رد کردن لینک ها

ویزای سرمایه گذاری در آمریکا

سرمایه گذاری در کشور آمریکا

با سخت تر شدن مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به کانادا, متقاضیان مهاجرت سرمایه گذاری کم کم به راههای مهاجرتی کشورهای دیگر روی میاورند. از پرطرفدارترین این روشها, مهاجرت و اخذ گرین کارت کشور آمریکا از  طریق سرمایه گذاری است. از اصلی ترین ویژگیهای مهاجرت و اخذ اقامت دائم کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری سرعت پروسه این راه مهاجرتی است که حدود۱۰ تا ۲۰ ماه به طول می انجامد و همینطور ساده بودن شرایط این راه است.به عنوان مثال:
بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
بدون نیاز به تحصیلات عالیه
بدون نیاز به سابقه مدیریت
شرط اخذ اقامت دائم کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری نشان دادن ١,٠٠٠,٠٠٠$ سرمایه  که از راه قانونی اخذ شده باشد و تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ۵٠٠,٠٠٠$ در یک پروژه عمرانی یا تجاری در یکی از شهرهای کشور آمریکا است. این مبلغ ۵٠٠,٠٠٠$ پس از پنج سال با سود به سرمایه گذارعودت داده میشود. در عین ساده بودن این راه, به نسبت راههای  مهاجرتی سرمایه گذاری کانادا, شکل  تشکیل پرونده و به ویژه چگونگی سرمایه گذاری در روش  پیچیدگیهای خاصی دارد و برای موفقیت در این روش کار با یک موسسه متخصص و باتجربه ضروری است.

مراحل تشکیل پرونده برای مهاجرت و اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

یافتن کیس مناسب, با تیم مدیریت معتبر و با ریسک مالی کم از بین صدها کیس موجود

سرمایه گذاری به مبلغ ۵٠٠,٠٠٠$ امریکایی در این پروژه
تشکیل پرونده مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری آمریکا
تشکیل پرونده برای اخذ گرین کارت موقت آمریکا
مصاحبه و تست پزشکی
قبولی در مصاحبه و اخذ گرین کارت موقت آمریکا
ورود و زندگی در شهر دلخواه شما در آمریکا
درخواست برای اخذ گرین کارت دائم آمریکا پس از ٢ سال
بازپرداخت تمام مبلغ سرمایه گذاری به مبلغ ۵٠٠,٠٠٠$ امریکایی با سود به سرمایه گذار پس از ۵ سال
درخواست برای شهروندی آمریکا پس از ۵ سال

موسسه آوات با استفاده از وکلای مجرب می توانید مسیر شما را برای مهاجرت به آمریکا هموار کند. برای اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات وکلای مهاجرت و همچنین وکیل مهاجرت به آمریکا می توانید با ما تماس بگیرید.

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه