رد کردن لینک ها

کاریابی در کشور اتریش

کاریابی در کشور اتریش

کاریابی در کشور اتریش چگونه است؟-آیا با شرایط مهاجرت به کشور اتریش آشنایی دارید ؟

آیا از شرایط اخذ ویزای کاری کشور اتریش با خبر هستید ؟

آیا می خواهید از شرایطچگونگی کاریابی در کشور اتریش و مدارک مورد نیازآن اطلاعاتی را کسب نمایید ؟

آیا از روش های کاریابی در کشور اتریش مطلع هستید ؟

با ما همراه باشید تا با چگونگی کاریابی در کشور اتریش و مدارک مورد نیازآن  آشنا شوید .راه ها ی دیگر اقامت اتریش از طریق تحصیل در اتریش و سرمایه گذاری در اتریش  و ثبت شرکت در اتریش است.قبل از آن که از شرایط کاریابی در کشور اتریش مطلع شوید ، بهتر از  نیم نگاهی به موقعیت و زبان و دین  و … مردم کشور اتریش بیاندازیم .

کشور اتریش

کشور اتریش ، در مرکز اروپا واقع شده است . گویش مردم کشور اتریش ، آلمانی می باشد .

پایتخت کشور اتریش ، وین و از بزرگترین شهرهای کشور اتریش و قطب علم و صنعت و پیشرفت در اینجا می باشد.

کشور اتریش ، جمعیتی معادل هشت میلیون نفر دارد و مذهب اکثریت مردم ، کاتولیک می باشد .

واحد پولی کشور اتریش ،  یورو می باشد .

از آن جا که همه ما می دانیم  که کشور اتریش از نظر اقتصاد ، حرف اول  و از جمله کشور های پر درآمد جهان است ، خواهان بسیار زیادی برای ورود به کشور اتریش وجو دارد . یکی از راه های مهاجرت به کشور اتریش ، کاریابی در کشور اتریش و ثبت شرکت در کشور اتریش است

پیشنهاد مطالعه »
شرایط دریافت ویزای کاری یونان برای ایرانیان

و هزینه های مناسب کشور اتریش ، باعث شده که مردم بسیاری را برای مهاجرت به کشور اتریش روانه سازد .

 

چگونگی کاریابی در کشور اتریش و مدارک مورد نیازآن:

انواع روش های کاریابی در کشور اتریش

  • اگهی در روزنامه های شغل یابی
  • اگهی در موسسات کاریابی
  • اگهی در سایت های کاریابی
  • اگهی در ادارات کاریابی

 

شرایط کاری در کشور اتریش

شرایط  و قانون کار در کشور اتریش به این صورت می باشد که شخص متقاضی برای شغل استخدامی خود باید با کارفرمای خود قراردادی را امضا کند ،

این قرار داد ممکن است یا به صورت قرارداد کاری محدود به چند ماه باشد یا به صورت قرارداد کاری دائمی باشد .

فرد متقاضی قبل از استخدام در شغل مورد نظر خود ، باید نزد کار فرمای خود به مدت ۶ ماه کار آموزی  کند و بعد از اتمام کار آموزی خود ، می تواند در زمینه کاری خود که بین خود و کارفرما قرارداد کاری تنظیم شده است ، مشغول شود .

اگر می خواهید به کشور اتریش مهاجرت کنید و به فکر کاریابی در کشور اتریش هستید سعی کنید انتخاب خود را در زمینه ی کار کردن در کدام شهر کشور اتریش اخذ نمایید .

نکته ی مهم در مورد مکان و شهر کاری شما این است که سعی کنید شهرهای مطرح و بزرگ و پر جمعیت کشور اتریش را برای خود بر گزینید

زیرا موفقیت شغلی در این شهرها برای شما بسیار زیاد می باشد ، درصد بیکاری در این شهر ها در مقایسه با شهر های کم جمعیت و کوچک کشور اتریش کمتر می باشد .

پیشنهاد مطالعه »
مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی فدرال

ساعت کاری در کشور اتریش در هفته ۴۰ ساعت می باشد . سن بازنشستگی در این کشور ۶۵ سال می باشد .

شما قبل از اینکه به کشور اتریش برای کاریابی سفر کنید باید اقدام به اخذ ویزای کاری کنید . افرادی که در کشور های عضو اتحادیه اروپا زندگی می کنند ، نیازی به اخذ اقامت و اخذ ویزای کاری ندارند و به طور راحت می توانند در کشور اتریش زندگی و کار نمایند و در رفت و آمد بین کشور های عضو اتحادیه اروپا باشند .

طبق قانون کار کشور اتریش ، مطابق با قرار داد کاری که شما با کار فرمای خود بسته اید ، مدت ویزای کار در کشور اتریش برای شما صادر می شود.

اگر شما دارای مهارت خاصی می باشید ، مهارت خود را افزایش دهید زیرا در پیدا کردن کار مورد نظر شما در کشور اتریش ، به شما کمک خواهد کرد .

اگر شما به زبان آلمانی تسلط کاملی داشته باشید ، راحت تر می توانید با مردمان کشور اتریش ارتباط بر قرار کنید و این نیز یکی از شانس های شما برای کاریابی می باشد .

چگونگی کاریابی در کشور اتریش و مدارک مورد نیازآن

  • ابتدا شما باید فرم در خواست ویزای کاری خود را به طور صریح و روشن با مشخصات اصلی پر کنید .
  • دو قطعه عکس
  • ارائه ویزای های درج شده در پاسپورت
  • بیمه سلامت
  • تایید بلیط و مشخص بودن زمان ورود و خروج از کشور اتریش
  • رزرو هتل
  • موقعیت فعلی زندگی شخصی ( مجرد / متاهل )
  • تاییدیه مالی از بانک برای مدت یک سال
  • گواهی اشتغال به کار
  • رزومه کاری و فعالیت های مهارتی
  • عدم سوء پیشینه
پیشنهاد مطالعه »
هر آنچه که باید درباره ویزای کاری پرتغال بدانید [2019]

لازم به ذکر است که سن پذیرش ویزای کاری در کشور اتریش بین ۲۰ تا ۳۵ سالگی می باشد در غیر این صورت اجازه ورود به کشور اتریش در خصوص  انجام فعالیت کاری و اخذ ویزای کاری را ندارید ،

حداقل مدرک مورد نیاز در جهت اخذ ویزای کاری در کشور اتریش ، مدرک کارشناسی می باشد .

حداقل دستمزد کاری در کشور اتریش برای یک کارگر ساده ، ۱۰۵۰ یورو ، می باشد .

حقوق و مزایا و دستمزدی که در کشور اتریش در نظر گرفته می شود بسیار مناسب با وضعیت اقتصادی فعلی کشور می باشد و بیشتر افرادی که در کشور اتریش مشغول به کار می باشند از حقوق ها و دستمزد های راضی کننده ای برخوردار هستند و برای هر شغلی متناسب با ، مهارت و ساعت کاری ، حقوق ماهیانه خود را دریافت می نمایند .

امیدوارم این مقاله به کسب اطلاعات شما در زمینه ، چگونگی کاریابی در کشور اتریش ، کمک حائز اهمیتی کرده باشد .

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید و از مشاوره تلفنی رایگان ما بهره مند شوید

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره