شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین راه هایی که می توان برای اخذ اقامت کشور پرتغال اقدام کرد ، درخواست آن لاین ویزای طلایی پرتغال (  ویزای طلائی پرتغال ) است . متقاضیانی که درصدد اخذ اقامت کشور پرتغال هستند با سرمایه گذاری تجاری و یا غیر تجاری می توانند برای خود و خانواده خود اقامت کشور پرتغال را دریافت نمایند همان طور که گفته شد ، ویزای طلایی پرتغال ، کم هزینه تر و حداقل زمان ممکن برای حضور شخص متقاضی در سال در کشور پرتغال را می خواهد .

ویزای طلایی پرتغال ( اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی پرتغال )

غربی ترین کشور دیده شده در قاره اروپا کشور پرتغال که در جنوب غربی اروپا واقع شده است .

کشور پرتغال در قسمت غربی با شبه جزیره ی ایبری هم حاشیه می باشد

و با کشور اسپانیا این شبه جزیره را تشکیل می دهند .

پایتخت کشور پرتغال لیسبون و زبان رسمی کشور پرتغال ، پرتغالی‌ست .

می توان گفت که کشور پرتغال کشوری بسیار توسعه‌یافته به‌شمار می‌آید. صنعت بیشتر مردم کشور پرتغال مربوط می شود به شراب سازی و مصنوعات چوب پنبه سازی .

فرهنگ بالا و مردمان گرم و صمیمی و خانواده دوست کشور پرتغال ارامش خاصی را در این سرزمین جاری ساخته است و به طور کلی می توان گفت که درخواست ویزا اقامت و اخذ اقامت کشور پرتغال با آرامش خاطر خاصی برای افراد متقاضی اخذ اقامت کشور پرتغال همراه است . علاوه بر این، هزینه‌های اقامت کشور پرتقال و زندگی در کشور پرتغال به نسبت دگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا بسیار پایین است .

پیشنهاد مطالعه »
مراحل ویزای تحصیلی پرتغال [2019]

لازم به ذکر است برای ورود به کشور پرتغال و اخذ اقامت کشور پرتغال – اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی پرتغال (  ویزای طلائی پرتغال ) می توان از طریق تحصیل ، اخذ اقامت از طریق کار ، اخذ اقامت از طریق ازدواج ،

اخذ اقامت از طریق تولد و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلائی پرتغال ) و … اقدام نمود .

اخذ ویزای طلایی کشور پرتغال روشی سریع برای اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق سرمایه‌گذاری است.

مقالات مرتبط با پرتغال:

ویزای طلایی پرتغال( ویزای طلائی پرتغال )

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای طلایی پرتغال :

۱-درخواست آن لاین (۶ ماه اعتبار ) / پاسپورت ( ۶ ماه اعتبار ) /

۲- اصل و کپی برابر اصل مدارک شناسائی ( ۶ ماه اعتبار ) /

۳- عکس ( ۶ ماه اعتبار ) /

۴- درخواست مکتوب دلایل زندگی در کشور پرتغال  ( ۶ ماه اعتبار ) /

۵- تائیدیه تمکن مالی برای خود و خانواده از طرف بانک و تهیه ریز حساب بانکی ( ۶ ماه اعتبار ) /

۶- عدم سوء پیشینه (۹۰ روز اعتبار ) /

۷- متاهل یا مجرد ( ۶ ماه اعتبار ) /

۸- تعداد نفرات برای اخذ اقامت کشور پرتغال ( خود / همسر / فرزندان زیر ۱۸ سال ) ، ( ۶ ماه اعتبار ) /

۹- مدارک سرمایه گذاری (  ۶ماه اعتبار ) /

۱۰- اظهار نامه مالیاتی ( ۶ ماه اعتبار ) /

۱۱- آدرس الکترونیکی محل اقامت در کشور پرتغال (۶ ماه اعتبار ) /

۱۲- ارائه بلیت هواپیما ( ۶ ماه اعتبار ) / ۱۳- ارائه بیمه مسافرتی ( ۶ ماه اعتبار )

 

مدارک مورد نیاز اعضای خانواده برای اخذ اقامت ویزای طلایی کشور پرتغال ( همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال ) :

۱ – اصل و کپی برابر اصل پاسپورت

پیشنهاد مطالعه »
بررسی راه های اقامت فرانسه [2019] - مهاجرت به فرانسه

۲- گواهی عدم سوء‌پیشینه که باید مورد تائید وزارت امور خارجه قرار بگیرد

(۹۰ روز قبل از تاریخ درخواست باید مورد تایید اداره مهاجرت قرار بگیرد .)

۳- بیمه‌ی سلامتی که به نام سرمایه‌گذار صادر می شود

( ۱۲ ماه اعتبار و باید ۴۵ روز قبل از دریافت درخواست توسط اداره مهاجرت صادر شود.)

۴ – مدارک شناسائی

( ۶ ماه اعتبار برای خود و اعضای خانواده )

۵-سند ازدواج

(در صورت تقاضای اقامت برای همسر)

که حداکثر تا شش ماه قبل از دریافت درخواست توسط اداره‌ی مهاجرت پرتغال تأیید شده باشد *

۶- تاییدیه تمکن مالی برای رفع نیاز مالی همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال

*که نشان دهد فرزندان از نظر مالی وابسته سرمایه گذار هستند

و خود سرمایه گذار باید کمتر از ۶۰ سال را داشته باشد *

 

مدارک مورد نیاز سرمایه گذار برای سرمایه گذاری کشور پرتغال  و اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی پرتغال

  • اصل و کپی برابر اصل مدارک شناسایی ( شناسنامه ، پاسپورت ، کارت ملی )
  • اعلام آمادگی جهت ارائه مدارک برای افتتاح حساب بانکی در کشور پرتغال
  • تاییدیه گواهی تمکن مالی که توسط بانک تایید گردد .
  • گواهی عدم سوء‌پیشینه که به تأیید وزارت امور خارجه رسیده باشد.(۹۰روز مدت اعتبار )
  • بیمه‌ی سلامتی که به نام سرمایه‌گذار صادر می شود .

 

S E F

SEF تنها زمانی شروع به بررسی درخواست می‌کند که تمامی مدارک تکمیل و ارائه شده باشند،

به همین دلیل سرمایه‌گذار باید اطمینان حاصل کند که تمامی مدارک وی معتبر هستند.

ضروری‌ است که سرمایه‌گذاری توسط یک بانک پرتغالی انجام شود.

SEF در صورت نیاز ممکن است مدارک و اطلاعات بیشتری برای بررسی درخواست کند.

پیشنهاد مطالعه »
وقت سفارت پرتغال

تمامی مناسبات با SEF باید با اطلاع قبلی حداقل ۱۰ روز پیش از موعد درخواست شود.

 

در خصوص ویزای طلایی پرتغال باید بگوییم :

برای جست و جو به دور وش میتوانید سرچ نمایید

ویزای طلایی پرتغال * ویزای طلائی پرتغال در هر دوصورت صحیح میباشد.

اما نوشتن کلمه کشور پرتغال بصورت *پرتغال*نوشته میشود و *پرتقال* نوشته نمیشود.

  • به پایان مقاله در خصوص ویزای طلایی پرتغال ( اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی پرتغال )رسیدیم  *

امیدواریم مطالب فوق مثمر ثمر واقع شده باشد و بهره کافی را بده باشید

سازمان مهاجرتی آوات با همکاری موسسه حقوقی مهاجرتی لتس مایگریت با بهره مندی از برترین کارشناسان و وکلای بین المللی آماده ارائه مشاوره و خدمات ویژه به شما عزیزان متقاضی خواهد بود.

شما میتوانید سوالات خود را در زمینه ویزای طلایی پرتغال و اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی پرتغال در زیر همین مقاله برای ما ارسال نمایید

کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود .

پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما تشکر مینمایید /

 

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ