رد کردن لینک ها

ویزای شنگن

ویزای شنگن

سال‌ها پیش تعدادی از کشورهای اروپایی از طریق قراردادی که دولت‌های آن‌ها منعقد کردند پذیرفتند که اتباع کشورهای عضو قرارداد می‌توانند بدون آنکه ویزا دریافت کنند و فقط با اخذ ویزای شینگن، به هر یک از کشورهای اروپایی سفر کنند، این کشورها حوزه‌ی شینگن نام دارند. ویزای شنگن سندی است که با وجود آن می‌توانید بده راحتی و به سهولت به کشورهایی که در حوزه‌ی شینگن می‌باشند به‌وسیله ویزای شینگن سفر کنید. ویزای شینگن به‌وسیله‌ی مقامات مربوط برای افرادی که می‌خواهند به کشورهای اروپایی در حوزه شینگن سفر کنند صادر می‌شود و فرد متقاضی می‌تواند بدون آنکه ویزای کشورهای مختلف را دریافت کند با همان ویزای شنگن به اکثر کشورهای اروپایی به‌راحتی سفر می‌کند. مواردی که در ادامه مطالعه خواهید کرد: ویزای شنگن ارزان ، ویزای شنگن فوری ، مدارک ویزای شنگن ، ویزای شنگن ارزان و ویزای شنگن ایتالیا .

برای سفر به کشورهای اروپایی اخذ ویزا ضروری می‌باشد و باید ویزای آن کشور را داشته باشید اما اگر شما ویزای شنگن را اخذ نمایید به‌راحتی می‌توانید برای دیگر کشورهای اروپایی نیز ویزا بگیرید زیرا ویزای برخی از کشورهای اروپایی دشوار است اما با اخذ ویزای شینگن شما می‌توانید به این امر دست یابید.

در این مقاله به چگونگی اخذ ویزای شنگن و مدارک مورد نیاز ویزای شنگن و چگونگی اخذ ویزای شنگن توریستی و اینکه شینگن کجاست اشاره می‌کنیم و شما متقاضیان اخذ ویزای شنگن می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با موسسه حقوقی آوات که وکلای باتجربه‌ای در زمینه اخذ ویزای شینگن را دارا می‌باشد تماس گرفته و مشاوره شوید.

 

ویزای شینگن به چهار روش انجام می‌شود:

  • ویزای شینگن عادی A که در این نوع ویزای شنگن فرد حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و تنها می‌تواند در فرودگاه یکی از کشورهای عضو شینگن هواپیمای خود را عوض کند و به کشوری که عضو شینگن نیست برود.
  • ویزای شینگن عادی B که نام دیگر آن به‌اصطلاح ویزای عبور می‌باشد به این حالت که فرد در فرودگاه کشور عضو شینگن از هواپیما پیاده می‌شود و از طریق راه زمینی خود را به مقصد کشوری که در نظر دارد می‌رساند و فرد حق اینکه بخواهد در کشور عضو شینگن توقف کند را ندارد.
  • ویزای شینگن عادی C ویزای بازدید می‌باشد و می‌توان آن را به‌عنوان توریستی هم معرفی کرد و مهلت این نوع ویزای شینگن ۹۰ روز می‌باشد.
  • ویزای شینگن عادی D این نوع ویزای شینگن برای افرادی مناسب می‌باشد که تجارت می‌کنند و تاجر هستند و مدت این ویزای شینگن یک‌ساله می‌باشد و به‌راحتی تجار می‌توانند به کشورهای عضو پیمان شینگن رفت‌وآمد کنند.

که بیشترین نوع ویزای شینگن که مردم ایران برای آن اقدام می‌کنند ویزای شنگن توریستی می‌باشد که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم.

 

شینگن کجاست؟

Schengen Area یا به فارسی حوزه شینگن که ۲۶ کشور اروپایی را شامل می‌شود گفته می‌شود که قانونی طرح کرده‌اند طبق آن هر یک از افرادی که تابع این ۲۶ کشور می‌باشند اگر بخواهند به یکی از این کشورها سفر کنند در بدو ورود نیازی به ویزا ندارند و می‌توانند به‌راحتی در حوزه شینگن و ۲۶ کشور عضو شینگن رفت‌وآمد کنند هر زمان که فردی خارج از عضو شینگن بخواهد به این کشورها سفر کند می‌تواند با دریافت ویزای شنگن به‌راحتی به‌تمامی این کشورها سفر کند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید هرگونه مبادلات کالا، پول و… در حوزه شینگن آزاد بوده و امور گمرکی در آن انجام نخواهد شد زیرا در این قراردادی که بین این ۲۶ کشور عضو شینگن بسته شد نوعی پیمان بین این کشورها بوده است که تمام کشورها را تبدیل به یک کشور کرده است.

تمامی کشورهای عضو شینگن دارای سیاستی یکسان در خصوص مرزهای هوایی و عملیات پلیس و حریم خصوصی اطلاعات  دارند. افرادی که علاقه‌مند به اخذ ویزای شینگن می‌باشند بهتر از بدانند که:

بیست‌ودو کشور عضو پیمان شینگن، عضو اتحادیه اروپا می‌باشند و چهار کشور دیگر که عضو اتحادیه اروپا نمی‌باشند شامل: ایسلند، سوئیس، لیختن‌اشتاین و نروژ می‌باشند.

در این میان کشورهایی نیز هستند که هنوز عضو پیمان شینگن نمی‌باشند اما می‌توان از طریق ویزای شنگن به این کشورها سفر کرد زیرا این کشورها قوانین عضو شینگن  و قوانین مربوط به ویزای شینگن را دارند، این کشورها عبارت‌اند از: قبرس، کرواسی، رومانی، بلغارستان

 

کشورهای عضو پیمان شنگن 

  • اتریش
  • بلژیک
  • جمهوری چک
  • دانمارک
  • استونی
  • فنلاند
  • فرانسه
  • آلمان
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • ایتالیا
  • لتونی
  • لیختن‌اشتاین
  • لیتوانی
  • لوکزامبورگ
  • مالت
  • هلند
  • نروژ
  • لهستان
  • پرتغال
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا
  • سوئد
  • سوئیس

 

ویزای شینگن فوری

ویزای شنگن در کل پروسه‌ای زمان‌بر می‌باشد و باید تمام مراحل سپری شود و وقت سفارت تنها پروسه طولانی این موضوع می‌باشد، اگرچه مشخص کردن وقت سفارت به انتخاب خود فرد می‌تواند انجام شود اما از آنجایی که تمام وقت‌ها به‌سرعت پر می‌شوند به همین خاطر مشخص کردن زمان سفارت در کمتر از یک ماه امری غیرممکن است و امکان دارد که تمام وقت‌هایی که پر شده است توسط آژانس‌های هواپیمایی بوده باشد که تمام تاریخ‌ها را پر کرده باشند و اگر فردی برای ویزای شنگن فوری اقدام کرد آن تاریخ را با قیمتی بیش از حد مجازش برای آن شخص پیشنهاد کنند لذا متقاضیان ویزای شنگن فوری از این موضوع مطلع باشید که به هیچ طریقی اخذ ویزای شنگن فوری امکان‌پذیر نیست و به هیچ عنوان گول فرصت‌طلبان را نخورید.

 

ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شنگن ایتالیا مخصوص افرادی می‌باشد که می‌خواهند برای تفریح به این کشور سفر کنند و یا می‌خواهند برای دید وبازدید اقوام خود به ایتالیا سفر کنند بهترین نوع ویزا، ویزای شنگن ایتالیا می‌باشد، افرادی که قصد تحصیل و کار را در ایتالیا دارند ما ویزای شنگن ایتالیا را برایشان پیشنهاد نمی‌دهیم.

مدت زمانی که برای ویزای شینگن ایتالیا می‌باشد بستگی به تصمیم سفارت دارد و سفارت ایتالیا با توجه به درخواست شما مدت زمان ویزای شینگن ایتالیا را مشخص می‌کند.

در ابتدا اگر شما خواهان اخذ ویزای شنگن ایتالیا هستید باید فرم درخواست ویزا را تکمیل کنید و به سفارت ایتالیا در تهران تحویل دهید البته شما می‌توانید فرم درخواست ویزای شنگن ایتالیا را نیز از سایت نیز دانلود کنید و فرم درخواست ویزا را نیز پر کنید.

برای تعیین وقت سفارت ایتالیا نیز می‌توانید به صورت آنلاین وقت خود را مشخص کنید و تاریخ آن را مطابق با برنامه‌های خود مشخص کنید و زمانی که تاریخ برای شما مشخص شد، در تاریخ مشخص شده باید در سفارت ایتالیا برای تحویل مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن ایتالیا حضور به عمل آورید.

شایان ذکر می‌باشد که باید تمامی مدارک به صورت کاغذی باشد.

 

موسسه مهاجرتی آوات برای راحتی شما عزیزان آدرس سفارت ایتالیا را در اختیارتان قرار می‌دهد که عبارتنداز:

آدرس سفارت ایتالیا: تهران خیابان آفریقا، تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی پلاک ۱۵

زمانی که در تاریخ مشخص شده به سفارت ایتالیا می‌روید برای درخواست ویزای شنگن ایتالیا، باید علاوه بر فرم تکمیل شده‌ی درخواست ویزای شینگن ایتالیا باید مدارک زیر را هم همراه خود به سفارت ایتالیا برده تا مسئولین با توجه به مدارک مجوز صدور ویزای شینگن ایتالیا را صادر کنند.

  • اصل شناسنامه خود و اعضای خانواده
  • اصل پاسپورت خود و اعضای خانواده که تاریخ پاسپورت باید حداکثر شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست ویزای شنگن ایتالیا بوده باشد.
  • کپی از صفحات اول و دوم پاسپورت خود و اگر اعضای خانواده هم همراه می‌برید، کپی از صفحات اول و دوم اعضای خانواده
  • دو قطعه عکس تمام‌رخ رنگی
  • سند شغلی فرد
  • کارت دانشجویی بین‌المللی (برای دانشجویان)
  • اطلاعات ماه آخر حساب بانکی فرد
  • ترجمه سند ملکی و کپی از آن
  • بلیط رفت‌وبرگشت ایتالیا
  • رزرو هتل در ایتالیا
  • و آخرین مرحله بیمه مسافر

شایان ذکر می‌باشد که افراد بالای دوازده سال انگشت‌نگاری می‌شوند. به خاطر داشته باشید که از تمامی مدارک کپی تهیه کنید و تمام کپی‌ها را با خود به سفارت ببرید زیرا اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی در سفارت باقی می‌ماند.

 

ویزای شینگن بدون اثر انگشت

از آنجایی که اکثر افراد علاقه‌مند به دریافت ویزای شنگن می‌باشند به همین خاطر حضور افراد سودجو و فرصت‌طلب بسیار زیاد می‌باشد و به هر طریقی که امکان داشته باشد می‌خواهند با وعده‌های دروغین به اهداف شوم خود برسند که یکی از این وعده‌ها، دریافت ویزای شنگن بدون اثر انگشت می‌باشد. دریافت ویزای شنگن بدون اثر انگشت امری است غیر ممکن، در این روش که یک نفر دیگر را به جای فردی که می‌خواهد ویزای شنگن دریافت کند می‌فرستادند که بعد از تکرار آن، سفارت‌ها متوجه این موضوع شدند و قوانین را سخت‌تر کردند و به خاطر همین موضوع عکس تمام‌رخ فرد الزامی می‌باشد و عکس را با خود فرد تطابق می‌دهند که اگر شباهت نداشته باشند و متوجه تقلب شده باشند برای آن فرد دردسرهای بسیاری به وجود خواهد آمد.

به همین خاطر ما به شما توصیه می‌کنیم به هیچ عنوان گول این‌جور افراد را نخورید چون به هیچ طریقی ویزای شنگن بدون اثر انگشت امکان‌پذیر نمی‌باشد.

 

مدارک ویزای شینگن

اگر شما متقاضی ویزای شنگن می‌باشید بهتر است بدانید که برای اکثر کشورهای عضو شینگن مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای شینگن تقریباً یکسان می‌باشد و تنها در جزئیات کمی با یکدیگر متفاوت هستند.

  • در مرحله اول برای درخواست ویزای شینگن باید فرم درخواست ویزای شنگن مربوط به آن کشور را پر کنید و این فرم را هم می‌توانید به صورت حضوری از سفارت‌خانه تحویل بگیرید و هم به صورت اینترنتی می‌توانید برای تکمیل فرم اقدام کنید. زمانی که می‌خواهید کلیه مدارک را به سفارت کشور مورد نظر خود ببرید باید فرم تکمیل شده‌ی ویزای شنگن را نیز با خود به همراه داشته باشید.

در ضمن متذکر شویم که برای درخواست ویزای هر کشوری فقط باید فرم مربوط به همان کشور را از سفارت همان کشور تحویل بگیرید.

  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کپی از تمام صفحات شناسنامه فرد متقاضی ویزای شینگن
  • پاسپورت و کپی از تمام صفحاتی که ویزای شنگن خورده است.
  • سه قطعه عکس رنگی تمام‌رخ که باید با چهره فعلی متقاضی ویزای شینگن همخوانی داشته باشد.
  • اسناد شغلی فرد متقاضی
  • اسناد ملکی فرد متقاضی
  • تمکن مالی فرد متقاضی

که باید سند ملکی به اسم خود شخص باشد و گردش سه ماه آخر حساب فرد متقاضی نیز باید پرینت شده و به زبان انگلیسی نیز تائید شده باشد.

  • بلیط رفت‌وبرگشت متقاضی ویزای شینگن و یا رزرو آن‌ها
  • بیمه مسافر
  • برگه‌ی رزرو هتل در کشور مقصد
  • اگر فردی را در کشور مقصد دارید که برایتان دعوت‌نامه فرستاده باشد باید دعوت‌نامه را نیز به سفارت تحویل دهید و اگر دعوت‌نامه‌ای دارید دیگر نیازی به برگه‌ی رزرو هتل نیست.

تمامی مدارکی که نیاز به ترجمه دارند باید مهر دادگستری بخورند و معمولا تمام دارالترجمه‌ها بعد از ترجمه خود برای تائید دادگستری اقدام می‌کنند.

 

اخذ ویزای شینگن توریستی

ویزای شینگن توریستی همان ویزای شینگن از نوع C می‌باشد که بسیار طرفدار دارد مخصوصا در کشور عزیزمان ایران که متقاضیان ویزای شینگن توریستی بسیار زیاد است. در این نوع ویزای شنگن توریستی در ابتدا فرد باید قصد اخذ ویزای شینگن توریستی به هر کشوری که می‌خواهد سفر کند را مشخص کند و معلوم کند که هدفش از اخذ ویزای شنگن توریستی چه می‌باشد و باید حتما تضمین نماید که به کشور خود بازمی‌گردد.

برای ضمانت برگشت فرد به کشور خود باید پرینت حساب بانکی و همچنین سند ملکی که به نام خود شخص متقاضی ویزای شینگن توریستی می‌باشد ضروری است و همچنین پرینت فیش حقوقی فرد همگی جزو ضمانت برگشت فرد به کشور می‌باشد.

فرد متقاضی اگر فردی را در کشور مقصد داشته باشد می‌تواند از طریق دعوت‌نامه‌ای که فرد برای متقاضی ویزای شنگن توریستی فرستاده است برای اخذ ویزای شینگن توریستی اقدام کند.

ویزای شینگن توریستی به سه نوع دسته‌بندی شده است:

  • ویزای شنگن توریستی که با یک بار ورود و خروج از محدوده شینگن ویزای شنگن توریستی شما باطل می‌شود.
  • این نوع ویزای دو بار ورود می‌باشد
  • و نوع دیگر ویزای شینگن توریستی که پرطرفدارترین نوع ویزا هم می‌باشد به این صورت است که به تعداد نامحدود می‌توانید از این نوع ویزا استفاده کنید اما فقط در مدتی که مهلت ویزای شینگن توریستی شما تمام نشده باشد می‌توانید به صورت نامحدود ورود و خروج داشته باشید.

 

ویزای شینگن ارزان

اخذ ویزای شینگن فقط توسط افرادی تحقق می‌پذیرد که تخصص‌های لازم در این زمینه را دارند و اگر شما خواهان ویزای شنگن ارزان می‌باشید پیشنهاد ما به شما این است که کار را به کاردان سپرده و با خیالی راحت منتظر صدور ویزای شنگن ارزان‌قیمت باشید. موسسه مهاجرتی آوات ارائه دهنده کلیه خدمات ویزای شینگن ارزان به شما عزیزان و متقاضیان ویزای شنگن ارزان می‌باشد.

اعتماد از شما، تضمین و عمل از ما

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه