رد کردن لینک ها

چگونه ویزای کاری رومانی را دریافت کنیم؟ [2019]

اخذ ویزای کاری رومانی

متقاضیان ویزای کاری رومانی باید در ابتدا با شرایط عمومی رومانی آشنایی جزئی را داشته باشند. جمهوری رومانی کشوری واقع در جنوب شرق اروپا است که با مجارستان و صربستان و اوکراین و بلغارستان همسایه است. پایتخت این کشور “بخارست” می باشد. مردم رومانی به زبان رومانیایی صحبت می کنند و زبان رسمی این کشور می باشد. جمعیت این کشور که مساحت دویست هزار کیلومتر مربع دارد حدود بیست و سه میلیون نفر می باشد واحد پول این کشور هم “لئو” می باشد. این کشور که همواره میزان متقاضیان مهاجرت به آنجا رو به افزایش می باشد دارای آب و هوای سرد و کوهستانی می باشد.

مهاجرت به رومانی

اگر شما قصد مهاجرت به رومانی را دارید بهتر است بدانید مهاجرت به رومانی به روش های گوناگون امکان پذیر می باشد اما یکی از این روش ها که ما در این مقاله بیشتر به آن می پردازیم از طریق ویزای کاری رومانی می باشد . ویزای کاری رومانی خود به روش های متعدد قابل انجام است اما بهترین روش آن این است که کارفرمای حقیقی و حقوقی در رومانی زمانی که نیاز به نیروی متخصص دارد ابتدا در کشور رومانی یک آگهی منتشر میکند که مدت انتشار این آگهی سه ماهه می باشد اگر در این مدت فرد مورد نظر یافت نشود مجدد کارفرما همان آگهی را به مدت سه ماه دیگر در اتحایه اروپا منتشر میکند زیرا  همانطور که می دانیدرومانی جزء اتحادیه اروپا میباشد و در ابتدا باید آگهی جذب نیرو را در اتحادیه اروپا انجام دهد و اگر در مدت سه ماهه ای که آگهی منتشر شده است باز هم فرد مورد نظر یافت نشود در ان زمان کارفرما اطلاعیه خود را میتواند در کشورهای دیگر نظیر ایران منتشر کند و برای فرد واجد شرایط دعوتنامه ارسال کند وفرد برای اخذ ویزای کاری رومانی اقدام کند  و باید کار فرما تعهد دهد که هم آن فرد و هم خانواده ی او را از لحاظ  مالی و هزینه های زندگی دررومانی تامین نماید.

مهاجرت با ویزای کاری رومانی

باید خدمت دوستانی که قصد مهاجرت را دارند عرض کنیم که این مسیر بسیار دشوار تر از روش های دیگر مهاجرت به رومانی می باشد اما اگر علاقمند به ورود به خاکرومانی هستید به غیر از ویزای کاری میتوانید از طریق ویزای تحصیلی رومانی به این کشور رفته و از طریق پذیرش در یکی از دانشگاه های رومانی به آن کشور رفته و در حین تحصیل به کار پاره وقت مشغول شده و به مدت بیست ساعت در هفته کار کنید و حتی زمانی که در رومانی مشغول به تحصیل می باشید اگر کارفرمای رومانی ایی آگهی منتشر کند  میتواند برای دریافت مجوز های لازمه اقدام کنید و بعد از قبول شدن در مصاحبه برای ویزای کار رومانی اقدامات لازم را انجام دهید.

شاید بهتر است بدانید که در رومانی شرایط کاری رقابتی می باشد و در آن کشور پیدا کردن کار بسیار سخت می باشد و زمانی هم که کار پیدا شود در آمد پایین است و این در رومانی یک بحران به حساب می آید این شرایط به گونه ای پیش می رود که شرکت ها در رومانی به صورت منزوی عمل میکنند یعنی علاقه به این دارند که کارمندان خارجی استخدام کنند و این موضوع برای متقاضیان مهاجرت از طریق ویزای کاری رومانی بسیار قابل توجه شده است.

ویزای کاری رومانی برای افرادی که در بخش های صنعت و انرژی مهارت خاص دارند بسیار مناسب می باشد و بیشتر صادرات این کشور به کشورهای دیگر مخصوصا آلمان، ماشین آلات، قطعات خودرو، نفت و لاستیک می باشد.

البته قابل ذکر می باشد که از طریق ویزای کاری رومانی زمانی که فرد وارد رومانی می شود یک سری خط و مرزهایی برایش مشخص شده می باشد به طور مثال دولترومانی قوانینی را طرح کرده است که اگر شرکت یا کمپانی دررومانی از نیروی خارجی استفاده میکند این نیروهای خارجی سهمیه بندی شده اند یعنی شرکت رومانیایی نباید نیروهای خارجی اش بیشتر از نیروهای داخلی باشد و این کارفرما است که این موضوع را تضمین می کند.

 

مدارک مورد نیاز ویزای کاری رومانی

مدارک مورد نیاز برای متقاضیان ویزای کاری رومانی  عبارتند از دعوتنامه از طرف کار فرمایرومانی – اثبات کفایت بودجه متقاضی – تمکن مالی متقاضی و سابقه بیمه که مهمترین مدارک برای ویزای کاری رومانی می باشد.

و همچنین فرد میبایستی برگه ای از سلامت پزشکی و مدارک تحصیلی لازم و یک  رزومه کامل کاری را به کارفرما ارسال کند. افرادی که می خواهند خانواده خود را به این کشور ببرند بدانند که اعضای خانواده حق و اجازه کار در رومانی را  نخواهند داشت.

در انتها خدمت دوستداران عرض کنیم که موسسه  حقوقی آوات با مشاورینی مجرب آماده پاسخگویی به سوالات و راهنمایی شما عزیزان در این زمینه  می باشد.

ویزای کاری کشورهای مختلف:

ویزای کاری کانادا

ویزای کاری بلژیک

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری هلند

ویزای کاری یونان

ویزای کاری لیتوانی

ویزای کاری کره جنوبی

ویزای کاری قبرس

ویزای کاری دانمارک

ویزای کاری سنگاپور

ویزای کاری چین

ویزای کاری اسلوونی

ویزای کاری استونی

ویزای کاری برزیل

ویزای کاری نیوزلند

ویزای کاری نروژ

ویزای کاری لوکزامبورگ

ویزای کاری ژاپن

ویزای کاری لهستان

ویزای کاری ایرلند

ویزای کاری مالزی

ویزای کاری ایتالیا

ویزای کاری ارمنستان

ویزای کاری فرانسه

ویزای کاری پرتغال

ویزای کاری بلاروس

ویزای کاری سوئیس

اخذ ویزای کاری سوئد

ویزای کاری اسلواکی

ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری روسیه

ویزای کاری اسپانیا

ویزای کاری مالتا

چگونه از کشور فنلاند تقاضای ویزای کاری کنیم؟

ویزای کاری انگلستان

ویزای کار استرالیا

شرایط ویزای کار مجارستان

ویزای کاری آفریقای جنوبی

چگونه ویزای کاری رومانی را دریافت کنیم؟ [2019]
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

نظرات

  1. ارسال نظر

    سلام
    یه سوال داشتم از خدمتتون.
    می‌خواستم ببینم آیا با ویزای مولتی میتونیم توی کانادا کار هم بکنیم ؟ آخه خیلی ها به ما مشاوره میدن که ویزای مولتی رو میتونیم در خاک کانادا به ویزای تحصیلی یا کاری تبدیل کنیم ! میخواستم ببینم اصلا چنین چیزی امکان پذیره واقعا ؟

    پیوند یکتا
    1. ارسال نظر

      سلام دوست عزیز
      ویزای مولتی کانادا ویزای توریستی بلند مدت است و اجازه کار یا تحصیل ندارید
      اما اگر در این مدت که در کانادا هستید پذیرش تحصیلی یا دعوتنامه کاری دریافت کردید
      برای تبدیل کردن ویزای مولتی خود حتما باید به کشور مبدا برگردید و درخواست خود را ارائه دهید
      با تشکر

      پیوند یکتا

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره