رد کردن لینک ها

ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس

ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس

شما می‌توانید با اثبات استعدادهای بالفعل خود به اقامت انگلستان از طریق ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس Tier1 دست پیدا کنید؛ اما به واقع می‌بایست واجد چه شرایطی باشید؟ در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا به صورت کامل با ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس Tier1 انگلستان و الزامات آن بیشتر آشنا شوید. شما می‌توانید برای ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس Tier 1 (Exceptional Talent) اقدام کنید اگر:

در حیطه تخصصی علوم کاربردی، انسانی، مهندسی، پزشکی، فناوری دیجیتال و یا هنر با یکیاز عناوین زیر تائید شده باشید:

  • یک شخص شناخته شده (استعدادهای درخشان)
  • یک شخص در حال پیشرفت (مستعد نوید بخش)

شما همچنین می‌بایست که مقیم کشوری بیرون از محدوده اقتصادی اروپا و سوئیس باشید.

فرایند درخواست

یک فرایند دومرحله‌ای درخواست برای گرفتن این ویزا پیش روی شما می‌باشد

ابتدا شما نیاز به تاییدیه اداره مرجع ذیصلاح در حیطه رشته‌ی خود و در کشور خود دارید

پس از تاییدیه داخلی می‌توانید اقدامات بعدی را که در ادامه این نوشتار به آن اشاره شده است را انجام دهید.

نکته: سهمیه و کرسی‌های موجود برای ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس بسیار محدود می‌باشد و سالانه تنها به ۵۰۰ نفر از سراسر دنیا تعلق می‌گیرد.

این پروسه چقدر زمان می‌برد؟

بعد از گرفتن تاییدیه داخلی تمامی امور بعدی می‌بایست تا ۳ ماه قبل از نهایی شدن فرایند شما انجام بپذیرد.

برای مثال اگر شما در تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۱۸ اقدام به گرفتن این ویزای می‌نمایید می‌بایست تا ۱۵ ژوئن همان سال مقدمات سفر خود را البته در صورت موفق بودن ویزا مهیا نمایید.

بسته به کشور مبدأ شما، فرایند تائید ویزا می‌تواند در حدود ۳ الی ۵ هفته به طول بیانجامد.

تا چه مدت می‌توانم در انگلستان اقامت داشته باشم؟

شما می‌توانید تا ۵ سال و ۴ ماه با ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس اقامت داشته باشید

این مدت اقامت قابل تمدید به ۵ سال دیگر می‌باشد.

شما همچنین بعد از گذراندن ۵ سال ابتدایی واجد شرایط اخذ اقامت دائم انگلستان خواهید بود که می‌توانید درخواست اقامت دائم خود را به اداره مهاجرت انگلستان در پایان این دوره ارائه دهید.

در طول مدت اقامت اجازه‌ی انجام چه اموری رادارم؟

شما می‌توانید:

  • کارکنید: به‌عنوان نیروی استخدامی، رئیس شرکت و یا یک خود اشتغال
  • تغییر شغل انجام دهید و البته بدون نیاز به هماهنگی دوباره با Home Office انگلستان
  • کارهای داوطلبانه انجام دهید
  • به بیرون از خاک انگلستان تردد کنید
  • همراه خود را به انگلستان بیاورید

در طول مدت اقامت اجازه‌ی انجام چه اموری را ندارم؟

شما نمی‌توانید:

  • کمک‌هزینه‌های عمومی دریافت کنید
  • به‌عنوان یک دکتر و یا دندان‌پزشک فعالیت کنید
  • به‌عنوان مربی و یا بازیکن حرفه‌ای ورزشی فعالیت کنید

همان‌طور که پیش‌تر گفته شد برای اخذ ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس می‌بایست مدارک شما دریکی از رشته‌های

science

engineering

humanities

medicine

digital technology

the arts

به تائید برسد؛ اما ضوابط لازم برای اثبات واجد شرایط بودن چیست‌اند؟

چگونه تائید شویم؟

تمام این مراحل توسط مشاوره و پیگیری از طریق وکیل ماهر در این زمینه قابل انجام است.

نکته: اگر متخصص فناوری دیجیتال هستید شما نیازمند تأییدیه طرح تائید ویزای Tech nation هستید

 

فرایند قبل از ویزا چه مدت به طول می‌انجامد؟

معمولاً این پروسه حدوداً ۸ الی ۱۲ هفته به طول می‌انجامد. مدت‌زمان فرایند ویزای استعدادهای درخشان به زمان وقت مصاحبه سفارت و تأییدیه‌های مربوطه بستگی دارد.

قدم بعدی چیست؟

اگر تا این جای کار موفق بوده است شما تأییدیه‌ای را از طریق وکیل خود و از طریق Home Office انگلستان دریافت خواهید کرد که حاوی یک نسخه از نامه تأییدیه شما است.

توجه داشته باشید که گرفتن این ویزای صرفاً به‌منزله ورود خودکار به پروسه‌ی ویزا و گرفتن آن نیست.

شما تا ۳ ماه پس از دریافت نامه تأییدیه فرصت اقدام برای ویزای استعدادهای درخشان انگلستان رادارید.

شرایط تمدید ویزا

شما می تونید ویزای خود را تمدید کنید اگر:

  • سازمانی که شمارا تائید نموده است این ین تأییدیه را ملغی نکرده باشد.
  • بتوانید مدارکی ارائه دهید دال بر اینکه در حال حاضر در زمینه‌ی تخصصی خود مشغول به کار هستید تمامی این امور می‌بایست تا قبل از اتمام اعتبار ویزای شما انجام بپذیرد

اطلاعات زیست‌سنجی شخص

که در حقیقت همان اثرانگشت و عکس شماست.

تغییر انواع دیگر ویزا به ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس

درصورتی‌که در هنگام اقدام برای ویزای استعدادهای درخشان در انگلیس، از طریق یکی از ویزاهای زیر در داخل انگلستان حضورداشته باشید، می‌توانید ویزای خود را به ویزای Tier 1 استعدادهای درخشان تغییر دهید:

  • Tier 1
  • Tier 2
  • Tier 5 (نیروی کار موقت)

شرایط خود را با ما در میان بگذارید و در زمینه‌ی ویزای استعدادهای درخشان انگلستان از ما مشاوره رایگان دریافت کنید. موسسه مهاجرتی آوات در این زمینه به صورت تخصصی شرایط شما را بررسی می‌کند و راه پیش روی شما را روشن‌تر می‌سازد.

برای مشاوره در خصوص ویزای شینگن و یا مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی می توانید با ما تماس بگیرید.

 

مقالات مرتبط با انگلستان:

 

  1. سرمایه گذاری در انگلستان (2019)
  2. کاریابی در انگلستان چگونه است؟
  3. 4 راه برای دریافت اقامت کشور انگلستان
  4. زندگی در انگلستان چه مشکلاتی را برای ایرانیان دارد؟
  5. تحصیل در انگلستان یا سوئد کدام بهتر است؟
  6. مدارک لازم برای ویزای کار انگلستان

 

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره