رد کردن لینک ها

ویزای همراه دانشجویی آلمان

ویزای همراه دانشجویی آلمان

قوانین مهاجرت به آلمان به دانشجویان بین المللی در آلمان این امکان را می دهد که که از حق طبیعی خود برای به همراه بردن همسر قانونی و فرزندان زیر سن قانونی در کنار خود بهره مند گردند؛ و یا این که پس از رسیدن به آلمان درخواست کنند که خانوادشان نیز به آنان بپیوندند. نوشتار پیش رو در مورد ویزای همراه دانشجویی آلمان و شرایط مورد نیاز می باشد که به آن پرداخته ایم.

به صورت معمول این درخواست در ابتدا نیازمند یک نامه کتبی مورد تأیید از سمت دانشگاه آلمانی مربوطه می باشد.

اگر شما شهروند کشوری باشید که عضور اتحادیه اروپا نیست، می بایست مدارک کافی را ارائه کنید، مبنی بر این که فضای مناسب برای زندگی خود و همراهانتان در اختیار دارید.

نکته دیگری که می بایست در ویزای همراه دانشجویی آلمان باید در نظر داشته باشید این است که همراهان شما نیز باید مدارک مالی مناسبی ارائه نمایند که نشان دهد آن ها از پس هزینه های خود مادامی که در آلمان در کنار شما هستند برمی آیند و پشتوانه مالی کافی برای گذران زندگی در کنار شما دارند.

برای پیوستن همراهان شما اسناد زیر نیز می بایست تهیه و ارائه شود:

  • برای همسر شما: ترجمه آلمانی سند ازدواج
  • برای فرزندان شما: ترجمه آلمانی شناسنامه
  • یک نسخه از نامه اشتغال به تحصیل دانشگاه متقاضی اصلی صادره و مورد تأیید دانشگاه میزبان
پیشنهاد مطالعه »
دوره تحصیلی حقوق lpc در انگلستان

 

 

مقالات مرتبط با تحصیل در آلمان:

  1.  دریافت اقامت پس از تحصیل در آلمان
  2. هر آنچه که باید درباره تحصیل در آلمان بدانید
  3. تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان
  4. شرایط سنی تحصیل در آلمان
  5. تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی
  6. تحصیل در آلمان با دیپلم [آپدیت 2019]
  7. 3 نکته طلایی برای تحصیل دکترا در آلمان
  8. راه کارهایی برای دریافت اقامت و مهاجرت تحصیلی آلمان
  9. مزایا و معایب تحصیل در کشور آلمان
  10. تحصیل رشته پزشکی در آلمان
  11. تحصیل رشته پرستاری در آلمان
  12. مزایا و معایب تحصیل در کشور آلمان
  13. شرایط تحصیل آلمان 

 

 

 شرایط کار در ویزای همراه دانشجویی آلمان برای همراه

 این که همسر شما به عنوان همراه اجازه کار دریافت می کند یا خیر به وضعیت شما بستگی دارد. بدین ترتیب که اگر شما به عنوان دانشجوی خارجی در آلمان مشغول به تحصیل و کار دانشگاهی (استادیار، دستیار پژوهش و …) در آلمان باشید، امکان درخواست کار برای همسر شما نیز تحت شرایطی وجود دارد. این اجازه کار به صورت تمام وقت نخواهد بود و ترجیحاً محدود به فعالیت های دانشگاهی می گردد. پیشنهاد های کاری خارج از دانشگاه با اداره کار و اشتغال آلمان بررسی می گردد و در صورت تأیید با کار خارج از دانشگاه شخص همراه نیز موافقت می گردد. خاطر نشان می شود که با توجه به بازار کار فعلی در آلمان اینکه در یک کار غیر دانشگاهی بتوانید به شغلی برسید که شهروندان آلمانی در آن اولویت جذب نداشته باشند و شخص مورد نظر یافت نشده باشد، احتمال بسیار کمی دارد.

اگر شما به قصد پژوهش و تحقیق ویزای اقامت دریافت کرده اید و محل سکونتتان توسط دانشگاه تأمین شده است، شرایط اجازه کار برای همراهانتان بسیار راحت تر خواهد بود. بدین ترتیب که گزینه ارجحیت استخدام آلمانی ها از میان می رود. البته قوانین کار پاره وقت همچنان پا برجاست. پس با این شرایط و ارائه یک پیشنهاد کاری مناسب به اداره مهاجرت آلمان، همراه شما برای کار مورد نظر دیگر لازم نیست منتظر بررسی اولویت نیروی کار آلمانی بماند.

نکته

در عمل همراه در بیشتر موارد دارای شرایط فوق نخواهد بود، بنابراین شخص همراه ممکن است با ویزای همراه دانشجویی آلمان به اجازه ی کار دست پیدا نکند. تنها زمانی که بدون چون و چرا، همراه شخص می تواند بدون محدودیت و به صورت تمام وقت اجازه کار داشته باشید، وقتی است که شخص اصلی دارای اقامت دائم بوده و یا دارای اقامت کاری تمام وقت می باشد.

اگر شخصی به عنوان همراه در پروسه تحصیلی و یا کاری مایل به دریافت اجازه کار می باشد می بایست حتماً این مورد را در فرم درخواست ویزای همراه خود قید نماید.

همان طور که پیش تر گفته شد، زمانی که دانشجو در آلمان وارد شده و اقامت تحصیلی دریافت کرد، می تواند برای پیوستن خانواده خویش نیز اقدام نماید. این فرآیند به علت شلوغی بیش از حد سفارت آلمان در بیشتر کشورها علی الخصوص ایران، مدت زمان نسبتاً زیادی به طول می انجامد.

به صورت کلی چیزی در حدود ۵ الی ۶ ماه از زمان دریافت درخواست همراهان دانشجو به سفارت آلمان تا گرفتن ویزای پیوست به خانواده زمان نیاز است؛.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

پیشنهاد مطالعه »
شرایط سنی تحصیل در آلمان (سال تحصیلی 2019)

انواع مهاجرت به آلمان:

  1. مهاجرت به آلمان از طریق ویزای ازدواج
  2. مهاجرت تحصیلی به آلمان
  3. اخذ تابعیت آلمان از طریق تولد
  4. ویزای کاری آلمان
  5. سرمایه گذاری در آلمان

 

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

نظرات

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره