رد کردن لینک ها

ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری استرالیا یکی از پر طرفدار ترین طرق مهاجرت و مباحث در امر مهاجرت است و معمولا ویزای کاری استرالیا همینطور یکی از زمان بر ترین راههای مهاجرت در حال حاضر میباشد استرالیا، کشوری توسعه ­یافته و پهناور واقع در نیم کره جنوبی زمین است؛ کشوری که از نظر وسعت، جایگاه ششم جهان را به خود اختصاص داده است. استرالیا بین اقیانوس­های آرام، منجمد جنوبی و هند و تعدادی دریاچه و خلیج محصور شده، به گونه­ای که با هیچ کشوری، مرز خاکی ندارد.

به لطف زمین حاصلخیز و آب و هوای معتدل، کشاورزی و دامداری در استرالیا رونق فراوانی دارد؛ طوری که سالیانه بیش از ۷۵ درصد محصولات کشاورزی و دامی استرالیا را به اقصی نقاط جهان صادر میکنند. اما علاوه بر کشاورزی و دامپروری، صنعت استرالیا نیز رشد چشمگیری دارد. در واقع صنعتگران، کشاورزان و دامداران استرالیایی دست در دست هم داده و اقتصادی شکوفا رقم زده­اند. تمامی این موارد ذکر شده موجب میشود که ویزای کاری استرالیا و مهاجرت به استرالیا به موضوعی پر طرفدار تبدیل شود.

اقتصاد پویا، آب و هوای مطلوب، رفاه اجتماعی و سبک زندگی مناسب باعث شده که استرالیایی­ها از نظر امید به زندگی در ردیف پنج ملت اول دنیا قرار بگیرند. بنابراین جای تعجب ندارد اگر استرالیا به عنوان یکی از کشورهای موردتوجه مهاجران معرفی شود. اما به دلیل انبوه جمعیت متقاضیان ورود به استرالیا، مهاجرت به استرالیا  به بحثی دشوار تبدیل شده است. بنابراین اگر شما هم خواهان اخذ ویزای کاری استرالیا و مهاجرت به این سرزمین از طریق ویزای کاری استرالیا هستید اول باید از چالشهای پیشرو اطلاع پیدا کنید و با راه­های ورود به این کشور از طریق اخذ ویزای کاری استرالیاآشنا شوید. یکی از راه­های متداول مهاجرت به استرالیا، اخذ ویزای کاری این کشور است زیرا استرالیا همواره به دنبال مهاجرانی است که بتوانند به توسعه و آبادانی این کشور کمک کنند. حتی اداره مهاجرت استرالیا، هر سال لیستی از مشاغل موردنیاز کشور را منتشر می­کند.

دولت استرالیا با توجه به شرایط متقاضیان، ویزاهای کاری مختلفی صادر می­کند که اخذ هریک از آنها، شرایط خاص خود را می­طلبد. برای کسب اطلاعات در مورد بازار کار استرالیا و انواع ویزاهای کاری استرالیا با ما همراه شوید.

بازار کار استرالیا

بازار کار استرالیا متشکل از ده میلیون نیروی کاری ماهر و توانمند است که اکثراً فارغ­التحصیل مراکز آموزش عالی این کشور هستند و مابقی نیز دوره­های فنی و حرفه­ای را پشت سر گذاشته­اند. نرخ بیکاری در استرالیا نسبت به دیگر کشورها و با توجه به بحران­های اقتصادی جهانی بسیار پایین است.

اگرچه تعداد فرصتهای شغلی در کشور استرالیا به شرایط اقتصادی ایالت موردنظر و نوع شغل مدنظر بستگی دارد اما طبق آمار میانگین سالانه این تعداد در بخشهای خصوصی و دولتی استرالیا به ترتیب ۱۶۰۷۰۰ و ۱۸۸۰۰ مورد است.

متقاضیان ویزای کاری استرالیا و کارمندان و کارگران بخشهای خصوصی و دولتی استرالیا میتوانند به بهره­مندی از شرایط کاری عالی امیدوار باشند زیرا معمولاً در محیط­های کاری این کشور، استانداردهای کاری رعایت و اجرا می­شوند. افرادی متقاضی ویزای کاری استرالیا باید بدانند که ساعت کاری حدود ۳۶ تا ۴۰ ساعت کار در هفته و میانگین حقوق ثابت هفتگی ۱۰۵۶ دلار استرالیا است. اما نرخ اضافه کاری در محیطهای کاری مختلف، متفاوت هست. استاندارد ساعت کاری نیز از ۷ صبح تا سه و نیم بعداز ظهر می­باشد. سن بازنشستگی در استرالیاً نسبتا پایین و حدود ۵۷ سال است.

هرگاه نیروی کار کم باشد؛ کارفرمایان استرالیایی به استخدام مهاجران تمایل نشان میدهند. در بین متقاضیان کار در استرالیا و ویزای کاری استرالیا، افرادی موفق خواهند بود که دارای مدارک تحصیلی رسمی، تسلط بر زبان انگلیسی و مهارت بالا در حیطه مدنظر باشند. اما با وجود تمام اینها، فرد حتماً باید ویزای کاری استرالیا را نیز دریافت کرده باشد.

انواع ویزای کاری استرالیا

همانطور که گفتیم ویزای کاری استرالیا در انواع مختلفی صادر میشود که در ادامه شرایط لازم برای اخذ هریک از این ویزاها را بیان میکنیم.

ویزای کاری زیرگروه ۴۵۷

ویزای کاری زیرگروه ۴۵۷، نوعی ویزای کاری استرالیا به صورت موقت است که به موجب آن فرد میتواند به مدت چهار سال در استرالیا کار و زندگی کند. خانواده دارنده این ویزای کاری استرالیا نیز حق ورود، اقامت و کار کردن در استرالیا را دارد. اما شرط اولیه برای اخذ ویزای کاری استرالیا که زیرگروه ۴۵۷ است این است که یک کارفرما از متقاضی حمایت کند. البته صلاحیت شرکت حامی باید از طرف اداره مهاجرت استرالیا تایید شده باشد. در واقع هر شرکتی نمیتواند از فرد خارجی حمایت کند. در گذشته تایید صلاحیت حامی الزامی نبود اما به خاطر سواستفاده­هایی که از این سهل­انگاری می­شد؛ اداره مهاجرت به تدوین یک سری قانون نسبتاً سخت برای تایید کارفرماها پرداخت.

علاوه بر حمایت کارفرما، دریافت این ویزا، شرایط زیر را نیز می­طلبد:

  • متقاضی  ویزای کاری استرالیا باید در زمینه یکی از مشاغل موجود در لیست نیازمندیهای دولت استرالیا مهارت داشته باشد.
  • متقاضی موفق به دریافت نمره موردتایید دولت استرالیا در یکی از آزمونهای زبان آیلتس با تافل شود.
  • متقاضی باید ثابت کند که یک حداقل درآمد ماهیانه معین خواهد داشت.

ویزای کاری زیرگروه ۴۱۷

ویزای کاریاسترالیا که  زیرگروه ۴۱۷ است یکی از متداولترین ویزاهای کاری استرالیا محسوب میشود که مختص متقاضیان بین ۱۸ تا ۳۰ سالی است که میخواهند در تعطیلات به استرالیا رفته و کار کنند. اعتبار ویزای زیرگروه ۴۱۷ شش ماه است و به متقاضیانی تعلق میگیرد که دارای موافقت نامه با استرالیا هستند.

ویزای کاری زیرگروه ۱۹۰

ویزای کاری استرالیا که زیرگروه ۱۹۰ است به ویزای متخصص منتخب معروف است و مختص افرادی است که توسط یکی از استانهای استرالیا انتخاب شده­اند. دارندگان این ویزای کاری استرالیا  میتوانند در هر نقطه­ای از استرالیا کار کنند (البته دو سال نخست را باید در استان موردنظر کار نمایند)؛ ادامه تحصیل بدهند؛ از مزایای بیمه و حقوق شهروندی استرالیا بهره­مند شوند؛ برای دریافت گذرنامه استرالیایی اقدام کنند و اعضای خانواده خود را به استرالیا ببرند. متقاضیان استفاده از این مزایا باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۵۰ سال باشد.
  • در یکی از مشاغل مندرج در لیست نیازمندیهای استرالیا مشغول به کار باشد.
  • قادر به تکلم به زبان انگلیسی باشد.
  • حداقل ۶۰ امتیاز از جدول امتیازدهی دولت استرالیا کسب نماید.
  • از سلامت جسمی برخوردار باشد.

اگر فردمتقاضی ویزای کاری استرالیا  تمام شرایط مذکور را داشته باشد میتواند مدارک و رزومه خود را برای اداره مهاجرت استرالیا ارسال کند. اگر مشخصات متقاضی موردتایید یکی از استانهای استرالیا قرار بگیرد برای وی دعوتنامه فرستاده میشود. متقاضی پس از دریافت دعوتنامه باید برای اخذ ویزای کاری استرالیااقدام کند.

ویزای کاری زیرگروه ۱۸۹

ویزای کاری زیرگروه ۱۸۹ یا ویزای کاری مستقل مخصوص فردی است که تحت حمایت خویشاوندان، کارفرما، دولت استرالیا و هیچ مرجع دیگری نیست و میخواهد به صورت کاملاً مستقل برای مهاجرت به استرالیا اقدام کند.

به افرادی که موفق به اخذ ویزای کاری استرالیا از نوع مستقل میشوند؛ اقامت دائم داده میشود؛ علاوه بر این مزیت چشمگیر، شخص میتواند همسر و فرزندان خود را نیز به استرالیا ببرد و جالبتر اینکه همراهان نیز حق کار کردن و درس خواندن در خاک استرالیا را دارند. البته لازم به ذکر است که برای همراه کردن افراد بالای ۱۸ سال یا ناآشنا به زبان انگلیسی باید هزینه پرداخت کرد.

ویزای کاری زیرگروه ۱۸۹ و مزایای فوق الذکر به متقاضی تعلق میگیرد که شرایط زیر را داشته باشد:

  • سن متقاضی نباید بیشتر از پنجاه سال باشد.
  • متقاضی در یکی از مشاغل مندرج در لیست مشاغل موردنیاز دولت استرالیا فعالیت داشته باشد.
  • در حیطه شغل موردنظر، مراجع مختلف استرالیایی به ارزیابی متقاضی میپردازند. در این سنجشها، متقاضی باید حدنصاب لازم را بیاورد. لازم به ذکر است که انجام امور مرتبط به ارزیبایهای مذکور ملزم به پرداخت هزینه معینی است.
  • متقاضی باید دارای یک حداقل نمره معین از آزمونهای زبان انگلیسی آیلتس یا تافل باشد.

ویزای کاری مختص افراد متخصص تحت حمایت خویشاوندان خود

اگر یکی از اقوام درجه یک متقاضی ویزای کار استرالیا ساکن یکی از ایالات ویکتوریا، استرالیای غربی، استرالیای جنوبی، استرالیای شمالی تاسمانیا و قسمتهایی از کوئیتزلند یا مقیم نیوزلند باشد میتواند خود را به عنوان حامی متقاضی معرفی کند تا در سایه حمایت وی جهت اخذ ویزای کاری استرالیا اقدام کند. دقت داشته باشید که دارنده این نوع ویزا ملزم به اقامت و کار کردن در همان ایالتی است که فامیل وی در آنجا اقامت دارد.

You may also like

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه