رد کردن لینک ها

ویزای کاری برزیل

اخذ ویزای کاری برزیل

امروزه افراد بسیاری از طریق ویزای کاری برزیل به این کشور رفته و کسب درآمد می کنند . ویزای کاری برزیل در بین کشورهای جهان سوم از علاقمندان بسیاری برخوردار می باشد و اکثر مردم در کشورهای مختلف درصدد اخذ ویزای کاری برزیل می باشند .به همین خاطر ما در این مقاله شرایط لازم برای اخذ ویزای کاری برزیل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری برزیل را برایتان شرح می دهیم تا با اطلاعات کامل برای ویزای کاری برزیل اقدام کنید و خود را به خاک این کشور برسانید .

کشور برزیل درآمریکای جنوبی قرار گرفته است و پایتخت این کشور پهناور برازیلیا است که پر جمعیت ترین شهر این کشور می باشد .برزیل در بین کشور های دنیا رتبه ی پنجم دنیا از جهت وسعت را به خود اختصاص داده است .

این کشور جمعیتی بیش از دویست میلیون نفر را در خود جای داده است این کشور با تمامی کشورهای آمریکای جنوبی هم مرز و همسایه است به جز کشورهای اکوادور و شیلی , آب و هوای برزیل متنوع می باشد و بارش باران در تمامی مناطق زیاد است .

این وضعیت کلی از برزیل می باشد که خدمت افرادی که می خواهند از طریق ویزای کاری برزیل وارد این کشور شده و برای اقامت اقدام کنند ,ارائه شد . افرادی که قصد مهاجرت به برزیل را دارند باید بدانند که راه های رسیدن به این خاک بسیار است اما افرادی که قصد اخذ ویزای کاری برزیل را دارند به طور حتم اطلاعات خود را در خصوص چگونگی اخذ ویزای کاری برزیل تکمیل کرده اند و میدانند که اخذ ویزای کاری برزیل به چند روش امکان پذیر می باشد .

ویزای کاری برزیل دارای دو نوع می باشد یکی ویزای کاری برزیل موقت و دیگری ویزای کاری برزیل از نوع دائم که ویزای کار موقت آن نیاز به کارفرمایی از کشور برزیل دارد که این کارفرما می بایست دعوتنامه ای به متقاضی کار فرستاده تا متقاضی از طریق آن بتواند برای ویزای کاری برزیل اقدام کند و سفارت با تایید مدارک ویزای کاری برزیل را صادر کند . مدت این ویزا دو ساله می باشد و بعد از اتمام این دوسال فرد میتواند برای دو سال دیگر این ویزا را تمدید نماید و بعد از این چهار سال که در آنجا بودید ویزای کاری شما که موقت بود تبدیل به ویزای دائم کاری و اقامت  می شود . که فرد میتواند زمانی که اقامت دائم برزیل را دریافت کرد برای اخذ ویزای کاری آمریکا و کانادا اقدام کند .

کشور برزیل به دلیل اینکه کشوری است توریستی و جاذبه های گردشگری بسیاری را دارد دارای شغل های بسیاری می باشد و بیشتر از سیصد فرصت شغلی بخاطر جاذبه گردشگری و حضور گردشگران به وجود آمده است .

در مورد ویزای کاری برزیل (دائم) باید خدمتتان عرض کنیم که این نوع ویزا مختص سرمایه گذارانی می باشد که به مدت دو سال در برزیل مشغول به کار بوده باشند .

این کشور به دلیل شرایط اقتصادی فوق العاده ای که دارد متقاضیان به هر طریقی که امکانش وجود دارد میخواهند به این کشور رفته و ویزای کاری برزیل را دریافت کنند .

همانطور که گفتیم ویزای کاری برزیل نیاز به کارفرما دارد و آن کار فرما باید در برزیل دارای شرکت و یا موسسه ثبت شده ای باشد که مطابق با قوانین وزارت کار برزیل باشد اما این کار و پیدا کردن کارفرما کمی مشکل می باشد و کمی زمان بر می باشد به همین خاطر موسسه حقوقی آوات پیشنهاد دیگری برایتان دارد و این می باشد که متقاضی می تواند از طریق ویزای تحصیلی وارد خاک برزیل شده و بعد از مشغول شدن به تحصیل میتواند طبق قوانین دولت برزیل در حین تحصیل به کار پاره وقت نیز مشغول شود و بعد از اتمام تحصیل, ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری برزیل تبدیل کند و بعد از گذشت پنج سال و پرداخت های به موقع مالیات قبل از اتمام مدت ویزا برای دریافت کارت اقامت خود اقدام کند .

کشور برزیل صادراتی چون قهوه کاکائو , سویا ,گوشت , تجهیزات و…..را انجام می دهند و به دلیل اراضی وسیع کشاورزی نیروی کار در این زمینه بسیار نیاز دارد . در کل می توان گفت که هر فردی که در هر زمینه ای مهارت خاصی داشته باشد می تواند برای ویزای کاری برزیل اقدام کند و نگران کار در آن کشور نباشد زیرا شغل در برزیل زیاد و نیروی کار کم می باشد .

موسسه حقوقی آوات با داشتن وکلای با تجربه در زمینه مهاجرت , ویزای کاری برزیل , ویزای تحصیلی برزیل و….  میتواند به شما عزیزان که در صدد مهاجرت به برزیل از طریق ویزای کاری برزیل و یا ویزای تحصیلی برزیل می باشد , به بهترین نحو ممکن مشاوره و سریعترین راه و مطمئن ترین راه را برایتان انتخاب کنند .

اگر قصد مهاجرت به برزیل از طریق ویزای کاری برزیل را دارید می توانید همه روزه از ساعات۹ الی ۱۷ با موسسه تماس گرفته و با مشاورین ما صحبت کنید .

You may also like

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه