ، مقالات و تالیفات و … شما می باشد .فرق رزومه با CV در این می باشد که ثبت اطلاعات در رزومه در یک یا دو صفحه به مختصر انجام می گیرد اما در CV در چندین صفحه و اطلاعات به صورت جزئی بیان می شود .

 

 

اخذ ویزای کاری از طریق تحصیل

 

یکی دیگر از راه هایی که می توان از طریق آن برای اخذ ویزای کار درسوئیس اقدام نمود ، از طریق تحصیل و یا  اخذ ویزای دانشجویی درسوئیس می باشد .

متقاضیان با اخذ ویزای تحصیل درسوئیس می تواند برای اخذ اقامت سوئیس به صورت موقت اقدام نماید و در واقع مدت زمان اقامت سوئیس برای دانشجویان بستگی به میزان اعتبار ویزای تحصیل سوئیس این دانشجویان دارد .

متقاضیان می تواند با اخذ پذیرش تحصیل درسوئیس ، اقدام به تحصیل درسوئیس نمایند . البته لازم به ذکر می باشد که این دانشجویان می تواند در سال دوم تحصیلی خود به صورت نیمه وقت و طبق زمان مشخص ( بنا به مقطع تحصیلی خود ) مشغول به کار شوند .

و یا می توانند با ارائه درخواست کار ضمن تحصیل به همراه رزومه تحصیلی خود به یکی از شرکت های معتبر درسوئیس ، به کار ضمن تحصیل درسوئیس ، مشغول شوند .

اما به طور کلی دانشجویان می توانند زمان کاریابی خود را به زمان اتمام تحصیل خود درسوئیس موکول نمایند و به دنبال کار  باشند ، فارغ التحصیلان برای اخذ اقامت پس از تحصیل درسوئیس ، باید طی مدت زمان مشخص شده از طرف دولتسوئیس ، به دنبال کاریابی درسوئیس باشند در این زمان است که می توانند با پیدا کردن کار ، ویزای تحصیل درسوئیس را به ویزای کاری تبدیل نمایند و مدت زمان اقامت کار درسوئیس را تمدید نمایند .

البته فارغ التحصیلان موظفند که برای کاریابی درسوئیس در حیطه رشته تحصیلی خود ، تلاش نمایند و به دنبال کار باشند .

به طور کلی متقاضیان اخذ اقامت دائم درسوئیس ، باید به مدت سه تا چهار سال به پرداخت به موقع مالیات بپردازند تا برای آن ها در اخذ اقامت دائمسوئیس تسریع ایجاد شود .

 

نحوه یافتن کار درسوئیس

 

کاریابی درسوئیس از طریق نشر در آگهی های معتبر و یا مجلات تخصصی و یا از طریق وب سایت های کاریابی که به آژانس های کاریابی معروف هستند ، انجام می گیرد .اطلاعاتی که در مجلات و یا آگهی ها ثبت می گردند ، به زبان ایتالیایی ، آلمانی و فرانسه انجام می گیرد . پس متقاضیان کار درسوئیس باید تسلط خود را بر یکی از این سه زبان در سطح بالا افزایش دهند .البته متقاضیان می توانند برای کاریابی درسوئیس به صورت آن لاین از رجیستری تجاری کشورسوئیس نیز جویای کار باشند .

 

شما عزیزان میتوانید سوالات خود را در باب کار درسوئیس ، در پایان همین مقاله برای ما ارسال نمایید و منتظر پاسخ کارشناسان ما در اسرع وقت باشید.

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه