رد کردن لینک ها

شرایط اخذ ویزای کاری چین در سال جدید [2019]

ویزای کاری چین

افرادی هستند که تمایل به اخذ ویزای کاری چین را دارند و میخواهند از طریق کار به خاک این کشور رفته و در آن کشور به کار مشغول و از طریق همین کارت اقامت را دریافت کنند .ویزای کاری چین شرایط مختلفی را دارد و برای هر فرد امکان پذیر نیست و نیازمند مدارک خاصی می باشد که در ادامه به آن اشاره میکنیم .

کشور چین

کشور چین که در شرق آسیا قرار گرفته است و جزء پرجمعیت ترین کشورها به حساب می آید . این کشور حدود یک میلیارد جمعیت را در خود جای داده است . و سالانه افراد بسیاری برای کار به این کشور مهاجرت می کنند .

ویزای کاری چین برای افرادی صادر می شود که در چین استخدام شده ویا از طرف کارفرمایی دعوت به کار شده باشند . بیشتر مردم در چین به کشاورزی مشغول می باشند و حدود بیست درصد هم به صنعت و مابقی در دیگر مشاغل فعالیت می کنند. در این کشور تنها از طریق ویزای کاری میتوان به کار مشغول شد و نمیتوان مانند سایر کشور ها از طریق ویزای تحصیلی وارد چین شده و بعد از اینکه مشغول به تحصیل شدید به کار نیمه وقت بپردازید این موضوع در چین تصویب شده است که افرادی که از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور می شوند به هیچ عنوان اجازه کار را ندارند و بایستی برای کار فقط از طریق ویزای کاری چین وارد این کشور شوند .

ویزای کاری چین

حال به توضیح کوتاهی راجب شرایط کار و دریافت ویزای کاردر  چین می پردازیم . در ابتدا بهتر است بدانید که این نوع ویزا تنها زمانی برای فرد صادر می شود که شخص یا موسسه ای که در چین مورد تایید وزارت کار باشد و ثبت شده باشد امکان پذیر است به گونه ای که موسسه یا فرد بایستی دعوتنامه ای برای متقاضی بفرستند و اجازه کاری به آن فرد داده شود فقط این را در نظر داشته باشید که این ویزا تنها برای یک نفر صادر می شود و همزمان دو دوست امکان اخذ ویزای کاری چین را ندارند .

زمانی که فرد متقاضی ویزای کاری چین را دریافت می کند نود روز مهلت دارد تا خود را به خاک این کشور برساند و زمانی که به چین رسید باید ظرف مدت یک ماه خود را به اداره امنیت عمومی معرفی و ثبت نام کند .

مدت ویزای کاری چین سه ساله می باشد وبعد از اتمام این سه سال می تواند ویزای خود را به مدت سه سال دیگر تمدید کند .

ناگفته نماند که اگر فردی از طریق ویزای تحصیلی وارد خاک این کشور شود نباید حین تحصیل به کار نیمه وقت و یا تمام وقت مشغول شود اگر دولت چین متوجه این موضوع شود که دانشجو حین تحصیل کار می کند به شدت با او برخورد می کند . اما دانشجو می تواند به کارهایی نظیر مترجمی نیز بپردازد .

شایان ذکر می باشد از مزایای ویزای کاری چین این می باشد که زمانی که کارفرمایی در چین پیدا کردید میتوانید همسر و فرزندان خود را با توجه به مدارکی مانند سند ازدواج و شناسنامه از طریق ویزای S1دریافت و همراه متقاضی به چین بروند .

سن متقاضیان کار از طریق ویزای کاری چین مشخص شده می باشد مثلا خانم ها بین سنین ۲۲تا ۵۵ سال می باشد و برای آقایان ۲۲-۶۵سال می باشد .

مدارکی مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری چین

مدارک زیر عبارت است از : پاسپورت معتبر که حداقل شش ماه انقضا داشته باشد و یک صفحه خالی در آن موجود باشد .فرمی که برای ویزای کاری چین باید پر کنید ,یک قطعه عکس ,اجازه کاری چین , و یا نامه دعوتی که از کارفرما برایتان ارسال شده باشد و هر آنچه که دولت چین درخواست کرده باشد را باید به سفارت تحویل دهید .

این نکته حایز اهمیت می باشد که کارفرمای چینی  قبل از هر اقدامی باید مجوزهای لازم را جهت استخدام نیروی کار خارجی گرفته باشد و باید در صدد گواهینامه ای برای متقاضی کار باشد که با شرایط فرد متقاضی متاقبت داشته باشد .

بهترین شغلی که می توان در چین داشت تدریس زبان انگلیسی می باشد و متقاضی بایستی مدرک زبان انگلیسی را داشته باشد و به عنوان زبان اولش معرفی کرده باشد .

موسسه حقوقی آوات در حال حاضر آماده پاسخ به تمامی سوالات شما در  خصوص ویزای کاری , ویزای تحصیلی , ویزای سرمایه گذاری , خرید ملک , ویزای توریستی و اخذ اقامت بیست و هشت کشور مطرح دنیا می باشد و با اطمینان و تضمین ,افتخار خدمت به شما دوستداران مهاجرت را دا ریم . مشاورین مجرب و وکلای برجسته موسسه حقوقی آوات همه روزه از ساعت ۹الی۱۷ آماده پاسخگویی به تماس های شما می باشند .

 

 

ویزای کاری کشورهای مختلف:

ویزای کاری کانادا

ویزای کاری بلژیک

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری هلند

ویزای کاری یونان

ویزای کاری لیتوانی

ویزای کاری کره جنوبی

ویزای کاری قبرس

ویزای کاری دانمارک

ویزای کاری سنگاپور

ویزای کاری اسلوونی

ویزای کاری استونی

ویزای کاری برزیل

ویزای کاری نیوزلند

ویزای کاری نروژ

ویزای کاری لوکزامبورگ

ویزای کاری رومانی

ویزای کاری ژاپن

ویزای کاری لهستان

ویزای کاری ایرلند

ویزای کاری مالزی

ویزای کاری ایتالیا

ویزای کاری ارمنستان

ویزای کاری فرانسه

ویزای کاری پرتغال

ویزای کاری بلاروس

ویزای کاری سوئیس

اخذ ویزای کاری سوئد

ویزای کاری اسلواکی

ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری روسیه

ویزای کاری اسپانیا

ویزای کاری مالتا

چگونه از کشور فنلاند تقاضای ویزای کاری کنیم؟

ویزای کاری انگلستان

ویزای کار استرالیا

شرایط ویزای کار مجارستان

ویزای کاری آفریقای جنوبی

شرایط اخذ ویزای کاری چین در سال جدید [2019]
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره